alexx.tune@gmail.com

Washington Commanders

alexx.tune@gmail.com
Lakhely
Budapest, Hungary
Utoljára láttuk
több mint 10 éve
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
5
NO PRESSURE, NO DIAMONDS.



Utolsó 4 fórum hozzászólás

több mint 10 éve
alexx.tune@gmail.com Washington Commanders 5 — Almighty
Mondjuk fektethetne új gyepet a pályára, mert az valami siralmas volt.

NO PRESSURE, NO DIAMONDS.
több mint 11 éve
alexx.tune@gmail.com Washington Commanders 5 — Almighty
Oké , szóval kezdjük úra... 😊 Szevasztok rézbőrűek, Alex vagyok, 24 éves. Ez a 3. éve, hogy követem ezt a remek sportot, azonban csak a tavalyi szezon elején lett a favoritom a skins, többek közt Griffin miatt, elképesztő atlétának és sportembernek tartom.
Tisztában vagyok a játék menetével, ismerem az összes szabályt, a játékosokat is sikerült viszonylag jól meg ismernem, mivel van egy szezon Fantasy is mögöttem (de ez pl. azt is jelenti, hogy akik a tavalyi szezonban sérültek voltak, azok neve nem sokat mond. Kivéve Orakpo.. 😊, valamint játszottam is egy kis ideig. Azonban azt gondolom, hogy sok évnek kell eltelnie, illetve rengeteg meccset kell látnom még ahhoz, hogy reálisan értékelni tudjam játékosok teljesítményét, főleg azokét, akik csak akkor kerülnek a képernyőre, ha valami látványos történik velük. (pl.: ha egy DB kifogástalan man coverage-ben arról valszeg nem fognak ódákat zengeni, mivel nem arra megy a passz, máshol zajlik a játék. Tisztelet a kívételnek persze.) Ehhez még az is hozzátartozik, hogy Fantasy nem mindig tükrözi egy játékos teljesítményét, vegyük csak az előző példát alapul, ugyanakkor hajlamos vagyok játékosokat "kurvajó"-nak tartani, Fantasy-n való teljesítményük miatt. (Hall 😊))). Ennyit rólam...

A csapat. Nos, leírom mit gondolok, mik a meglátásaim, aztán majd lehet jól elküldeni melegebb éghajlatra (szívem szerint élnék is a lehetőséggel.. 😊, persze mindenhez indoklást kérnék ha lehet, had szívjam be a tudást, amit birtokoltok.

Offense:

OL: Ligaelsők voltunk futott yardokban, azt gondolom nincs miről beszélni.

QB's: RG3 remélem kicsit visszavesz, kevesebb kockázatot kell vállalnia, különben az lesz mint tavaly, és azt senki nem akarja.. Nem azért mert Cousins nem jó QB, szerintem remek játékos, jól lát, erős karok, de az egész offense Griffinre és az option-re van felépítve.

RB's: Morris-on kívül nem nagyon kapott senki szerepet, amit nem is sajnálok, ugyanannyi érdeme van a csapat idei eredményeiben (ha nem több..) mint Griffinnek.

WR's: Ez már melegebb téma, tény, hogy inkább a futáson van a hangsúly. Garcon játéka tetszik, szerintem kíváló #1 elkapó, gyors, agilis, finom kezekkel. Moss már sajnos veteránnak számít, ugyanakkor nem véletlenül van tizenéve a ligába, mi sem mutatja ezt jobban mint az a stat, hogy bár elkapott yardokban csak 3. a csapatban, elkapott TD-ben 1. 8 elkapott TD-vel, míg a 2. Garcon 4-el. Ebből számomra az derül ki, hogy End Zone szitukban előszeretettel léptetik elő elsőszámúvá, amit ő meg is hálál. Hankerson és Morgan egyaránt kifogástalan munkát végeznek. Akitől kirázott a hideg az B.Banks, nem igazán értettem miért ő az elsőszámú visszahordónk (), örültem amikor nem találtam a rosteren.

TE's: Davist nagyon jó TE-nek tartom, amíg meg nem sérült ha jól tudom top yardgyáros volt, nagyon kár lenne ha nem kerülne vissza a csapatba. A többiekről sajnos nem tudok véleményt alkotni..

Defense:

DL: Carriker, Cofield, Bowen jó kezdőnek hangzik, bár tény hogy ezt a megállapítást inkább hírekből és statokból gondolom (+MADDEN13 😊, mintsem mutatott teljesítményük alapján. Számomra egyikük sem volt kiemelkedő, mint mondjuk J.J. Watt. (Igen tudom, egy NT-nek nem lesznek soha olyan statjai mint egy DE-nek).

LB's: HA, ismétlem HA sikerül egészségesnek maradni, akkor egész impozáns LB sorunk van, Orakpo-Fletcher-Riley-Kerrigan. Azonban ilyen csak a mesékben van, viszont ezen a 4en és Rob Jacksonon kívül a többi név a rosteren nem sokat mond. Mit gondoltok szükségünk lehet erősítésre, vagy akik a padon ülnek minőségi cserének számítanak ?

DB's: A csapat nyilvánvalóan leggyengébb szekciója, elkélne a komolyabb erősítés, bár szvsz Hall-lal és Doughty-val sok problémám nem volt a szezon során, nade azért vagytok ti, hogy ezt cáfoljátok, és felvilágosítsátok nyilvánvalóan elsötétült elmémet.. 😊)) Hall-t kicsit Cortland Finnegan-hez tudnám hasonlítani, igazi aljadék geci játékos, ugyanakkor szerintem megvan a kellő tehetsége és fizikuma, csak fejben vannak gondok. Doughty-ról már esett szó, az kiderült számomra, hogy nem tartjátok elég jónak, bár az nem hogy miért.


Szóval akkor vegyük ezt az újrafogalmazott elsőszámú postomnak, várom az érveket ellenérveket, kijavításokat és lehurrogásokat, azonban vegyétek figyelembe, hogy újnak számítok, mindent csak érvekkel alátámasztva ha kérhetem.


Hajrá Redskins

NO PRESSURE, NO DIAMONDS.
több mint 11 éve
alexx.tune@gmail.com Washington Commanders 5 — Almighty
Reed Doughty-ról mi a véleményetek ? Azt gondolom az utolsó 4-5 meccsen kiemelkedőt alkotott

NO PRESSURE, NO DIAMONDS.
több mint 11 éve
alexx.tune@gmail.com Washington Commanders 5 — Almighty
Sziasztok!

Eladó 46os Adidas amerikai futball cipő. Kíváló állapot, kb 5 edzésen volt rajtam, utána egy sajnálatos sérülés miatt nem volt alkalmam többet használni. Ára: 10.000 ,- (eredeti 16.990,-)
érdeklődni lehet : alexx.tune@gmail.com

 kepfeltoltes.hu/view/130319/503403948fot__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 kepfeltoltes.hu/view/130319/1318803403fot___1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 kepfeltoltes.hu/view/130319/792662250fot___2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 kepfeltoltes.hu/view/130319/1026182967fot___3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

NO PRESSURE, NO DIAMONDS.