NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Valóban elég erős a mostani mezőny, csak az a "baj", hogy szinte egyforma idősek, tehát valószínű, hogy kb egyszerre fogják szögre akasztani a bukót.Én, azt tapasztalom, hogy sok istálló van, aki az igazi tehetség helyett kénytelen a kisebb tehetségű, ám vastagabb bukszájú versenyzőt választani.
Mit hoz a jövő?Nem tudom, de bízom egy jó folytatásban.
Jövőre mindenki nulláról kezd, és ez jó!
több mint 12 éve
Hamilton volt az egyetlen akinek a GP2-es karrierjéből lehetett tudni hogy egy földönkívüli. Sokan megnyerték azt a sorozatot, sokan domináltak is de egyik sem ért fel hozzá. Újak mindig lesznek, viszont ilyen erős mezőny nem biztos hogy lesz. Most van legalább 5-6 srác aki ha világbajnok lenne egy szót sem szólhatnánk.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha kiöregszik a versenyzésből az Alonso generáció.Mindig jönnek újak nem kell aggódni.
Mert a mostani utánpótlásban, a kevés kivételtől eltekintve, nem érzem a kraftot.
Az ilyen Chilton-félékre nem hiszem, hogy lehet brandet építeni.laccoo74
Hami is a semmiből jött (bár én sokat vártam tőle mert GP2-ben alázott 😀).
több mint 12 éve
A draft sorrend alatt én is azt értettem h a vb végeredménye alapján húznak... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha kiöregszik a versenyzésből az Alonso generáció.Mert a mostani utánpótlásban, a kevés kivételtől eltekintve, nem érzem a kraftot.
Az ilyen Chilton-félékre nem hiszem, hogy lehet brandet építeni.
több mint 12 éve
így lesz.Vettel választ majd elsőnek,aztán Alonso és így tovább.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Mindig az erősebb kutya baszik... 😀 vagy felállìtanak egy draft sorrendet, esetleg sorsolnak ki mikor pickel...peachvagy csak szimplán előző évi sorrend alapján lesz az első választás, utána meg már csak menedzselhető lesz valahogy...
több mint 12 éve
Akkor már lehetne kb. a hungaroringen is bajnokavatás... 😊www.nemzetisport.hu/f1/f1-2014-tol-dupla-pontok-az-idenyzaro-futamon-2300691tényleg elég nagy hülyeség. nekem sokkal jobban bejött volna mondjuk egy olyan változtatás, hogy a leggyorsabb kört futó kapjon +1 pontot.dugo1993
Ez úgy elég nevetséges 😀FViktor93
Viccet félretéve az éves szinten 19 pont, vagyis kevesebb, mint egy futamgyőzelem, azzal nem tennék szorosabbá a vb-t.
Ellenben lehetne olyan, mint a játék határok nélkülben anno, hogy minden csapat jokerezhet 3 futamot, és akkor azon dupla pontot kap. Az se lenne már sokkal komolytalanabb ennél.
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/f1/f1-2014-tol-dupla-pontok-az-idenyzaro-futamon-2300691tényleg elég nagy hülyeség. nekem sokkal jobban bejött volna mondjuk egy olyan változtatás, hogy a leggyorsabb kört futó kapjon +1 pontot.
több mint 12 éve
Mindig az erősebb kutya baszik... 😀 vagy felállìtanak egy draft sorrendet, esetleg sorsolnak ki mikor pickel...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Biztos hogy lesznek átfedések, kíváncsi vagyok mi alapján meccselik majd le 😊
több mint 12 éve
Ez a dupla pont az utolsó futamon egy nagy faszság és teljesen fölösleges. Alapból az elmúlt években így is jópárszor az utolsó futamon dölt el a VB szal...A számoknak viszont örülök. Ha esetleg valaki pickeli a 24-et az remélem nem Maldonaldo lesz hanem Hamilton vagy Button. 😀
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/f1/f1-2014-tol-dupla-pontok-az-idenyzaro-futamon-2300691Ennek az endurance vb-n van helye ahol a 24 órás LeMans többet ér mint a 6 órás Spa. Ez így faszság, gondoljunk bele hogy Grosjean most elbukott volna akár 50 pontot is mert neki az utolsó versenyen ment gallyra a motor míg valakinek az elsőn...
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/f1/f1-2014-tol-dupla-pontok-az-idenyzaro-futamon-2300691Ez úgy elég nevetséges 😀
több mint 12 éve
a legjobb anno volt a Massa-Hamilton csatánál. Megkérdezték a versenyzőket ki érdemelné meg a címet. A csapat, és honfitársakon kívül egy ember mondta hogy Hamilton érdemelné... A többi Massát.Az hogy mi itt vitázunk róla az baromság, de ha csapatfőnököket, pilótákat kérdeznek már van értelme szerintem.JayBDe komolyan kérdezem, hogy jelenleg mi értelme van ennek? Már azon kívül, hogy a jelenlegi mezőny tagjait összeugrasztják, illetve szimpátia-szavaztatják?csi77
Aztán az utolsó körben teljesen véletlenül pont elengedte az az egyetlen (Glock) az angolt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Azért arra kíváncsi lennék, hogy Hülkenberg mire lenne képes egy igazán jó csapatban.
több mint 12 éve
Elég állat lett az új WTCC Honda. 😊reméljük, ez a vas egyben is marad Norbi alatt...
Schleck
több mint 12 éve
Azért, mert prognosztizálhatóan közhelyeket, hümmögést, betanult paneleket kapnak a kérdezettek 70-80 %-ától. Ha már visszavonult pilótákat, esetleg volt csapattársakat kérdeznek, ott több esélyét látom a korrekt válaszoknak, tehát összefoglalva én a kérdés célközönségét nem tartom jónak.Értelme mindig van az ilyen kérdéseknek, minden sportban. Ez mindenkit foglalkoztat. Ennek a fórumnak se lenne sok értelme ha nem lehetne ilyen kérdésekről vitázni. Ha pedig az a ritka eset áll fent hogy maguk a szereplők válaszolnak rá az parádés. Vagy téged mi izgat, a vb címek száma?JayBAz hogy mi itt vitázunk róla az baromság, de ha csapatfőnököket, pilótákat kérdeznek már van értelme szerintem.JayBDe komolyan kérdezem, hogy jelenleg mi értelme van ennek? Már azon kívül, hogy a jelenlegi mezőny tagjait összeugrasztják, illetve szimpátia-szavaztatják?csi77
És igen, engem csak a vb címek érdekelnek, nem is nézem a futamokat..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Értelme mindig van az ilyen kérdéseknek, minden sportban. Ez mindenkit foglalkoztat. Ennek a fórumnak se lenne sok értelme ha nem lehetne ilyen kérdésekről vitázni. Ha pedig az a ritka eset áll fent hogy maguk a szereplők válaszolnak rá az parádés. Vagy téged mi izgat, a vb címek száma?Az hogy mi itt vitázunk róla az baromság, de ha csapatfőnököket, pilótákat kérdeznek már van értelme szerintem.JayBDe komolyan kérdezem, hogy jelenleg mi értelme van ennek? Már azon kívül, hogy a jelenlegi mezőny tagjait összeugrasztják, illetve szimpátia-szavaztatják?csi77
több mint 12 éve
Az hogy mi itt vitázunk róla az baromság, de ha csapatfőnököket, pilótákat kérdeznek már van értelme szerintem.JayBDe komolyan kérdezem, hogy jelenleg mi értelme van ennek? Már azon kívül, hogy a jelenlegi mezőny tagjait összeugrasztják, illetve szimpátia-szavaztatják?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
úgyis szimpátiaszavazás mint az aranylabda. Nyilván nem vettel mondták 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az hogy mi itt vitázunk róla az baromság, de ha csapatfőnököket, pilótákat kérdeznek már van értelme szerintem.
Schleck