TNF beharangozó - 11/19

Írta: Rajna — 2015. november 19., 13:43

A liga leggyengébb divíziójában minden csoportrangadó befolyásolhatja a rájátszásért folyó versenyt, ráadásul két fantasztikus fiatal irányító csap össze ezen a csütörtöki meccsen.

TNF beharangozó - 11/19

Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
2015. november 20., 02:25 (EverBank Field, Jacksonville) - tv: sport2

Jacksonville Jaguars

- Mi történt a múlt héten: Drámai körülmények között egy utolsó másodperces mezőnygóllal legyűrték a Baltimore-t egy nagyon alacsony színvonalú meccsen.

- Hiányzók: Csak a jelentéktelen Nic Jacobs hiányzik biztosan, de Michael Bennett, Bryan Walters, Dan Skuta és a kezdő futó, TJ Yeldon játéka is kérdéses.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Minden héten nagy kérdés, hogy a két Allenből ki teljesít jobban, de Allen Hurns-re minden bizonnyal csak egy gyengébb cornerback jut, úgyhogy leginkább rá figyelnénk.

 

Tennessee Titans

- Mi történt a múlt héten: A Panthers védelmével nem tudtak mit kezdeni a támadók, így sima, 27-10-es vereség lett a vége.

- Hiányzók: A rövid hét nem kedvez a sérülteknek, így hiányzik majd a két legjobb elkapó (Justin Hunter és Kendall Wright), a legjobb cornerback (Jason McCourty), valamint két fontos cserejátékos a védelemből (Al Woods és Blidi Wreh-Wilson), ráadásul Derrick Morgan játékára sem lehet mérget venni.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Dorial Green-Beckham kényszerből egyre nagyobb szerepet kap, és a fiatal elkapónak javítania kell a múlt heti teljesítményén, amire minden sansza meg is lesz a Jaguars gyenge secondary-je ellen.


Érdekességek:

- A két csapat negyven meccséből huszonkétszer diadalmaskodtak a Titánok; a párharc mindig is kiegyenlített volt
- Brian Orakpo az elmúlt öt meccsén öt sacket szerzett, rá nagyon figyelnie kell a hazai támadófalnak
- Allen Hurns folytatni kívánja a hétmeccses touchdown-elkapási sorozatát


Legutóbbi találkozásuk:
Tavaly decemberben egy tét nélküli mérkőzésen a Jacksonville szétfutotta a Titanst, a 21-13-as győzelem vezére a Todman-Gerhart futópáros volt.


Mi történhet most?
Egy 3-6-os és egy 2-7-es csapat meccse nem sok szurkolót hoz lázba, de az AFC South még mindig elég nyitott. négy győzelemmel vezeti a Colts, így ez a két csapat is bejuthat még a rájátszásba, ha összekapják magukat. A Tennessee védelme elég stabil idén, ha a Ravens többé-kevésbé meg tudta állítani a Jacksonville-t, nekik is mehet, függetlenül attól, hogy a két másodéves sztárelkapó (Hurns és Robinson) megállítása nem egyszerű feladat. A Titans támadójátéka Mariotával hullámzó, de elkapó nélkül a remekül teljesítő újonc sem tud csodát tenni. Delanie Walkeren kívül nincs megbízható célpont, ezért a Jacksonville, ha okosan játszik, bőven adhat lehetőséget Bortleséknak a győzelemre.
A Jacksonville talán az esélyes, de nem vehető semmi sem biztosra ebben a párosításban. Aki szeretné a jövő egyelőre ritkán mutatott sztárjait (Mariota, Bortles, Hurns, Robinson) látni, az ne hagyja ki a meccset.