PuppPubi

New York Jets

PuppPubi
Utoljára láttuk
49 perce
Regisztrált
11 hónapja
Fórum hozzászólások
19

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / New York Jets 19

Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
PuppPubi New York Jets 19
Valaki esetleg tudja, hogy a mai nap mikor kezdődik? Az rémlik, hogy 3. nap jóval előbb szokott.
7 napja
PuppPubi New York Jets 19
Kicsit meglepő pick de semmiképpen nem rossz!!
8 napja
PuppPubi New York Jets 19
Szerintem 4 választásnak van realitása és értelme is, az én véleményem szerint:

1. Troy Fautanu: Egyetemen baloldalon játszott tacklet de abszolút jól működik guardban is. Azért helyezem Fuaga elé mert nem csak jobb oldalon van tapasztalata OT ként. Vele nem kéne azon aggódni ki, mikor esik ki az o-lineból.

2. Taliese Fuaga: Nagyon agilis, kiváló futás blokkoló de a rövidebb karjai miatt inkább right OT illetve Guardban elképzelhető, alapvetően szerintem nagyobb a plafonja mint Fauthanu.

3. Rome Odunze: Kicsi az esély, hogy leesik hozzánk, de ha a Giants irányítót választ vagy kicserél, illetve a Bears vedőt választ meg persze minden összeáll😄 akkor talán elérhető lesz és úgy gondolom akkor ki kell húzni. Nagyon hosszú időre megoldaná a GW és Odunze a skill személyzetet nem beszélve arról, hogy idén is hatalmas upgrade lenne.

4. Brock Bowers: Na ez amit nem szeretnék, de valahol magyarázható döntés lenne. Az All-In felfogásba illeszkedik, ha bejön és működni fog Rodgerssel akkor imádni fogjuk és sokat is fog segíteni, de ha a földön maradunk akkor egyértelműen egy TE-re van legkisebb szükségünk.

Én egyértelműen a falba húznék mert ott egy hosszútávú sérülés rányomná a bélyegét a szezonra, rövid távon egy-két-három mecset még megoldunk az öregek nélkül de hosszutávon halál. Én Mike Williamssel kapcsolatba pozitívabb vagyok mert mindem 2. évben jól szokott játszani a sérülések után, de ha ott van az egyik top elkapó még akkor szerintem meg kell lépni a kiválasztásukat.
Reméljük semmi kellemetlen meglepetés nem érkezik.
10 napja
PuppPubi New York Jets 19
Csoda, hogy valaki egyáltalán tradelt érte. Ezzel a lépéssel mennyi cap spacet tudtunk generálni?
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Én is érzem a veszélyét a sérülékeny igazolásoknak de ha a potenciált nézzük az mindegyik játékosnál hatalmas. Ha Tyron Smith egészséges marad nem nagyon kell aggódnunk, hogy baloldalról sok nyomás fog érkezni, ha Williams egészséges marad konkrétan vannak olyan csapatok akiknek nincs ilyen kvalitású 1. WR-e se. Szóval ha azt nézzük M. W mekkora plusz lehet megéri a kockázatot. Tyron Smith pedig úgy, hogy húzhatunk biztosan egy tacklet (ha nem is baloldalit) megint csak nagy fogás jó pénzért. Szóval lehet, hogy vállalunk kockázatot de abszolút ésszerűen. Ellenpélda: ha Baktiharit hoztuk volna első opciónak Left OT-ba na az hazardírozás lenne, T.S meg lejátszott egy teljes szezont Pro-bowl szinten. Egy szóval ezzel szerintem elégedettek lehetünk.😄
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Ha nem lenne ez a Kinlaw és Taylor deal túl árazva az lenne az ember érzése, hogy kifejezetten spórolunk valamire mert a legnagyobb needünket kb 12m költve próbáljuk megoldani.
PuppPubi
Amúgy nincs olyan sok helyünk. Igen tolhatnánk pénzt a jövő évekre, de azért felsorolnám a következő évben esedékes szerződéseket, várható éves fizetéssel
D.J Reed, 16m
MCII, 11m
GW, 25m
Sauce 26-27m
Breece Hall 10m
Jermaine 18m

És még beesik majd az Aaron deal többi része is
Wester
Abszolút igazad van, annyi szerencsénk van, hogy GW, JJ és Sauce 5.éves opcióval 3 szezonra papíron le van kötve.
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Ha nem lenne ez a Kinlaw és Taylor deal túl árazva az lenne az ember érzése, hogy kifejezetten spórolunk valamire mert a legnagyobb needünket kb 12m költve próbáljuk megoldani.
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Greg The Leg marad!
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Most, hogy kiürült a WR piac és a drafton egyértelmű, hogy OT kell húzni, lehet érdemes lenne egy elkapó trade-ben gondolkodni. A Steelers árulja Diontae Jonhsont és tegnapi Jeudy csere alapján ő is mozdítható lenne szerintem max egy 4.körért. Fizetése 10m környékén van és ha a lehetőségeinket nézzük még mindig jobb mint Ridleyt túlfizetni a piacon, vagy lutrizni a hátsó körös pickekkel. Elvégre azt mondjuk, h win now van.
PuppPubi
Ridley-t hagynám, az ő ára nagyon fel fog menni látva a WR felhozatalt. Wester által említett Sutton tökéletes lenne GW túloldalára és a 2 éves szerződése is oké.
Beki
Sutton király lenne csak nem tudtam, hogy a Denver őt is elengedné.
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Most, hogy kiürült a WR piac és a drafton egyértelmű, hogy OT kell húzni, lehet érdemes lenne egy elkapó trade-ben gondolkodni. A Steelers árulja Diontae Jonhsont és tegnapi Jeudy csere alapján ő is mozdítható lenne szerintem max egy 4.körért. Fizetése 10m környékén van és ha a lehetőségeinket nézzük még mindig jobb mint Ridleyt túlfizetni a piacon, vagy lutrizni a hátsó körös pickekkel. Elvégre azt mondjuk, h win now van.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Nem vagyok régi motoros itt a fórumon. De hosszú évek óta sorstárs vagyok és idén is láttam az összes Jets meccset. Írtam egy posztonkénti értékelőt azt feldobom ide, kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, remélem tetszeni fog.😁

Összeségében újabb elszomorító év és a kevés pozitívum mellett inkább sok kérdést találunk. Abszolút vízválasztó év következik (bár erről is azt hittük, hogy az lesz…). Ha minden összeáll, ami valljuk be nálunk több mint ritka messze mehet ez a csapat. Pozitív, hogy van jó pár fiatal tehetségünk és kevés lejáró szerződésünk, de a problémák is tornyosodnak. Kezdjük!

Defense:

Azért itt azt lehet mondani meg vagyunk. Lesz pár fájó távozó de a védelem gerince adott és azért talán azt is ki lehet jelenteni, hogy ez egy jól edzett egység. Azt mondjátok meg ti, hogy Saleh vagy Ulbrich miatt. Passz védekezés elit volt és a nyomás is jól érkezett folyamatosan több játékostól.

* CB: Hát itt panaszkodni nincs okunk, Gardner elit, konkrétan a liga legjobbja, Dj. Reed nagyon jó, Carter II nagyon jó, idén több is. Echols van mélységnek, szottyiért ( tényleg olcsón)meglehetne hosszabbítani Bryce Hallt mert amikor beállt rendben volt.

* FS, SS: Tony Adams működik, kezdő szintet hozza, Whitehead és Davis lejár, igazából abszolút pótolható mindkettő, Davist ST-ben fontos volt és az eddigiekhez képest egészen jól szállt be a meccsekbe ha kellett. Valószínű nem lesz pénz upgrade-re és az állandóság jegyében maradhatna Jordan, de csak akkor ha olcsó.

* LB: A két kezdő meg van, Mosley szerződését megkéne variálni, de idén kifejezetten jól jásztott, Quincey Williams 1. Csapatos All-pro szóval ezt az előző offseason szerződés hosszabbítást nagyon eltalálták. Sherwood nem világ megváltás de mélységben elmegy. Zaire Barnest és Surrattot ST-ben láttuk ki tudja, hogy rostert fognak-e jövőre de inkább ne ez legyen a problémánk.

* DT: Quinnen Williams nagyon jó, lehet, hogy visszaestek a számai a tavalyi után, de nem az látszik, hogy beleüllt volna a nagy lovéba, meg azért a PFF 90.6-os overall értékelés is mutatja, hogy mennyire jó. Jefferson hozott sackeket de abszolút pótolható, Solomon Thomas hasonló mert a 8 és 6 sack jól néz ki de nagyon benne van, hogy ezt a rendszer hozta inkább ki belőlük, szóval itt kell nagyon veterán erősítés. Rotációban voltak még páran de róluk nem érdemes beszélni.

* DE/Edge: Jermain Johnson megérkezett, nekem nagyon tetszett, ahogyan játszott, nagyon jó a mentalitása és nem áll le soha. Huff is parádés volt de nekem van egy érzésem, hogy bár keveset látunk Mcdonaldból de a rendszer alapján átfogja tudni venni a helyét jövőre (kéne rá egy kis izom még). Clemons csöndesebb volt idén de tök hasznos, futás ellen is nagyon jó szóval szükség van rá. JFM-nek is gyengébb éve volt, a cap hitje is elég nagy, kiváncsi leszek mit kezd vele a Front Office.

Egyébként szerintem az elmúlt két év alapján szépen megfogják oldani a front7-ben a mélységet. Jó lenne egy egy-két minőségi veterán, főleg futás ellen kéne fejlődni kicsit de a kulcsszó itt is az olcsó!

Offense:

Nehéz volt ezt nézni idén is, rosszul edzet, fantáziátlan játék, ha nincs GW és Hall konkrétan semmi értelme az O-nak, támadófal tragédia. Drasztikus változás kell, minimum a liga jobbik felébe (Top 15) kell tartozni jövőre, hogy itt komoly tényezők legyünk. Ezt most nehéz elképzelni…

* QB: Aaron Rodgersnek sok rossz tulajdonsága van, egy biztos hiába 40éves ha egészséges, akkor jobb lesz bármelyik Jets irányítónál az utóbbi 30 éveben (reméljük 🙏🏻), legnagyobb hibája, hogy ragaszkodik Hacketthez és ebből még lehet nagy baj. Az idei után azért érdemes lenne hozni mögé egy veteránt a padra és nincs olyan sok pickünk ezért nehéz, de lehet kéne egy fiatal project QB is. Nem tudom mit lehet kapni Zachért de ha visszaemlékezünk Darnoldért se gondoltuk, hogy sokat fogunk kapni aztán jött a Panthers.

* RB: Hall 994 futot és 1500 total yarddal végzett, mindezt támadófal nélkül, szar hívásokkal. Egy nagyon jó játékos, igazi X faktor. Abanikandaból nagyon keveset látunk de az egyetemi karierrjéből kiindulva egy jobb fal mögött képes lesz valamennyire tehermentesíteni Hallt.

* WR: Hasonló mint előbb Garett Wilson zseniális, imádom nézni a játékát és ennél többet érdemel és többre is vágyik, 2 év mindkétszer 1000yard felett, benne is van még tartalék. Az már szomorúbb, hogy utána Gipsont lehet megemlíteni pozitívan de ez inkább szimpátia mint komoly teljesítmény. Lazard GW ellenkezője, fájt a szemem amikor felédobták a labdát, katasztrófa volt és félek, hogy ezen Arod se fog sokat segíteni. Brownlee ha rostert fog szívesen megnézném jövőre de azért sokat nem látok bele. Cobbnak köszönjük szépen. Super Bowl célokkal ez karcsú lesz. WR-ben muszály erősíteni, kevés a pénz tudom de itt az FA mély lesz pl. egy Ridley vagy Pittman nagyot dobna.

* TE: Uzomahat ki kell vágni, Conklin jól játszott és Rodgerssel még jobb lesz és Ruckerttet is többet kell használni. Ez a poszt elmegy, átlagos, Conklin elkapásban még kicsit jobb is az átlagnál talán. Mondjuk lehet azért érzi ezt az ember mert csak őt és GW-t lehetett idén eltalálni.

* Guard/ Center: Hát kezdődnek a legnagyobb problémák. AVT nagyon jó játékos csak sajnos nagyon sok a sérülés, ő ha pályán van jól jásztik. Na és itt megállt a sor, Tippmannak az elején voltak tök jó meccsei. Rookie, plusz mindenki rossz volt körülötte szóval őt ne temessük még. Én Tomlisont kivágnám, konkrétan Hanson hozta azt a szintet mint ő, tehát mind a ketten kurva gyengék csak az egyik még drága is. Ha azt nézzük akkor Tippman és AVT mellé csak egy kezdő kell de mélység se ártana mert Wes Schweitzerekkel nehéz lesz. Tragikus jelenleg

* OT: Na de ez ami igazán tragikus: Becton katasztrófa, Turner is, Brown keveset játszott azt is rosszul. Mindegyis ők jövőre minden bizonnyal nem lesznek a csapat tagjai. Konkrétan nincs kezdő játékosunk Max Mitchell maradni fog és cserének még el is megy, illetve Carter Warren aki hasonlóan szörnyű volt mint a többiek, szóval muszály két minimum átlagos kezdő. Szerintem vagy a drafton felcserélünk egy Top OT-ért vagy húzunk a helyünkön egyet és akkor valakiért megpróbálunk Tradelni mert a piac annyira szar. Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre mert itt a helyzet kicsit ijesztő. Azért az mindent elmond, hogy kb. nem tudtunk kiállni ugyan azzal a felállással egy mást követő 2 meccsen.

Csak egy teoria: Ha már Aaron haverjai, megnéztem Bakhtiari kivágásával a Packers 20miliót spórol de ennyi is a halott pénz utána, szerintem nagy eséllyel kivágják és akkor valószínű nagy barátját fogja keresni New Yorkban (bár a műfüvet nem szereti). Ha csak 7-10 mecset bír egy szezonban akkor is nagy előny lenni az ő rosteren tudása. Nem benne látom a megoldást!! De az biztos, hogy képességei alapján tudna segíteni.

Special Team:
Itt minden kulcs ember szerződést érdemel

* K: Greg parádés volt idén, egy jó csapatba kell egy ilyen kicker. 38ból 35-t berúgott és szerintem ez elég magyarázat.

* P: Morstead ugyan ez, nagyon jól játszott és ilyen védelemnek ilyen punter kell. 40x 20on belülre rúgta a labdát és megalapozta a safetyket.

* Hardee is tök fontos tényező és gombokért neki is maradnia kell.

Sok meló lesz de muszáj bízni a legjobbakban!💚
6 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Sajátos mérkőzés volt. Érezhetően izgult mindkét oldal, nem véletlen volt ennyi bagatell labdavesztés. Payton és Saleh is nagy motivátor biztos vagyok benne, hogy rápörgették a játékosokat erre a Payton által generált ,,presztísz mecsre”. Hacketten is érezhető volt a teher mert azért ennél sokkal jobban meccselt a KC ellen, jobb/tökösebb hívásokkal a red zoneban nem lett volna ennyire izgulós a vége. Breece Hall nagyot játszott megint, Wilson pedig abszolút korrekt, az Int csúnya volt de egyébként ég és föld a teljesítménye (HA nincsen tudom de tényleg egy jobb gameplannel akár több TDje is lehetett volna). A védelem is inkább korrekt volt tegnap mint elit de így is derék munka volt ez tőlük. Azért sokkal jobb ez 2-3 mint 1-4 sokat nem akarok belelátni de a W-nek örülni kell és “kötelezőket” ha egyáltalán vannak ilyenek kíméletlenül behúzni. Go Jets!
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Én is érzem a veszélyét a sérülékeny igazolásoknak de ha a potenciált nézzük az mindegyik játékosnál hatalmas. Ha Tyron Smith egészséges marad nem nagyon kell aggódnunk, hogy baloldalról sok nyomás fog érkezni, ha Williams egészséges marad konkrétan vannak olyan csapatok akiknek nincs ilyen kvalitású 1. WR-e se. Szóval ha azt nézzük M. W mekkora plusz lehet megéri a kockázatot. Tyron Smith pedig úgy, hogy húzhatunk biztosan egy tacklet (ha nem is baloldalit) megint csak nagy fogás jó pénzért. Szóval lehet, hogy vállalunk kockázatot de abszolút ésszerűen. Ellenpélda: ha Baktiharit hoztuk volna első opciónak Left OT-ba na az hazardírozás lenne, T.S meg lejátszott egy teljes szezont Pro-bowl szinten. Egy szóval ezzel szerintem elégedettek lehetünk.😄
1 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Greg The Leg marad!
2 hónapja
PuppPubi New York Jets 19
Első a fal, ha az rendben lesz azért lesz egy-két ember aki eltudja kapni a labdát, kistúlzással azért volt már ennél rosszabb elkapó sora ARodnak. Nyilván jó lenne egy fasza WR is, de a falat gyorsan meg kéne oldani. A piacot nézve én már egy Leno, Dotson (vele biztos befürödnénk😅) párossal kiegyeznék és akkor még egy RT a draftról.