NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
A két Torro Rossos micsoda papucs 😊
 www.motorsportal.hu/forma1/vettel-vagy-alonso-ezuttal-a-versenyzotarsak-valaszolnak-c52929.htmlJayB
Lewis Hamilton: „Szerintem ebben a Red Bullban Alonso sokkal könnyebben nyert volna, mint Vettel.”

Szerintem jobb Alonso, de egy olyan évben ahol Vettel 78 (igazából csak 53-at mert az autó Alonso alatt is ugyanúgy állt volna meg)pontot bukik a 475-ből, hogy lehet ilyen retardáltságot mondani ? 😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
 www.motorsportal.hu/forma1/vettel-vagy-alonso-ezuttal-a-versenyzotarsak-valaszolnak-c52929.htmlJayB
ez az egyik legnagyobb bajom a mai mezőnnyel... régebben a villeneuve, irvine, verstappen, montoya stb... vonulatból a mezőny 90% megmondta volna, hogy fekete vagy fehér... ezeknek a fele meg össze-vissza hümmög. karakterek könyörgöm, azok kellenek a népnek!

lacco: sztem di resta önszántából lép le ami logikusnak is tűnik. franchitti az unokatesóka, aki négyszeres indy bajnok, egy élő legenda az usaban. mivel ő idén visszavonult, gondolom di resta átveszi a helyét, akinek így valszeg a rokoni szál miatt egyből megörökli dario rajongótáborát + top autót/csapatot kap a segge alá amivel bajnokságot lehet nyerni. sztem elég logikus lépés ez a részéről. ha mégsem így lesz akkor nemtom....peach
Szerintem a kérdés feltevése is egy faszság. Minek az egész? Majd ha visszavonulnak, akkor talán érdemes erről beszélni, egyébként egy baromság.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
ez az egyik legnagyobb bajom a mai mezőnnyel... régebben a villeneuve, irvine, verstappen, montoya stb... vonulatból a mezőny 90% megmondta volna, hogy fekete vagy fehér... ezeknek a fele meg össze-vissza hümmög. karakterek könyörgöm, azok kellenek a népnek!

lacco: sztem di resta önszántából lép le ami logikusnak is tűnik. franchitti az unokatesóka, aki négyszeres indy bajnok, egy élő legenda az usaban. mivel ő idén visszavonult, gondolom di resta átveszi a helyét, akinek így valszeg a rokoni szál miatt egyből megörökli dario rajongótáborát + top autót/csapatot kap a segge alá amivel bajnokságot lehet nyerni. sztem elég logikus lépés ez a részéről. ha mégsem így lesz akkor nemtom....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
 www.motorsportal.hu/forma1/vettel-vagy-alonso-ezuttal-a-versenyzotarsak-valaszolnak-c52929.html
több mint 12 éve
Okok ide, okok oda, webber vb lett volna 2010ben ha a csapat egy emberként beáll az uccsó pár futamon mögé, mint ahogy vettelkével csinálják érkezése óta...

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Azért kicsit furcsa, hogy egy Di Restanak nem lesz helye a 2014-es rajtrácson.
több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Ennél nagyobbat nem is rúghattak volna Webberbe, ha megteszik!laccoo74
Az lett volna pikáns, ha Webbernek a vb3. címhez kellett volna a futamgyőzelem, akkor tuti előre engedi Vettel.NB2
Bár Horner a futam előtt elmondta, hogy megpróbálják Mark-ot behozni az egyéni 3. helyre, azt is világossá tette, hogy nem fognak neki "ajándékgyőzelmet" adni, ha úgy alakul. Vettel is lenyilatkozta, hogy Webber nagyobb sportember annál, mint hogy így akarjon győzni, utolsó futam ide, vagy oda. Igaza volt! Különben is megvolt már rég a csapat VB-cím, Mark meg kb. leszarta, hogy 3., vagy épp 5. az egyéniben. A top pilóták többsége mindig így volt vele, csak az első hely számít. Azt mondjuk Vettel javára írom, hogy az interjúknál a pódiumon nem kezdett el nyáladzani, hogy mennyire szereti Mark-ot, meg mennyire sajnálja, hogy visszavonul. Riválisok voltak egy csapaton belül, Vettel fiatalabb/tehetségesebb, de versenyzőként elismerték egymást. Mondom mindezt úgy, hogy nekem Mark volt a kedvenc pilótám kb. mióta a F1-be érkezett. Ergo Vettel nálam alapból keményen hendikepesebb, mint itt a legelvakultabb Ferrari-szurkolónál. De annyi objektivitás szorult belém, hogy elismerjem, ami eléggé nyilvánvaló.
Mark-nak volt egy sansza VB-t nyerni, de sajnos nem tudott élni vele, az okok így utólag már lényegtelenek. Nyilván kellett hozzá Newey zsenialitása, de a Webber-Vettel páros az F1 történetében szvsz az egyik legerősebb volt.
A Button szurkerek lehet, hogy rossz néven veszik, de szerintem Mark semmivel nem tud kevesebbet, mint Jenson... de a balesete előtti Massa ugyanilyen a szememben. JB viszont tudott élni a szerencsével és a lehetőséggel.
Az "Aussie Grit" nekem nagyon hiányozni fog, de ettől függetlenül azt gondolom jó döntést hozott azzal, hogy visszavonult és máshol méretteti meg magát.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Ennél nagyobbat nem is rúghattak volna Webberbe, ha megteszik!laccoo74
Az lett volna pikáns, ha Webbernek a vb3. címhez kellett volna a futamgyőzelem, akkor tuti előre engedi Vettel.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
 a5.hu/f1/brawn-napokban-bejelenti-tavozasat
Örülnék ha visszatérne és rendbe tenné a fejeket és a fegyelmet.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ennél nagyobbat nem is rúghattak volna Webberbe, ha megteszik!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Én simán elengedtem volna Webbert, hogy nyerje meg uccsó futamát, már nem tök mind1 volt? Kulturáltan letekerem a gépet, megelőz, és nyer.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Megint Vettel nyert😊 Az első 20 kör viszont nagyon jó volt, tök sok előzés meg minden, utána nagyon beállt az egész. Webber szépen bejött a 3. helyre, mondjuk ezzel az autóval ez a minimum. Így utólag nem vok biztos, hogy a Renault Kova-val jobban járt. A mekiknek végre az első értelmes versenye😊
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
több mint 12 éve
Szánalom ami az elmúlt években van az eső körül...

több mint 12 éve
H költséget akarnak csökkenteni dobják ki az esőgumikat, felesleges.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
összetört 1 autó és máris beszartak az öregek....(vagy csak megakarják várni, hogy száraz legyen a pálya, hogy Vettel 100% poleba legyen)
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
ultragáz ez az egész.
több mint 12 éve
Without counting the events of December, the total flights I took in 2013 are 164. So, it will be close to 170 flights ...

Total hours of these 164 flights are around 800h. That would be 33 full days a year in an airplane..

In this championship 2013 we spent 276 days away from home.

Alonso
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Jimmie begyűjtötte a 6. címét 8 év alatt. Nem semmi az ürge.
Kenseth hiába lett második, sok volt a ponthátránya.
Én Kyle Busch tippeltem győztesnek, de csak 7. lett és nem is vezetett a versenyen. Amúgy sem volt egy túl változatos a futam, nem sok vezető csere volt.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nem baj, jövőre ő finanszírozza majd Grosjean győzelmeit.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Durva RBR fölény!!! 7 tizedet osztottak ki a többieknek!NB2
Ilyen gyenge autóval, ez derék!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Durva RBR fölény!!! 7 tizedet osztottak ki a többieknek!NB2
lassan ezt is meg lehet szokni

több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
 www.f1-live.hu/f1-hirek/szabotaljak-maldonadot-a-williamsnel-babralnak-az-automon/
xD Az elmúlt pár hónapban tett nyilatkozatai után (Én vagyok a király a csapat szar, tuti lesz helyem jövőre máshol és hasonlók) most még jön ez a gagyi magyarázkodás is, de örülnék ha végül beszopná és nem kapna ülést jövőre. A milliói nélkül sehol nem lenne.
Alapból a szerelői lenyilatkozták nemrég, hogy gyökér az autóhoz és semmi segítséget nem kapnak tőle, hogy mit változtassanak rajta, hogy neki jó legyen úgy, hogy ezek után ne várja, hogy majd a segge alá raknak egy Red Bull szintű autót...előbb gondolkozzon, hogy Ő maga mit csesz el, mert messze nem akkora elit pilóta, mint amit gondol magáról...

Kova egész jót ment kezdésnek (bár szabadedzés alapján ígéretesebbnek tűnt) kár, hogy jövőre max egy Caterhambe lehet, szívesen megnézném valami középcsapatnál csak hát a pénz ugyebár...
több mint 12 éve
Durva RBR fölény!!! 7 tizedet osztottak ki a többieknek!
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
másik hír: "Kovalainen veszi át Räikkönen helyét az utolsó két futamon"