NFL visszaszámlálás - 1-2.

Írta: Höri — 2014. szeptember 2., 20:58

Visszavágó?

NFL visszaszámlálás - 1-2.

2. Denver Broncos

3 ok a bizakodásra:
- Peyton Manning.

- Sikerült ismét jól bevásárolni, bizonyított játékosokat szereztek meg, akik még erejük teljében vannak. TJ Ward, Aqib Talib, DeMarcus Ware vagy Emmanuel Sanders is kellően motivált lehet, hogy itt majd megszerezheti első gyűrűjét.

- Továbbra is nehéznek tűnik védekezni a Broncos ellen, hiszen, nem lehet 1-1 játékosra összpontosítani. A „Thomas-ikrek“ mellé elhozott Sanders-szel fél meccs alapján is elég jól összeszokott Manning, Welkerrel ilyen gond eddig sem volt és sötét lóként Cody Latimer is hozzászólhat a dolgokhoz.

3 ok a búslakodásra:
- 6-8 hétig nem számolhatnak a linebacker-sorban a rádiót is viselő Danny Trevathannel, és az azonos poszton szereplő Wesley Woodyard pedig már nincs a csapatnál. Sokat mondó, hogy az eddig 4 NFL szerelést bemutató Brandon Marshall beugrásától várják, hogy kibekkelik a szezon első felét.

- Akármennyire is jól igazoltak, nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy az előző sikercsapatból fontos elemek álltak tovább. Eric Decker, Knowshon Moreno, Rodgers-Cromartie, Shaun Phillips vagy Woodyard is hozzátette a magáét a győzelmekhez, és bár a terv megvan a folytatásra, nem biztos, hogy olyan olajozottan működik majd a gépezet, mint decemberben.

- A szezon első felében máris át kell vészelni néhány krízist. Trevathan mellett Welker agyrázkódásokkal küzködik, ami további hatással is lehet a bevethetőségére, Pratert pedig eltiltották és egy eddig nem bizonyított fiú, Brandon McManus kell, hogy elvégezze a rúgásokat. Az idény elején meccselnek többek közt a Colts, a Seahawks, a 49ers ellen is, ezeken a meccseken pedig lehet minden hiányzónak jelentősége. A playoff persze nincs veszélyben, de a Broncos célja ismét a Super Bowl, oda pedig legkönnyebben az #1 kiemeléssel lehet eljutni.

A szerkesztők tippjei:

Empty Taxi Höri MarioAna Vassadi Habi Shawnka
2. 4. 3. 2. 2. 2.

1. Seattle Seahawks

3 ok a bizakodásra:
- Jelen állás szerint Percy Harvin ott lesz a csapatban első perctől fogva, ezt pedig láttuk limitált megjelenései idején, hogy mekkora hatással van a csapatára. Legjobb minnesotai évében 967 elkapott yardig jutott a szuperatléta, ezt itt könnyen elképzelhető, hogy túlszárnyalja, ha 14-15 meccsen legalább be tud öltözni. Most úgy néz ki, hogy semmi baja.


- Láthattuk az elmúlt években, hogy Carroll igen jó szemmel válogat a drafton akár a 3. napon is, és egyrészt olyan emberekből csinál játékost, akiről nem hinnénk, másrészt sokakat sikerült megbújtatni az évek alatt, akik most a kiürülő keretbe könnyebben odaférhetnek.

- Ők nyerték a Super Bowlt 43-8-ra, és az összes húzóemberük szerződés alatt áll.

3 ok a búslakodásra:
- Mindenképp szűkülni látszik a rotációs lehetőség, hacsak nem talál Carroll olyan játékosokat, akik az előző bajnokságban még epizódszerepet se kaptak. Tate, Browner, Thurmond, Bryant, Clemons, Giacomini, Clinton McDonald és Sidney Rice sem lesz már ott a keretben, szóval rutinban biztosan vissza fognak esni, és az új fiúk ki tudja beválnak-e egyáltalán.

- A támadófalban kísérleteztek Eric Winstonnal is, Michael Bowiet pedig ellopta a Browns miután lesérült, így a 2. körös Justin Britt lehet a befutó a jobb oldalon. Persze akik egy 7. körös újonccal a kezdőben, folyamatosan változó összeállításban is Super Bowlig tudnak menni, azok joggal bíznak meg ezen a poszton szinte bárkiben, de ettől még semmi sem garantálja, hogy nem fog beszakadni a zseb rendszeresen.

- A Seahawks az első csapat, ami eszünkbe jut ha azon gondolkodunk, hogy kit érint legosszabbul az új illegal contact-szabály. A legion of boom hatékonysága mindenképpen visszaeshet ha olyan szemléletben fújnak a játékvezetők mint az elmúlt 4 hétben tették.

A szerkesztők tippjei:

Empty Taxi Höri MarioAna Vassadi Habi Shawnka
1. 1. 1. 1. 1. 1.

Hozzászólások

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 16 — JAFL Tampa GM
De nagy az egyetértés a hawks esetében 😀
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 24 — Látens Jags fan... :)
Várok némi meglepetést 😉 De ezt majd később.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 24 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A denveri nagy egyetértést sem értem. Csak a Houston elleni meccset láttam, de az nem volt meggyőző. Sanders megszerzésével viszont nagyot dobtak. (Illetve ezzel is.)
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 99 — Deion Sanders for president!
Bátor!
Engedi ezt Goodell?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Adam84 New England Patriots 1
Arra leszek kíváncsi hogy mi lesz most a szezon elején hogy Welker el van tiltva 4 meccsről
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 18
Superbowl hangover??!