Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Gratuálok magas szintü hozzászólásodhoz. Én speciel Ferrari és Alonso fanként örülök, hogy marad Grosjean. Amúgy mért panaszkodnánk mert kiütötte egyszer , ráadásul nem is kipöckölte hane megy irányíthatatlan autóval neki csapódott ? Mindenki magából indul ki. Grosjean szerintem jó pilóta Rosberg szint nálam kéne neki egy Win hogy felszabaduljon és kicsit megnyugodjon.Azért, én személy szerint sajnálom, hogy Kobayashi 2013-ban nem fog versenyezni a Forma-1-ben.Szerintem volt jónéhány nagy pillanata.Egy Lotusban is el tudtam volna képzelni.laccoo74Úgy tudom a Force Indiánál még van egy hely, és ők elvileg nem a pénzre mennek rá, szóval még van esély. Mondjuk Gro maradásával legalább a nyalonzo fanok is panszkodhatnak is egy újabb évet, szóval már majdnem mindenki jól járt.Double B
Kombayasi meg gyakran beletud szürkülni a mezőnybe, bár elég sok peche volt, nekem kevésbé hiányozik majd mint a francia.
több mint 13 éve
Azért, én személy szerint sajnálom, hogy Kobayashi 2013-ban nem fog versenyezni a Forma-1-ben.Szerintem volt jónéhány nagy pillanata.Egy Lotusban is el tudtam volna képzelni.laccoo74Úgy tudom a Force Indiánál még van egy hely, és ők elvileg nem a pénzre mennek rá, szóval még van esély. Mondjuk Gro maradásával legalább a nyalonzo fanok is panszkodhatnak is egy újabb évet, szóval már majdnem mindenki jól járt.
több mint 13 éve
Azért, én személy szerint sajnálom, hogy Kobayashi 2013-ban nem fog versenyezni a Forma-1-ben.Szerintem volt jónéhány nagy pillanata.Egy Lotusban is el tudtam volna képzelni.
több mint 13 éve
f1-live.hu/hirek/hirajanlo/60079/29/hivatalos_grosjean_2013ban_is_a_lotus_versenyzoje_lesz/L.O.L.
Jövőre is Grosjean lesz Kimi csapattársa!Raven17
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Legalább lesz, aki kiüsse Alonso-t a gyökér elől....😊f1-live.hu/hirek/hirajanlo/60079/29/hivatalos_grosjean_2013ban_is_a_lotus_versenyzoje_lesz/jó döntés!JayB
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
És mi lesz Kubicával?Matthew99www.hatharom.hu/article/0f3c9a-robert-kubica-nem-lat-sok-eselyt-a-visszateresre
Szerk. ezt meg most találtam 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
És mi lesz Kubicával?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
f1-live.hu/hirek/hirajanlo/60079/29/hivatalos_grosjean_2013ban_is_a_lotus_versenyzoje_lesz/jó döntés!
több mint 13 éve
f1-live.hu/hirek/hirajanlo/60079/29/hivatalos_grosjean_2013ban_is_a_lotus_versenyzoje_lesz/Jövőre is Grosjean lesz Kimi csapattársa!
több mint 13 éve
Benyomom a döntőre, de ez a bohóckodás most mi a fene?szórakoztatni kell a közönséget, amíg a srácok autót cserélnek. de Terry Grant hatalmas arc 😀
És az sem túl korrekt, hogy az első két autó egyaránt inkább Grosjeannak kedvez.Schleck
több mint 13 éve
Benyomom a döntőre, de ez a bohóckodás most mi a fene?És az sem túl korrekt, hogy az első két autó egyaránt inkább Grosjeannak kedvez.
több mint 13 éve
Ez a döntő gonosz, mert mindkettőt kedvelem. Kristensen hatalmas döntő choker, viszont Le Mans miatt ne nyerjen most se. Grosjean meg szakítsa meg az F1-esek rossz sorozatát.
több mint 13 éve
F1-ben ugyanezt csinálja, ha ráérez brutálisat tud menni egy körön, Kimit jórészt verte is időmérőkön. Remélem jövőre ha marad látunk belőle több jót mert tehetséges gyerek.Grosjean nem szarral gurigázik... JayBbeszarás mennyire ráérzett itt a kieséses szakaszban. Schuminak idén se sikerül, hihetetlen 😀shawnka
több mint 13 éve
Grosjean nem szarral gurigázik... JayBbeszarás mennyire ráérzett itt a kieséses szakaszban. Schuminak idén se sikerül, hihetetlen 😀
több mint 13 éve
Grosjean nem szarral gurigázik...
több mint 13 éve
mégis összejött, háh 😀 😀
több mint 13 éve
jaja, bár nem hiszem, hogy falon keresztül ki tudná ütni a kisgyereket 😀Kaptak de csak nagyritkán. Most viszont szurkoljunk Grosjeannak 😀JayBROC-t nézi valaki? Vicces hogy Vettel meg Schumacher az f1-eseknek legjobban fekvő szöcskét meg KTM-et kapja csak míg mindenki más szív v8-as v10-es dögökkel. JayBtegnap kaptak másmilyet is, nem?shawnka
természetesen Schuminak szurkolok overall 😊
több mint 13 éve
Kaptak de csak nagyritkán. Most viszont szurkoljunk Grosjeannak 😀ROC-t nézi valaki? Vicces hogy Vettel meg Schumacher az f1-eseknek legjobban fekvő szöcskét meg KTM-et kapja csak míg mindenki más szív v8-as v10-es dögökkel. JayBtegnap kaptak másmilyet is, nem?shawnka
több mint 13 éve
ROC-t nézi valaki? Vicces hogy Vettel meg Schumacher az f1-eseknek legjobban fekvő szöcskét meg KTM-et kapja csak míg mindenki más szív v8-as v10-es dögökkel. JayBtegnap kaptak másmilyet is, nem?
több mint 13 éve
ROC-t nézi valaki? Vicces hogy Vettel meg Schumacher az f1-eseknek legjobban fekvő szöcskét meg KTM-et kapja csak míg mindenki más szív v8-as v10-es dögökkel.
több mint 13 éve
Raikonen karácsonyi üzenete 😀Zseni a cucc. 😊 Mondjuk Kimi is egyre jobban rajatszik erre az imagere, bar az is lehet, hogy eddig is ko tudatos volt az egesz.
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Én ezt félreértelmeztem amúgy, időmérő körökre gondoltam először, úgy lenne értelme.Itt egy érdekes statisztika idénről. Az összes leggyorsabb körhez mérten számolták az egyes autók lemaradását. 1. Mclaren, 2. Red Bull, 3. Lotus! 4. Ferrarisemmit mondó. minthogy telitankkal kezdenek, csak a végén lehet leggyorsabb kört futni, valakit érdekel valaki inkább spórol a technikával ha megteheti. H a gumik állapotáról szó se essen...
f1-live.hu/hirek/hirajanlo/59802/29/a_mclaren_autoja_volt_a_leggyorsabb_2012ben_a_ferrari_csak_a_negyedik/JayB
és valóban nem is volt rosszabb autó a Ferrari a Lotusnál egész évet nézve... A mclaren - newey sorrenddel is lehetne épp vitatkozni, bár kétségtelen, voltak hosszabb periódusok, amikor a McLaren egyételműen jobb volt... De ha így is van, akkor se a fenti statisztika miatt...Black_Adder
több mint 13 éve
Itt egy érdekes statisztika idénről. Az összes leggyorsabb körhez mérten számolták az egyes autók lemaradását. 1. Mclaren, 2. Red Bull, 3. Lotus! 4. Ferrarisemmit mondó. minthogy telitankkal kezdenek, csak a végén lehet leggyorsabb kört futni, valakit érdekel valaki inkább spórol a technikával ha megteheti. H a gumik állapotáról szó se essen...
f1-live.hu/hirek/hirajanlo/59802/29/a_mclaren_autoja_volt_a_leggyorsabb_2012ben_a_ferrari_csak_a_negyedik/JayB
és valóban nem is volt rosszabb autó a Ferrari a Lotusnál egész évet nézve... A mclaren - newey sorrenddel is lehetne épp vitatkozni, bár kétségtelen, voltak hosszabb periódusok, amikor a McLaren egyételműen jobb volt... De ha így is van, akkor se a fenti statisztika miatt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Itt egy érdekes statisztika idénről. Az összes leggyorsabb körhez mérten számolták az egyes autók lemaradását. 1. Mclaren, 2. Red Bull, 3. Lotus! 4. Ferrarif1-live.hu/hirek/hirajanlo/59802/29/a_mclaren_autoja_volt_a_leggyorsabb_2012ben_a_ferrari_csak_a_negyedik/