Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
remélem felrázza egy kicsit a bajnokságot idén ez a váltás,igenis szerintem hozzá tartozik a technikai sportokhoz a technikai malőr,ebből az utóbbi években egyre kevesebbet láttunk,nekem ebben is túl "steril" lett az F1.Ha az élmezőnyt vesszük(RBR-McLaren-Ferrari) egy kezemen meg tudom számolni hányszor rohadt le alattuk az autó mondjuk az elmúlt 3 évben.Mondjuk a McLarennél egy kicsit több volt,de régen ez nagyon nem így működött,az aútok a végletekig voltak feszítve,mert az kellett hogy gyors legyen,nem az hogy "csak érjen célba",ez a mentalitás főleg a Pirelli gumik miatt nagyon beleivódott ebbe a sorozatba sajnos,ja és ugye a legjobb ebben az hogy mindez a költségcsökkentés zászlaja alatt megy,aztán látjuk hogy a kis csapatok gyakorlatilag máról holnapra élnek,szvsz az élcsapatok büdzséje se csökkent jelentősen.Más:
www.p1race.hu/hir/vissza_a_jovobe_a_ducati_bemutatta_uj_superbike_motorjat_20140127
Kinézettel idén sem lesz gond az SBKban,a Panigale valami geci szép,és a Davis-Guiglliano páros is erős,jó lenne ha mostmár az eredmények is jönnének.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Kimi egy kör után lerobbant, Hamilton műszaki hiba miatt törte össze csúnyán. Mások még ki se tudtak menni.
több mint 11 éve
Amúgy haljak meg nekem tetszik a motorhang a turbó sziszegéssel 😀 Egyelőre mondjuk nem futják még szénné magukat a srácok, van gond mindenhol...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Oszt' erre emlékszik-e valaki? Micsoda skandallum volt... 😀 Nem is jött be...
több mint 11 éve
Merci egyértelműen a legszebb. Nekik valahogy sikerült úgy megcsinálni a porszívó orrot, hogy harmonikusan megy lefelé az egész orr, a Ferrarinál nekem a nagy törés nem tetszik.Amúgy annyira ugyanaz a két autó, hogy a két kis légterelő az orron is pont ugyanott van. Na kinek sikerült a helyi fénymásolóban lekopizni a másikat?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Vakok között félszemű a király, főleg a "dizájnereknél". 😀 😀A Mercedes a legszebb. TonyIgazán kemény volt a konkurencia. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
A Mercedes a legszebb. TonyIgazán kemény volt a konkurencia. 😀😀
több mint 11 éve
Tony
885
A Mercedes a legszebb. A Red Bull meg legalább a festéssel próbálja leplezi a makkot, a faszorr végén.
885
több mint 11 éve
Most lusta vagyok belinkelni képet de így hogy nagyjából már az összes autó le lett leplezve én kihirdetek egy megosztott első helyezést a Ferrari és a Mercedes között,szerintem mind a kettő nagyon szép lett.A Lutos meg kb a legrandább,a McLaren szerintem nem nézne ki rosszul egy kicsit értelmesebb festéssel.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Pont belepasszol a Lotus "puncijába".😀 😛 😀😀
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/f1/az-osszes-2014-es-f1-es-auto-fotoi-egy-helyen-2310183R u sure? 😀
Na, akkor az eddig bemutatott 2014-es sebeskocsi egy galériában.
Lehet s/z/avazni, hogy melyik a legkevésbé randa.
Tőlem 1 a Saubernek.laccoo74
több mint 11 éve
Tony
885
Csak óvatosan, nem véletlenül van csak oldalról lefotózva szerintem. 😀
885
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/f1/az-osszes-2014-es-f1-es-auto-fotoi-egy-helyen-2310183Na, akkor az eddig bemutatott 2014-es sebeskocsi egy galériában.
Lehet s/z/avazni, hogy melyik a legkevésbé randa.
Tőlem 1 a Saubernek.
több mint 11 éve
Ennek okán a leglassabb is 😀
Végre egy normálisan kinéző autó. Eddig egyértelműen ez a legszebb.Raven17
több mint 11 éve

Végre egy normálisan kinéző autó. Eddig egyértelműen ez a legszebb.
több mint 11 éve
szerintem is eddig ez a legfaszább megoldás, kifejezetten tetszik is.hozzátenném ebbe is beleillik a faszorr 😀 😀
több mint 11 éve
MorzsaporszívóJayB😀
Mindig is defektes volt az ízlésem, de nekem tetszik ez a morzsaporszívós kivitel.
Legalábbis a McLaren és a Lotus-féle orrokhoz képest egészen dizájnos.
😛
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Hát igen, ez sajnos benne van ha több kategória megy egy pályán...Malucellinek jobban le kellett volna húzódnia, Gidley-nek meg előbb érzékelnie a lassuló Ferrarit.Daytona 24 órásat nézi vki.?Nagyon csúnya csörr volt .(JayB
de.vipboxeu.co/motorsports/203824/1/united-sportscar-championship-rolex-24-daytona-international-speedway-live-stream-online.htmlBCS
több mint 11 éve
Daytona 24 órásat nézi vki.?Nagyon csúnya csörr volt .(
de.vipboxeu.co/motorsports/203824/1/united-sportscar-championship-rolex-24-daytona-international-speedway-live-stream-online.htmlBCS
több mint 11 éve
Ferrari is Fiat😊
több mint 11 éve
A neve senkit nem zavar a Ferrarinak? Az F14T típusjelzésből én igencsak egy másik olasz autógyártóra asszociálok.
több mint 11 éve
@)éééés megérkezett a hangyász is, köszönjük szépen!
JayB
komolyan mondom, indíthatnák az idényt farsangkor...
több mint 11 éve
Daytona 24 órásat nézi vki.? de.vipboxeu.co/motorsports/203824/1/united-sportscar-championship-rolex-24-daytona-international-speedway-live-stream-online.html
több mint 11 éve
Mi ez a buziság, hogy ha nincs az autón fekete az már gáz... Buzi UPS miatt van gondolom.Remélem ha már ocsmány az autó akkor gyors...

JayB