JustWinBaby!

Las Vegas Raiders

JustWinBaby!
Utoljára láttuk
több mint 8 éve
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
50

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Las Vegas Raiders 50

Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Megvan!
Boldog karácsonyt mindenkinek 20-23 WIN!
Woodson pedig szép beszédet mond a végén.
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
1st&goal, a hosszabbításban, Carr gyönyörű passzokat dob, de előbb Holmes, majd Crabtree sem képes elkapni a labdát, pedig most a TD wins game.......Jobb híján Jani rúg egy field goal-t 20-23.
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
17-20. Sajnos nem sikerül a Chargerst megállítanunk mikor már csak 1:50-körül van hátra, field goal range-t próbálnak elérni, harmadik próbálkozásnál járnak, kulcsjáték, ha sikerül őket megállítani akkor reménykedhetünk hogy Lambo elb@ssza a field goalt, de nem sikerül, a #25-ösünk csinál egy pass interference-t és így automatic first down, tehát Lambo előkelő helyről bevágja, 20-20!

Hosszabbítás lesz, mi nyerjük a támadás jogát az érmefeldobásnál.
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Úgy 9-perc lehet hátra a 4. negyedből. 17-12 a San Diego-nak.
A Chargers rúg egy field goalt, 53 yard-ról Lambo bevágja, nem semmi.20-12. Erre jön meglepetésre,és kissé megkésve egy flag : holding defense, number 52.(K.Mack) Vissza az egész, jöhet a Chargers 1st&10, és Rivers keze elsül, egy hatalmas TD! 23-12. Bassza meg, vége, mondom, de....JDR ma előszeretettel dobálgatja a kis piros kendőjét, úgyhogy próba szerencse, miért ne, dob a Chargers TD-re egy incomplete pass-t. Visszavideózzák, és : incomplete pass, JDR megnyeri a challange-t, a Chargers TD-jét elveszik! 17-12. Mehetnek tovább, el is vergődnek egy jó field goal távolságra, de Lambo ezúttal kihagyja!!!! Marad a 17-12!
4:45-van hátra, Rivers indít, egy rövid passz D.Johnsson-nak, fumble, Mayowa felkapja, és nem sikerül visszahordani, de egy jó 1&goal lesz belőle! Első play, Carr+Crabtree TD! 17-18! Utána nem jutalomrúgás, hanem kétpontos kisérlet, és megcsináljuk!!!! 17-20! Mostmár biztos hogy jó karácsony van Oakland-ben! 😊
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Na végre! Egy gyönyörű safety 2 pontért, Autry+Mack! 😊
Elégedett vagyok a védelem nagyon kijött a 2 nd halfra!
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Carr szerintem nem benyalja a sack-et, hanem "csak úgy kapja" (😊) elsősorban itt az o. fallal van a baj, f@szér nem tudják megvédeni????
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Na ja, védelem....hol van a szenzációs K.Mack?? Aki már a Green Bay ellen sem azt hozta amit vártam volna tőle, ráadásul ma este egy 4-10 álló Chargers ellen illenék hozni a sack-eket!
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Boldog karácsonyt srácok!

Épp most futott Murray egy TD-t, 7-7 az állás. Lehet hogy kapunk egy wint karira? 😊
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
A ma este a védelmünkön nem fog múlni, Orr nagyon szimpatikusan játszik, Mack is megállítottuk őket a gólvonalon, nem tudtak td-t csinálni, ez lélektanilag jól jött!
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Az előbb ahogy Carr jött le a pályáról, az arcára volt írva minden : ez most nem megy.....

Ha nem csinál pontot az O. ha nem birtokoljuk elég ideig a labdát, akkor el fog fáradni a D.!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
1. Kimondottan erősnek érzem, h a kemény 8 hozzászólásoddal bandwagon fan létedre megkérdőjelezed azt, h kinek is drukkolok.

2. Nem mondtam, h be kellene húzni a farkunkat, be kellene szarni bármelyik ellenféltől. Azt gondolom, h a győzelemért kell odamenni mindenhova, de nagyarcú stílust felvenni teljesen felesleges és indokolatlan.

3. Baromira örülnék annak, ha a csapat sikerei ellenére is minőségi, jó hangulatú maradna a topic-unk és nem belső vitákkal és egymás oltogatásával telnének meg a oldalak, mint néhány másik topicban.

4. Mi akik hosszú évek óta itt vagyunk, szurkolunk pontosan tudjuk milyen zavaró és kellemetlen a rossz stílusú, nagy arcú ellendrukker. Ne legyünk ilyenek mi magunk, amikor végre nem a mi csapatunkon mosolyog az egész NFL.

5. Minden új fan-t szívesen látok félre értés ne essék, de a folytatás már kettőn áll!
Rolni
Ne haragudj ha a lelki világodba tiportam, igazán nem akartalak megbántani.
Elnézést kérek hogy megkérdőjeleztem csapat drukker-hovatartozásodat, nem volt helyén való...
Természetesen egyet értek, hogy itt nem oltogatni kell egymást
Egyébként az hogy 8 hozzászólásom volt, egyáltalán nem azt jelenti hogy idén láttam először a Raiders-t.

Az alábbi írásommal szeretnék egy kicsit kilépni itt előttetek a csapatfórumon az "új fan" személytelenségből, és elárulok magamról és a Raiders-szeretetemről valamennyit :

"Új fan" 😊 ... Én 1992-ben láttam először az NFL game day-t akkor még az eurosport-on, ki tudja miért, de műsorra tűzték, de ha jól emlékszem csak egyetlen szezont, utána levették. Akkor szúrtam ki magamnak a Raiders-t. Szóval '92-óta vagyok Raiders fan!
Az éjszakai meccsközvetítések szóba sem jöhettek, mivel akkor én még csak 12-éves voltam, fater hallani sem akart az amerikai futballról, tehát vele sem nézhettem, az én szobámban meg amúgy sem volt TV. Persze, ma már minden más, a 7-éves lányomnak 80 cm-es Thomson led tévéje van...
Az első meccs amit láttam az a '92-'93-as szezon pro bowl-ja volt. Felvettem videóra. 😊 Imádtam, rongyosra néztem a kazit, mivel nem volt más amit nézhettem volna, mert akkoriban a kábeltévén nem volt olyan csatorna ahol ment volna az NFL. Mentem a könyvtárba (na nem ám az internetre óóóó...hol volt az még akkor) és sikerült találnom egy könyvet, talán az lehetett a címe hogy "amerikai sportok" vagy ilyesmi és ott megtaláltam a szabályokat, hogy értsem a játékot, ugye.
Még mindíg megvan 2 baseball-sapkám amin nem Oakland, hanem Los Angeles Raiders felirat van. 😊
Az, hogy mi utánnajárást jelentett beszerezni ilyen NFL sapkákat '93-'94-ben, azt ne is kérdezzétek... 😊
Mostanában fel is veszem az egyiket néha, ezidőtájt ugye, murisan hat L.A.-hez kötni a team-et...olyan mintha most adták volna ki direkt ezt a sapkát... 😊 De ki tudja, még lehet divatba jön!
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Amióta Tuck kidőlt teljesen meghalt a Run D. Most Aldonnak is konyec... Én nagyon nem számítok semmi jóra a védelemtől.
Véleményem szerint futójátékunk még mindig nincs. Van 1-2 big play de normális likakat nem tudnak nyitni sajnos a tesók. RG, RT kell és kész. Watson meg a többi sábálá dábálá majd egyszer jó lesz alapon nem megy.

Védelembe kellenek minőségi emberek még mert megvan a mag csak a "kiegészítő" emberek játékminősége nem túl jó. Pölö hiába duplázzák Mack-et ha más nem ér oda vagy soha nem tudja megverni az emberét mert nem az a szint.. Ugyan ez a D falban és a secondary-ben is. Amint kicsit jobb játékosok lesznek a kiegészítők hatványozottan feljavul az impact playák játéka is. Meg ugye ott van a tojáshéj a seggükön, mindenki nagyon fiatal és kell nekik a tapasztalat.

Relative ez is szoros meccs volt, én letojom h nem nyertünk és szar volt a játék ha ebből a meccsből tanultak. Kell a tapasztalat ennyi. Ami a legfontosabb h HC-nak van rutinja. Kétlem h most elkezdenének kapkodni.
TST
Hehe 😊 én is letojom hogy most nem nyertünk, mert a Raiders az akkoris az én csapatom marad, ha ez a banda jövőre így együtt marad kiegészülve a drafton egy-két jó playával, akkor még nagyot durranthat úgyhogy most sem maradt más hátra mint : JUST WIN BABY!!!
több mint 8 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Sziasztok!
Talán tudtok segíteni nekem, keresek egy könyvet, amit egy sportorvos írt,Robert Huizenga aki az akkor még Los Angeles Raiders orvosa volt, és megírta a csapatnál tapasztaltakat, "élményeit".
Akkoriban botránykönyv-féle lehetett ez mert megírja a doki hogy egy egy játékos hogyan kokszolt, szteroidozott, kokózott stb... A címe : "You're Okay, It's Just a Bruise: A Doctor's Sideline Secrets"
Nem mellesleg az Any given sunday(nálunk minden héten háború címmel futott a film)-forgatókönyve ennek a könyvnek a felhasználása alapján íródott! Szóval ha nem tudtátok, akkor tessék : az Any given sunday valójában a 80-as évekbeli L.A. Raiders ről szól!
Szóval a köny fent van az amazonon például, de csak angolul természetesen, ha valaki tud esetleg magyar megjelenéséről a könynek (én még nem találtam ilyet) akkor szóljon! Köszi!
Go Raiders!