Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ma is "nagyot alkottak" a Renault motoros csapatok...tényleg most lehet meg fogom tenni, hogy mindkét RB kiesik Melbourne-ben, bár erre már lehet nem fizetnek sokat.BCSMondjuk személy szerint én örülnék, ha végre megtörne a RB hegemónia. Nem utálom a csapatot, de idén jó lenne konstruktőri versenyt is látni.
több mint 11 éve
Ma is "nagyot alkottak" a Renault motoros csapatok...tényleg most lehet meg fogom tenni, hogy mindkét RB kiesik Melbourne-ben, bár erre már lehet nem fizetnek sokat.
több mint 11 éve
Tony
885
Na azért, ha a németek tudnak szurkolni és örülni egy Boateng, Aogo, Khedira, Özil, Gündogan, Holtby, Hunt, Sam, Podolski, Klose, Gómez korántsem árja származású játékosokat felvonultató Nationalelfnek, akkor nem hiszem azon vacillálnának, hogy ki a nagyobb F1-es német.
885
Persze itt is vannak kivételek, akárcsak nálunk (holott rajtunk is nem egy nép ment keresztül), de a nagy többség azt nézné német himnusz szól, nem azt, hogy az csak a félárja miatt szól.
több mint 11 éve
I know, tocának ìrtam h sztem rosbergnél a nemzetiség nem játszik...peachTudom hogy nem teljes német, tudom, hogy sose lesz német nr1.
De a Mercinek hihetetlen érték lenne, ha Német pilótával nyerne, ezért mondom, hogy nem kap semmivel se kevesebbet mint Hami fog, kivétel ha az elején nagyon elpicsázza a brit
több mint 11 éve
I know, tocának ìrtam h sztem rosbergnél a nemzetiség nem játszik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nemtom, sztem a németek nagy része vettel drukker, hiába nyerne nico német márkával ott akkor is vettel lenne a nr1, mìg ugye a másik auto-motor sport nagyhatalom nagy britannia...peachVettel igazi árja Rosbergnek meg csak anyja német, ezen kívül nem sok köze van hozzá, sokkal inkább monaco-i mint német.
több mint 11 éve
Nemtom, sztem a németek nagy része vettel drukker, hiába nyerne nico német márkával ott akkor is vettel lenne a nr1, mìg ugye a másik auto-motor sport nagyhatalom nagy britannia...
több mint 11 éve
Rosberg egy körön egyértelműen gyengébb mint Hami (szvsz ha formában van ez mindenkiről elmondható) viszont idén mindenki szerint nagyon komplex lesz a verseny, végig kell majd menedzselni és ebben Rosberg szerintem jobb. A "kinyomom a szemét is" módszer amiben Hamilton a legjobb most nem biztos hogy sokat ér. Rosberg szerintem alulértékelt 😊
több mint 11 éve
Nagyon meglepne ha rosberg megtudná verni hamiltont, feltéve ha annak nem lesz valamilyen nicole-al kapcsolatos magánéleti válsága megint... 😀 + nem hiszem h merci nagyon akarná, hogy nico nyerjen...peachÉn se hiszem hogy Rosberg elveri Hamit, de a Merci nem fog beleszolni, net net autóval nyerne az nekik hihetetlen win!
több mint 11 éve
Nagyon meglepne ha rosberg megtudná verni hamiltont, feltéve ha annak nem lesz valamilyen nicole-al kapcsolatos magánéleti válsága megint... 😀 + nem hiszem h merci nagyon akarná, hogy nico nyerjen...
több mint 11 éve
Ránéztem a bet365-ön a szorzókra. Hamilton 3.5
Vettel 4 (???)
Alonso 6
Rosberg 7 (az én favoritom)
Button 9
Raikonen 12
több mint 11 éve
A hajtáslánc konkrétan hatékonyabb is, nem emiatt lesznek lassabbak ha lassabbak lesznek. Más kérdés hogy szívóból is tudtak volna már sokkal jobbat csinálni mint a v8-asok.Én nem szidom az F1-et, az idő megszépítette a régi forma1-et, az sem volt egy Rush mindig. Én a királykategóriában szörnyeket szeretnék látni, ezek nem azok. Egy mai utcai kis turbo, mondjuk egy TSI motor baromira bonyolult, csúcstechnika de mégsem az mint egy V8-na 😊 Ettől független baromira várom már és baromi jó is lesz 😊Értem én, én is voltam kint többször és igen ez a hang kicsit gyengébb, de mindenki rinyál hogy uncsi a Forma 1 , mindenki rinyál, hogy kevés az előzés, hogy nem olyan már az egész. Aztán amikor próbálkoznak valamivel hirtelen mindenki akinek eddig baja volt vele visszasírja a régi dolgokat.Most mi a baj?TocaNekem továbbra is óriási probléma ez a hang. Én ezért jártam ki évekig. Most elég lesz a WSR ha a hungaroring legfaszább hangélményére vágyok. Nem azt mondom hogy csúnya a hang, de rohadtul nem egyedi, hangos és félelmetes mint volt és mint az eddig jellemző volt a királykategóriára. Aki volt már f1 hétvégén tudja hogy mire ők jönnek már végighallgattál 3 borzasztó hangos kategóriát de mikor az első F1-es beröffentették megfagyott a levegő, volt egy varázsa, ez szerintem most megszűnt.JayB
Volt már turbó korábban is. Fog ez még változni, most egyelőre ennyit tud a kocsi.Toca
több mint 11 éve
Értem én, én is voltam kint többször és igen ez a hang kicsit gyengébb, de mindenki rinyál hogy uncsi a Forma 1 , mindenki rinyál, hogy kevés az előzés, hogy nem olyan már az egész. Aztán amikor próbálkoznak valamivel hirtelen mindenki akinek eddig baja volt vele visszasírja a régi dolgokat.Most mi a baj?TocaNekem továbbra is óriási probléma ez a hang. Én ezért jártam ki évekig. Most elég lesz a WSR ha a hungaroring legfaszább hangélményére vágyok. Nem azt mondom hogy csúnya a hang, de rohadtul nem egyedi, hangos és félelmetes mint volt és mint az eddig jellemző volt a királykategóriára. Aki volt már f1 hétvégén tudja hogy mire ők jönnek már végighallgattál 3 borzasztó hangos kategóriát de mikor az első F1-es beröffentették megfagyott a levegő, volt egy varázsa, ez szerintem most megszűnt.JayB
Volt már turbó korábban is. Fog ez még változni, most egyelőre ennyit tud a kocsi.
több mint 11 éve
Tony
885
885
Mai napig "hallom", amint két WSR futam közt beindították az F1-es Renault a bemutatóra. Nem most volt (4-5 éve tán), de még ma is tisztán emlékszem milyen hangja volt.Most mi a baj?TocaNekem továbbra is óriási probléma ez a hang. Én ezért jártam ki évekig. Most elég lesz a WSR ha a hungaroring legfaszább hangélményére vágyok. Nem azt mondom hogy csúnya a hang, de rohadtul nem egyedi, hangos és félelmetes mint volt és mint az eddig jellemző volt a királykategóriára. Aki volt már f1 hétvégén tudja hogy mire ők jönnek már végighallgattál 3 borzasztó hangos kategóriát de mikor az első F1-es beröffentették megfagyott a levegő, volt egy varázsa, ez szerintem most megszűnt.JayB
több mint 11 éve
wow. nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen jó helyen Gordon 😊slowmotionDaytona teljesen lutri, majd ha igazi pályákon hozza ezt konstans akkor kezdjetek el reménykedni 😀
több mint 11 éve
Most mi a baj?TocaNekem továbbra is óriási probléma ez a hang. Én ezért jártam ki évekig. Most elég lesz a WSR ha a hungaroring legfaszább hangélményére vágyok. Nem azt mondom hogy csúnya a hang, de rohadtul nem egyedi, hangos és félelmetes mint volt és mint az eddig jellemző volt a királykategóriára. Aki volt már f1 hétvégén tudja hogy mire ők jönnek már végighallgattál 3 borzasztó hangos kategóriát de mikor az első F1-es beröffentették megfagyott a levegő, volt egy varázsa, ez szerintem most megszűnt.
több mint 11 éve
Most mi a baj?
több mint 11 éve
wow. nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen jó helyen Gordon 😊
több mint 11 éve
A Ferrari hengerlekapcsolásának lesz értelme? Egyáltalán szabályos? Egyre viccesebb az F1, a Red Bull szerződtetett valami joystick vitézt, adjon tanácsot mikor mit nyomkodjanak a VB címhez.gabenÉn úgytudom annyi a trükk hogy motorféken nem fecskendez be. Bár ebben nemtudom mi az újdonság, én azt furcsállom hogy nem mindenki így csinálta meg. Már minden modern befecskendezéses motor így müködik, motorféken a szelepek zárva vannak, 0 az üzemanyagfogyasztás.
több mint 11 éve
NASCARról pofázás19! Daytona 2014 deluxe edition!Végre!!!
Online verzió: www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-19/
Le is tölthettek minket: stream15.mixcloud.com/c/originals/7/6/e/e/05a9-3877-4bd2-ab69-61c82a610129.mp3
HAVE FUN!shawnka
több mint 11 éve
NASCARról pofázás19! Daytona 2014 deluxe edition!Online verzió: www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-19/
Le is tölthettek minket: stream15.mixcloud.com/c/originals/7/6/e/e/05a9-3877-4bd2-ab69-61c82a610129.mp3
HAVE FUN!
több mint 11 éve
A Ferrari hengerlekapcsolásának lesz értelme? Egyáltalán szabályos? Egyre viccesebb az F1, a Red Bull szerződtetett valami joystick vitézt, adjon tanácsot mikor mit nyomkodjanak a VB címhez.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
A Merci csinált egy kamerát, amellyel 360 fokban lehet követni a kocsijukat a teszten. www.mercedesamgf1.com/en/car/f1-w05-360-video/
Amúgy a Red Bull a szahíri teszt első 3 órájában még nem ment mért kört. Ez is altatás? 😊
A Ferka talán ismét jó lesz?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png