Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/vettel-egyedul-maradt-az-idei-harcban/Na, a nagyfőnök is megszólalt "végre".
több mint 12 éve
Más az esélytelenek teljes nyugalmával menni és más 3x világbajnokként szopni a mezőny közepén. Alonsonak is jót tett...JayBBár maradt volna Alonso az a pilóta aki a 2000es évek közepén volt. Sokkal könnyebb lenne így ellenne drukkolni 😊
több mint 12 éve
Más az esélytelenek teljes nyugalmával menni és más 3x világbajnokként szopni a mezőny közepén. Alonsonak is jót tett...Volt ilyen/Toro Rosso/, és mégsem...laccoo74Neki két-három olyan szezon kellene, amikor a nyolcadik helyekért is remegő szájjal kellene küzdenie. Na talán akkor helyére kerülhetne az értékrendje és megtanulná megbecsülni a jót, mert jelenleg természetesnek veszi.......csi77Hornernek sürgősen helyre kell tennie a gyereket, mert nagy baj lesz.Túlságosan agresszív, a győzelemért mindenre képes.Amivel nincs is baj, mert minden pilóta azért hajt.Csak ne ön, és közveszélyes módon tegye!Most fogadkoznak, hogy megmossák a fejét stb, de szerintem nem fog történni semmi.Ez a csapat Vettelre van építve, az történik amit ő akar, mindenki más meg örüljön, hogy ott dolgozhat.Toro Rossós korában csíptem a németet, mert egy szerethető figura volt, de mostanra sajnos kibújt a szög a zsákból.laccoo74Nekem nem Vettel tettével van a legnagyobb gondom. Persze aljas volt, de ő nyerni akart hát megtett érte mindent. A RedBull vezetői a legnagyobb hibásak ebben az egészben. A 2. futamon nem hozott csapatutasitást, hanem hagyom, hogy történjen aminek történnie kell. Egyáltalán nem sajnálom Webbert, ha igazán tökös lett volna az előzés után megpróbál visszatámadni. Nem szeretem Vettelt, de jól látszik mi különbözteti meg a jó pilótát a még jobbtól. Webber meg inkább csöndbe maradhatna, nagyon nem értem mi tartja még mindig a csapatnál.FViktor93Pont fordítva látom, nem hoztak csapatutasítást azzal hogy nem vitték be Vettelt Webber elé pedig mindenki tudja hogy ideális esetben Vettel van előrébb. Az hogy nyugisan hozzátok be 1-2-be az autót szerintem nem csapatutasítás.JayB
több mint 12 éve
Volt ilyen/Toro Rosso/, és mégsem...Neki két-három olyan szezon kellene, amikor a nyolcadik helyekért is remegő szájjal kellene küzdenie. Na talán akkor helyére kerülhetne az értékrendje és megtanulná megbecsülni a jót, mert jelenleg természetesnek veszi.......csi77Hornernek sürgősen helyre kell tennie a gyereket, mert nagy baj lesz.Túlságosan agresszív, a győzelemért mindenre képes.Amivel nincs is baj, mert minden pilóta azért hajt.Csak ne ön, és közveszélyes módon tegye!Most fogadkoznak, hogy megmossák a fejét stb, de szerintem nem fog történni semmi.Ez a csapat Vettelre van építve, az történik amit ő akar, mindenki más meg örüljön, hogy ott dolgozhat.Toro Rossós korában csíptem a németet, mert egy szerethető figura volt, de mostanra sajnos kibújt a szög a zsákból.laccoo74Nekem nem Vettel tettével van a legnagyobb gondom. Persze aljas volt, de ő nyerni akart hát megtett érte mindent. A RedBull vezetői a legnagyobb hibásak ebben az egészben. A 2. futamon nem hozott csapatutasitást, hanem hagyom, hogy történjen aminek történnie kell. Egyáltalán nem sajnálom Webbert, ha igazán tökös lett volna az előzés után megpróbál visszatámadni. Nem szeretem Vettelt, de jól látszik mi különbözteti meg a jó pilótát a még jobbtól. Webber meg inkább csöndbe maradhatna, nagyon nem értem mi tartja még mindig a csapatnál.FViktor93Pont fordítva látom, nem hoztak csapatutasítást azzal hogy nem vitték be Vettelt Webber elé pedig mindenki tudja hogy ideális esetben Vettel van előrébb. Az hogy nyugisan hozzátok be 1-2-be az autót szerintem nem csapatutasítás.JayB
több mint 12 éve
Neki két-három olyan szezon kellene, amikor a nyolcadik helyekért is remegő szájjal kellene küzdenie. Na talán akkor helyére kerülhetne az értékrendje és megtanulná megbecsülni a jót, mert jelenleg természetesnek veszi.......Hornernek sürgősen helyre kell tennie a gyereket, mert nagy baj lesz.Túlságosan agresszív, a győzelemért mindenre képes.Amivel nincs is baj, mert minden pilóta azért hajt.Csak ne ön, és közveszélyes módon tegye!Most fogadkoznak, hogy megmossák a fejét stb, de szerintem nem fog történni semmi.Ez a csapat Vettelre van építve, az történik amit ő akar, mindenki más meg örüljön, hogy ott dolgozhat.Toro Rossós korában csíptem a németet, mert egy szerethető figura volt, de mostanra sajnos kibújt a szög a zsákból.laccoo74Nekem nem Vettel tettével van a legnagyobb gondom. Persze aljas volt, de ő nyerni akart hát megtett érte mindent. A RedBull vezetői a legnagyobb hibásak ebben az egészben. A 2. futamon nem hozott csapatutasitást, hanem hagyom, hogy történjen aminek történnie kell. Egyáltalán nem sajnálom Webbert, ha igazán tökös lett volna az előzés után megpróbál visszatámadni. Nem szeretem Vettelt, de jól látszik mi különbözteti meg a jó pilótát a még jobbtól. Webber meg inkább csöndbe maradhatna, nagyon nem értem mi tartja még mindig a csapatnál.FViktor93Pont fordítva látom, nem hoztak csapatutasítást azzal hogy nem vitték be Vettelt Webber elé pedig mindenki tudja hogy ideális esetben Vettel van előrébb. Az hogy nyugisan hozzátok be 1-2-be az autót szerintem nem csapatutasítás.JayB
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
[Miért is volt közveszélyes? Egy egyszerű előzést mutatott be, oylat ami van minden versenyen legalább 5-6.
Hornernek sürgősen helyre kell tennie a gyereket, mert nagy baj lesz.Túlságosan agresszív, a győzelemért mindenre képes.Amivel nincs is baj, mert minden pilóta azért hajt.Csak ne ön, és közveszélyes módon tegye!Most fogadkoznak, hogy megmossák a fejét stb, de szerintem nem fog történni semmi.Ez a csapat Vettelre van építve, az történik amit ő akar, mindenki más meg örüljön, hogy ott dolgozhat.Toro Rossós korában csíptem a németet, mert egy szerethető figura volt, de mostanra sajnos kibújt a szög a zsákból.laccoo74
Az meg, hogy rá van építve teljesen logikus. Ha én tulajdonos,csapatvezető lennék, én is inkább egy fiatal 3x Vb-re építeném a csapatot nem pedig egy utolsó szezonjait taposó vesztes figurára.
több mint 12 éve
Hornernek sürgősen helyre kell tennie a gyereket, mert nagy baj lesz.Túlságosan agresszív, a győzelemért mindenre képes.Amivel nincs is baj, mert minden pilóta azért hajt.Csak ne ön, és közveszélyes módon tegye!Most fogadkoznak, hogy megmossák a fejét stb, de szerintem nem fog történni semmi.Ez a csapat Vettelre van építve, az történik amit ő akar, mindenki más meg örüljön, hogy ott dolgozhat.Toro Rossós korában csíptem a németet, mert egy szerethető figura volt, de mostanra sajnos kibújt a szög a zsákból.Nekem nem Vettel tettével van a legnagyobb gondom. Persze aljas volt, de ő nyerni akart hát megtett érte mindent. A RedBull vezetői a legnagyobb hibásak ebben az egészben. A 2. futamon nem hozott csapatutasitást, hanem hagyom, hogy történjen aminek történnie kell. Egyáltalán nem sajnálom Webbert, ha igazán tökös lett volna az előzés után megpróbál visszatámadni. Nem szeretem Vettelt, de jól látszik mi különbözteti meg a jó pilótát a még jobbtól. Webber meg inkább csöndbe maradhatna, nagyon nem értem mi tartja még mindig a csapatnál.FViktor93Pont fordítva látom, nem hoztak csapatutasítást azzal hogy nem vitték be Vettelt Webber elé pedig mindenki tudja hogy ideális esetben Vettel van előrébb. Az hogy nyugisan hozzátok be 1-2-be az autót szerintem nem csapatutasítás.JayB
több mint 12 éve
[A szezon 2. futamán amikor az egyértelmű legnagyobb rivális kiesett, én megengedem, hogy a két pilótám lemeccselje az első helyett egymás közt. Az meg nagyon kamu duma, hogy nem akarták h ütközzenek. Mostanában minden csapatvezető ettől fél, mintha nyeretlen két évesek vezetnék a kocsikat. Nem lesz feltétlenül ütközés azért mert vérre menő csatát vívnak. Volt egy törökországi eset és ennyi. Mellette nem egyszer láttunk már olyat, hogy két csapattárs gyűri egymást és még se lett semmi. Pl tavaly a két McLaren.
Pont fordítva látom, nem hoztak csapatutasítást azzal hogy nem vitték be Vettelt Webber elé pedig mindenki tudja hogy ideális esetben Vettel van előrébb. Az hogy nyugisan hozzátok be 1-2-be az autót szerintem nem csapatutasítás.JayB
több mint 12 éve
Nekem nem Vettel tettével van a legnagyobb gondom. Persze aljas volt, de ő nyerni akart hát megtett érte mindent. A RedBull vezetői a legnagyobb hibásak ebben az egészben. A 2. futamon nem hozott csapatutasitást, hanem hagyom, hogy történjen aminek történnie kell. Egyáltalán nem sajnálom Webbert, ha igazán tökös lett volna az előzés után megpróbál visszatámadni. Nem szeretem Vettelt, de jól látszik mi különbözteti meg a jó pilótát a még jobbtól. Webber meg inkább csöndbe maradhatna, nagyon nem értem mi tartja még mindig a csapatnál.FViktor93ha igazán tökös lett volna, a fal mellett nem hagyott volna vettelnek helyet hogy nehogy baleset legyen, és akkor a kis köcsög max a kórházból pofázhatott volna. De biztos meg lesz ennek még a böjtje előbb vagy utóbb. Isten nem ver bottal
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nekem nem Vettel tettével van a legnagyobb gondom. Persze aljas volt, de ő nyerni akart hát megtett érte mindent. A RedBull vezetői a legnagyobb hibásak ebben az egészben. A 2. futamon nem hozott csapatutasitást, hanem hagyom, hogy történjen aminek történnie kell. Egyáltalán nem sajnálom Webbert, ha igazán tökös lett volna az előzés után megpróbál visszatámadni. Nem szeretem Vettelt, de jól látszik mi különbözteti meg a jó pilótát a még jobbtól. Webber meg inkább csöndbe maradhatna, nagyon nem értem mi tartja még mindig a csapatnál.FViktor93Pont fordítva látom, nem hoztak csapatutasítást azzal hogy nem vitték be Vettelt Webber elé pedig mindenki tudja hogy ideális esetben Vettel van előrébb. Az hogy nyugisan hozzátok be 1-2-be az autót szerintem nem csapatutasítás.
több mint 12 éve
Nekem nem Vettel tettével van a legnagyobb gondom. Persze aljas volt, de ő nyerni akart hát megtett érte mindent. A RedBull vezetői a legnagyobb hibásak ebben az egészben. A 2. futamon nem hozott csapatutasitást, hanem hagyom, hogy történjen aminek történnie kell. Egyáltalán nem sajnálom Webbert, ha igazán tökös lett volna az előzés után megpróbál visszatámadni. Nem szeretem Vettelt, de jól látszik mi különbözteti meg a jó pilótát a még jobbtól. Webber meg inkább csöndbe maradhatna, nagyon nem értem mi tartja még mindig a csapatnál.
több mint 12 éve
Webber itt is mérges volt egy cseppet (persze ez korábbi, tudom):Bőven túl karrierje csúcsán azért olyan sok lehetősége már nem lett volna a változtatásra.Egyszerűen nem lett volna olyan csapat amelyik foglalkoztatta volna.Meg azt szokták mondani, hogy öreg cigány már nem tanul új nótát.
www.youtube.com/watch?v=smW9yo-P_zk
Én eddig sem szerettem Vettel-t, így nem lep meg, hogy mekkora köcsög. Webber tényleg rohadt türelmes. Én már személy szerint rég otthagytam volna a RB-t.danyly
több mint 12 éve
Webber itt is mérges volt egy cseppet (persze ez korábbi, tudom): www.youtube.com/watch?v=smW9yo-P_zk
Én eddig sem szerettem Vettel-t, így nem lep meg, hogy mekkora köcsög. Webber tényleg rohadt türelmes. Én már személy szerint rég otthagytam volna a RB-t.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Webber döntött, ott lesz Kínában, és marad a Red Bull "család" tagja.Nem lehetett könnyű döntés, szerintem Buemi telefonja nem volt kikapcsolva vasárnaptól.Gondolom ezek után SV nem sok támogatásra számíthat tőle a szezon további részében.
több mint 12 éve
büntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.gabtsiFerrarinál elbeszéglet Monzemeoloval aztán pincsi kutya lesz, ugyanez Mercinél vagy a McLarennél.
Red Bullnál meg tudja, hogy megteheti mert az osztrák sutyó úgyis szerelmes belé
több mint 12 éve
...JayBbüntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.gabtsiSzerintem Webber a létező leghiggadtabban viselkedett, kicsit vérmesebb pilóta esetén, már lenne miről beszélgetni a balesetin...laccoo74

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
De nem történt anyagi kár, vagy személyi sérülés😀JayBbüntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.gabtsiSzerintem Webber a létező leghiggadtabban viselkedett, kicsit vérmesebb pilóta esetén, már lenne miről beszélgetni a balesetin...laccoo74
több mint 12 éve
büntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.gabtsiSzerintem Webber a létező leghiggadtabban viselkedett, kicsit vérmesebb pilóta esetén, már lenne miről beszélgetni a balesetin...laccoo74
több mint 12 éve
büntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.gabtsiSzerintem Webber a létező leghiggadtabban viselkedett, kicsit vérmesebb pilóta esetén, már lenne miről beszélgetni a balesetin...
több mint 12 éve
büntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Most olvastam egy f-1-es hírportálon, hogy Brawn szerint, amit vasárnap láttunk, hallottunk tőlük, az fordítva is működni fog, ha a sors úgy hozza.Ha úgy hozza, majd meglássuk, ahogy a vak mondaná.
több mint 12 éve
Nekem a magyarázkodás a vicces az egészből, Vettel bocsánatot kért, mondván nem szándékosan tette....?????? WTF Nem szándékosan egy csészét verek le, baszki, nem 300-zal próbálok előzni egy fél körön keresztül. Ha nem szándékos lett volna utána maga elé engedi Webbert. Gerinctelen féreg, legalább mondaná azt, hogy bocs pajti, nyerni akartam és leszartam a csapatutasítást, ne mosakodna ilyen gusztustalanul.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hajtogatott valami számot Webber ami állítólag a szerződése egy paragrafusa, ha ott az lenne hogy vízhordó valszeg nem erőltette volna. Ő is biztos tisztában van vele hogy ez Vettel csapata de ez a tegnapi sok volt neki is, mindenkinek az lenne.www.formula.hu/hirek/153/383/78161/webber-a-tavozason-gondolkodik37 évesen már gondolkodás nélkül is távozni szoktak versenyzők. Nagyon rühellem a Red Bullt, de abban biztos vagyok, hogy azért maradhatott Webber náluk, mert aláírta az untermann szerepéről szóló szerződést. Viszont a csapata és Vettel tegnapi eljárása finoman szólva sem volt elegáns......csi77
Elég egyenesen fogalmaz.laccoo74