NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 387
41
21:49 Georgia @ Ole Miss - MATCH4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Kb. addig néztem, amíg retek Button miatt Massát még Alonso is beelőzte. Onnantól tudtam hogy Massa fos lesz... Kurva anyádat Button.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Asszem Sauber-fan lettem...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
hát szokásos idénynyitó, csak eső és Safety Car nélkül. 😀 Mi lesz ezzel a Red Bullal KERS-el? Kíváncsi vagyok mi lesz ezzel a dologgal, de ez a szárny-állítósdi tetszik.
több mint 13 éve
Nagy gratula Petrovnak és Pereznek. Jó látni hogy a McLaren versenyképesebb mint sokan gondolták szezon előtt. Remélem a Red Bull dominancia nem lesz majd ekkora a folytatásban.
több mint 13 éve
xrace77
4 514
Unatkoztam. 😕
több mint 13 éve
Gyula már izgul... 😀 Testápoló krém bekészítve....
több mint 13 éve
senki nem számolta, hányszor mondta gyulai azt, hogy 'alkalmasint'? 😐H_Markoúj ivós játék holnap? 😀
több mint 13 éve
Vagy tényleg nincs benne. Ha csak a rajtnál használatos KERS-ük van az elég kétélű fegyver. No meg mindkét autóban elromlott a hűtőrendszer? Ha meg eleve nem jó a hűtésük, akkor a versenyen lesznek bajban.... Nagyobb a valószínűsége, hogy nincs az autóban. Hornertől megszokhattuk már, hogy sosem ad egyenes választ....http://www.motorsportal.hu/forma1/miert-nem-hasznalta-a-red-bull-a-kers-t-c39674.htmlAz RB egyáltalán nem használ KERSt időmérőn, csak versenyen.JayBHát akkor vissza kell néznem.... Én úgy láttam használta. De tök mindegy, mert Hamilton sem használta, mivel elromlott.....
Ééééés kezdődik. Nagyon kijöttem a gyakorlatból a hosszú szünet alatt. Én nem láttam, hogy bárkit feltartottak volna...
Figyelmeztették Schumachert és Hamiltontapeszos
Az FIA érdeklődését is felkeltette ez a speckó KERS, a Red Bull ilyen értelemben is ott folytatja ahol abbahagyta 😀JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 003
http://www.motorsportal.hu/forma1/miert-nem-hasznalta-a-red-bull-a-kers-t-c39674.htmlAz RB egyáltalán nem használ KERSt időmérőn, csak versenyen.JayBHát akkor vissza kell néznem.... Én úgy láttam használta. De tök mindegy, mert Hamilton sem használta, mivel elromlott.....
Ééééés kezdődik. Nagyon kijöttem a gyakorlatból a hosszú szünet alatt. Én nem láttam, hogy bárkit feltartottak volna...
Figyelmeztették Schumachert és Hamiltontapeszos
Az FIA érdeklődését is felkeltette ez a speckó KERS, a Red Bull ilyen értelemben is ott folytatja ahol abbahagyta 😀
több mint 13 éve
Egyről beszélünk 😊Én úgy tudom a 107% csak a Q1-re vonatkozik, és ott is van mérlegelési lehetőség. A Q2-ben ha ki sem megy a pályára, akkor is indulhat a versenyen.apeszosÉn is úgy idéztem, ez látszik is, bár ez nem ment fel a figyelmetlenség alól....apeszosNo offense, pontosítás.
(Azt hiszem Czollner is hadovált erről valamit Barrichellóval kapcsolatban, ahogy a Q2-ben már nem futott kört. Szóval a Q1 legjobb idejéhez mérik a 107%-ot, ha jól tudom.)Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Én úgy tudom a 107% csak a Q1-re vonatkozik, és ott is van mérlegelési lehetőség. A Q2-ben ha ki sem megy a pályára, akkor is indulhat a versenyen.Én is úgy idéztem, ez látszik is, bár ez nem ment fel a figyelmetlenség alól....apeszosNo offense, pontosítás.
(Azt hiszem Czollner is hadovált erről valamit Barrichellóval kapcsolatban, ahogy a Q2-ben már nem futott kört. Szóval a Q1 legjobb idejéhez mérik a 107%-ot, ha jól tudom.)Gogo
több mint 13 éve
Én is úgy idéztem, ez látszik is, bár ez nem ment fel a figyelmetlenség alól....apeszosNo offense, pontosítás.
(Azt hiszem Czollner is hadovált erről valamit Barrichellóval kapcsolatban, ahogy a Q2-ben már nem futott kört. Szóval a Q1 legjobb idejéhez mérik a 107%-ot, ha jól tudom.)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Én is úgy idéztem, ez látszik is, bár ez nem ment fel a figyelmetlenség alól...."2011-től bárki, akinek legjobb kvalifikációs köre meghaladja a Q1-ben futott legjobb (azaz pole pozíciót jelentő) idő 107%-át, nem vehet részt a versenyen” – állt az FIA szerdai hivatalos közleményében.apeszosA pole-t nem a Q3-ban futják meg?Gogo
több mint 13 éve
"2011-től bárki, akinek legjobb kvalifikációs köre meghaladja a Q1-ben futott legjobb (azaz pole pozíciót jelentő) idő 107%-át, nem vehet részt a versenyen” – állt az FIA szerdai hivatalos közleményében.apeszosA pole-t nem a Q3-ban futják meg?
több mint 13 éve
Az RB egyáltalán nem használ KERSt időmérőn, csak versenyen.JayBHát akkor vissza kell néznem.... Én úgy láttam használta. De tök mindegy, mert Hamilton sem használta, mivel elromlott.....
Figyelmeztették Schumachert és Hamiltont
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Az RB egyáltalán nem használ KERSt időmérőn, csak versenyen.Ráadásul abban a körben nem is tudta tovább "alázni" őket, de erre már nem tért ki. Inkább azt szajkózta hogy "jájj hibázott is és mégis....". Hamilton hibás KERS-el sem kapott 1mp.-et hiába hajtogatta Gyuluska, és a másik RB-vel partiban volt egy körön.apeszosKis kedvencem Czollner megint kitett magáért. Ha most ennyiszer elélvezett, mi lesz a futam alatt? Olyan édesen akadozott a hangja, ahogy Vettelt ajnározta. Valami különleges monitor tisztítója lehet....apeszosVettel azért megy mégegy kört mert a többiek még nincsenek eléggé megalázva.
Valahogy így hangzott a kedvenc mondatom.Bazzani
több mint 13 éve
senki nem számolta, hányszor mondta gyulai azt, hogy 'alkalmasint'? 😐
több mint 13 éve
Remélem a Ferrari meg a McLaren rajtol egy jót, mindig utálom azt a csapatot, amelyik unalmassá teszi a versenyeket, mert szarrá veri a többieket..."2011-től bárki, akinek legjobb kvalifikációs köre meghaladja a Q1-ben futott legjobb (azaz pole pozíciót jelentő) idő 107%-át, nem vehet részt a versenyen” – állt az FIA szerdai hivatalos közleményében.
Amúgy felmerült bennem egy kérdés a 107%os szabállyal kapcsolatban. Ha egy top pilóta mondjuk kicsúszik az első etapban, és nincs mért ideje, vagy esetleg egy fos idővel rendelkezik, akkor nem indulhat a futamon?Duff
„Azonban kivételes körülmények között, például ha az adott versenyző elfogadható időket ment a szabadedzéseken, a sportfelügyelők kivételt tehetnek, és engedélyt adhatnak a versenyen való indulásra.”
„Amennyiben egynél több ilyen versenyző kap indulási engedélyt, a rajtrácsot a stewardok határozzák meg.”
több mint 13 éve
Duff
3 133
Remélem a Ferrari meg a McLaren rajtol egy jót, mindig utálom azt a csapatot, amelyik unalmassá teszi a versenyeket, mert szarrá veri a többieket...Amúgy felmerült bennem egy kérdés a 107%os szabállyal kapcsolatban. Ha egy top pilóta mondjuk kicsúszik az első etapban, és nincs mért ideje, vagy esetleg egy fos idővel rendelkezik, akkor nem indulhat a futamon?
több mint 13 éve
Ráadásul abban a körben nem is tudta tovább "alázni" őket, de erre már nem tért ki. Inkább azt szajkózta hogy "jájj hibázott is és mégis....". Hamilton hibás KERS-el sem kapott 1mp.-et hiába hajtogatta Gyuluska, és a másik RB-vel partiban volt egy körön. És a verseny nem egy körből áll.... A tavalyi év is mutatta, hiába jó autó az RB a verseny más tészta, ha a Ferka nem kúrja el most nem Sebastiáááááán Vetteeeel lenne a VB. A McLaren meg a versenyeken jobb szokott lenni mint az időmérőkön. Hátha a Ferrari is talál valamit holnapig, és akkor nem egy önelégült Gyuluskát kell hallgatni....Kis kedvencem Czollner megint kitett magáért. Ha most ennyiszer elélvezett, mi lesz a futam alatt? Olyan édesen akadozott a hangja, ahogy Vettelt ajnározta. Valami különleges monitor tisztítója lehet....apeszosVettel azért megy mégegy kört mert a többiek még nincsenek eléggé megalázva.
Valahogy így hangzott a kedvenc mondatom.Bazzani
több mint 13 éve
Kis kedvencem Czollner megint kitett magáért. Ha most ennyiszer elélvezett, mi lesz a futam alatt? Olyan édesen akadozott a hangja, ahogy Vettelt ajnározta. Valami különleges monitor tisztítója lehet....apeszosVettel azért megy mégegy kört mert a többiek még nincsenek eléggé megalázva.
Valahogy így hangzott a kedvenc mondatom.
több mint 13 éve
Eltelt fél év, milliokból fejlesztettek, hónapokat töltöttek a tervezőasztal mellet és a gyárakban erre minden pontosan ugyanolyan mint tavaly. Mi az isten van abban az autóban amivel ennyire a többi főlé tud nőni? Sosem voltak még ilyen brutálisan kemény és meghatározott szabályok mint napjainkban, kis túlzással szinte minden autónak ugyanolyannak kell lennie a RB mégis külön kategóriában versenyez. Mi lehet az amit egy istenverte géniusz mérnök sem tud Newey után cisnálni?JayBErre majd a futam ad választ. Czollner azt válaszolná: Vettel zsenialitása. Van is benne valami, de ennyivel nem jobb a német. Mindenki panaszkodik valamire, Hamilton a hibás KERS-re, Button a forgalomra, a Ferrari meg azt mondja, rengeteg tartalék maradt a kocsiban. Csak még nem tudják hol. Érdekes, hogy Webber sem tudja mitől ennyire gyors Vettel..... Amúgy annyira nincsenek lemaradva a többiek, talán a gumik miatt mégis láthatunk majd igazi versenyt. Kivéve ha minden szarért büntetgetnek megint.
több mint 13 éve
A szerdzsózástól agybajt kapok :mad:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Eltelt fél év, milliokból fejlesztettek, hónapokat töltöttek a tervezőasztal mellet és a gyárakban erre minden pontosan ugyanolyan mint tavaly. Mi az isten van abban az autóban amivel ennyire a többi főlé tud nőni? Sosem voltak még ilyen brutálisan kemény és meghatározott szabályok mint napjainkban, kis túlzással szinte minden autónak ugyanolyannak kell lennie a RB mégis külön kategóriában versenyez. Mi lehet az amit egy istenverte géniusz mérnök sem tud Newey után cisnálni?