Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nincs más Dakar fanatic itt rajtam kívül?Hanni
Én szoktam követni, de a magyar "összefoglalókat" kihagyom 😀Jack Zoltán
dehogynem, csak mivel gordon már megint korán elszállt, így kisebb a lelkesedés 😕peach
Miért szállt el?😀 Már vagy 3.napja ott van a top 5-ben vagy lemaradtam valamiről?Jack Zoltán
 www.dakar.com/dakar/2013/us/stage-8/rankings/stage-cars.html#ancre ez alapján hittem azt, sajnos, valamit elbasztak a honlapon, én meg megörültem 😀eaglesmcnabb
mondjuk összetettben valóban nagy a hátrányaJack Zoltán
jaja, a győzelemre nincsen esély sajnos 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.formula.hu/hirek/153/383/76207/a-mercedes-hosszu-tavu-veszelyforras-hamilton-szamara
Hoppácska Luizka
több mint 12 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
dehogynem, csak mivel gordon már megint korán elszállt, így kisebb a lelkesedés 😕peach
Miért szállt el?😀 Már vagy 3.napja ott van a top 5-ben vagy lemaradtam valamiről?Jack Zoltán
 www.dakar.com/dakar/2013/us/stage-8/rankings/stage-cars.html#ancre ez alapján hittem azt, sajnos, valamit elbasztak a honlapon, én meg megörültem 😀eaglesmcnabb
mondjuk összetettben valóban nagy a hátránya
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
 www.dakar.com/dakar/2013/us/stage-8/rankings/stage-cars.html#ancre ez alapján hittem azt, sajnos, valamit elbasztak a honlapon, én meg megörültem 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Miért szállt el?😀 Már vagy 3.napja ott van a top 5-ben vagy lemaradtam valamiről?
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
úgylám hogy a katari is elszállt, a mocisoknál pedig döpré már a 2. jó lesz ez 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
dehogynem, csak mivel gordon már megint korán elszállt, így kisebb a lelkesedés 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan
Kész a Merci v6 turboja. Elég durva kritériumok vannak. 150 kg benzin helyett csak 100kg-mal lehet nekivágni a versenynek úgy hogy a motorok teljesítménye nem változik Az ERS 161 lóerőt ad 50 másodpercig azaz kb minden kigyorsításkor használni kell ami azért érdekes mert a turbók magasabb nyomatéka miatt ez lesz a legnagyobb változás, a kigyorsítás. Nagyobb az erő mint a lehetséges tapadás azaz a Pirellinek is bele kell húzni. A motorra, a turbóra, az aksira és az ERS-re is egy egységként tekintenek, ha valami tönkremegy 10 rajthely. Egész évben csak 5 ilyen egység használható, 4000 km-t kell kibírnia amivel indulhatna Le Mans-ban is... Ja és 2014. március 1. után befagyasztás jön. Elég drasztikus lesz, biztos hogy rengeteg meghibásodásban lesz részünk. Ha valaki elkúrja a motort az fájdalmas évek elé nézhet (a Ferrari sosem csinált ilyet) Elvielg a Merci "know how-ja" a legnagyobb, lehet hogy Hamiltonnak lesz igaza? JayB
Lehet, vagy nem. Azért kár ennyire előre tekinteni, viszont én anno is mondtam már hogy Hami nem erre hanem a következő évre tervez. Aztán majd vagy összejön vagy nem.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 718
Kész a Merci v6 turboja. Elég durva kritériumok vannak. 150 kg benzin helyett csak 100kg-mal lehet nekivágni a versenynek úgy hogy a motorok teljesítménye nem változik Az ERS 161 lóerőt ad 50 másodpercig azaz kb minden kigyorsításkor használni kell ami azért érdekes mert a turbók magasabb nyomatéka miatt ez lesz a legnagyobb változás, a kigyorsítás. Nagyobb az erő mint a lehetséges tapadás azaz a Pirellinek is bele kell húzni. A motorra, a turbóra, az aksira és az ERS-re is egy egységként tekintenek, ha valami tönkremegy 10 rajthely. Egész évben csak 5 ilyen egység használható, 4000 km-t kell kibírnia amivel indulhatna Le Mans-ban is... Ja és 2014. március 1. után befagyasztás jön. Elég drasztikus lesz, biztos hogy rengeteg meghibásodásban lesz részünk. Ha valaki elkúrja a motort az fájdalmas évek elé nézhet (a Ferrari sosem csinált ilyet) Elvielg a Merci "know how-ja" a legnagyobb, lehet hogy Hamiltonnak lesz igaza?
több mint 12 éve
Én szoktam követni, de a magyar "összefoglalókat" kihagyom 😀
több mint 12 éve
 www.formula.hu/hirek/153/390/76146/kubica-iden-10-futamon-is-indul-a-raliban
Go Robert!
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Nincs más Dakar fanatic itt rajtam kívül?
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A zseniális rajtok mondjuk fognak hiányozni nagyon, de azért az hogy nehezebb lesz kipörgetni kompenzálja ezt szerintem. A kocsi maga szerintem már az elején versenyképesebb lesz, mint a tavalyi BMW, látva hogy mennyire jók voltak most év végén.

több mint 12 éve
Alig vártam már, hogy megtörténjen....
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz macera átállni a Hondára és a FWD-re...catattack
Norbi szereti elvileg. Egyébként óriási Respect Zengőnek hogy ezt nyélbe ütötte, a Honda összesen 3 autót csinált, Tarquini, Monteiro, Michelisz! Nem rossz társaság.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Alig vártam már, hogy megtörténjen....
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz macera átállni a Hondára és a FWD-re...
több mint 12 éve
 www.zengomotorsport.hu/breking_hondaval_folytatjuk_videoval
Kíváncsi leszek nagyon, én örülök neki mindenesetre. 😊Schleck
Szép ez az autó, bár az mind1, csak gyors legyen.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.zengomotorsport.hu/breking_hondaval_folytatjuk_videoval
Kíváncsi leszek nagyon, én örülök neki mindenesetre. 😊

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Nem tudom ki szokta nézni v. kit érdekel a Dakar, de ezek az ES-es összefoglalók katasztrófa gyengék.
Semmi rendszeresség, a vágások, a bejátszások kuszák, hol egy interjú utána egy kis sztorizgatás, majd ezek után a kamerát a szerelő fejébe nyomjuk. Aki ezeket összeállítja egy nagy egyes. Ja, és a kb. 37-38 perces összefoglalóban persze kellett a 3 rövid reklám. 😕
Majd megnézem már az RTL Klub-os összefoglalót, de lehet azzal sem járok jobban. Addig is marad a külföldi oldalak, szerintem többet érek azokkal.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
 www.formula.hu/hirek/153/389/76104/miert-hallgat-a-force-india
Lehet, hogy még egy csapat minusz?
több mint 12 éve
Nekem facebookon be van "lájkolva" Szujó, nagyon komoly kis irományokat szokott ott megosztani versenyhévégék alatt, érdekes infóktól kezdve már-már szépirodalmi stílusú saját gondolatokig minden van, tehetséges embernek tartom akinek ez a fél élete. Óriási pluszegy MTV!
több mint 12 éve
 videa.hu/videok/vicces/kesz-atveres-szujo-zoli-forma1-bernie-ecclestone-f1-kx6WkxQUQWGz2me8
több mint 12 éve
Dehogis csodálkozok. Az az ember teljesen alkalmatlan volt erre.
Gondolom valaki vezető ember is észrevette ezt.Bazzani
Az volt benne a legrosszabb, hogy észre sem vette, hogy mennyire tré.A Palik-Czolner páros hozzá képest a Premier League volt a megye kettőhöz.Szerintem Szujó megérdemli a lehetőséget, szerintem rengeteg sztorival tudja majd fűszerezni a közvetítést.Emlékszel amikor a Kész átverésben megcsinálták őt is, meg a Palikot is?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
Dehogis csodálkozok. Az az ember teljesen alkalmatlan volt erre.
Gondolom valaki vezető ember is észrevette ezt.

több mint 12 éve
SzuJóóóóó!
Szerintem Mezeit kivágták, gondolom sok kritika jött rá.Bazzani
Csodálkozol?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
SzuJóóóóó!
Szerintem Mezeit kivágták, gondolom sok kritika jött rá.