Draft értékelő I. - AFC North

Írta: vassadi — 2013. május 3., 14:51

Csoportonként értékeljük, miként teljesítettek a csapatok a 2013-as újoncbörzén. Az AFC északi divíziójával kezdünk.

Draft értékelő I. - AFC North

Baltimore Ravens

1/32. - Matt Elam, S (Florida)
Mindkét tavalyi kezdő safety távozott a bajnokcsapattól, Ed Reed és Bernard Pollard közül utóbbi helyét veheti át Elam strong safety pozícióban, minden valószínűség szerint már újoncként. Az első kör végén jobb értéket is húzhatott volna a Baltimore-i front office, de kétségtelen, hogy az egykori Gator alkalmasnak tűnik arra, hogy az első naptól kezdve alapember legyen a hollók újjáalakuló védőegységében. Nem rendelkezik prototípus méretekkel, de igazi hard hitter, és a kezei is átlagon felüliek; a Ravens másik leendő kezdő safety-jével, Michael Huff-fal jól kiegészítik egymást.

2/26. (56.) - Arthur Brown, ILB (Kansas State)
Brown kiválasztása már 1/32-nél is óriási húzás lett volna Ozzie Newsome-tól, így viszont az egész draft egyik legnagyobb stealje fűződik a Baltimore-i GM nevéhez. A Kansas State-ről érkező linebackernek minden adottsága megvan ahhoz, hogy hosszú évekre megoldja az egyik ILB pozíciót Dean Pees védősorában, ahol Ray Lewis visszavonulása és Dannell Ellerbe eligazolása miatt alighanem már újoncként kezdeni fog. Ha akkora ikon nem is lesz, mint a legendás 52-es, de tulajdonságai alapján a védelem egyik vezéregyéniségévé válhat. A Ravens egy ötödik és egy hatodik körös pickért cserébe hat helyet tradelt fel, hogy draftolhassa Brownt, de ennyit bőven megért a kiváló LB.

3/32. (94.) - Brandon Williams, DT (Missouri Southern State)
Terrence Cody eddig nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, valószínű, hogy emiatt idén Haloti Ngatát fogják teljes munkaidős nose tackle-ként alkalmazni, így logikus lépés volt egy project játékos draftolása a posztra. Az egyetemi futball harmadosztályában szereplő Missouri Southern State-en nevelkedett Williams-nek minden téren sokat kell még fejlődnie, de kimagasló upside-dal bír, ezen a drafthelyen pedig értékileg is jó picknek számít.

4/32. (129.) - John Simon, LB (Ohio State)
Eredményes college pályafutás áll a Buckeyes színeiben defensive endet játszó Simon mögött, aki az utóbbi években az OSU defense-ének egyik vezére volt, NFL prospectként viszont klasszikus tweenernek számít: a védőfalba túl kicsi, linebackernek túl nagy. A Ravens védelmi sémájából adódóan egyértelmű, hogy a marylandiek külső LB-ként számolnak vele, de nagy kérdés, hogy ilyen fizikális paraméterekkel miként fog boldogulni a profik között. Nála ígéretesebb edge rusher prospectet nehezen talált volna a Baltimore-i stáb a negyedik kör végén, de relatíve nagy kockázatot vállaltak ezzel a húzással. Ha megtalálják a hozzá leginkább illő feladatkört a védelemben, akkor lehet belőle egy elfogadható szituációs játékos.

4/33. (130.) - Kyle Juszczyk, FB (Harvard)
Elég nagy luxus negyedik körös picket áldozni egy fullbackre, még akkor is, ha Juszczyk egyértelműen az idei class legjobbja, és hasonló skill settel rendelkezik, mint Vonta Leach, akivel kapcsolatban korábban pedzegették, hogy viszonylag magas fizetése miatt megválna tőle a gárda. FB-ből legfeljebb egyet szokás az 53-as keretben tartani, de Ozzie szerint szükség esetén mindkét játékosnak jut hely a rosteren. Egyértelmű azonban, hogy hosszútávon a Harvardról érkező újonccal számolnak a Ravens támadójátékában fontos szerepet játszó poszton.

5/35. (168.) - Ricky Wagner, OT (Wisconsin)
Az egykori Badger személyében remek value-ra lelt az FO az 5. kör végén. Az utóbbi években nagyszerű NFL prospecteket kiállító wisconsini „OL gyár” legújabb darabja ugyan nem jelent megoldást a Ravens támadófalában leginkább problémás LT poszton, RT pozícióban pedig - ahol kezdő kaliberű játékossá érhet - Michael Oher számít stabil pontnak, de backupnak több mint megfelelő lehet Wagner.

6/32. (200.) - Kapron Lewis-Moore, DE (Notre Dame)
A Notre Dame játékosaként a januári nagydöntőben térdszalag-szakadást szenvedett, így elképzelhető, hogy első profi idényét IR-en fogja tölteni, de a Ravens-nél ennek tudatában is megengedhették maguknak a draftolását, elvégre a csapatnál megfelelő a DL depth. Jövőre kezdhetik el beépíteni Lewis-Moore-t, aki az Irish védőfalában a két kimagasló tehetség, Louis Nix és Stephon Tuitt mögött háttérbe szorult, de korrekt rotációs játékost lehet belőle képezni.

6/35. (203.) - Ryan Jensen, OL (CSU-Pueblo)
Matt Birk visszavonulása után a tavalyi draft 4. körében kiválasztott Gino Gradkowski a kezdő center poszt elsőszámú esélyese, de hogy ő se kényelmesedjen el, idehozták konkurenciának Jensent. Finoman szólva is valószínűtlen, hogy egy hatodik körös rookie kezdjen a támadófal közepén, de csereként ő is kiharcolhatja magának a roster spotot.

7/32. (238.) - Aaron Mellette, WR (Elon)
A kényszerű Boldin trade után nem lett volna meglepő, ha már a draft korai szakaszában érkezik egy elkapó, végül azonban csak a hátsó körökben bővítették a WR-állományt. Több fiatal receiver is sorakozik a biztos kerettagnak számító Torrey Smith és Jacoby Jones mögött, a small school prospect Mellette-nek velük kell versenyeznie a roster helyekért.

7/41. (247.) - Marc Anthony, CB (California)
Mellette-hez hasonlóan a Ravens másik hetedik körös választottja, a CB depth bővítésére érkező Anthony is azért fog harcolni a training campben, hogy posztja 4-5. számú játékosaként rosterre kerüljön.

Jelentős változásokon esett át a címvédő kerete, főként ami a védelmet illeti, így annak ellenére, hogy Baltimore-ban a szabadügynök-piacról is igyekeztek megerősíteni az egységet, nem meglepő, hogy defense-orientált draftpolitikát folytattak. A Ravens front office a szokásos színvonalat hozta; túl azon, hogy a csoporton belül a legjobb draftot produkálták, ennek a classnak ligaszinten is az élmezőnyben a helye.

Osztályzat: B+

 

Cincinnati Bengals

1/21. - Tyler Eifert, TE (Notre Dame)
Eifert első körben történő kiválasztása abszolút BPA alapú húzásnak számít az ohiói franchise-tól. Váratlan, ugyanakkor teljesen racionális lépés volt ez a front office részéről, elvégre az egykori Notre Dame tight end személyében egy újabb fegyvert kap Andy Dalton és Jay Gruden offenzív koordinátor, másrészt arra az esetre is biztosítva lesz a poszt Cincinnatiben, ha az anno szintén első körben draftolt, de ehhez képest meglehetősen alulteljesítő Jermaine Gresham megtartásához nem ragaszkodik a csapat. Az idei szezonban még minden bizonnyal Gresham lesz a kezdő TE, azonban Eifert is jelentős szerepre számíthat már újoncként is.

2/5. (37.) - Giovani Bernard, RB (North Carolina)
Az offense-nek mindenképpen szüksége volt egy gyors, playmaker running backre, aki az első itt töltött idényében felemás teljesítményt nyújtó BenJarvus Green-Ellis mögött ténykedhet. A draft első RB-jeként kiválasztott Bernard nem csak, hogy tehermentesítheti BJGE-t, de idővel a feature back szerepkört is átveheti tőle.

2/23. (53.) - Margus Hunt, DE (SMU)
Jelen állás szerint a gárda két legjobb defensive endje, Michael Johnson és Carlos Dunlap egyaránt szabadügynök lesz 2014-ben, így ezen a poszton is számítani lehetett érkezőre. Az észt a liga egyik legjobb DL-rotációjába került, emiatt, és mert rendkívül nyers, első évében alighanem szinte kizárólag a speciális csapatrészre korlátozódik a szerepe. Ugyanakkor kiváló edzők kezei alatt dolgozhat; ha valahol, akkor Cincinnatiben felépíthetik kezdő kaliberű NFL-játékossá.

3/22. (84.) - Shawn Williams, S (Georgia)
Safety poszton volt talán a legnagyobb szükség azonnal bevethető emberre, Mike Zimmerék pedig joggal látják a jövő kezdő strong safety-jét a rendkívül megbízható Williams-ben. A Bengals jelenlegi állománya alapján nem kizárt, hogy már újoncként alapember lesz.

4/21. (118.) - Sean Porter, OLB (Texas A&M)
Tavaly a linebacker-sor bizonyult a védelem kritikus pontjának, így gyakorlatilag biztosra lehetett venni, hogy ide is érkezik erősítés a drafton. A főként pass rush-ban jeleskedő Porter egyetemi pályafutása során 3-4 OLB-t és 4-3 WLB-t játszott, a Bengals-nál azonban idővel az erős oldali pozíciót örökölheti meg, melyet az idei szezonban alighanem James Harrison fog betölteni kezdőként.

5/23. (156.) - Tanner Hawkinson, OT (Kansas)
Hiába 5. körös pick, a liga egyik elit támadófalában a rosterre kerülésért is meg kell küzdenie. Erre leginkább akkor lehet esélye, ha a training camp alatt tackle és guard poszton egyaránt használhatónak bizonyul.

6/22. (190.) - Rex Burkhead, RB (Nebraska)
Brian Leonardra emlékeztetheti a Bengals szurkolóit az egykori nebraskai futó, aki jó kezeinek és blokkolásának köszönhetően elsősorban passzjátékoknál, 3rd down backként válhatna a csapat hasznára. Negatívum vele kapcsolatban, hogy meglehetősen sérülékeny. Cedric Peermannel, Bernard Scottal és Dan Herronnal kell versenyeznie a roster spotért.

6/29. (197.) - Cobi Hamilton, WR (Arkansas)
Kisebb stealnek minősíthető Hamilton behúzása a hatodik kör végén. Megvan benne a potenciál, hogy több legyen, mint 4-5. számú WR, de ha csak eddig jut a Bengals depth chartján, már akkor is jó vásárt csináltak vele az ohióiak.

7/34. (240.) - Reid Fragel, OT (Ohio State)
Neki is harcolnia kell a roster helyért, de talán még jobb esélyekkel is pályázik az 53-as keretbe, mint Hawkinson, függetlenül attól, hogy a kansasit két körrel korábban választották ki. Fragelt sokan jóval előrébb várták a drafton, állítólag nem épp megfelelő munkamorálja miatt csúszott, de ha az edzők rendbe teszik fejben, és igazolja a tehetségét, akkor minimum megbízható csere válhat belőle.

7/45. (251.) - T.J. Johnson, C (South Carolina)
A rutinos Kyle Cook és az undrafted létére tavaly egészen biztató teljesítménnyel előálló Trevor Robinson harcol majd center poszton a kezdőcsapatbeli helyért, így Johnsonnak nem túl jók a kilátásai a rosterre kerülést illetően. Elsősorban a guardoknál szükséges a depth bővítése; ha maradni akar, ezen a poszton kell alkotnia.

A kevés hiányposztnak hála viszonylag kötetlenül draftolhatott a Bengals front office, amit az első körös választás is bizonyít, a második naptól pedig további mozgásteret biztosított számukra az újoncbörzén, hogy a csapatnak végre sikerült visszaigazolnia jobb oldali tackle-jét, Andre Smith-t. Minden fontosabb needre érkezett valaki; legfeljebb azt lehet kifogásolni, hogy a hátsó körös pickek közül hárommal is a már elit támadófalba hoztak project játékost. Hawkinson és Johnson helyett lehetett volna a fő hiányposztokon próbálkozni, bár ez elhanyagolható dolog, az összképet nem befolyásolja döntően. A Bengals tavaly az egész liga talán legjobb draftjával büszkélkedhetett, és bár idén nincsenek kiemelkedő húzásaik, Marvin Lewiséknak ezúttal is egy kimondottan erős classt sikerült összerakniuk.

Osztályzat: B

 

Cleveland Browns

1/6. - Barkevious Mingo, OLB (LSU)
A front seven készen áll a sémaváltásra, a secondary-ben viszont két kezdő hely is kiadó, így a Browns esetében Dee Milliner tűnt a legésszerűbb választásnak 1/6-ra, Michael Lombardiék azonban Mingo mellett döntöttek. Védhető pick, elvégre Jabaal Sheard és Paul Kruger mögött nincs minőségi passz siettető, ráadásul előbbi 3-4-es szisztémában való hatékonysága még kétséges, utóbbi pedig egyetlen jó szezon után kapott nagy összegű szerződést. Az új sémához és poszthoz történő alkalmazkodás Mingónak is időbe fog telni (egyetemen 4-3-as defensive endet játszott), de adottságai alapján félelmetes pass rusher válhat belőle az NFL-ben.

3/6. (68.) - Leon McFadden, CB (San Diego State)
Nem lehetett tovább halogatni a secondary megerősítését, a harmadik kör elején pedig számos olyan defensive back volt elérhető, aki kezdő potenciállal bír. McFadden is közéjük tartozik, aki egyetemi pályafutása alatt nem találkozott igazán rangos ellenfelekkel, a Senior Bowlon azonban bizonyította képességeit. Stabil második számú cornerback lehet belőle az NFL-ben, a ligaszinten is az elithez tartozó Joe Haden mellett pedig ez is elegendő. Már újonc évében kezdő helyért harcolhat a training camp során.

6/7. (175.) - Jamoris Slaughter, S (Notre Dame)
A poszt érthető, a választott kevésbé. Free safety pozícióban jelenleg a tavaly draftolatlan szabadügynökként leigazolt Tashaun Gipson a front-runner, így a Browns-nak mindenképpen szüksége lett volna egy olyan játékosra, aki már újoncként is eséllyel pályázhat a kezdőcsapatbeli tagságra, és még a draft ezen pontján is elérhető volt több ilyen prospect. Slaughter az előző szezon nagy részét Achilles-sérülés miatt kihagyta, és még ha a training camp kezdetére fel is épül, nem tűnik többnek, mint egy korrekt special teamer.

7/11. (217.) - Armonty Bryant, DE (East Central)
Nem épp makulátlan múltú játékos, végzős idényében négy meccset is ki kellett hagynia eltiltás miatt, miután letartóztatták drogkereskedésért. Más posztokon egyébként is sokkal inkább elfért volna egy project játékos, úgyhogy ezzel a pickkel jobban is gazdálkodhattak volna a Browns illetékesei.

7/21. (227.) - Garrett Gilkey, OT (Chadron State)
Small school prospect, akit a combine mellett a Senior Bowlon is szemrevételezhettek az NFL-csapatok megfigyelői. Egyetemi szinten főként left tackle poszton szerepelt, de a Browns-nál valószínűleg backup guardként számolnak vele.

Josh Gordon tavalyi supplemental drafton történő kiválasztása miatt a Browns második körös pick nélkül várta a játékosbörzét. A draft során lényegében egy ötödik körös cetli ellenében megszerezték a Dolphins-tól Davone Bess-t egy hetedik körös pickkel együtt, majd később elcserélték idei negyedik és ötödik körös választásukat egy jövő évi harmadik és negyedik körös draftjogra. Előbbi trade mindenképpen jó húzásnak minősül az FO-tól, Bess adekvát slot receiver, így az ő megszerzésével a WR needet sikerült megoldania a csapatnak, a másik két csere azonban már megkérdőjelezhető. Egy év múlva nyilván jól jön majd a két extra pick, de nagy szükség lett volna az upgrade-re safety poszton, valamint egy elkapó tight end draftolása sem ártott volna a kezdőnek szánt, de eddig még nem bizonyító Jordan Cameron mögé. Az elcserélt draftjogokkal ezekre a posztokra is lehetett volna ígéretes prospecteket hozni. Nincs semmi extra ebben a classban, és megoldatlan hiányposztok is maradtak, de az első két napon legalább olyan játékosok érkeztek, akik profi karrierjük kezdetétől jelentős szerepet kaphatnak a védelemben.

Osztályzat: C

 

Pittsburgh Steelers

1/17. - Jarvis Jones, OLB (Georgia)
A Steelers statisztikailag ligaelső védelme tavaly pocsékul teljesített pass rush-ban, ráadásul James Harrison sem erősíti már a csapatot, így az acélvárosiaknál egyértelműen a külső linebacker minősült az elsőszámú hiányposztnak. Az utóbbi két szezonban rendkívül produktívan játszó Jones kiválasztása nem jelentett meglepetést, de vannak kérdőjelek az NFL-ben való hosszútávú beválásával kapcsolatban, nem a korábbi nyaksérülése (az orvosok szerint ez már teljesen a múlté), hanem a mutatott játéka miatt. Ugyanakkor Pittsburgh-ben kiemelkedően jó a linebacker-képzés, így a kohászok szurkolói bízhatnak abban, hogy Jones idővel Harrison méltó utódja lesz. Mike Tomlin vezetőedző szerint a Georgiáról draftolt újonc már idén megkapja a lehetőséget, hogy a training camp során kivívja magának a kezdőcsapatbeli tagságot Jason Worilds-szel szemben.

2/18. (48.) - Le’Veon Bell, RB (Michigan State)
Eddie Lacy korábbi sérülései miatt került le a Steelers boardjáról, így Bell lett a draft másodikként kiválasztott running backje, akit nem sokan rangsoroltak ennyire magasan. Reach, de egyértelmű az edzői stáb szándéka, már újonc évétől all-down backként számolnak vele. A Michigan State színeiben már bizonyította Bell, hogy bírja a terhelést, a Spartans-nál kis túlzással egymaga jelentette az offense-t; kérdés, hogy az NFL-ben, egy várhatóan főleg zóna alapú blokkolást alkalmazó támadósorban is hasonlóan eredményes lesz-e.

3/17. (79.) - Markus Wheaton, WR (Oregon State)
Mike Wallace távozása után mindenképpen erősítésre szorult a WR-sor, Wheaton pedig ideális elkapó a Todd Haley-féle szisztémához. A vonal mellett és slot receiverként egyaránt használható az Oregon State neveltje, aki értékileg is jó fogás a harmadik körben. Valószínűleg már újoncként is rendszeresen pályára fog kerülni az offense-ben.

4/14. (111.) - Shamarko Thomas, S (Syracuse)
A kohászok jövő évi 3. körös draftjogukat küldték Clevelandbe, hogy megszerezzék Thomas-t, ami annak fényében nem probléma, hogy Wallace után valószínűleg a 2014-es újoncbörze első kompenzációs pickjét fogják kapni; a következő választás az, ami erősen megkérdőjelezhetővé teszi ezt a cserét. Thomas maga jó húzás, kisebb stealnek is tekinthető, akiben megvan a potenciál, hogy néhány év tanulást követően átvegye az idősödő Troy Polamalu vagy Ryan Clark helyét a secondary-ben (inkább előbbi posztján, strong safety-ként jöhet szóba). Kissé alulméretezett, cserébe viszont kiváló ösztönökkel megáldott, futás ellen kimagaslóan teljesítő, fizikális stílusú játékos.

4/18. (115.) - Landry Jones, QB (Oklahoma)
Néhány évet még várhattak volna, mielőtt elkezdik keresni Ben Roethlisberger utódját, bár a 4. körös QB pick önmagában még nem is akkora probléma; a gond az, hogy Jones-nál már az is nagy eredménynek számítana, ha hosszabb ideig meg tudna ragadni a ligában backupként. A negyedik körös pickért nem kaptak nagyjából semmit, és így még a Thomas-ért való feltrade is túl sokba került - elegendő lett volt innen felmozogni 4/14-re egy idei hátsó körös cetli feláldozásával (érthető, hogy a safety needes Rams-t és Cowboys-t előzni akarták). Pazarlás.

5/17. (150.) - Terry Hawthorne, CB (Illinois)
Keenan Lewis távozása ellenére sem kerültek Kevin Colberték abba a kényszerbe, hogy korán kell CB-t draftolniuk, egy hátsó körös játékos viszont elfért a Taylor-Allen-Gay-Brown négyes mögött. Hawthorne nem marad riválisok nélkül a rosterre kerülésért folyó versenyben, de ígéretes játékos, hasonló project lehet, mint a két éve 4. körben kiválasztott, most kezdővé avanzsáló Cortez Allen.

6/18. (186.) - Justin Brown, WR (Oklahoma)
A Penn State-en kitört botrány után az Oklahomára transzferelő elkapó csak a szezon végén kapott igazán jelentős szerepet a Sooners támadóegységében, ekkor hívta fel magára a scoutok figyelmét. Sleeper prospect, aki ha csak fele olyan jó lesz, mint a Steelers másik, ugyancsak 6. körben draftolt Brown nevű receivere, akkor már nagy nyereség a kohászoknak.

6/38. (206.) - Vince Williams, ILB (Florida State)
Williams egydimenziós, rendkívül fizikális run stopper LB, de elnézve a Steelers állományát belső linebacker poszton, reális esélye van arra, hogy már idén elsőszámú backup legyen, és ha folyamatosan fejlődik, hosszútávon akár Larry Foote helyét is átveheti a kezdőcsapatban.

7/17. (223.) - Nick Williams, DE (Samford)
A Steelers hetedik körös választottja defensive endet játszott a Samford 3-4-es védelmében, és a profik között is 5-technique pozícióban lehet jövője. Keisel, Hood és Heyward kerettagsága garantált ezen a poszton, Williams a negyedik, még kiadó helyért versenyezhet a training campben.

A Steelers-t a hagyományosan jól draftoló csapatok között szokás említeni, az idei felhozatallal azonban nem lehetnek maradéktalanul elégedettek a franchise hívei. Jóllehet nagyon rossz pick csak egy van, Landry Jones személyében, és összességében elfogadható classról beszélhetünk, de a minőség érezhetően elmarad a Pittsburgh-ben megszokottól.

Osztályzat: C+

 

Vass Ádám (vassadi)


Hozzászólások

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 3 — Defense wins the Championship!
Ádi! Az esetek döntő többségében egyetértek veled, de most nem igazán. Minden valamire való szakértő B, vagy B+ osztályzatot adott a Steelers draftjára. Ettől persze neked még lehet más a véleményed, de ha elolvasod a saját magad által írt értékelést, akkor a reális osztályzat ugyanúgy B vagy B+. Egyetlen pickre írod, hogy szar, a 4. körös QB-ra. Eközben Jarvis Jones kifejezetten jó, sőt lehető legjobb pick a legnagyobb needre, a 3. (WR) és 4. körös pick (S) az általad is stealnek gondolt és amúgy a szakértők szerint is kifejezetten jó húzás.

Tehát az első 4 húzásból (őszintén szólva ez az igazán fontos része a draftnak, itt kell franchise játékosokat találni, később már azért némi szerencse is kell hozzá.) 3 kifejezetten jó húzás volt, és volt egy ami talán reach, de amúgy a játékos személyével sok baj nincs. Tehát ezután egy rosszul sikerült 4. körös QB-húzás miatt nem lesz egy draft C-kategóriás. Ez egy igen pofás draft (B), nem is olvastam ezzel ellentétes opciót.

ui.: az nem volt opció, hogy 4.18-ról felmenjünk 4.14-re, ugyanis Colbert előre kijelentette, hogy a sok távozó miatt kevés a 8 pick, ezt mindenképpen növelni fogja. A feltréddel pedig ezzel ellentétben csökkent volna.

Üdv, Soldi


The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 32 — Amerikai sportok rajongója
En is ehyetertek Soldival, elso 3/3 huzas nagyon jonak tunik, mar alapbol hogy lehetne C+?! Foleg hogy a tobbi resze se vallalhatatlan finoman szolva. BigBen jatekabol adodoan azert lehet serult tobbszor, akkor lehet Jones esetleg.
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 7 — Ravens fan
Annyi kiegészítést tennék,hogy Simon helyett Quinton Patton volt a kiszemelt,csak a 49ers beelőzött minket.
A védelem tengelye megvan.
WR híja van,csak a bennmaradókat nem gondolták adott körre alkalmasnak,ezért csúszott annyit.
Jó írás,nálam A a draft,mert az egyértelmű hiányposztokon a lehető legjobbakkal erősítettünk.Az első 3 kör + Juszczyk A+,a többi átlagos.


"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 46
Ádi! Az esetek döntő többségében egyetértek veled, de most nem igazán. Minden valamire való szakértő B, vagy B+ osztályzatot adott a Steelers draftjára. Ettől persze neked még lehet más a véleményed, de ha elolvasod a saját magad által írt értékelést, akkor a reális osztályzat ugyanúgy B vagy B+. Egyetlen pickre írod, hogy szar, a 4. körös QB-ra. Eközben Jarvis Jones kifejezetten jó, sőt lehető legjobb pick a legnagyobb needre, a 3. (WR) és 4. körös pick (S) az általad is stealnek gondolt és amúgy a szakértők szerint is kifejezetten jó húzás.

Tehát az első 4 húzásból (őszintén szólva ez az igazán fontos része a draftnak, itt kell franchise játékosokat találni, később már azért némi szerencse is kell hozzá.) 3 kifejezetten jó húzás volt, és volt egy ami talán reach, de amúgy a játékos személyével sok baj nincs. Tehát ezután egy rosszul sikerült 4. körös QB-húzás miatt nem lesz egy draft C-kategóriás. Ez egy igen pofás draft (B), nem is olvastam ezzel ellentétes opciót.

ui.: az nem volt opció, hogy 4.18-ról felmenjünk 4.14-re, ugyanis Colbert előre kijelentette, hogy a sok távozó miatt kevés a 8 pick, ezt mindenképpen növelni fogja. A feltréddel pedig ezzel ellentétben csökkent volna.

Üdv, SoldiSoldados
JJ-t egyáltalán nem tartom jó húzásnak, csak próbáltam finoman fogalmazni. 😊 Nem mondom azt, hogy nem lehet belőle olyan játékos, amilyenre nekünk szükségünk van OLB poszton, de nála jobb picket is el tudtam volna képzelni, akár ennél a posztnál maradva, vagy ha máshová húzunk 1/17-nél.

De már kezdek vele és Bellel is megbarátkozni, ha 2-3 héttel később írtam volna az értékelést, akkor már lehet, hogy én is B/B- osztályzatot adtam volna a draftunkra.
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 46
Az első 3 kör + Juszczyk A+,a többi átlagos.kátrány
Elam erősen átlagos pick, nálam az javít a megítélésén, hogy komoly safety need van, és ő azért elfogadható (de nem kiemelkedő) kezdő SS lehet.
Brown A+, ezen nincs vita. És ha ehhez a pickhez viszonyítod Elamet, akkor megérted, hogy a Gator miért nem A+. De ugyanez igaz Williams-re is. Value szempontjából a helyén kelt el, project játékos, nincs benne semmi különleges ahhoz, hogy A+ értékelést érdemeljen. Egy 4. körös fullback pedig pláne nem az.
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 7 — Ravens fan
Az 1. körünk 1.számú kiszemeltjei Elam és Cyprian és azért Elam,mert gyorsabb,pont erre volt szükségünk.
Az első 3 kör + Juszczyk A+,a többi átlagos.kátrány
Elam erősen átlagos pick, nálam az javít a megítélésén, hogy komoly safety need van, és ő azért elfogadható (de nem kiemelkedő) kezdő SS lehet.
Brown A+, ezen nincs vita. És ha ehhez a pickhez viszonyítod Elamet, akkor megérted, hogy a Gator miért nem A+. De ugyanez igaz Williams-re is. Value szempontjából a helyén kelt el, project játékos, nincs benne semmi különleges ahhoz, hogy A+ értékelést érdemeljen. Egy 4. körös fullback pedig pláne nem az.vassadi
Az 1. körünk 1.számú kiszemeltjei Elam és Cyprian és azért Elam,mert gyorsabb,pont erre volt szükségünk és ismerik az Elam családot.
Az pedig rendesen meglepte a GM-et,hogy Art.Brown még bent volt akkor,ahogy mindannyiunkat.
Abban egyetértek ,az objektív értékelés a tied,én vállalom,hogy elfogult vagyok.A 3 top need-re érkezett 2 kezdő és 1 rotációs rookie,az nálam 😀 .
Az is óriási,hogy draftolhattuk olyan magasan Juszczykot és PUP/IR-re KL-M-et .
Tényleg elfogult vagyok.


"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related