Fantasy Premier League

7 feliratkozó

3 napja
Löfli Detroit Lions SMU Mustangs 20 412 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nagy érzékkel igazoltam le Robertsont, jöhet a régóta várt vereség 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
6 napja
bogjosi New England Patriots 1 543
- Team win = 6 points
- Team draws = 3 points
- Goal scored by team = 1 point per goal
- Clean sheet from team = 2 points
- Table bonus: If your chosen manager faces a club ranked at least five places higher in the Premier League table at the start of the Gameweek, you get an EXTRA 10 points for a win, so 16 in total, or an additional five points for a draw, so eight in total.

...szerintem ugyanakkora ráhatással van a meccsre egy mesterhármast szerző Haaland/Palmer "triple captain" is kb....sőt.
Én magam részéről nem érzem kiugrónak ezt a "chip"-et, kb. ugyanaz, mint a többi. (és azokat se "szabályoztuk le")
Arról nem is beszélve, hogy a legjobb edzőket (legdrágább) nem is feltétlen, hogy ki fogod tudni gazdálkodni, csak nagy "áldozat" árán..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
6 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 874 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én csak attól 'félek' így előre hogy sok lopsided meccs lesz így H2H-ben, mert ez három meccset befolyásol.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 napja
Ezzel az assistant manager chippel megcsinálhatnánk akár hogy mindenki egyszerre lövi el ha már szezon közbe lett így bedobva.
Heisman nádor
Hmm., nem értem most e felvetés mögötti logikát.
Bárki felhasználhat bármilyen menedzsert, ktg. korlát nélkül (tehát nincs függésben a korábban összeállított csapattól)...ugyanolyan, mint a többi chip..
Szerintem mindenki akkor használja fel, amikor jónak látja...de megszavazhatjuk demokratikusan felőlem...

szerk.: bocsánat, elolvastam közben másik cikket róla, látom, h a meglévő keretből költesz, ettől függetlenül továbbra se gondolom h meg kellene szabni, ki mikor használja fel..
+ lehet, hogy valakinek nehezebb kigazdálkodnia a managerre a ktg. keretet, és csak pár hét cseréi által tudja úgy kialakítani a csapatot, szóval ez is a szabad felhasználás mellett érvel.

Szerkesztette: bogjosi

6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 421 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezzel az assistant manager chippel megcsinálhatnánk akár hogy mindenki egyszerre lövi el ha már szezon közbe lett így bedobva.
Heisman nádor
Na, akkor végre kiderült a mystery chip
6 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 874 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
8 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 421 — Kinek mit intézett a kormánya
That's me:
10 napja
Ha a United meccs is elmarad, 9 playám marad.
Igen, én a héten hoztam TAA-t Ait-Nouri helyett 😀
10 napja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 917
eladtam Haalandot, most érdemes visszatérni hozzá, innentől ismét termelni fog. 😊
törölt kristof
Biztos Salahot vetted meg. El is marad a Liverpool meccse. 😊

11 napja
Löfli úgy vezeti ezt a ligát, mint Heisman a Bóvlit
11 napja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 970 — Browns GM
eladtam Haalandot, most érdemes visszatérni hozzá, innentől ismét termelni fog. 😊

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
12 napja
Major SE ellen komoly hét volt ez, konkrétan azon múlik a végeredmény hogy Ange mikor cseréli be Porrot 😀
Ez el is érkezett Ben Davies sérülésével már most

Robinson csak egy extra pontot fog kapni szerintem, szóvá grat!

Szerkesztette: Heisman nádor

15 napja
btw. holnap forduló!

15 napja
zacknorb
Ez meg én tegnap (+ még de Ligt is kezdett): 😀

15 napja
16 napja
Nem gondoltam volna, hogy megérem, hogy annyira jól megy a Unitednek, hogy belefér egy védősor csere, hogy szokják a többiek a rendszert...
Bánatomra mindezt már az 55. percben, így a dupla (2 játékosom van) clean sheet bónusz helyett kapni fogok 2x1 pontot .... 😑
bogjosi
nem ezen múlt 😊 grat!
törölt kristof
majd ha lefújják! ...ha Gvardiol nem áll be, az akk +7 pont még, meg Haaland lő itt a második félidőben 4 gólt, azt már kb nyernél is 😀

Amúgy lassan talán kezd összeállni a csapat...fingers crossed!

update: most már köszönöm! 😊

Szerkesztette: bogjosi

16 napja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 970 — Browns GM
Nem gondoltam volna, hogy megérem, hogy annyira jól megy a Unitednek, hogy belefér egy védősor csere, hogy szokják a többiek a rendszert...
Bánatomra mindezt már az 55. percben, így a dupla (2 játékosom van) clean sheet bónusz helyett kapni fogok 2x1 pontot .... 😑
bogjosi
nem ezen múlt 😊 grat!

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
16 napja

18 napja
Pénteki a dealine, figyeljetek
1 hónapja
Löfli Detroit Lions SMU Mustangs 20 412 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Grat FC Nefelejts, jól kihasznált bench boost volt.
Így Löfli lesz a listavezető.
zacknorb
életem legmákosabb schedulejével 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
1 hónapja
Grat FC Nefelejts, jól kihasznált bench boost volt.
Így Löfli lesz a listavezető.
1 hónapja
Minden manager, akinek Haaland van a csapatában 😀 😀

1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 587 — Colts Fan
A wildcard kijátszása lehet hogy jó ötlet volt, az újrahangolt csapatommal első próbálkozásra 49 pontnál járok, de jön még Pedro Porro, Kulusevski, Cole Palmer és Havertz is😊
1 hónapja
Ma este már meccs, so pár óra és deadline!
1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 587 — Colts Fan
ritka rossz forduló volt ez mindenkinek ahogy látom 😀
Löfli
Jól időzítettem Haaland tripla kapitányságát én is! 😀😀😀