Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Szujó gyakorlatilag ebből meg a web 2.0-ból él. Értem én, hogy az F1-nek van egy úgymond casual közönsége, aki ezt igényli. De azért nem ezt kéne neki állandóan erőltetni. Ezenkívül vagy ordítozik (mint szerencsétlen Palik) vagy Wéber véleményét ismétli... Szerintem ő inkább riporternek való, mint kommentátornak.Szujóval az a bajom, hogy túlságosan is bulvárosra veszi. Pl ki a tökömet érdekli, hogy az XY Ferrari szerelő kismotorokat javít szabadidejében...azonkívül meg nincs önálló véleménye.Én pont szeretem Szujonak ezeket az apró történeteit, szerintem színesebbé teszi a dolgot. F1-ben van azért üresjárat bőven, simán van helye az ilyeneknek.JayB
Wéber nem rossz egyébként, de mellé én Várhegyit, Vöröst az Eurosporttól vagy a Digisportos Harasztit tudnám elképzelni. A MotoGP közvetítés pl. szerintem nagyon profi Harasztival és Rizmayerrel.
Egy kis "szakmai" ismertető a Renault erőforrásáról Scarbstól:
www.youtube.com/watch?v=4vIjJg0lXgc&feature=c4-overview&list=UUPwy2q7BNjdLYu1kM_OEJVwBCS
több mint 11 éve
Várhegyi??????? Tök fogalmatlan és vak az ürge.Ezt miből gondolod? Szerintem korrektül lenyomja a Superbike-ot és a Le Mans-i közvetítéseket is. Mivel az Eurosporton már alig van értelmes motorsport közvetítés, így gyakran boxot is szokott kommentálni de az látszik, hogy nem az ő területe. Ott tényleg gyenge.
Haraszti viszont k..a jó, azt elismeremNB2
több mint 11 éve
Szujóval az a bajom, hogy túlságosan is bulvárosra veszi. Pl ki a tökömet érdekli, hogy az XY Ferrari szerelő kismotorokat javít szabadidejében...azonkívül meg nincs önálló véleménye.Én pont szeretem Szujonak ezeket az apró történeteit, szerintem színesebbé teszi a dolgot. F1-ben van azért üresjárat bőven, simán van helye az ilyeneknek.
Wéber nem rossz egyébként, de mellé én Várhegyit, Vöröst az Eurosporttól vagy a Digisportos Harasztit tudnám elképzelni. A MotoGP közvetítés pl. szerintem nagyon profi Harasztival és Rizmayerrel.
www.youtube.com/watch?v=4vIjJg0lXgc&feature=c4-overview&list=UUPwy2q7BNjdLYu1kM_OEJVwBCS
több mint 11 éve
Várhegyi??????? Tök fogalmatlan és vak az ürge.Haraszti viszont k..a jó, azt elismerem
több mint 11 éve
Szujóval az a bajom, hogy túlságosan is bulvárosra veszi. Pl ki a tökömet érdekli, hogy az XY Ferrari szerelő kismotorokat javít szabadidejében...azonkívül meg nincs önálló véleménye.Wéber nem rossz egyébként, de mellé én Várhegyit, Vöröst az Eurosporttól vagy a Digisportos Harasztit tudnám elképzelni. A MotoGP közvetítés pl. szerintem nagyon profi Harasztival és Rizmayerrel.
www.youtube.com/watch?v=4vIjJg0lXgc&feature=c4-overview&list=UUPwy2q7BNjdLYu1kM_OEJVw
több mint 11 éve
Neked is a koton ugrott be egyből? 😀Nem is vészes az orrkúp, kb egy lázmérőre hajaz. Ha így marad én nyomatnék oda egy madarat és a csőrét festeném a kis "nyúlványra" legelöl.Tonyez nálam nem lázmérő 😀 😀 😀shawnka
több mint 11 éve
Nem is vészes az orrkúp, kb egy lázmérőre hajaz. Ha így marad én nyomatnék oda egy madarat és a csőrét festeném a kis "nyúlványra" legelöl.Tonyez nálam nem lázmérő 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem is vészes az orrkúp, kb egy lázmérőre hajaz. Ha így marad én nyomatnék oda egy madarat és a csőrét festeném a kis "nyúlványra" legelöl.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Annyira nem vállalhatatlan, elvileg ez már hivatalos kép (persze csak modell)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nálam ez a Szujó-Wéber duó abszolút kedvenc, főleg ha az elmúlt éveket nézem. Lehet néha tévesztenek, de hát bakker ki nem tévesztene? Szujó ordibálásaival sincs nagy bajom, Palikot Én am is bírtam anno, legalább kicsit visszahozza a régi feelinget. 😀 Egyébként is utálom az ilyen halál unalom kommentátorokat akik még azt is totál unott hangon képesek közölni ha az első kettő összemegy...Wéber meg abszolút jó szakkomentátornak, a neten lévő írásait is mindig szívesen olvasom. Nála jobb szakkkomentátort nem igen lehetne taálni Magyarországon.
több mint 11 éve
Czollner - Szujó páros ütős lenne 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Wéber világ szinten is ért hozzá. Picit mondjuk nagy az arca, de a szakmai tudása megkérőjelezhetetlen. VIszont idén jópárszor hiányozni fog, kíváncsi leszek ki veszi át a helyét.
több mint 11 éve
Tony
885
Nem lenne semmi baj, ha szezononként 1-1 versenyen fordulna elő, na ennél gyakrabban van. Lehet nem lenne feltűnő, ha Szujó normálisan közvetítene, így viszont jobban kihangsúlyozódik, ha 5-10 perc alatt kétszer keverik ki kicsoda. Na de idézem saját magam: "Azt a szerepkörét szeretem, hogy elmagyarázza mi miért és hogy van technikailag. Az nagyon jól megy neki, kellene mellé egy értelmes kommentátor, aki tudja közvetíteni és Wéber pedig csak a szakinfókat mondaná."
885
több mint 11 éve
Gondolom te soha nem kevertél össze senkit senkivel. Plusz elég nagy hendi h még szujóra is figyelnie kell nehogy bevigye az erdőbe a hülyeségeivel. Megkockáztatom h wéber az egyik legjobb szakkomentátor...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tony
885
Nem a szaktudását kérdőjelezem meg, hanem kommentátorként fogalmatlan. Tehát amikor ő is keveri a versenyzőket, meg felnéz az adatsorból és nem tudja épp mi zajlik és nem tudja lereagálni. Nem mindegy, hogy Alonso vagy Massa csúszott-e ki, aztán mikor kiírják a képernyőre bemondják, csak addig rossz nevet üvöltöttek.
885
Azt a szerepkörét szeretem, hogy elmagyarázza mi miért és hogy van technikailag. Az nagyon jól megy neki, kellene mellé egy értelmes kommentátor, aki tudja közvetíteni és Wéber pedig csak a szakinfókat mondaná.
több mint 11 éve
Mondjuk ha kevesebbet visítozna, talán azt is látná mi folyik a pályán. 😀Mondjuk ha Wéber fogalmatlan, akkor viszonylag kevesen értenek az F1-hez Magyarországon.
Palik folyamatosan szurkolt és savazta a kedvence riválisait, valamint többet foglalkozott Czollner fikázásával, mint a versennyel. Szujó meg kb egy alternatív univerzumban nézi a versenyt, az gondot okoz neki, hogy megnézze milyen a sisakfestés vagy a kameratartó festése az autón, ehhez méltón asszisztál a fogalmatlan Wéber.Tony
több mint 11 éve
Tony
885
Mondjuk ha kevesebbet visítozna, talán azt is látná mi folyik a pályán. 😀
885
Palik folyamatosan szurkolt és savazta a kedvence riválisait, valamint többet foglalkozott Czollner fikázásával, mint a versennyel. Szujó meg kb egy alternatív univerzumban nézi a versenyt, az gondot okoz neki, hogy megnézze milyen a sisakfestés vagy a kameratartó festése az autón, ehhez méltón asszisztál a fogalmatlan Wéber.
több mint 11 éve
Idén a McLaren, a Lotus és a Sauber is fekete lesz lehet...legalább könnyebb lesz Szujónak összekevernie.
több mint 11 éve
Ha az a mez eredeti, tartsd meg, 30 év múlva sokat ér. Főleg ha Tendulkaré😊NB2A delhi repteren vettem egy turista shopban, bar lehet, hogy az se garancia. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Ha az a mez eredeti, tartsd meg, 30 év múlva sokat ér. Főleg ha Tendulkaré😊
több mint 11 éve
Ok 😊Köszi, de nem én vagyok a célszemély 😊 Ha kis csapat akkor inkább Sauber.JayBForce India hivatalos képe, szerintem állat 😀Komoly. Te amugy FIndia szurkolo vagy amugy? Csak azert mert van egy vilagoskek indiai krikett valogatos polom, amin szinten a Sahara logoja van. Ram sajna kicsi, mert itthoni meretben is max L -es, de inkabb alatta van, mert Indiai meretek altalaban kisebbek. Szivesen odaadom egy hiteles FI szurkolonak.endorphyn
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Köszi, de nem én vagyok a célszemély 😊 Ha kis csapat akkor inkább Sauber.Force India hivatalos képe, szerintem állat 😀Komoly. Te amugy FIndia szurkolo vagy amugy? Csak azert mert van egy vilagoskek indiai krikett valogatos polom, amin szinten a Sahara logoja van. Ram sajna kicsi, mert itthoni meretben is max L -es, de inkabb alatta van, mert Indiai meretek altalaban kisebbek. Szivesen odaadom egy hiteles FI szurkolonak.endorphyn
JayB
több mint 11 éve
Force India hivatalos képe, szerintem állat 😀Komoly. Te amugy FIndia szurkolo vagy amugy? Csak azert mert van egy vilagoskek indiai krikett valogatos polom, amin szinten a Sahara logoja van. Ram sajna kicsi, mert itthoni meretben is max L -es, de inkabb alatta van, mert Indiai meretek altalaban kisebbek. Szivesen odaadom egy hiteles FI szurkolonak.
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Az maga egy vicc hogy Tóth Imi még akármilyen (verseny)bike-on helyet kap.Vagy ez is az apja csapata lesz?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen

JayB