Hópihe

Miami Dolphins

Hópihe
Lakhely
Sopron
Utoljára láttuk
6 hónapja
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
4

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Miami Dolphins 4

Utolsó 4 fórum hozzászólás

6 hónapja
Hópihe Miami Dolphins 4
"Foles-ra nem túl sanszos, hogy rámegyünk nincs itt ahhoz csapat.".... de miért nem? Úgy értem csapat valóban nincs, de ha igaz amit az okosok állítanak, akkor rá lehetne rabolni egy harmadik körös pickért... Az szerintem nagyon budget. Flores rendberakja a védelmet, 3 ponton tartjuk az ellenfeleket (mi sem egyszerűbb 😀😀😀 ), Foles meg csak dob egy TD-t meccsenként és kész a 100%-os szezon 😀

Viccet félretéve, szerintem tényleg be kéne ruházni erre a srácra. Legalább 5 jó év lehet még benne, és nem lutri. Nyilván nem első évben váltaná meg a világot, de lehet, hogy megérné köré építeni egy csapatot.
7 hónapja
Hópihe Miami Dolphins 4
@Stez: A középszerűségből nyilván mindenkinek elege van már. És azzal is nehéz volna vitatkozni, hogy a legjobbat az tenne ennek a csapatnak, ha benyelne egy 0-16-os szezont és utána teljesen megújulna. De az eddigiek alapján ehhez nem lesz elég töke a vezetésnek. Ezért Folse nyilván csak a next best option.

De ha Foles jön egy első körért, akkor nem kell körbenézni a 2020-as drafton, mert ő hosszútávon is jó lehet. Flacco meg szerintem olcsó lesz nagyon. Ha úgy van elhozhatjuk megöregedni a tengerpartra. Első évben játszik, aztán jó lesz back up / mentor pozícióba. Drágán nyilván nem kéne.
7 hónapja
Hópihe Miami Dolphins 4
Én odaadnám Folse-ért az első kört. Ha ő nem jön, akkor meg elhoznám Flaccot bagóért. A 2020-as drafton pedig nincs mese, muszáj megtalálni a következő franchise QB-t. Tannynek pedig az edzőcsapatban felajánlanék egy RB pozíciót méltányosságból. Ha nem érdekli, sok sikert elswhere.
több mint 2 éve
Hópihe Miami Dolphins 4
Szeretném küldeni a The Beatles : Let it be c. számát, mindenkinek aki szereti 😀

 www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap3000000757068/Predicting-remaining-games-for-Broncos-Dolphins-Ravens?icampaign=nflcom-cs-homepage-videoswap_generic_nfl