Gabez

Chicago Bears

Gabez
Utoljára láttuk
több mint 10 éve
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
84


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 10 éve
Gabez Chicago Bears 84
vicces hogy itt még safety volt 😀davemayer
de nem volt az;
visszavont főként zónázó linebacker volt, mondhatni tampa-2-es mlb 😊sapka
Lobo, vagy mi a fene volt a posztjának a neve.

Knox törött gerinccel a csapatnál maradt még egy évet, kifizették a teljes bérét, és mivel ennyi évet lehúzott szerződéssel, még jogosult lett egészségbiztosításra, meg ilyenekre. A tisztességes bánásmód itt kezdődik, nem egy kiöregedett primadonna pátyolagtásánál. Kreutz visszavonulásával is miiiiiiiiiilyen sokat veszítettünk. Brian Urlacher szó szerint azt mondta: 2 millió dollárért ő fel se kel az ágyból. Aaaaanyááááááááád. Az pedig másik dolog, hogy jelenleg nincs olyan csapat a ligában, ahol ő kezdő lehetne. Az mennyire volt vérciki, amikor mindem 43 D-t játszó csapat vezetője elmondta, hogy nem akarják leigazolni?füligjimmy
Ez számomra is érthetetlen, főleg pofonnak érezhette, mert ennek a sportágnak adta a legjobb éveit és becsülettel küzdött a csapatáért.. Szerintem jó döntés volt a visszavonulása, az kevésbé megalázó, mint mondjuk a Rams-ben játszani kezdőként.
több mint 10 éve
Gabez Chicago Bears 84
Hát sajnos én személy szerint nem tudtam 54-es mezt szerezni, hiába szerettem volna, De az sok mindent elárul, hogy kizárólag az övét hordtam volna a csapatból és senki másét, pedig vannak még rajta kívül is jó páran akik kifejezetten szép teljesítményt mutatnak fel. De Urlacher az más, legenda, aki után számomra a Chicago nem lesz már ugyanaz, akármilyen irányt is vesznek ezzel az új csapattal. Az pedig hogy így kellett távoznia, az egyszerűen megalázó, jól példázza a klubvezetés évek óta felmutatott paranoid állapotát. Attól tartok, hogy nagyon zord idők fognak következni ránk innentől kezdve...Gabez
Nyílván más lesz, de ezt az örök pesszimizmust igazán levetkőzhetnénk már... tipikus magyar jelenség.

S abban viszont hatalmas tévedésben vagy, hogy ki miatt lett ilyen megalázó a visszavonulása. Saját maga miatt. 2 millió dollár korrekt összeg volt azért, amilyen szar volt 2012ben.
Lehet lesz visszaesés. Defense oldalon szerintem biztos. Egyszerűen ennyi labdát mégegyszer nem lehet szerezni. Lenne visszaesés Urlacherrel is. Sőt szerintem vele látványosabb.
Klubeveztés paranoid állapota? Ezt fejtsd ki bővebben légyszíves.tüsi91
Akkor lehet, hogy más meccseket láttam eddig, mint ti. Urlacher az évek alatt mindig kőkeményen odatette magát, volt olyan érzésem meccseknél, hogy egy személyben cipeli a hátán az egész Chicago-t.. De igazság van abban, amit mondasz, tavaly nem remekelt úgy, mit azelőtti években, de mondjuk, ha nekem halt volna meg az anyám, magánéleti gondok, stb, lehet én se viribelnék ezerrel a pályán.
De amúgy az elmúlt tízen év mehet a kukába és amit addig elért? És két milla? lehet, hogy nekünk ez baromi nagy összeg, és lehet anyázni, hogy jaj, azért ez gizdázás a részéről, hogy fel sem kel érte, de szerintem presztizs kérdés. Azért, amit eddig letett a csapat asztalára,, azért ez az összeg nem korrekt. Mintha Beckham-nek állítana oda a csapat, hogy bocs, de tavaly szarabb voltál, most nem adunk csak aprópénzt. Jó lesz így? hát, én se lennék boldog és mivel már úgy is agyon kerestem volna magam az előző években, én is azt mondtam volna, hogy bocs, akkor inkább felállok a székről. Mert vagy fizessenek meg, vagy ha nem akarnak (és Chicago erről híres), akkor lássuk mire mentek nélkülem.
Az pedig nem pesszimizmus a részemről, hogy előre látom a következményeket. De tudjátok mit? ne legyen igazam és álljon csak össze egy jó csapat idén. Az lenne mindenkinek a legjobb.
Ja és a paranoid vezetés.jelző kicsit erős túlzás volt a részemről, Mondjuk inkább úgy, hogy az utóbbi években születtek érdekes döntések. Először Lowie-t támogatják ezerrel akkor is, ha néha érthetetlen amiket csinál, aztán meg lapátolják az egész brancsot. Egyébként szerintem jó döntés az utóbbi. Most már tényleg építsenek fel az alapoktól kezdve egy jó csapatot, amivel van esélyünk.
több mint 10 éve
Gabez Chicago Bears 84
Hát sajnos én személy szerint nem tudtam 54-es mezt szerezni, hiába szerettem volna, De az sok mindent elárul, hogy kizárólag az övét hordtam volna a csapatból és senki másét, pedig vannak még rajta kívül is jó páran akik kifejezetten szép teljesítményt mutatnak fel. De Urlacher az más, legenda, aki után számomra a Chicago nem lesz már ugyanaz, akármilyen irányt is vesznek ezzel az új csapattal. Az pedig hogy így kellett távoznia, az egyszerűen megalázó, jól példázza a klubvezetés évek óta felmutatott paranoid állapotát. Attól tartok, hogy nagyon zord idők fognak következni ránk innentől kezdve...
több mint 11 éve
Gabez Chicago Bears 84
kezdődik a szezon, minden mackó fan-nak jó szurkolást kívánok az idényre!
több mint 12 éve
Gabez Chicago Bears 84
Én azt gondolom, hogy ha sikerülne egy klasszis elkapót, még egy további jó offense falembert és egy közepest a seconderybe szereznünk, és elkerülnének a sérülések minket, akkor simán top10-es csapat leszünk, SB eséllyel.

😀norris21
Igen, ez az idény olyan volt nekünk, mintha minden szerencsétlenség, ami összejöhetett, az össze is jött. Én személy szerint Cutler-t idén sokkal jobban megkedveltem, mint a többi évben, nagyon tehetségesen játszott, az más kérdés, hogy elkapó híján, védelem gyengeségéből fakadóan erre volt képes csak. Ami a többi lesérült emberünket illeti azok előtt is le a kalappal, de sajnos ez a liga ilyen. Tavaly előszezonban a GB volt hasonlóan sehol a sérüléseik miatt, aztán most meg ugye most meg mindent visznek. Hát nekünk meg sajnos a legfontosabb részére jutott ki ebből a szezonnak a rossz. Az egyetlen komoly gond a beálló irányítóval volt, azt nagyon újra kéne gondolni, hogy egyáltalában pályára engedjük-e jövőre, de osszatok ki nyugodtan, ha ti másként látjátok. Most már csak a jó Draftolásban reménykedjünk, akkor valóban top 10-es csapat lehetünk jövőre. Na és akkor kíváncsi leszek Ricsiékre, gondolom, még akkor is fikáznának minket, ha SB-t játszanánk. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy jövőre tényleg sokkal jobban összeállhat ez a csapat és akkor nagyot fogunk karmolni.
Én uraim részemről megköszönnék az idei együtt szurkolást, jó veletek együtt BIRSZ-esnek lenni 😊 jövőre veletek ugyanitt!
több mint 12 éve
Gabez Chicago Bears 84
Nem hittem, hogy ezt leírom valaha, de Cutler-t vissza, de gyorsan. Nagyon kellene a jelenléte a továbbiakban, pont a legfontosabb meccsekre sérül le. Az idei évben remek teljesítményt nyújtott és sajnálom, hogy pont most nincs itt, megérdemelte volna az esélyt, hogy győzelemre vigyen bennünket. Hanie-vel ez az esély elég erőteljesen lecsökkent.
Gratulálok én is a kisbabához 😊
több mint 12 éve
Gabez Chicago Bears 84
"...a Viks szerintem jobb nálatok jelenleg "
Ebből indult az egész.


Igen, elismerem, hogy ez egy erős túlzás volt a pillanat hevében leírva, és hogy ez az állítás valóban nem állja meg a helyét ebben az értelemben. De a Viks számomra akkor is szimpatikusabb szereplést nyújtott a GB ellen, mint a Lions az idény bármelyik meccsén, beleértve a Bears elleni két találkozót is. Ezért fogalmazzuk úgy inkább, hogy kíváncsian várom a további fejleményeket a pályán.
több mint 12 éve
Gabez Chicago Bears 84
Érdekes módon egyesek értik miről beszélek, mások meg nem. Akkor ezek szerint mégse én vagyok a full idióta, aki egy párhuzamos világegyetemben él a kifacsart gondolkodásával. Csak nehéz elfogadni a tényeket, de az persze ne legyen az én hibám. Béke veletek!
több mint 12 éve
Gabez Chicago Bears 84
Azért én nem írnám még le a Vikes-t, tudnak még meglepetést szerezni, a GB csak kis szerencsével verte meg őket a múltkor, nekem az évad egyik legjobb meccse volt, az amikor az első tíz másodpercben már TD-t futottak. Szóval lehet, hogy gyengék úgy általában, de azért nem lepne meg egy W ellenetek, benne van ez is szerintem. De az biztos, hogy idén nagyon jók vagytok és egyre inkább felszálló ágban lesztek.
több mint 12 éve
Gabez Chicago Bears 84
Egyetértek azzal amit Melehov írt: Szerintem is jelenleg csak az NFC North-ból tudja valaki megverni a GB-t, mi ismerjük őket a legjobban, a mi játékunk az ami elég masszív, hogy megtörjenek rajtunk, plusz tartozunk nekik eggyel a múltkoriért. Tavaly az első meccsen alul maradtak ellenünk és reménykedek benne, hogy most sem lesz máshogy.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
visszatérve még egy gondolatban a fizetési sapkára, azért a 350 ezer dollár még mindig jobb, mint a gyárban melózni évi tizenötezerért, szóval nem nagyon értem ezeket a sirámokat.
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
De most komolyan, miért nem a Kovács Sanyi a kommentátor? minden örömem el van rontva attól, hogy folyamatosan fikázzák a csapatot még 21:0-nál is. Cutler gyenge, ezzel máshol labdába sem rúgna, sajnálják, hogy ilyen gyenge meccset kell nézniük a nézőknek, stb, folyamatos nyünyögés, mintha én más meccset néznék, mint amit ők! na most nézem, most szerzett a meccs végén egy touchdown-t a Seahawks, mire őrjöngés megy, hogy végreeeee!!!! feltámad és megmutatja mire is képes.....menjenek a p.ba, de komolyan!

Ja, amúgy Attilahawks: A maci repülés közben úgy meggolyózta a madaratokat, hogy egy év kell, mire újra repülni tud majd 😊
brk: remélem ez lesz az év meccse!
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
hát, életem egyik legunalmasabb meccse volt ez tegnap, pedig nagyon vártam már a zúzást egymás ellen. Pedig a védelem nagyon ott volt, mégis megint előjöttek a gyengeségek, a sackek, Cutler pontatlanságai, remélem nem fognak előjönni ezek már a playoffban, mert már utálom hallgatni a kommenteket erről a meccs alatt. De komolyan, második helyen bejutunk a rájátszásba és miről beszélnek? A macik örülhetnek, hogy benn vannak, mert szerencséjük volt, Cutler pedig tavaly a legtöbbször földre vitt irányító volt, az idény elején pedig a GB esélyesebb volt és sokkal jobb csapat nálunk, blablabla....MI VAN????????????? mi kell ezeknek, hogy végre értékeljék amit elértünk?