A szerda este krónikája

Írta: Höri — 2013. augusztus 15., 02:13

Számos olyan esemény zavarta meg a nyugalmat az elmúlt pár órában, ami megváltoztathatja a liga erőviszonyait.

Tom Brady összeszedett egy sérülést a New England edzésén azon a térdén, amit 2008-ban műteni kellett és kihagyta utána a teljes idényt. Részleteket egyelőre nem árultak el a sérülés súlyosságával kapcsolatban. Frissítés: az MRI vizsgálat alapján az orvosok szerint csak napokat kell kihagynia a quarterbacknek, de a pénteki Tampa Bay elleni találkozón erősen valószínű, hogy nem fog még beöltözni.

 

Azt viszont lehet tudni, hogy Oaklandben Jared Veldheer tricepsze elszakadt, így valószínűleg idén nem fogjuk látni már a pályán. A vak oldali tackle az egész keret tán legnagyobb erőssége lett volna a 2013-as idényben.

 

A csoportrivális Denver sztárjátékosát, Von Millert a rendőrök vitték el egy lövészklubból amiért nem jelent meg egy bírósági tárgyaláson, amin autója biztonsági problémái miatt vonták volna felelősségre. Érdekesség, hogy Millernek januárban kellett volna eleget tenni a kötelességnek, de csak most érték utol.

 

Végül a Miami kitette keretéből Dan Carpentert, így az újonc Caleb Sturgis lesz a csapat rúgója az új szezonban. A durván túlfizetett kicker ezzel együtt várhatóan nem sokáig lesz munkanélküli.