Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
remélem felrázza egy kicsit a bajnokságot idén ez a váltás,igenis szerintem hozzá tartozik a technikai sportokhoz a technikai malőr,ebből az utóbbi években egyre kevesebbet láttunk,nekem ebben is túl "steril" lett az F1.Ha az élmezőnyt vesszük(RBR-McLaren-Ferrari) egy kezemen meg tudom számolni hányszor rohadt le alattuk az autó mondjuk az elmúlt 3 évben.Mondjuk a McLarennél egy kicsit több volt,de régen ez nagyon nem így működött,az aútok a végletekig voltak feszítve,mert az kellett hogy gyors legyen,nem az hogy "csak érjen célba",ez a mentalitás főleg a Pirelli gumik miatt nagyon beleivódott ebbe a sorozatba sajnos,ja és ugye a legjobb ebben az hogy mindez a költségcsökkentés zászlaja alatt megy,aztán látjuk hogy a kis csapatok gyakorlatilag máról holnapra élnek,szvsz az élcsapatok büdzséje se csökkent jelentősen.

Más:
 www.p1race.hu/hir/vissza_a_jovobe_a_ducati_bemutatta_uj_superbike_motorjat_20140127
Kinézettel idén sem lesz gond az SBKban,a Panigale valami geci szép,és a Davis-Guiglliano páros is erős,jó lenne ha mostmár az eredmények is jönnének.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Kimi egy kör után lerobbant, Hamilton műszaki hiba miatt törte össze csúnyán. Mások még ki se tudtak menni.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Amúgy haljak meg nekem tetszik a motorhang a turbó sziszegéssel 😀 Egyelőre mondjuk nem futják még szénné magukat a srácok, van gond mindenhol...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Oszt' erre emlékszik-e valaki? Micsoda skandallum volt... 😀 Nem is jött be...

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Merci egyértelműen a legszebb. Nekik valahogy sikerült úgy megcsinálni a porszívó orrot, hogy harmonikusan megy lefelé az egész orr, a Ferrarinál nekem a nagy törés nem tetszik.

Amúgy annyira ugyanaz a két autó, hogy a két kis légterelő az orron is pont ugyanott van. Na kinek sikerült a helyi fénymásolóban lekopizni a másikat?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Mercedes a legszebb. Tony
Igazán kemény volt a konkurencia. 😀😀iktriad
Vakok között félszemű a király, főleg a "dizájnereknél". 😀 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Mercedes a legszebb. Tony
Igazán kemény volt a konkurencia. 😀😀
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Mercedes a legszebb. A Red Bull meg legalább a festéssel próbálja leplezi a makkot, a faszorr végén.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mercedes

Red Bull

több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most lusta vagyok belinkelni képet de így hogy nagyjából már az összes autó le lett leplezve én kihirdetek egy megosztott első helyezést a Ferrari és a Mercedes között,szerintem mind a kettő nagyon szép lett.A Lutos meg kb a legrandább,a McLaren szerintem nem nézne ki rosszul egy kicsit értelmesebb festéssel.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Pont belepasszol a Lotus "puncijába".😀 😛 😀😀
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/f1/az-osszes-2014-es-f1-es-auto-fotoi-egy-helyen-2310183
Na, akkor az eddig bemutatott 2014-es sebeskocsi egy galériában.
Lehet s/z/avazni, hogy melyik a legkevésbé randa.
Tőlem 1 a Saubernek.laccoo74
R u sure? 😀
több mint 11 éve
Csak óvatosan, nem véletlenül van csak oldalról lefotózva szerintem. 😀
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.nemzetisport.hu/f1/az-osszes-2014-es-f1-es-auto-fotoi-egy-helyen-2310183
Na, akkor az eddig bemutatott 2014-es sebeskocsi egy galériában.
Lehet s/z/avazni, hogy melyik a legkevésbé randa.
Tőlem 1 a Saubernek.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan

Végre egy normálisan kinéző autó. Eddig egyértelműen ez a legszebb.Raven17
Ennek okán a leglassabb is 😀
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com

Végre egy normálisan kinéző autó. Eddig egyértelműen ez a legszebb.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
szerintem is eddig ez a legfaszább megoldás, kifejezetten tetszik is.

hozzátenném ebbe is beleillik a faszorr 😀 😀
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
MorzsaporszívóJayB
😀
Mindig is defektes volt az ízlésem, de nekem tetszik ez a morzsaporszívós kivitel.
Legalábbis a McLaren és a Lotus-féle orrokhoz képest egészen dizájnos.
😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Daytona 24 órásat nézi vki.?

de.vipboxeu.co/motorsports/203824/1/united-sportscar-championship-rolex-24-daytona-international-speedway-live-stream-online.htmlBCS
Nagyon csúnya csörr volt .(JayB
Hát igen, ez sajnos benne van ha több kategória megy egy pályán...Malucellinek jobban le kellett volna húzódnia, Gidley-nek meg előbb érzékelnie a lassuló Ferrarit.
több mint 11 éve

de.vipboxeu.co/motorsports/203824/1/united-sportscar-championship-rolex-24-daytona-international-speedway-live-stream-online.htmlBCS
Nagyon csúnya csörr volt .(
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Ferrari is Fiat😊
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A neve senkit nem zavar a Ferrarinak? Az F14T típusjelzésből én igencsak egy másik olasz autógyártóra asszociálok.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
@)
JayB
éééés megérkezett a hangyász is, köszönjük szépen!
komolyan mondom, indíthatnák az idényt farsangkor...
több mint 11 éve
BCS Indianapolis Colts 283

de.vipboxeu.co/motorsports/203824/1/united-sportscar-championship-rolex-24-daytona-international-speedway-live-stream-online.html
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Mi ez a buziság, hogy ha nincs az autón fekete az már gáz... Buzi UPS miatt van gondolom.
Remélem ha már ocsmány az autó akkor gyors...