NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
3
3
19:00
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Miami Dolphins - New England Patriots
2
2
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
kiemelt topik eggyel felettünk 😀http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1271
több mint 13 éve
a trackerbe be vannak írva
több mint 13 éve
Én ha jól látom Raiders89-el játszok már csak. Barney-val, Farkyval és miilann-nal vsz. már lejátszottuk, csak nincs átvezetve a schedule-be:http://bowlhumadden.blog.hu/tags/minnesota_vikings
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
na várjál, belépek gépbe 😀Remélem összejön Kendi meccsem legalább, vele egy ki-ki csoportrangadót nyomhatnánk. Aminek még tétje is lenne. ösztönözd a cimborádat Sonka!eaglesmcnabbItt vagyok, felőlem mehet. 😀Vadkender
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Remélem összejön Kendi meccsem legalább, vele egy ki-ki csoportrangadót nyomhatnánk. Aminek még tétje is lenne. ösztönözd a cimborádat Sonka!eaglesmcnabbItt vagyok, felőlem mehet. 😀
több mint 13 éve
Remélem összejön Kendi meccsem legalább, vele egy ki-ki csoportrangadót nyomhatnánk. Aminek még tétje is lenne. ösztönözd a cimborádat Sonka!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nekem 1 meccsem volt elmaradva Raiders89-cel.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
laki eléggé inaktív mostanság, mi lenne ha a maradék két meccsemet ellene beírnám 35-0al visszalépés miatt? a helyzetemen úgysem változtat semmit, és ezzel is közelebb vagyunk a PO-hoz.shawnkaépp akartam javasolni hogy aki inaktív, és nem válaszol a PMekre sem 24 h elteltével, az ellen írjunk be egy 0-10-et.
de akkor legyen a köztes és írjunk be mondjuk 0-20-at. ezzel így is bőven jól jár. 😀
több mint 13 éve
laki eléggé inaktív mostanság, mi lenne ha a maradék két meccsemet ellene beírnám 35-0al visszalépés miatt? a helyzetemen úgysem változtat semmit, és ezzel is közelebb vagyunk a PO-hoz.
több mint 13 éve
PM nekik, aztán essünk túl rajta. nekem már csak két meccs van Laki ellen.ezt a bajnokságot még a régivel toljuk. a következőt természetesen már a braxáéval fogjuk.
javaslok egy roster váltást is, használjuk braxáét 😀shawnka
több mint 13 éve
PM nekik, aztán essünk túl rajta. nekem már csak két meccs van Laki ellen.javaslok egy roster váltást is, használjuk braxáét 😀
több mint 13 éve
időtlen idők óta először megnyitottam az egykori trackert. 8 emberes PO-t akartunk, ebből 5en biztosítottuk már a helyet: Biagio, Pocs(barney), Raiders89, eaglesmcnabb és jómagam. a 3 fennmaradó helyért("C" második helyezett és a 2 legjobb harmadik) még páran versenyben volnának: kaszo, .brk, Rata, Newman, Desert Eagle, Kendi. namostmár, ha ezt a 3-4 meccset, ami fejenként vissza van az egyéneknek, azokat lejátszanátok, akkor a PO-t pikkpakk lepörgethetnénk. az is előfordulhatna akár, hogy azon emberek, akik a felsoroltak közül ebben már nem kívánnak részt venni, azok adják át a csapatot olyannak, aki bevállalná, hogy becsületesen végigjátssza a maradék pár összecsapást.shawnkanekem kendivel és desert eagle-vel van meccsem ha jól tudom. van még más is esetleg? akár most is letolom velük, vagy a héten bármikor csak akkor szóljanak hogy nekik mikor is jó.
több mint 13 éve
időtlen idők óta először megnyitottam az egykori trackert. 8 emberes PO-t akartunk, ebből 5en biztosítottuk már a helyet: Biagio, Pocs(barney), Raider89, eaglesmcnabb és jómagam. a 3 fennmaradó helyért("C" második helyezett és a 2 legjobb harmadik) még páran versenyben volnának: kaszo, .brk, Rata, Newman, Desert Eagle, Kendi. namostmár, ha ezt a 3-4 meccset, ami fejenként vissza van az egyéneknek, azokat lejátszanátok, akkor a PO-t pikkpakk lepörgethetnénk. az is előfordulhatna akár, hogy azon emberek, akik a felsoroltak közül ebben már nem kívánnak részt venni, azok adják át a csapatot olyannak, aki bevállalná, hogy becsületesen végigjátssza a maradék pár összecsapást.
több mint 13 éve
Jó lenne, de még az előző sem lett befejezve. Én benne lennék egy új bajnokság indításában is, de előtte az előzőt be kéne fejezni. Sajnos nem tudjuk kiszűrni a lusta/megbízhatatlan (elnézést a durva szóhasználatért) versenyzők jelentkezését, így félő hogy az is abbamaradna. Ez így még rosszabb hogy gyakorlatilag 1 meccsel a PO előtt maradt annyiba. Ha valakinek kedve van egy új bajnokságot szervezni, én benne lennék, de előtte kikérném a többiek (elsősorban az első sorozat tagjainak) a véleményét.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért nem próbáljuk meg mnég1x??mert ahogy olvasom a hozzá szólásokat van pár elkötelezet ember
több mint 13 éve
pedig olyan jól indult :/ez így igaz!eaglesmcnabb...mert szart bele szinte mindenki...eaglesmcnabbTisztelet a kivételnek :rolleyes:Rataxes
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
GhostLead
295
ne foglalkozz vele, inkább töltsd le braxa vagy amadeus rosterét. feljebb megtalálodshawnkaOké letöltöm! de szeretném tudni hogy lehet átállítani????
több mint 13 éve
ez így igaz!...mert szart bele szinte mindenki...eaglesmcnabbTisztelet a kivételnek :rolleyes:Rataxes
több mint 13 éve
ne foglalkozz vele, inkább töltsd le braxa vagy amadeus rosterét. feljebb megtalálod
több mint 13 éve
GhostLead
295
Jah azt elfelejtettem írni h Madden Nfl 08 pc-ról van szó, De ezt sztem így is vágtátok volna! 😊
több mint 13 éve
GhostLead
295
Help me! Van egy viszonylag jó Rosterem de még a tavalyi rookiekkal. szeretném megcsinálni az idén draftoltakat. de hogyan lehet átállítani azt hogy a tavaly draftoltak ne rookiek legyenek hanem years 1??? ( pl Rob Gronkowski TE rookie és legyen years 1 pro) Válaszotokat előre is köszönöm!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akk olyanoat kéne összehívni akik tényleg akarják
több mint 13 éve
...mert szart bele szinte mindenki...eaglesmcnabbTisztelet a kivételnek :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hello nem indul most madden 08-al bajnokság?arsenal204az előző sem lett befejezve, mert szart bele szinte mindenki. Nem tudom van-e így értelme...