Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Tragikus ez a nap ezzel (is).Gyerünk Schumi, meg tudod csinálni!
Nem akarok Chi Cheng féle végkifejletet, az bőven elég volt egyszer... 😕
több mint 11 éve
azért nem mondanak százalékokat, mert egyrészt nincs értelme, 0 és 100 között van valahol, másrészt meg bármit mondanak, arra kapna a jónép, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, és utána az orvosokat vonnák felelősségre, ha esetleg nem volt jó a tipp.Nem akarok vészmadár lenni, de ez pillanatnyilag nem tűnik 50-50-nek. 😕laccoo74Sajnos én is ettől tartok. Eléggé ködösítenek és százalékos esélyeket nem igazán mondtak az orvosok. Ebből arra következtetek, hogy nem tudnának túl jó híreket mondani. :/dugo1993
több mint 11 éve
Basszus ilyenre hazaérni....Gyerünk Schumi megtudod ezt is csinálni!
több mint 11 éve
Szerintem senki....
több mint 11 éve
Az a baj hogyha túl és éli (amiben kezdek bizakodó lenni) nem tudják milyen állapotban. Bármi lehet, én nem szeretném roncsként látni 😕
több mint 11 éve
Egyetlen műtét volt, a többi az kamu volt. Több orvos is lenyilatkozta.Amíg nem kell második műtét addig sokkal jobbak az esélyei. Egyelőre a lelasított állapotában az agya vérkeringése aránylag stabil ami jó jel. Én sokkal reményteljesebb vagyok mint 10 körül voltam, nagy küzdő lenyomja.Tocade hát már tegnap háromszor műtöttékkaszo
Mondjuk most meg túl nagy a csend kicsit aggódom.
több mint 11 éve
Igen, de ő a szíve miatt került ennyire rossz helyzetbe. Rossz szívvel pedig átvészelni még egy agyvérzést is...Szegény én is azt hittem, hogy átvészeli. :/Csakhogy ő is agyvérzést kapott...apeszos
Mondjuk a szív és az agy nem ugyanaz. Reménykedjünk.dugo1993
több mint 11 éve
Szegény én is azt hittem, hogy átvészeli. :/Csakhogy ő is agyvérzést kapott...
Mondjuk a szív és az agy nem ugyanaz. Reménykedjünk.dugo1993
több mint 11 éve
Ez ma kiderült, hogy nem igaz. Az orvosai cáfolták.Amíg nem kell második műtét addig sokkal jobbak az esélyei. Egyelőre a lelasított állapotában az agya vérkeringése aránylag stabil ami jó jel. Én sokkal reményteljesebb vagyok mint 10 körül voltam, nagy küzdő lenyomja.Tocade hát már tegnap háromszor műtöttékkaszo
Szegény én is azt hittem, hogy átvészeli. :/Amíg nem kell második műtét addig sokkal jobbak az esélyei. Egyelőre a lelasított állapotában az agya vérkeringése aránylag stabil ami jó jel. Én sokkal reményteljesebb vagyok mint 10 körül voltam, nagy küzdő lenyomja.TocaÉn ugyanezt hittem Adamsről. Nem jött be. Remélem most tévedek...apeszos
Mondjuk a szív és az agy nem ugyanaz. Reménykedjünk.
több mint 11 éve
Amíg nem kell második műtét addig sokkal jobbak az esélyei. Egyelőre a lelasított állapotában az agya vérkeringése aránylag stabil ami jó jel. Én sokkal reményteljesebb vagyok mint 10 körül voltam, nagy küzdő lenyomja.TocaÉn ugyanezt hittem Adamsről. Nem jött be. Remélem most tévedek...
több mint 11 éve
Amíg nem kell második műtét addig sokkal jobbak az esélyei. Egyelőre a lelasított állapotában az agya vérkeringése aránylag stabil ami jó jel. Én sokkal reményteljesebb vagyok mint 10 körül voltam, nagy küzdő lenyomja.Tocade hát már tegnap háromszor műtötték
több mint 11 éve
Amíg nem kell második műtét addig sokkal jobbak az esélyei. Egyelőre a lelasított állapotában az agya vérkeringése aránylag stabil ami jó jel. Én sokkal reményteljesebb vagyok mint 10 körül voltam, nagy küzdő lenyomja.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Massát is mesterséges kómában tartották, aztán látjuk, hogy felépült. Hátha itt is ugyanilyen lesz a végkimenetel.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Basszus...ezt is csak most olvastam....mi a franc van itt??? 😕
több mint 11 éve
Az is kérdés lehet sajnos, hogy mit jelent a felépülés.Igen igazad van, sajnos ismerem szegény Chi Cheng "életét" a szörnyű balesete után.
Normális, emberhez méltó életet, vagy puszta vegetálást?
Mert a Deftones basszere is "élt".laccoo74
Egyik kedvenc bandám.
Nagyon remélem nem lesz olyan.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az is kérdés lehet sajnos, hogy mit jelent a felépülés.Normális, emberhez méltó életet, vagy puszta vegetálást?
Mert a Deftones basszere is "élt".
több mint 11 éve
Egyelőre mesterséges kómában tartják. Sajnos ez elég rossz előjel.De én bízok benne, hogy lassan, de felépül.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Délután ismét sajtótájékoztató lesz.
több mint 11 éve
Nem akarok vészmadár lenni, de ez pillanatnyilag nem tűnik 50-50-nek. 😕laccoo74Sajnos én is ettől tartok. Eléggé ködösítenek és százalékos esélyeket nem igazán mondtak az orvosok. Ebből arra következtetek, hogy nem tudnának túl jó híreket mondani. :/
több mint 11 éve
Nem akarok vészmadár lenni, de ez pillanatnyilag nem tűnik 50-50-nek. 😕
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy nem az orvosokon fog múlni... Aki számít tuti ott van!
több mint 11 éve
Akkor most azt tudjuk, hogy:- tipikus síbaleset
- eleinte magánál volt, aztán agyvérzést kapott
- az orvosok tanácstalanok
| Utolsóhoz: Kaszás Attila halálát is ilyen hirtelen vérömleny okozta, az orvosok később elmondták, hogy 10 perc alatt eldőlt, nem maradhat életben 😕 |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
catattack
3 520
www.gphirek.hu/f1/percrolpercre/20131230-f1-schumacher-allapotarol-eloben.html?sec-1A Benettonos és Ferraris időkben nagyon utáltam, de az utolsó éveiben elfogadtam. Az F1-ben ő volt a legnagyobb!
több mint 11 éve
Michael veled vagyunk.Kedvenc pilótám volt (még ha sokan utálták is).
Remélem rendbe jön. 😥
több mint 11 éve
Összeszedték a legkomolyabb orvosokat, gyakorlatilag mindenki ott van aki számít. A legjobb kezekben van de nagyon 50-50 a dolog 😕