Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Innen már csak abban reménykedek, hogy Kimi megfogja Hamiltont.FViktor93Eddig jól áll...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Alonso viszont nagyon jó versenyt fut ma, egyszerűen foghatatlan. Innen már csak abban reménykedek, hogy Kimi megfogja Hamiltont.
több mint 12 éve
És az egyik csapatfőnöke Domenicali. Komolyan elgondolkozom rajta, hogy jelentkezzek csapatfőnöknek.Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?FViktor93Az egyik olasz csapat, a másik meg német. 😀iktriad
több mint 12 éve
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?FViktor93Az egyik olasz csapat, a másik meg német. 😀
több mint 12 éve
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?
több mint 12 éve
Ez nem a 2. számú pilóták napja. Ja és remélem Kimi autója nem sérült meg túlságosan.
több mint 12 éve
Ferrari hozta a formáját, Massa megint nem lesz dobogós....WirtschaftsteilMajdnem megtámadta Alonsot, gyorsan megbüntették csapaton belül, kapott egy stop&go-t a Ferraritól... 😀
több mint 12 éve
Ferrari hozta a formáját, Massa megint nem lesz dobogós....
több mint 12 éve
9kor lesz a futam?BazzaniIgen.
több mint 12 éve
hehe, csak nem 😀Egyszer volt Melbourne-ben kutyavásár.... 😊
JayB
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ja, talán az oviban, én csúnyábban fogalmaznék vele kapcsolatban. Amúgy van a RB istállóban szimpi ember (Webber sem az)?Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.Sajnos, az egója már lassan Schumacheri magasságokba ér.Régen szerethető kis pöcs volt, most meg egy hatalmas f§sz, már bocs a kifejezésért.laccoo74
Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.
Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
hehe, csak nem 😀nagyon nagy! 😊 Remelem bejon de ugy, hogy Kimi nyer, nem pedig, hogy lerobban!
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Webber holnap a tökutolsó helyről rajtol, mivel benzintankjában a minimális mintavételhez sem elegendő üzemanyag volt.Nem vagyok híve az "összeesküvés elméleteknek", de ez kissé gyanús.Ez lenne a lófej az ágyban?
több mint 12 éve
Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.Sajnos, az egója már lassan Schumacheri magasságokba ér.Régen szerethető kis pöcs volt, most meg egy hatalmas f§sz, már bocs a kifejezésért.
Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.
Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.tüsi91
több mint 12 éve
Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.
Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂JayBBiztos véletlen volt 😂
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂JayBHihető...
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂
több mint 12 éve
a kínaiakat ennyire érdekli az f1 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nagy taktikai csata várható holnap.Eddig a Mercedes tűnik a favoritnak, de a Lotus, és a Ferrari sem kutya.Daniel hetedik rajthelyének pedig kimondottan örülök 😀 , bár azzal tisztában vagyok, hogy azért került oda, mert hárman is gumit spóroltak.De egy jó rajttal, és körültekintő box-taktikával biztos pontszerző lehet a fiú.Eddig a szezonja nem túl fényes , kettőből kettő off!De talán majd most megvillantja a tehetségét!Kimi, és Hami egymás mellől?Lesz itt érdekesség, az biztos!
több mint 12 éve
az F1 időmérő elé ezt még beszúrom 😊The Pit Crew #6 NASCAR podcast
A hatodik. Szétuntuk Martinsville-t, a villanyfényes Texas-t viszont nagyon szeretnénk szeretni. Kibeszéltük a felül- és alulteljesítőket, megszavaztuk a saját halhatatlanjainkat és folytattuk a csapatbemutatást is. Jó szórakozást!
Hallgasd meg online: www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-6/
Avagy töltsd le: stream19.mixcloud.com/cloudcasts/originals/5/2/3/4/5500-3c93-4983-b360-d3a2c11eb7f7.mp3
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=nXemDBfP4Jsbizony nem 😀
A végén majd megértitek, hogy miért ide linkeltem be!Amúgy, nem annyira borzalmas dal!laccoo74
nagyon jó!
több mint 12 éve
mustache.hu/10-erdekesseg-a-forma-1-multjabol/A szerzője én vagyok és még témába is vág 😊
JayB