Andy Dalton új szerződése

Írta: MarioAna — 2014. augusztus 4., 18:45

A Cincinnati Bengals irányítója is belépett a 100 milliós klubba.

Az AFC North tavalyi győztese 2021-ig hosszabbított a a 26 éves irányítójával.


Andy Dalton eddigi pályafutása során 3 év alatt 3-szor vezette rájátszásba csapatát, karrierje során évről évre jobb számokat hozott. Több mint 11000 passzolt yard, 80TD-50INT arány, 85,7-es QB rating mellett 7 futott touchdown fűződik a "Vörös Puska" becenevű irányító nevéhez. Franchise rekordot tart az egy szezonban elért passzolt yardok (4293) és passzolt TD-k (33) tekintetében is. 30-18 a győzelem-vereség mutatója, viszont a rájátszásban eddig még nyeretlen, 3 meccséből mind a hármat elbukta vele a Bengals, amiért nagyon sok kritikát kapott. Ezen kívül a "prime time" meccseken hozza a legrosszabb formáját, a PFF osztályozó rendszere alapján nyomás alatt az egyik leggyengébben teljesítő QB a ligában.

Az új szerződés 6 éves, 115 millió dollár összegű, ez 19,2 milliós évenkénti átlagot jelent. A szerződés összetétele (bónuszok, garantált összeg) jelenleg még nem ismert.

Mike Brown a csapat General Managere tedd célzásokat arra még hónapokkal ezelőtt, hogy Kaepernick szerződéséhez hasonlót terveznek adni Daltonnak. Az övé 6 év 126 millió dollár volt, ez attól kevesebb, de a garantált tartalom több is lehet. Dalton egyébként utolsó évét töltötte volna idén az újonc szerződéséből, 1,6 milliós fizetéssel.


Hozzászólások

több mint 7 éve
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 45 — illegal shift
Visíts a lovén! Visítok 😀

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
több mint 7 éve
🤘gaben🤘 Las Vegas Raiders Texas Longhorns 99 — Longhorns Still Strong
Na jó. Ez már komolyan a vicc kategória. (N)

!GIVE ME THE CUP!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 57 — Cowboys fan
overrated
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 90 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ennyit tuti nem fog tőlem kapni GM Gameben. 😀😀