NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
87
8
2:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a héten már a második alkalom, hogy ezt a két topicot össze cserélem 😊
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/tornyi-barnabas-egervari-sandor-vonzova-nezhetove-tette-a-valogatottat-2291857Most így hirtelen nem ugrik be, ők melyik istállóban versenyeznek? 😊
Most komolyan a hazai fertő minden tagja elmondja majd a véleményét előbb-utóbb? Várom még Várhidi,Zombori,Mezey stb nyilatkozatát, hogy Egervári mennyire jót tett az országgal.FViktor93
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ezek teljesen felesleges dolgok. Ennyi erővel a Ferrari is eltalálhatott volna egy jó autót, tekintve az anyagi és technológia hátterüket (egészen nevetséges pl éppen ezért a szélcsatorna mizériájuk is). Alonso terve a McLarenes bukta után egyértelműen a Ferrari volt, és én is így döntöttem volna.Egyébként az egészen vicces, hogy a nagy szakértők még év közepéig áradoztak arról, hogy Vettel nagyon jó, na de Alonso a legjobb versenyző a rajtrácson. Meglett a már akkor is egyértelmű 4. vb címe, és hirtelen mindenhonnan a fordítottja árad, hogy Vettel mennyire isten, és már nem Alonso a legjobb a pályán. Pár futam alatt a két pilóta tudásában mégis mi a jó ég változott meg?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Lécci, lapozz vissza a kalendáriumban. 2009-ben már erős autó volt, 2010-ben pedig ha nem törik össze egymást és balfaszkodják el, előbb is vb valamelyikük......Webbert nem vágták volna ki azonnal Vettelért, Alonso meg pár év Red Bullos előnnyel szerintem domniált volna. Még 2010-ben is inkább Webber volt az akinek azt a vb-t meg kellett volna nyernie, Vettel nevető harmadik volt. Ott indult el a henger.JayB2011-ben lett csak domináns autó a Red Bull. Alonso 2008-ben aláír 2+1-re évre, de a 2009-es VB elbukása miatti csalódottság miatt újra csapatot vált és nem él az opciós +1 évvel. A Red Bull pedig leigazolja a helyére a Torro Rossóban két idényt parádézó Vettelt.
Arra, hogy Alonso 2 v. annál több címet nyert volna a Red Bullal kb. annyi az esély mint hogy egyet sem és Vettel még mindig 4x VB lenne a mi lett volna ha játékokban.DoM
A domináns egyébként azt jelenti nálad, hogy toronymagasan kiemelkedő?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Szerintem meg ha leigazolják Schumit már 11x világbajnok lenne, vagy ha Eddie Irvinet akkor ő lenne most 4x-es VB. Baungartner Zsolti is lehet összetudott volna abban az autóban hozni 1 VB címet, de ez már tényleg feltételezés....Webbert nem vágták volna ki azonnal Vettelért, Alonso meg pár év Red Bullos előnnyel szerintem domniált volna. Még 2010-ben is inkább Webber volt az akinek azt a vb-t meg kellett volna nyernie, Vettel nevető harmadik volt. Ott indult el a henger.JayB2011-ben lett csak domináns autó a Red Bull. Alonso 2008-ben aláír 2+1-re évre, de a 2009-es VB elbukása miatti csalódottság miatt újra csapatot vált és nem él az opciós +1 évvel. A Red Bull pedig leigazolja a helyére a Torro Rossóban két idényt parádézó Vettelt.
Arra, hogy Alonso 2 v. annál több címet nyert volna a Red Bullal kb. annyi az esély mint hogy egyet sem és Vettel még mindig 4x VB lenne a mi lett volna ha játékokban.DoM
több mint 12 éve
Webbert nem vágták volna ki azonnal Vettelért, Alonso meg pár év Red Bullos előnnyel szerintem domniált volna. Még 2010-ben is inkább Webber volt az akinek azt a vb-t meg kellett volna nyernie, Vettel nevető harmadik volt. Ott indult el a henger.JayB2011-ben lett csak domináns autó a Red Bull. Alonso 2008-ben aláír 2+1-re évre, de a 2009-es VB elbukása miatti csalódottság miatt újra csapatot vált és nem él az opciós +1 évvel. A Red Bull pedig leigazolja a helyére a Torro Rossóban két idényt parádézó Vettelt.
Arra, hogy Alonso 2 v. annál több címet nyert volna a Red Bullal kb. annyi az esély mint hogy egyet sem és Vettel még mindig 4x VB lenne a mi lett volna ha játékokban.
több mint 12 éve
Azóta utálom az egész bandát, inkább eldobtak volna egy vb cìmet, csakhogy nehogymá ne a kiskedvenc nyerje nekik az elsőt..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Webbert nem vágták volna ki azonnal Vettelért, Alonso meg pár év Red Bullos előnnyel szerintem domniált volna. Még 2010-ben is inkább Webber volt az akinek azt a vb-t meg kellett volna nyernie, Vettel nevető harmadik volt. Ott indult el a henger.
több mint 12 éve
5-6x világbajnokról beszélnénk.Elég merész kijelentés, annak fényében, hogy jött volna akkor is Vettel.
www.motorsportal.hu/forma1/alonso-legrosszabb-dontese-volt-c52369.htmlJayB
több mint 12 éve
5-6x világbajnokról beszélnénk.Egyáltalán nem biztos.
www.motorsportal.hu/forma1/alonso-legrosszabb-dontese-volt-c52369.htmlJayB
Ugyanúgy kívülálló lett volna, mint Webber. 2008-as Red Bullal semmit sem ért volna el. A juniorból meg jött volna Vettel, aki ha nem is azonnal, de megkapta volna a no.1 státuszt. A csapattárs nyomását, a csapaton belüli versenyszellemet meg láttuk, mennyire viseli jól Alonso.
több mint 12 éve
5-6x világbajnokról beszélnénk. www.motorsportal.hu/forma1/alonso-legrosszabb-dontese-volt-c52369.html
több mint 12 éve
ráadásul egy nem is egyszerű versenyen. hetek óta a legjobb volt ez a martinsvillei, nagyon érdekes lesz a maradék három.ja, ha már NASCAR: az mekkora már, hogy Gordont plusz egynek rakták be a Chase-be, hogy neki is igazság legyen szolgáltatva, aztán most meg közelebb van az elejéhez, mint a végéhez...slowmotionmilyen vicces, hogy ezt írtam pár napja, erre Gordon bácsi tol egy win-t a következő futamon 😊slowmotion
több mint 12 éve
Jövőre kamion eb futam is lesz a Ringen. Nem rossz. 😊Schleckkamionverseny... de régen volt már Krasznai a zöld Rábában...
több mint 12 éve
ja, ha már NASCAR: az mekkora már, hogy Gordont plusz egynek rakták be a Chase-be, hogy neki is igazság legyen szolgáltatva, aztán most meg közelebb van az elejéhez, mint a végéhez...slowmotionmilyen vicces, hogy ezt írtam pár napja, erre Gordon bácsi tol egy win-t a következő futamon 😊
több mint 12 éve
Én is kezdem azt hinni, már alapból igaznak tartottam azt a részét, hogy nehezebb neki a test-test elleni csata...Évekkel ezelőtt amekkora hülyeségnek találtam,mára már egyre biztosabb vagyok benne hogy igenis a testalkata miatt nem lesz ő soha vb.Vagy nem is a testalkata hanem az ebből fakadó "injury prone"-ságából(ez de szép magyartos lett 😊 ) ha megnézed semmivel nem bukik évente többet mint az élmezőny éves átlaga,mégis talán az újonc évét leszámítva nem tudok olyan szezont mondani amikor nem kellett versenyt kihagynia sérülés miatt.CowboykarcsiIlletve arra leszek kíváncsi mi lesz jövőre Pedrosával,meddig van egyáltalán szerződése a Hondával?Mert nagyon úgy nézet ki a dolog hogy a HRC idén VB címet akart tőle vagy más valaki után néznek MM mellé.(Lorenzo-Marquez dream team??...)CowboykarcsiErre én is az vagyok, nagyon bírom a kicsit, szegény meg még peches is mint az állat...megint volt egy esése, ami miatt futamot hagyott ki, és utána sem volt 100-as, aztán meg szerencsétlenségére pont az elektronika törik le amikor koccannak Marquezzel...ennyi balszerencsével szegénynek kijárna már legalább egy jó esztendő végre, de attól tartok MM brutális tehetsége miatt erre már nem lesz alkalma. Kár érte, nem ügyetlen gyerek.Eazzy
több mint 12 éve
"Négyszeres világbajnokká csak nagy versenyző válhat! Mire mentem volna a Red Bulljával? Nem azért vagyok itt, hogy ezen elmélkedjek" AloJayBKorrekt nyilatkozat tőle meglepő módon 😊
több mint 12 éve
"Négyszeres világbajnokká csak nagy versenyző válhat! Mire mentem volna a Red Bulljával? Nem azért vagyok itt, hogy ezen elmélkedjek" Alo
több mint 12 éve
Évekkel ezelőtt amekkora hülyeségnek találtam,mára már egyre biztosabb vagyok benne hogy igenis a testalkata miatt nem lesz ő soha vb.Vagy nem is a testalkata hanem az ebből fakadó "injury prone"-ságából(ez de szép magyartos lett 😊 ) ha megnézed semmivel nem bukik évente többet mint az élmezőny éves átlaga,mégis talán az újonc évét leszámítva nem tudok olyan szezont mondani amikor nem kellett versenyt kihagynia sérülés miatt.Illetve arra leszek kíváncsi mi lesz jövőre Pedrosával,meddig van egyáltalán szerződése a Hondával?Mert nagyon úgy nézet ki a dolog hogy a HRC idén VB címet akart tőle vagy más valaki után néznek MM mellé.(Lorenzo-Marquez dream team??...)CowboykarcsiErre én is az vagyok, nagyon bírom a kicsit, szegény meg még peches is mint az állat...megint volt egy esése, ami miatt futamot hagyott ki, és utána sem volt 100-as, aztán meg szerencsétlenségére pont az elektronika törik le amikor koccannak Marquezzel...ennyi balszerencsével szegénynek kijárna már legalább egy jó esztendő végre, de attól tartok MM brutális tehetsége miatt erre már nem lesz alkalma. Kár érte, nem ügyetlen gyerek.Eazzy
Még valami ami most az eszembe jutott.Csak nekem furcsa hogy Perezzel miért cicázik még mindig a McLaren?Szvsz simán kihozta idén amit kilehetett egy elég szar autóból a versenyek nagyrészén,ha Button előtte is van a VBn nem hiszem hogy sokkal,és ugy általában ha valamire rá tudnám mondani hogy Button folyamatosan egyértelműen jobb volt Pereznél az a 10+ évnyi tapasztalat különbség,ezzel együtt is szerintem simán bizonyított legalább annyit hogy kapjon még egy esélyt.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
www.mcsatorna.hu/hirek/2013_10_27_megbuntettek-vetteltez viszont tényleg nagy faszság...Ha van egy kis vér Vettel pucájában a következő győzelménél bent a párkfermében' nyomat néhány fánkot! 😀 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Illetve arra leszek kíváncsi mi lesz jövőre Pedrosával,meddig van egyáltalán szerződése a Hondával?Mert nagyon úgy nézet ki a dolog hogy a HRC idén VB címet akart tőle vagy más valaki után néznek MM mellé.(Lorenzo-Marquez dream team??...)CowboykarcsiErre én is az vagyok, nagyon bírom a kicsit, szegény meg még peches is mint az állat...megint volt egy esése, ami miatt futamot hagyott ki, és utána sem volt 100-as, aztán meg szerencsétlenségére pont az elektronika törik le amikor koccannak Marquezzel...ennyi balszerencsével szegénynek kijárna már legalább egy jó esztendő végre, de attól tartok MM brutális tehetsége miatt erre már nem lesz alkalma. Kár érte, nem ügyetlen gyerek.
több mint 12 éve
Semmi köze hozzá. Raikonen küszködik a gumikkal, Grosjean élete formájában van. Szezon elején Grosjeant is állították félre, most fordult a kocka és ezen Kimi sincs fennakadva. De ha mindenképpen bele akarjuk ebbe magyarázni hogy Grosjeant tolják akkor abban sincs semmi furcsa, ő lesz jövőre a vezír míg Raikonen ellenfél lesz.Sajnos igen, Gro lett az elsőszámú és baromira nem érdekli őket, hogy ezzel egy VB 3. helyet buknak. Csapatversenyben meg mákkal akár a 2.-ak is lehetnek. Nem értem a Lotus miért hisztizik, ők nem fizették ki Kimit.NB2Kiminél ha kiderül, hogy a Lotus szórakozott vele, isten bizony nem állnék ki az utsó 3 futamon.Az a Lotus teszi tönkre az egyik pilótája versenyét akik súlyos anyagi gondokkal küzdenek de versenbyen vannak a tízmillió dolláros konstruktőri díjakért?JayB
Amúgy miért nem lehet olyan gumit csinálni, hogy kibírna mondjuk 10 kört, de azzal gyorsabb vagy jóval? Tök jó lett volna ha a végén valaki a lággyal gyorsabb lett volna és hátulról agyoncsap mindenkit.
Grat Vettelnek!NB2
több mint 12 éve
Nagyon amatőr ahogy a Lotus reagált arra hogy Rai otthagyja őket,főleg annak fényében tényleg hogy ők nem tudták kifizetni.Vettelnek grat,jó versenyző,a mezőny egyik legjobbja,ha majd másik csapattal is nyer,és mondjuk az sem lesz ilyen űrautó,akkor majd lehet kezdeni olyan eszmefuttatásokat vele kapcsolatban hogy hol is áll egy all time ranglista top 5ben.Jelenleg valahol a Villeneuve-Hill-Mansell hármas keresztmetszetén tudnám elhelyezni.MotoGP
Akárhogy is,eszméletlen munka az amit idén Lorenzo lehoz a Yamahával.Életben tartotta az esélyeit Valenciára,egy vért izzadós győzelemmel,ahol az első körtől a végéig vezetett ugyan,de koránt sem volt egy Vettel féle rajt cél győzelem(talán az utolsó 4-5 kört leszámítva),Marqueznél talán csak egy prime time Rossi kellemetlenebb ellenfél az ilyen "catching up" versenyekben,de igazábol hiba nélkül lehozta,pedig idén az M1 közelről sem olyan versenyképes mint tavaly volt,2010ről nem is beszélve,de küzd,harap,csíp,rúg,és ami nekem nagyon hiányzott belőle igazából a 250es karrierje óta,verekszik ahogy az elő van írva,nem csak biztonságra motorozik hogy meglegyen a biztos dobogó minden versenyen,(azért erre hajlamos volt az utóbbi években) és ezt akár extrém nyomás alatt is képes hozni,ahol most azért MM még bele-bele hibázik,ma is volt ilyen,annyiban bibis a dolog hogy nem hiszem hogy fogunk spanyol háborút látni a szezonzárón,mert Marqueznek elég egy 4ik hely és világbajnok,ha van egy csöpp esze nem megy bele semmibe csak megpróbál be döcögni valamelyik biztosabbnak tűnő helyen az első négy pozició valamelyikén.Meg nem tudnám most tippelni mi lesz,szvsz az is lehet hogy simán bejön Lorenzo mögött a második helyen és egy viszonylag unalmas versenyen bajnokká avatják,de én most egy olyan forgató könyvet is el tudok képzelni hogy mondjuk a vasárnap reggeli warm up-on bukik egy akkorát(idén vagy 3szor csinált már ilyet)hogy ezúttal a versenyen se tud elindulni.Ez esetben ugye JLo egy harmadik hellyel is bajnok már.Nem tudom.Mindenesetre ez az egy izgalmas kérdés maradt idénre a motorsport világából,én nagyon kíváncsi vagyok mi lesz.
Illetve arra leszek kíváncsi mi lesz jövőre Pedrosával,meddig van egyáltalán szerződése a Hondával?Mert nagyon úgy nézet ki a dolog hogy a HRC idén VB címet akart tőle vagy más valaki után néznek MM mellé.(Lorenzo-Marquez dream team??...)
több mint 12 éve
Sajnos igen, Gro lett az elsőszámú és baromira nem érdekli őket, hogy ezzel egy VB 3. helyet buknak. Csapatversenyben meg mákkal akár a 2.-ak is lehetnek. Nem értem a Lotus miért hisztizik, ők nem fizették ki Kimit.Kiminél ha kiderül, hogy a Lotus szórakozott vele, isten bizony nem állnék ki az utsó 3 futamon.Az a Lotus teszi tönkre az egyik pilótája versenyét akik súlyos anyagi gondokkal küzdenek de versenbyen vannak a tízmillió dolláros konstruktőri díjakért?JayB
Amúgy miért nem lehet olyan gumit csinálni, hogy kibírna mondjuk 10 kört, de azzal gyorsabb vagy jóval? Tök jó lett volna ha a végén valaki a lággyal gyorsabb lett volna és hátulról agyoncsap mindenkit.
Grat Vettelnek!NB2