Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
amúgy viktor meg tök m1, hogy vettel bohóckodott egy évet a toro rossoval, ugyanúgy meg volt írva h ő lesz a red bull versenyzője, mint annó hamilton a mclarené. csak mivel a red bullnak van fiókcsapata berakták egy év rutinért. sztem nem sok különbség van a kettő között, egyiknek sem kellett szétszakítania magát egy top kocsiért 😛peach
A Red Bull ősidők óta Vettel mögött áll, már az f3-ban is (ahol egyébként kikapott Di Restatol aki a csapattársa volt 😛) Nyilván nem gátolták meg abban hogy edződjön kicsit, gondolom már szerződés is volt akkor.empty taxi
több mint 13 éve
amúgy viktor meg tök m1, hogy vettel bohóckodott egy évet a toro rossoval, ugyanúgy meg volt írva h ő lesz a red bull versenyzője, mint annó hamilton a mclarené. csak mivel a red bullnak van fiókcsapata berakták egy év rutinért. sztem nem sok különbség van a kettő között, egyiknek sem kellett szétszakítania magát egy top kocsiért 😛peachAlapvetően igaz, de azért a BMW-től el kellett csábítani, ugye ott mutatkozott be beugróként.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Na így már értem, mit akartál mondani. Amikor, és ahogy írtad, akkor úgy tűnt nekem, mintha azt mondanád, hogy 2006-ben jött Hamilton, és akkor nem volt VB szintű autója. (furcsálltam is, hogy ilyet csak nem nézel be)Egyébként ez meg csak szimplán szavakon lovaglás. VB autó, vagy VB szintű autó, szerintem tökéletesen értetted elsőre is amit Viktor írt...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
ahogy viktor írta, aspiráns kocsi max. világbajnok autónak mondják, azt amelyik az előző évben megnyerte a VB-t. így 2007ben a renault volt a vb autó.Azt, hogy hogy jön ide az, hogy Alonso 2006-ban világbajnok volt a Renault-val? Eazzy"Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott"milyen világbajnok autót? 2006ban alonso nyert a renaultal!peachÉs?
2007-ben jött Hamilton...Eazzy
ezen mit nem értesz?peach
amúgy viktor meg tök m1, hogy vettel bohóckodott egy évet a toro rossoval, ugyanúgy meg volt írva h ő lesz a red bull versenyzője, mint annó hamilton a mclarené. csak mivel a red bullnak van fiókcsapata berakták egy év rutinért. sztem nem sok különbség van a kettő között, egyiknek sem kellett szétszakítania magát egy top kocsiért 😛
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Norbi 3. lett a privát BMW-t vezető pilóták között. Az összes sorozat számít, ahol megy a német márka.
több mint 13 éve
"Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott"Látom sikerült megragadni a mondandóm lényegét. Csak neked csak most akkor leírom még egyszer, hogy igen Hamilton nem világbajnok autót kapott, hanem egy világbajnok aspiráns autót. Remélem így megnyugszik a lelki világod végre.
több mint 13 éve
Azt, hogy hogy jön ide az, hogy Alonso 2006-ban világbajnok volt a Renault-val?"Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott"milyen világbajnok autót? 2006ban alonso nyert a renaultal!peachÉs?
több mint 13 éve
"Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott"És?milyen világbajnok autót? 2006ban alonso nyert a renaultal!peachA többiek megszeretésére vagy megutálására legalább volt idő, még az általam nagyon gyűlölt Schumacher is kivívta nálam a tiszteletet, hogy képes volt 2x vb-.ként öt évig szopni (igaz jó pénzért) a Ferkában. Neki mondjuk bevált, mert megtalálták az autót. Említhetnénk mást is,de lényeg, hogy Vettel nagyo tehetséges, de már most elszállhat, azt gondolva, hogy ő a legjobb.....Na ezért kéne neki egy pár év cumi, hogy megtanulja értékelni a győzelmet.csi77Nem tudom, nekem sokkal inkább volt ellenszenves, hogy Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott. Vettel legalább megjárt egy kiscsapatot előtte. Amúgy még mindig nem értem, hogy miért tartják sokan nagyképűnek Vettelt. Egy olyan nyilatkozatát nem olvastam ami azt mondta volna, hogy ő a legjobb. FViktor93
ezen mit nem értesz?
több mint 13 éve
Nem hát. Ugyanekkora (ha nem nagyobb) köpködés ment Hamiltonra.Ez nem igaz.empty taxiÍgy van és abban az évben csak azért nem lehetett világbajnok, mert kiderült a kémkedés botrány. Ezért lehetett abban az évben Kimi vb....csi77Ezzel mondjuk nem értek egyet, de az nem ide tartozik. Igaz nem volt világbajnok a Meki, de elég erősen világbajnok aspiráns autó volt abban az évben. Konkrétan a szezon nagy részén a legjobb autó volt. Arra akartam utalni, hogy Hamiltont fele ekkora ellenszenv nem kísérte akkriban mint most Vettelt. Pedig Vettel nem érdemtelenül került 4 éve a RedBullhoz. FViktor93
A Vettel útálathoz hozzátett még jócskán Gyula meg Mezei akik élő adásban szopkodták.
Go Button és Perez!
N
több mint 13 éve
Nem-e? Most őszintén, a gazdag milliárdos fehérek (na jó és esetleg ázsiaiak) között az első fekete pilótát? Akit ráadásul mindenki a Meki kitenyészett versenyzőjének tartott? Ne viccelj!Így van és abban az évben csak azért nem lehetett világbajnok, mert kiderült a kémkedés botrány. Ezért lehetett abban az évben Kimi vb....csi77Ezzel mondjuk nem értek egyet, de az nem ide tartozik. Igaz nem volt világbajnok a Meki, de elég erősen világbajnok aspiráns autó volt abban az évben. Konkrétan a szezon nagy részén a legjobb autó volt. Arra akartam utalni, hogy Hamiltont fele ekkora ellenszenv nem kísérte akkriban mint most Vettelt. Pedig Vettel nem érdemtelenül került 4 éve a RedBullhoz. FViktor93
A kémbotránnyal kapcsolatban pedig megdönthetetlen bizonyítékom van. Ez pedig az én véleményem és punktum! 😂
Ettől függetlenül 17 pontos vezetésről 2 versennyel a vége előtt (akkor még 10 pont járt a W-ért) nem lehet elveszíteni, ráadásul úgy, hogy Alonso is Kimi előtt volt.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ez nem igaz.Így van és abban az évben csak azért nem lehetett világbajnok, mert kiderült a kémkedés botrány. Ezért lehetett abban az évben Kimi vb....csi77Ezzel mondjuk nem értek egyet, de az nem ide tartozik. Igaz nem volt világbajnok a Meki, de elég erősen világbajnok aspiráns autó volt abban az évben. Konkrétan a szezon nagy részén a legjobb autó volt. Arra akartam utalni, hogy Hamiltont fele ekkora ellenszenv nem kísérte akkriban mint most Vettelt. Pedig Vettel nem érdemtelenül került 4 éve a RedBullhoz. FViktor93

Madden hates me.
több mint 13 éve
Így van és abban az évben csak azért nem lehetett világbajnok, mert kiderült a kémkedés botrány. Ezért lehetett abban az évben Kimi vb....csi77Ezzel mondjuk nem értek egyet, de az nem ide tartozik. Igaz nem volt világbajnok a Meki, de elég erősen világbajnok aspiráns autó volt abban az évben. Konkrétan a szezon nagy részén a legjobb autó volt. Arra akartam utalni, hogy Hamiltont fele ekkora ellenszenv nem kísérte akkriban mint most Vettelt. Pedig Vettel nem érdemtelenül került 4 éve a RedBullhoz.
több mint 13 éve
Így van és abban az évben csak azért nem lehetett világbajnok, mert kiderült a kémkedés botrány. Ezért lehetett abban az évben Kimi vb....És?milyen világbajnok autót? 2006ban alonso nyert a renaultal!peachA többiek megszeretésére vagy megutálására legalább volt idő, még az általam nagyon gyűlölt Schumacher is kivívta nálam a tiszteletet, hogy képes volt 2x vb-.ként öt évig szopni (igaz jó pénzért) a Ferkában. Neki mondjuk bevált, mert megtalálták az autót. Említhetnénk mást is,de lényeg, hogy Vettel nagyo tehetséges, de már most elszállhat, azt gondolva, hogy ő a legjobb.....Na ezért kéne neki egy pár év cumi, hogy megtanulja értékelni a győzelmet.csi77Nem tudom, nekem sokkal inkább volt ellenszenves, hogy Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott. Vettel legalább megjárt egy kiscsapatot előtte. Amúgy még mindig nem értem, hogy miért tartják sokan nagyképűnek Vettelt. Egy olyan nyilatkozatát nem olvastam ami azt mondta volna, hogy ő a legjobb. FViktor93
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
És?milyen világbajnok autót? 2006ban alonso nyert a renaultal!peachA többiek megszeretésére vagy megutálására legalább volt idő, még az általam nagyon gyűlölt Schumacher is kivívta nálam a tiszteletet, hogy képes volt 2x vb-.ként öt évig szopni (igaz jó pénzért) a Ferkában. Neki mondjuk bevált, mert megtalálták az autót. Említhetnénk mást is,de lényeg, hogy Vettel nagyo tehetséges, de már most elszállhat, azt gondolva, hogy ő a legjobb.....Na ezért kéne neki egy pár év cumi, hogy megtanulja értékelni a győzelmet.csi77Nem tudom, nekem sokkal inkább volt ellenszenves, hogy Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott. Vettel legalább megjárt egy kiscsapatot előtte. Amúgy még mindig nem értem, hogy miért tartják sokan nagyképűnek Vettelt. Egy olyan nyilatkozatát nem olvastam ami azt mondta volna, hogy ő a legjobb. FViktor93
2007-ben jött Hamilton...
több mint 13 éve

Madden hates me.
több mint 13 éve
milyen világbajnok autót? 2006ban alonso nyert a renaultal!A többiek megszeretésére vagy megutálására legalább volt idő, még az általam nagyon gyűlölt Schumacher is kivívta nálam a tiszteletet, hogy képes volt 2x vb-.ként öt évig szopni (igaz jó pénzért) a Ferkában. Neki mondjuk bevált, mert megtalálták az autót. Említhetnénk mást is,de lényeg, hogy Vettel nagyo tehetséges, de már most elszállhat, azt gondolva, hogy ő a legjobb.....Na ezért kéne neki egy pár év cumi, hogy megtanulja értékelni a győzelmet.csi77Nem tudom, nekem sokkal inkább volt ellenszenves, hogy Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott. Vettel legalább megjárt egy kiscsapatot előtte. Amúgy még mindig nem értem, hogy miért tartják sokan nagyképűnek Vettelt. Egy olyan nyilatkozatát nem olvastam ami azt mondta volna, hogy ő a legjobb. FViktor93
több mint 13 éve
Alonso már réges rég a csajával nyaral, senkinek nem nyilatkozott semmit és még a twitterre se irt ki semmi f1-el kapcsolatosat. Ennyit a sajtóról.
több mint 13 éve
A többiek megszeretésére vagy megutálására legalább volt idő, még az általam nagyon gyűlölt Schumacher is kivívta nálam a tiszteletet, hogy képes volt 2x vb-.ként öt évig szopni (igaz jó pénzért) a Ferkában. Neki mondjuk bevált, mert megtalálták az autót. Említhetnénk mást is,de lényeg, hogy Vettel nagyo tehetséges, de már most elszállhat, azt gondolva, hogy ő a legjobb.....Na ezért kéne neki egy pár év cumi, hogy megtanulja értékelni a győzelmet.csi77Nem tudom, nekem sokkal inkább volt ellenszenves, hogy Hamilton újoncként egy világbajnok autót kapott. Vettel legalább megjárt egy kiscsapatot előtte. Amúgy még mindig nem értem, hogy miért tartják sokan nagyképűnek Vettelt. Egy olyan nyilatkozatát nem olvastam ami azt mondta volna, hogy ő a legjobb.
több mint 13 éve
totalcar.hu/egester/2012/11/29/merre_tovabb_michelisz_norbert/Podcast többek között a magyar autós élet két legnagyobb királyával, Norbertóval és Vályi Istvánnal. Ajánlom mindenkinek meghallgatásra. 😉
több mint 13 éve
Év vicce:a5.hu/f1/webber-jovore-nem-fogja-segiteni-vettelt
Alonso meg oylan amiylen én nem bírtam, de mondjuk egy ilyen év után megértem hogy elvan keseredve, azért nehéz feldolgozni hogy 110%on hajtasz végig és mégsem sikerül.
Mondjuk elővehetné magát is mert utolsó 2 időmérőn botrányszar volt. Kimis balesetben is benen volt. Persze nem lehet tökéletes szezont futni, de sajnos most csak az lett volna elég.
több mint 13 éve
Valóban hisztis, nehezen vesztő karakter Alonso, de ez mind semmi a kis gyökérhez képest, aki 25 éves korára (gyakorlatilag 5 és fél szezonnal a háta mögött) háromszoros világbajnok.Persze, hogy nem veszik el. De legalább ismét kiderült, hogy a kieskedvenc kedvére szabálytalankodhat, azt még észre sem veszik.StezNe haragudj, de két hozzászólással lentebb látható, hogy nem volt szabálytalanság! Millió dologért lehet utálni, de ez most nem jogos.
Egyébként meg mi ez a hatalmas utálkozás? Amilyen szitkok mennek most Vettelre, ugyanazok érvényesek Alonso pályafutására is:
szerencse? 2005-ben ha megbízhatóbb a McLaren, Raikonnen tönkreveri Alonsót
Túl jó, trükkös autó? 2006? az év kétharmadánál betiltották a renault ellensúlyos felfüggesztését, de addigra már nyert eleget...
Trükkös (szemét) csapat? 2008 Szingapúr?
Primadonna/hiszti/duzzogás? 2007 Hungaroring? 2010 Heckenheim?
Fernando: - OK guys this is ridiculous
Smedley: - Ok..so..Fernando is faster then you 😀😀
Összegezve a nagy Fernando legalább annyira utálható karakter, mint a kis Vettelke. Az már csak személyes vélemény, hogy pont a fentiek miatt nekem tök mindegy ki nyer csak ne nagy Alonso 😛clbass
A többiek megszeretésére vagy megutálására legalább volt idő, még az általam nagyon gyűlölt Schumacher is kivívta nálam a tiszteletet, hogy képes volt 2x vb-.ként öt évig szopni (igaz jó pénzért) a Ferkában. Neki mondjuk bevált, mert megtalálták az autót. Említhetnénk mást is,de lényeg, hogy Vettel nagyo tehetséges, de már most elszállhat, azt gondolva, hogy ő a legjobb.....Na ezért kéne neki egy pár év cumi, hogy megtanulja értékelni a győzelmet.
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
www.f1hirek.hu/f1/20121129-f1-arcok-harca-interlagosi-gorbe-tukor.html tessék végigolvasniLanceVanceJa, az elfogulatlan kis köcsög, egész évben nyalta a gyökérnek a valagát....
Így már nem is érdemes vele foglalkozni, nem is tetszene, ha visszafújnák bármilyen indokkal. A vb cím nem dőlhet el visszarendeléssel, szerintem a Ferrari sem gondolta komolyan.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Kis WTCC, interjú Norbi versenymérnőkével: www.facebook.com/notes/aut%C3%B3s-gyorsas%C3%A1gi/a-vil%C3%A1gbajnoki-c%C3%ADm-receptje-interj%C3%BA-b%C3%A1ri-gergellyel-michelisz-norbert-versenym%C3%A9r/494170367294686

Madden hates me.