Urlacher, Reed, Pro Bowl

Írta: r.baggio — 2013. március 21., 10:33

Ikon távozott a szeles városból és egy újabb a Super Bowl-bajnoktól, nem szűnik meg az NFL all-star gálája

Mivel óriási volt a különbség Brian Urlacher igényei és a Chicago Bears ajánlata között, a klasszis LB biztosan máshol folytatja. Urlacher eredetileg 2 évre 11.5 millió dollárt szeretett volna, ezt kontrázta meg a Bears egy 1 évre szóló, 2 millió dolláros szerződéssel... Hosszas tárgyalások után a védő 3.5+0.5 millióig hajlandó volt engedni, ám azt a csapatot, melyben teljes NFL-karrierjét eltöltötte, ez sem hatotta meg.

Ray Lewis visszavonulását követően védelmének másik vezérétől is el kell búcsúznia a Ravens szurkolóknak, Ed Reed ugyanis nem tudott nemet mondani a Houston hívására. A Texans 3 évre 16 millió dollárt kínált a söprögetőnek, a Baltimore ennek töredékét tudta csak biztosítani, így csapathűség ide vagy oda, a pénz döntött.

Az is eldőlt, hogy 2014-ben sem marad all-star gála nélkül a profi liga, január 26-án megrendezik a 64. Pro Bowlt. Pár változtatás azonban elképzelhető, például a beválasztott játékosokat valószínűleg ezentúl nem AFC és NFC keretekre osztják, hanem egy-egy kijelölt kapitány "draftol" majd.


Hozzászólások

több mint 11 éve
Szerintem a Pro Bowlt be kellene vinni egy sportcsarnokba, mert azok a nézők, akik erre kíváncsiak, oda is beférnének. A nézők többsége a nagy ütközésekre kíváncsi, ott meg szinte másról sincs szó, csak arról, hogy meg ne sérüljön a játékos. Arra a hülyéskedésre, ami a Pro Bowlon zajlik, sokan magasról tesznek. Mintha a Forma-1-ben rendeznének egy gálát, amin az autók 60-nal körözgetnek...
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 32 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Forma1-ben van ilyen gála. 😊 Csak megtalálták a módját, hogy érdekessé tegyék (utcai körözgetések, egyéb show-k, nézők beülhetnek, stb.) Ha a Pro Bowl sem egy meccsből állna csak, hanem lenne egy csomó kiegészítő játék, szerintem sokkal népszerűbb lehetne.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 31 — a new hope (again)
Szerintem meg 2 dolgon kéne változtatni. 1. Hogy újra az SB után legyen. 2. teljesìtmény alapján honorálni a játékosokat. Egy kis uzsi pénz mindenkinek jól jön......nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...