Baker Mayfield a Panthersnél!

NFL gyorsösszefoglalók – 3. hét, vasárnap

2015. szeptember 28., 03:58

14 mérkőzést rendeztek a harmadik forduló vasárnapi játéknapján.

NFL gyorsösszefoglalók – 3. hét, vasárnap

Dallas - Atlanta
Tennessee - Indianapolis
Cleveland - Oakland
Baltimore - Cincinnati
New England - Jacksonville
Carolina - New Orleans
NY Jets - Philadelphia
Houston - Tampa Bay
Minnesota - San Diego
St. Louis - Pittsburgh
Arizona - San Francisco
Miami - Buffalo
Seattle - Chicago
Detroit - Denver 

 

Atlanta Falcons @ Dallas Cowboys - 39:28
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000540387/Falcons-vs-Cowboys-highlights

A mérkőzés embere: Julio Jones (WR, Falcons) - 164 elkapott yard, 2 TD, minden megvillanása arany

A mérkőzés jelenete: Joseph Randle 37 yardos futott touchdownja

A mérkőzés száma/statisztikája: 305 - ennyi scrimmage yardot szerzett Devonta Freeman és Julio Jones, megállíthatatlanok voltak mindketten, előbbi 3 TD-vel vette ki a részét a sikerből.

Hogyan tovább Cowboys? Az első félidőben csináltak 28 pontot, aztán megállt a tudomány, holott Randle az elején 3 TD-t is futott. A következő fordulóban a vasárnap esti rangadó keretében utaznak az eddig nyeretlen New Orleans otthonába.

Hogyan tovább Falcons? Az atlantaiak az NFL történetében az elsők, akik úgy kezdtek 3-0-ás mutatóval, hogy mindhárom mérkőzésen hátrányban voltak a negyedik negyedben. A támadósor szinte tökéletesen működött, a védelmen van még mit csiszolni; az 1-2-es Texanst fogadják a negyedik fordulóban.

 


 

Indianapolis Colts @ Tennessee Titans - 35:33
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000539541/Colts-vs-Titans-highlights

A mérkőzés embere: Marcus Mariota (QB, Titans) - Nem szokás a vesztes csapatból választani a legjobbat, de ez a meccs sokkal inkább szólt az újoncról, mint bárki másról. 367 yard, 2 TD, 2 interception, és a végén nagyon közel került az egyenlítéshez, de a kétpontossal Fowlernek nem sikerült befutnia.

A mérkőzés jelenete: Dwight Lowery interception return touchdownja

A mérkőzés száma/statisztikája: 35 - ennyi percet birtokolta a labdát a Tennessee és bizonyos időszakokban a fölény még nyomasztóbb volt (a meccs egy pontján a Colts drukkerek már az 1/1-ről elmélkedhettek). Andrew Luck alig-alig került a pályára, mégis nyerni tudott, parádés fordítást bemutatva.

Hogyan tovább Titans? A Buffalo ellen Mariota eddig legkeményebb tesztje következik, kiderülhet, hogyan reagál az igazán nagy nyomásra.

Hogyan tovább Colts? A Jaguars ellen folytathatják a divízióellenfelekkel szembeni sikerszériát, de a támadóknak mindenképpen javulniuk kell, ha legalább a tavalyi teljesítményt meg akarják ismételni.

 


 

Oakland Raiders @ Cleveland Browns - 27:20
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000539468/Raiders-vs-Browns-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Derek Carr (QB, Raiders) - 32/20, 314 passzolt yard és 2 TD, 0 INT a másodéves irányító első idegenbeli győzelme során

A mérkőzés jelenete: Brian Hartline elkapása

A mérkőzés száma/statisztikája: 18 - Charles Woodson sorsdöntő labdaszerzése azt is jelentette, hogy a veterán DB 18. profi idénye sem múlik el sorozatban interception nélkül (erre rajta kívül eddig egy ember, a Redskins Hall of Famer DB-je, Darrell Green volt képes)

Hogyan tovább Browns? Josh McCown visszakerült a kezdőbe Manziel helyett, de nem szállította a sikert, noha nem is lehet nyakába varrni a vereséget. A QB-kérdésnél jelenleg fontosabb is pl. a támadófal összerakása, mert ötször sackelték az irányítót, ami nyilván a következő fordulóban, a San Diego vendégeként sem lehet elfogadható.

Hogyan tovább Raiders? 2-1-gyel elmozdult a divízió utolsó helyéről az Oakland (2011 óta először pozitív a mérlegük!), igaz még a szezon elején járunk, de érezhetően a Bengals elleni betli után már egy másik gárdát láthattunk. A jó szériát Chicago-ban folytathatják a kaliforniaiak, nem lehetetlen feladat.

 


 

Cincinnati Bengals @ Baltimore Ravens - 28:24
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000539508/Bengals-vs-Ravens-Highlights

A mérkőzés embere: AJ Green (WR, Bengals) - 10 elkapás, 227 yard és 2 TD, mindkettő a negyedik negyedben, mikor a legjobban kellett

A mérkőzés jelenete: AJ Green 80 yardos TD-elkapása

A mérkőzés száma/statisztikája: 22 - összesen ennyi szabálytalanság tarkította a mérkőzést, mindkét oldalon rendkívül sok hiba, és nem elhanyagolható mennyiségű bírói tévedés idegelte a mérkőzést megtekintőket.

Hogyan tovább Ravens? Nem lesz sok idő a sebek nyalogatására, csütörtökön már a Steelers-szel kell megmérkőzni, ami még Big Ben nélkül sem lesz sétagalopp.

Hogyan tovább Bengals? A Chiefs látogat Cincinnatibe a következő fordulóban, újabb jó ellenféllel szemben mérettetheti meg magát a 3-0-lal startoló Andy Dalton és legénysége.

 


 

Jacksonville Jaguars @ New England Patriots - 17:51
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000540392/Jaguars-vs-Patriots-highlights

A mérkőzés embere: Tom Brady (QB, Patriots) - 358 passzolt yard, 2 TD, 118.1-es QB rating

A mérkőzés jelenete: Brady 400. TD passza

A mérkőzés száma/statisztikája: 400 - Brady első hatpontosa a 400. volt, így ő a negyedik irányító, aki elérte ezt a határt (közülük pedig a passzok számát tekintve a leggyorsabban).

Hogyan tovább Patriots? Veretlenül vezetik az AFC Eastet, a következő mérkőzésük idegenben a Dallas Cowboys ellen lesz, de először kipihenik az első három hét fáradalmait.

Hogyan tovább Jaguars? Mivel mindenki 1-2-vel áll, holtversenyben elsők az AFC South-ban, de a mutatott játék alapján sokat kell még fejlődni minden téren. Jövő héten Indianapolisba utaznak.

 


 

New Orleans Saints @ Carolina Panthers - 22:27
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000539523/Saints-vs-Panthers-highlights

A mérkőzés embere: Cam Newton (QB, Panthers) - 315 passzolt yard és 2 TD, emellett 33 futott yard és 1 TD

A mérkőzés jelenete: Josh Norman mérkőzést eldöntő elcsent passzkísérlete

A mérkőzés száma/statisztikája: 9 játékos jegyzett elkapást a Saints oldalán, tehát nem lehetett azzal vádolni McCownt, hogy leragadt volna az első célpontjánál.

Hogyan tovább Panthers? A Buccaneers otthonában a védelemnek sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtani, Luke McCown időnként Hall of Famer irányítónak tűnt a Párducok védelme ellen.

Hogyan tovább Saints? Ugyan a Tony Romo nélküli Dallas Cowboys látogat New Orleans-ba a negyedik játékhéten, ám ha a D# továbbra sem tudja megemberelni magát, akkor Brandon Weeden is megoldhatatlan feladat elé fogja állítani Rob Ryan fiait.

 


 

Philadelphia Eagles @ New York Jets - 24:17
http://www.nfl.com/videos/new-york-jets/0ap3000000539507/Eagles-vs-Jets-highlights

A mérkőzés embere: Ryan Mathews (RB, Eagles) - 108 futott yard és 20 elkapott yard TD-vel

A mérkőzés jelenete: Darren Sproles 89 yardos punt return TD-je

A mérkőzés száma/statisztikája: 47 - ennyi futott yardot engedett az Eagles védelme

Hogyan tovább Jets? A védelemre nagyon továbbra sem lehet panasz, ellenben a támadóoldalon tisztán látszik, hogy Fitzpatricknak megvannak a korlátai, a hosszú passzai életveszélyesek, NY-i szempontból. Jövő héten Londonban javíthatnak a Miami ellen.

Hogyan tovább Eagles? Megvan végre az első győzelem, ezt kellene meglovagolni. A védelem kiválóan játszott ma, de a támadósor továbbra is gyengén teljesít (0 pont a második félidőben), ami aggodalomra adhat okot. Mindenesetre a jövő héten a Washington ellen lehet bizonyítani.

 


 

Tampa Bay Buccaneers @ Houston Texans - 9:19
http://www.nfl.com/videos/houston-texans/0ap3000000539568/Buccaneers-vs-Texans-highlights

A mérkőzés embere: Alfred Blue (RB, Texans) - 139 futott yard és 1 TD Foster helyettesétől

A mérkőzés jelenete: Kwon Alexander "vetődős" interceptionje

A mérkőzés száma/statisztikája: 10 - az újonc Kyle Brindza 3 mezőnygólt és egy extra pontot is elhibázott, épp annyi pontot hagyva a meccsben, amennyivel a TD kikapott 

Hogyan tovább Texans? Ha nehezen is, de megszerezték első győzelmüket, a futás jól működött, azonban a következő fordulóban a veretlen Atlantához utaznak.

Hogyan tovább Buccaneers? Ismét egy átlagos teljesítmény az egész csapattól, nem akart összejönni semmi. A 3-0-val álló Pantherst fogadják a negyedik fordulóban.

 


 

San Diego Chargers @ Minnesota Vikings - 14:31
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000539516/Chargers-vs-Vikings-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Adrian Peterson (RB, Vikings) - 20 futásból 126 yardot és 2 TD-t szerzett.

A mérkőzés jelenete: John Phillips egykezese

A mérkőzés száma/statisztikája: 2 - ennyi touchdownt vitt be Adrian Peterson és ennyi eladott labdája volt a Chargers-nek.

Hogyan tovább Vikings? Irány Denver, ha hasonlóan erős nyomást tudnak helyezni Manningre, mint ma Rivers-re, lehet keresnivalójuk. Az irányító Teddy Bridgewatertől hosszabb távon ez a produkció viszont semmiképp sem lesz elég, bár jelen pillanatban, a mérleg pozitívba lendítésével nyilván nem ez a fő beszédtéma.

Hogyan tovább Chargers? A Clevelandet fogadják, nagyon meglátszik a csapaton a sérüléshullám, de ha komolyan gondolják a rájátszást, muszáj lenne győzni.

 


 

Pittsburgh Steelers @ St. Louis Rams - 12:6
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000539564/Steelers-vs-Rams-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Le'Veon Bell (RB, Steelers) - aki összesen 132 yarddal - 62 futott és 70 elkapott -, valamint egy TD-vel tért vissza eltiltását követően

A mérkőzés jelenete: Még el sem kezdődött a találkozó, mikor a bevonulásnál használt pirotechnikai eszköz miatt kigyulladt a műfű, így 25 perces késéssel indult a mérkőzés, míg rendbetették a pályát.

A mérkőzés száma/statisztikája: 259 - ennyi yardon tartotta a Rams védelme a liga egyik legjobb támadóalakulatát, ami Big Ben kiesésével együtt is szép statisztika.

Hogyan tovább Rams? A védelem 12 pontot engedett, a nagyobb probléma a hat szerzett pont. A következő héten a nagyon jó formában lévő Cardinals-hoz látogatnak.

Hogyan tovább Steelers? Ben Roethlisberger térdsérülést szenvedett és a legfrissebb hírek szerint minimum négy hetet kell kihagynia. A nyeretlen Ravens ellen a csütörtöki rangadón Michael Vick vezetheti majd a pittsburghi támadókat, ahogy ezen összecsapás második játékrészében is tette.

 


 

San Francisco 49ers @ Arizona Cardinals - 7:47
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000540406/49ers-vs-Cardinals-Highlights

A mérkőzés embere: Tyrann Mathieu (DB, Cardinals) - 2 interception, az egyiket visszahordva TD-re

A mérkőzés jelenete: Justin Bethel elkezdi a pontgyártást

A mérkőzés száma/statisztikája: 70 éve nem volt olyan csapat, mely egy mérkőzésen szerzett két INT return TD-t, egy safety-t és 40 pontot együttesen. Az 1945-ös Packers-t másolta le most az Arizona.

Hogyan tovább Cardinals? Tökéletesen működött a csapat minden része, Fitzgerald 134 yardot és 2 TD-t tett a táblára, Chris Johnson 110 futott yard mellé 2 TD-t futott, a defense pedig 4-szer halászta le Kaepernick labdáját. Jövő héten a Rams érkezik a sivatagba.

Hogyan tovább 49ers? Teljes csőd megint, Kaep két pick six-e után a védők se ébredtek fel. A következő fordulóban sem lesz egyszerűbb dolguk, a Packers látogat a Levi's Stadiumba.

 


 

Buffalo Bills @ Miami Dolphins - 41:14
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000540442/Bills-vs-Dolphins-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Preston Brown (MLB, Bills) - a buffaloiak másodéves középső LB-je kétszer kaparintotta meg Tannehill passzát, a csapat INT-jeinek kétharmadát szállítva

A mérkőzés jelenete: Brown második labdaszerzése - egyben első TD-je - egy fantasztikus ütemben hívott safety-blitz után

A mérkőzés száma/statisztikája: 5 - a Bills-nek nagyon megy a Miami ellen, négy év alatt hétből ötször verték meg a Delfineket, míg ezt leszámítva a vizsgált időszakban 18-26 a mutatójuk

Hogyan tovább Dolphins? Megsemmisítő erejű zakó, az ötödik heti bye week előtt még Londonban, a divíziórivális Jets ellen kapnak egy esélyt a korrigálására. Angliában muszáj lesz nyerni, különben hosszú idény jöhet Miamiban, az egyre valószínűbb edzőváltással megspékelve

Hogyan tovább Bills? Megvillantották oroszlánkörmeiket a bölények, ez az a forma volt, ami alapján sokan rájátszásba jósolták őket. Október első vasárnapján a Giants-t fogadják a PO felé vezető úton.

 


 

Chicago Bears @ Seattle Seahawks - 0:26
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000540369/Bears-vs-Seahawks-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Thomas Rawls (RB, Seahawks) - 104 yard 16 labdacipelésből az újonc futó adatlapján, miután Lynch rásérült addig sem egészséges combhajlítójára

A mérkőzés jelenete: Tyler Lockett franchise-rekordot hozó visszahordott kickoff TD-je

A mérkőzés száma/statisztikája: 0 - a chicagóiak minden támadása punttal zárult

Hogyan tovább Seahawks? Végre meglett a szezonbeli első győzelem, viszont az első félidei teljesítményre büszkék nem lehetnek, az biztos. Jövő héten MNF a Detroit ellen szintén otthon.

Hogyan tovább Bears? Cutler nélkül ez a csapat egyértelműen 1/1-várományos, de az irányító talán már következő vasárnap, az Oakland elleni hazaira visszatérhet.

 


 

Denver Broncos @ Detroit Lions - 24:12
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000540912/Broncos-vs-Lions-highlights

A mérkőzés embere: Peyton Manning (QB, Broncos) - 42 passzából 31 sikeres volt 324 yardért és a 2 TD-passzra csupán 1 INT jutott

A mérkőzés jelenete: Nehéz dönteni, 1. jelölt: Stafford Favre nyomdokain, avagy hogyan passzoljunk önmagunknak vagy 2. jelölt: Demaryius Thomas Quandre Diggs-t indítja

A mérkőzés száma/statisztikája: 1.5 yardos átlagot engedett a Broncos a detroiti futóknak

Hogyan tovább Lions? Seattle felé veszik az irányt, ahol sosem könnyű nyerni, így nem kizárt, hogy 0-4-gyel kezdik a szezont.

Hogyan tovább Broncos? Otthon fogadják a Vikingst, érdekes lesz látni, hogy a támadófal hogyan tud majd helyt állni Mike Zimmer védelme ellen.


Hozzászólások

több mint 6 éve
Pizsama Los Angeles Rams 9 — pizsama@gmail.com
Rams-Steelers hogyan tovább fel can cserélve!
több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 20 — Titans fan
A végén nem Mariota, hanem Fowler futott a 2 pontos kísérlettel.

Music City Miracle
több mint 6 éve
kristof New York Giants USC Trojans 23 — Browns GM
javítottuk őket, köszi 😊


Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 6 éve
Hááát, a Jets meccsen Brandon Marshall "átadása" nemcsak a meccs de a hét jelenete volt... 😀 😀
több mint 6 éve
halu Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2
Olyan jó végre a Vikingsról pozitív dolgokat olvasni. 😀