Baker Mayfield a Panthersnél!

NFL gyorsösszefoglalók - 11. hét, vasárnap

2015. november 23., 14:35

12 mérkőzést rendeztek a tizenegyedik forduló vasárnapi játéknapján.

NFL gyorsösszefoglalók - 11. hét, vasárnap

Detroit - Oakland
Atlanta - Indianapolis
Houston - NY Jets
Philadelphia - Tampa Bay
Chicago - Denver
Baltimore - St. Louis
Miami - Dallas
Carolina - Washington
San Diego - Kansas City
Minnesota - Green Bay
Seattle - San Francisco
Arizona - CincinnatiOakland Raiders @ Detroit Lions - 13:18

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000584787/Raiders-vs-Lions-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Matt Prater - a detroiti rúgó múlt héten két XP-t is kihagyott, ezúttal viszont 100%-os volt (3 FG, 1 XP), közte egy 51 yardos mezőnygóllal

A mérkőzés jelenete: Stafford fordít futott TD-vel

A mérkőzés száma: 214 - ennyi yardot ért el csupán a Raiders támadósora, ami a legkevesebb tőlük a szezonban

Hogyan tovább Raiders? A korábban 30+ pontokat játszi könnyedséggel termelő offense megtorpant, jött is három vereség zsinórban, ami a kiélezett Wild Card versenyfutásban halálos lehet. Idegenben a Tennessee-t (majd otthon a KC-t) muszáj lesz megverniük, ha még komolyan gondolják Oaklandben a rájátszást.

Hogyan tovább Lions? A londoni szégyentúrát követő pihenőhéten Caldwell jól összekapta legénységét, óriási meglepetésre a Philadelphiát jövő vasárnap már favoritként fogadhatják.

 


 

Indianapolis Colts @ Atlanta Falcons - 24:21
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000585495/Colts-vs-Falcons-highlights

A mérkőzés embere: D'Qwell Jackson - ezt a meccset a védelem hozta a Coltsnak, és Jackson szinte mindenben benne volt (hét tackle, egy sack, egy interception, egy touchdown)

A mérkőzés jelenete: Jackson TD-je

A mérkőzés száma: 11. Ennyi labdeladás volt a meccsen, öt a vendégek, hat a házigazdák részéről, a különbséget pedig láthatjuk az eredményjelzőn.

Hogyan tovább Colts? Továbbra is a divízió élén van az Indianapolis, de Hasselbeckéktől sokkal koncentráltabb játék kell, ha ott is akarnak maradni. A Tampa is egyre összeszedettebb, ellenük is javítani kell már a támadójáték összhangján.

Hogyan tovább Falcons? Megy lefele a lejtőn az Atlanta, ráadásul Devonta Freeman is megsérült. A Minnesota ellen nem ők lesznek az esélyesek, így egyre nehezebbnek tűnik a rájátszás elérése.

 


 

New York Jets @ Houston Texans - 17:24
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000584855/Jets-vs-Texans-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: DeAndre Hopkins többször is megverte Revis-t és végül 118 yarddal és 2 TD-vel, köztük egy gyönyörű 61 yardos pontszerzéssel.

A mérkőzés jelenete: Hopkins lerázza Revis-t és utána már senki sincs az útjában

A mérkőzés száma: 267. Ennyi yardon tartotta a Texans védelem a Jets O-t, amelyik egész meccsen szenvedett.

Hogyan tovább Jets? Tart a lejtmenet, a Miami ellen korrigálhatnak majd, ami nem lesz könnyű, hiszen lehet, hogy Revis és Mangold nélkül kell majd azt megtenniük.

Hogyan tovább Texans? A Colts győzelmével továbbra is fej-fej mellett a két csapat, így a jövő heti Saints elleni is kötelező lesz a Houstonnak.

 


 

Tampa Bay Buccaneers @ Philadelphia Eagles - 45:17
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000584814/Buccaneers-vs-Eagles-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Jameis Winston (QB, Buccaneers) - az újonc irányító 246 yardot és 5 TD-t passzolt és egyszer sem adta el labdát

A mérkőzés jelenete: Winston Charles Sims-nek kiosztott TD-passza a mérkőzés esszenciája is egyben  

A mérkőzés száma: 521 yardot tért el összesen a Tampa támadósora, mely a második legtöbb a franchise történetében, Doug Martin ebből 235-öt szállított a földön

Hogyan tovább Buccaneers? Lőtávolban már a Falcons is 5-5-tel, Winston személyében pedig egyre biztosabb, hogy megtalálta franchise QB-ját a csapat. A következő vasárnap a Colts-hoz utaznak.

Hogyan tovább Eagles? Teljes leolvadás a Cowboys elleni győzelem után, két nyerhetőnek tűnő hazai meccsét bukta el szörnyű játékkal a Philly. A csoportriválisok botladozása miatt ugyan még mindig versenyben vannak az első helyért az NFC Eastben, de ezt a formát nehezen hihető, hogy sokáig elnézik még Chip Kelly-nek. Előbb Detroitba, majd a New Englandhez látogatnak.

 


 

Denver Broncos @ Chicago Bears - 17:15
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000584867/Broncos-vs-Bears-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Brock Osweiler - a 25. születésnapját ünneplő irányító 250 yardot és 2 TD-t passzolt labdaeladás nélkül (27/20), alakul tehát a QB controversy Denverben?

A mérkőzés jelenete: a Broncos megállítja a Bears utolsó kétpontos kísérletét

A mérkőzés száma: 2011. december 22-én, még az Arizona State színeiben volt utoljára kezdő Osweiler, akinél muszáj megjegyezni, hogy láthatóan jobban illik Kubiak rendszerébe, mint Peyton Manning...

Hogyan tovább Broncos? Tárt karokkal várják a Mile Highra a New England Patriots-t, hogy az SNF keretében mérkőzzenek meg velük.

Hogyan tovább Bears? Csütörtökön hálaadás napi rangadó a Lambeau Fielden, mely az egyik utolsó esélyük lesz a szezon megmentésére

 


 

St. Louis Rams @ Baltimore Ravens - 13:16
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000584781/Rams-vs-Ravens-broadcast-highlights

A mérkőzés embere(i): A Rams támadói segítettek meccsben maradni a Baltimore-nak, de a hazaiak védelméből Courtney Upshaw-t és CJ Mosley-t lehet kiemelni.

A mérkőzés jelenete: Tucker mellérúgja, de a Ravens kabalaállata elkezd örülni

A mérkőzés száma: 213. Ennyi yardot sikerült Keenumnak és a futóknak összekaparni 60 perc alatt, cserébe még négyszer eladták a labdát.

Hogyan tovább Rams? Sorozatban három vereség, botrányos játék a támadóktól, egyre inkább inog a kispad Fisher alatt. Jövő vasárnap a Bengals ellen kell helyt állniuk.

Hogyan tovább Ravens? Kínkeservesen, de megvan az idei harmadik győzelem, Justin Forsett kezét törte az első félidőben, Joe Flacco pedig ACL-szakadást szenvedett, és vége a szezonjának. A következő fordulóban a Clevelanddel játszanak a MNF keretei közt.

 


 

Dallas Cowboys @ Miami Dolphins - 24:14
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000584899/Cowboys-vs-Dolphins-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Darren McFadden. Nem tudtak mit kezdeni a rutinos futóval 129 yardot futott, 20 elkapott yardja is volt, sokat segített a visszatérő Romo-nak.

A mérkőzés jelenete: Romo bal kézzel passzol McFaddennek és menti meg a csapatát a safety-től.  

A mérkőzés száma: 1. Ennyi first downt sikerült elérni a Dolphinsnak harmadik kísérletek után 10 próbálkozásból.

Hogyan tovább Cowboys? Visszatért Romo, nyertek is, de bőven voltak hibái az irányítónak. Hálaadáskor a veretlen Panthers ellen játszanak.

Hogyan tovább Dolphins? Időnként mutat valamit a csapat, de sok mentális hibát követnek el, főleg a támadóoldalon. A következő fordulóban a Jets ellen lehet javítani.

 


 

Washington Redskins @ Carolina Panthers - 16:44
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000584848/Redskins-vs-Panthers-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Cam Newton pályafutása során először adott öt TD passzt egy meccsen, nem lehet kérdéses, hogy az ő remek játéka volt a kulcs a győzelemhez.

A mérkőzés jelenete: Andre Roberts kickoff return TD-je

A mérkőzés száma: 31 perc 8 másodperc kellett Newtonnak az 5 TD passzhoz, utána gyakorlatilag csak az óra lefuttatása volt a Panthers feladata.

Hogyan tovább Redskins? A Giants-t fogadják a következő fordulóban, nem kicsi a tét, hiszen egy vereség gyakorlatilag a playoff álmok szertehullását eredményezné. A győzelemhez sokkal jobban kell vigyázni a labdára a Rézbőrűeknek, nem engedhetik meg maguknak, hogy ismét 5 labdát elszórjanak.

Hogyan tovább Panthers? Rövid hét vár a Panthersre, hiszen csütörtök este a Dallas otthonába látogat a csapata. A hátralevő összecsapások közül ez ígérkezik a legnehezebbnek a Párducok számára, hiszen bár a 3-7-es mérleg nem azt jelzi, de egy nagyon erős csapat otthonába látogatnak, akik idén Tony Romóval a kezdőcsapatban még nem veszítettek mérkőzést. 

 


 

Kansas City Chiefs @ San Diego Chargers - 33:3
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000585973/Chiefs-vs-Chargers-highlights

A mérkőzés embere(i): A Chiefs védelme. 201 yardon tartották a Chargerst, háromszor sackelték Riverst és egy pick-sixet is szereztek.

A mérkőzés jelenete: Dontari Poe futott TD-je

A mérkőzés száma: 157 kilós Dontari Poe, így ő a legsúlyosabb játékos az NFL történetében, aki futott TD-t szerzett.

Hogyan tovább Chiefs? Sorozatban negyedik mérkőzésüket nyerték és a sorsolás is igen kedvező a következő hetekben. A támadósorban még vannak problémák, de a védelem hétről hétre jobban játszik. A következő fordulóban a Buffalo Billst fogadják.

Hogyan tovább Chargers? Sorozatban hatodik mérkőzésüket bukták, jelenleg övék az 1/1, minden téren kilátástalan a játék. A Jaguars következik.

 


 

Green Bay Packers @ Minnesota Vikings - 30:13
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000585470/Packers-vs-Vikings-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: James Jones. A Packers igazi csapatjátékkal győzött, de talán érdemes kiemelni az egy hónapos csend után feltámadó Jonest, aki 100 yard fölé került, volt egy D-elkapása és egy kétpontosa is.

A mérkőzés jelenete: Jones kapucniban is remekel

A mérkőzés száma: 16. Ennyi pontot szerzett Mason Crosby, a Green Bay rúgója. Öt mezőnygólja önmagában is elég lett volna a Minnesota legyőzéséhez.

Hogyan tovább Packers? Újra a csoport élén a Sajtfejűek és a Chicago ezer problémával küszködő csapata ellen nem kéne letérniük a győztes útról.

Hogyan tovább Vikings? Nincs veszve semmi, ha az Atlantát legyőzik jövő héten, a rájátszás kézzelfogható közelségbe kerül, de jobban kell élni a lehetőségekkel, mert most hiába voltak sokáig méltó ellenfelek, a yardokat nem tudták pontokra váltani.

 


 

San Francisco 49ers @ Seattle Seahawks - 13:29
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000585876/49ers-vs-Seahawks-highlights

A mérkőzés embere: Thomas Rawls - az újonc draftolatlan futó Lynch hiányában páratlan telejsítménnyel rukkolt elő, 209 futott és 46 elkapott yarddal, 2 TD-vel iratkozott fel a táblára

A mérkőzés jelenete: Rawlsmode on

A mérkőzés száma: a 255 összyard Rawls-tól a második legtöbb RB-től a franchise történetében (Shaun Alexander az első 266-tal)

Hogyan tovább 49ers? Otthon az Arizona ellen mutathatják be az idei év legnagyobb bravúrját.

Hogyan tovább Seahawks? Ez már olyan produkció volt, mely visszadhatja a szurkolók hitét is a PO esetleges elérésében, akik a Steelers elleni derbin segíthetnék majd újabb fontos diadalhoz a gárdát.

 


 

Cincinnati Bengals @ Arizona Cardinals - 31:34
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000585909/Bengals-vs-Cardinals-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Carson Palmer. Az első negyedben kétszer is eladta a labdát, de végül 317 yarddal és 4 TD-vel zárt, valamint meccsnyerő drive-ot vezetett.

A mérkőzés jelenete: JJ Nelson 64 yardos TD-elkapása

A mérkőzés száma: 4. A Cincinnati az utolsó 20 prime time meccséből ennyit tudott megnyerni.

Hogyan tovább Bengals? Egyhuzamban másodszor kaptak ki főműsoridőben, de most a inkább a védelmen ment el, ami ennyi sérülttel nem is csoda. A következő fordulóban a St. Louis Ramst fogadják

Hogyan tovább Cardinals? Ismét egy pontgazdag mérkőzést sikerült behúzni, viszont a védelemben egyre több a sérült. Előbb San Fransiscoba, majd St. Louisba utaznak.


Hozzászólások

több mint 6 éve
Pizsama Los Angeles Rams 9 — pizsama@gmail.com
Valaki nézzen már meg egy statisztikát, hogy hány QB sérült le idén a Rams ellen! Rothlisberger, McCown, Bridgewater, Flacco...
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 7 — Patriots fan
Lassan akkor érik a Rams QbGate. 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Végre kezd visszajönnia régi jó Packers. Az a gyanúm, hogy a 3 vereség mögött Rodgers eltitkolt sérülése lehet, jó lenne ha valaki utánajárna.
több mint 6 éve
A Rams ellen már tavaly is sérültek meg az irányítók. Elég csak a Cards irányítóit említeni. Nem elég, hogy Palmer is ellenük fejezte be a szezonját, emlékeim szerint a 2. meccsen Stanton is megsérült. Utálom a Rams-et 😊