Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Wéber Gabi írta le szerintem a tökéletes igazságot.Gimis osztálytársam a BME Formula Racing Teamnek (a műszaki egyetem versenyautó tervező csapata) a csk-ja, ennyit ért FB-ra: "Ezért tanuljatok. A legjobb autó nyert." A bátyja egyébként Michelisz Norbi versenymérnöke.
"Vettel megcsinálta, Alonsót sajnálom, a Ferrari meg nem érdemelte meg ezt címet."
Ez a megcsinálta szó különösen találó, ilyen technikával meg kell csinálni, ennyi kész. Ha a Barcelona nyer egy BL-t az nagy teljesítmény és ezt is várják el tőle, ha mondjuk egy Valencia nyer BL-t az mégis sokkal többet ér. Ez a helyzet itt is. JayB

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hát, olyan van a 10000 m futásban, hogy valaki fellöki vagy elgáncsolja a másikat (mint a karambol az F1-ben), de olyan nincs, hogy az egyik futónak elromlik a lába vagy elmegy a hajtása.... 😀Ezt a VB-t (is) Newey nyerte meg az RB-nek. Olyan autót épített, ami nyilván tartalmazott nem megengedett eszközöket, de ezt bizonyítani nem tudták. Ergo, a békát le kell nyelni, Vettel újra világbajnok. És már vége van fiúk...apeszosMi tartotta vissza a Ferrarit attól, hogy versenyképes autót építsen?
Az a baj, hogy Ti úgy tekintitek a forma-1-et, mintha 10.000 méteres síkfutás lenne, ahol az nyer, aki a legjobb futó...somoskovig
Amúgy valld be, hogy csak kekeckedsz!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Pont ezt próbálom elmagyarázni, hogy a forma 1 nem futás, mert akkor Alonso lenne a bajnok, aki jobb pilóta(=futó), mint Vettel.Nem, az a baj hogy te itt kötekszel a megsebzett (fanatikus?)szurkolókkal és realitást vársz.Ezt a VB-t (is) Newey nyerte meg az RB-nek. Olyan autót épített, ami nyilván tartalmazott nem megengedett eszközöket, de ezt bizonyítani nem tudták. Ergo, a békát le kell nyelni, Vettel újra világbajnok. És már vége van fiúk...apeszosMi tartotta vissza a Ferrarit attól, hogy versenyképes autót építsen?
Az a baj, hogy Ti úgy tekintitek a forma-1-et, mintha 10.000 méteres síkfutás lenne, ahol az nyer, aki a legjobb futó...somoskovig
Megsúgom nem fogod megkapni,de sok sikert.
Futás? Hogy jön egy teknikai sporthoz a 10000méteres futás, és ne haragudj de 10000m-en 99%ban a legjobb nyer úgyhogy a példa is szar.Toca
Egyébként meg nem kötekszem, csak a véleményemet írtam le, ami egy hangyányit talán objektívabb, mint ez a kollektív sírás, ami itt a ferrari-szurkolók részéről megy, amiben annyi a nagy fair play, hogy "Miért nem esett ki Vettel, akkor Alonso mázlival világbajnok lehetett volna?".
több mint 13 éve
Wéber Gabi írta le szerintem a tökéletes igazságot. "Vettel megcsinálta, Alonsót sajnálom, a Ferrari meg nem érdemelte meg ezt címet."
Ez a megcsinálta szó különösen találó, ilyen technikával meg kell csinálni, ennyi kész. Ha a Barcelona nyer egy BL-t az nagy teljesítmény és ezt is várják el tőle, ha mondjuk egy Valencia nyer BL-t az mégis sokkal többet ér. Ez a helyzet itt is.
több mint 13 éve
Nem, az a baj hogy te itt kötekszel a megsebzett (fanatikus?)szurkolókkal és realitást vársz.Ezt a VB-t (is) Newey nyerte meg az RB-nek. Olyan autót épített, ami nyilván tartalmazott nem megengedett eszközöket, de ezt bizonyítani nem tudták. Ergo, a békát le kell nyelni, Vettel újra világbajnok. És már vége van fiúk...apeszosMi tartotta vissza a Ferrarit attól, hogy versenyképes autót építsen?
Megsúgom nem fogod megkapni,de sok sikert.
Futás? Hogy jön egy teknikai sporthoz a 10000méteres futás, és ne haragudj de 10000m-en 99%ban a legjobb nyer úgyhogy a példa is szar.
több mint 13 éve
Ezt a VB-t (is) Newey nyerte meg az RB-nek. Olyan autót épített, ami nyilván tartalmazott nem megengedett eszközöket, de ezt bizonyítani nem tudták. Ergo, a békát le kell nyelni, Vettel újra világbajnok. És már vége van fiúk...apeszosMi tartotta vissza a Ferrarit attól, hogy versenyképes autót építsen?
Az a baj, hogy Ti úgy tekintitek a forma-1-et, mintha 10.000 méteres síkfutás lenne, ahol az nyer, aki a legjobb futó...
több mint 13 éve
4. Majd 2 év múlva elmegy a Ferrarihoz, ott megtapasztalja.Igen kissé elfogult vagyok, ráadásul most még bennem van az ütés, mint a bokszolóban. Vettel tehetséges, de az autója kiemelkedő. Most nem a teljes szezonban, hanem a 65-70 %-ában. Igazából, ha megbízhatóak lettek volna talán a Mekik lehettek volna partiban velük.
Összességében meg kurva vicces, hogy
1. Alonso zseni, a Ferrari egy kalap szar, ráadásul iszonyatosan peches is állandóan.
2. Vettel egy balfasz barom, vezetni se tud, az autója magától megy, sőt, repül, mindenki elengedi, iszonyat mázlija van állandóan.
Asszem ezt hívják elfogultságnak.somoskovig
A kiemelt mondat első részével egyetértek, a másodikat sosem állítottam... 😊
Amúgy tényleg vége van!
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ezt a VB-t (is) Newey nyerte meg az RB-nek. Olyan autót épített, ami nyilván tartalmazott nem megengedett eszközöket, de ezt bizonyítani nem tudták. Ergo, a békát le kell nyelni, Vettel újra világbajnok. És már vége van fiúk...
több mint 13 éve
4. Majd 2 év múlva elmegy a Ferrarihoz, ott megtapasztalja.1. Belőlem barátom, a düh beszél.az a röhejes, hogy Alonso-t mindenki fölé emeled, Kimi(és még 2-en 3-an) bőven hozzák azt a szintet, nem lehet itt különbséget tenni, főleg nem ennyi rálátással. De ha még szurkálni is akarlak akkor megemlíteném, hogyha ma Alonso van olyan jó mint Massa(szerintem bőven a győzelemért ment volna a brazil), akkor valószínűleg megvan az a 3. VB cím, szóval csak Alonson múlott(Amerikáról meg ne is beszéljünk, eközben Vettel 2x került a mezőny végére, de persze ő a mákos😀)Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
Egyszerűen jobb volt a Red Bull csomagja (you know, package 😊).
Egyébként meg Kimi ma végleg bizonyított, nálam ő a világbajnok (egyébként ha már mindenki körbeszopja nyalonsót, hogy mekkorát ment a szar autóval, akkor Kimi konkrétan isten volt a Lotusszal).somoskovig
Alonso hatalmas pilóta de itt olyan szemellenzők vannak kiosztva amilyet ritkán látni.chvs
2. Ki a faszom olyan mákos még, hogy kifordítják, senki nem megy át a fején és komolyabb sérülés nélkül végigmegy a pályán?
3. Régóta nézek F1-et (25 éve biztos), de olyat, hogy valakit kifordítanak, hátraesik majdnem a legvégére, majd öt kör után hatodik, nem nagyon láttam. Ezt is nyilván Trabival meg lehet tenni.
4. A kis faszszopónak még illene alázatot tanulnia, mint minden többszörös vb-nak meg kellett tapasztalnia a szopóágat is. Neki még nem kellett ezzel szembenézni. Egy kibaszott jó autóval (nyilván nem tehetségtelenül) 3x-os vb!csi77
Összességében meg kurva vicces, hogy
1. Alonso zseni, a Ferrari egy kalap szar, ráadásul iszonyatosan peches is állandóan.
2. Vettel egy balfasz barom, vezetni se tud, az autója magától megy, sőt, repül, mindenki elengedi, iszonyat mázlija van állandóan.
Asszem ezt hívják elfogultságnak.
több mint 13 éve
1. Belőlem barátom, a düh beszél.az a röhejes, hogy Alonso-t mindenki fölé emeled, Kimi(és még 2-en 3-an) bőven hozzák azt a szintet, nem lehet itt különbséget tenni, főleg nem ennyi rálátással. De ha még szurkálni is akarlak akkor megemlíteném, hogyha ma Alonso van olyan jó mint Massa(szerintem bőven a győzelemért ment volna a brazil), akkor valószínűleg megvan az a 3. VB cím, szóval csak Alonson múlott(Amerikáról meg ne is beszéljünk, eközben Vettel 2x került a mezőny végére, de persze ő a mákos😀)Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
Egyébként meg Kimi ma végleg bizonyított, nálam ő a világbajnok (egyébként ha már mindenki körbeszopja nyalonsót, hogy mekkorát ment a szar autóval, akkor Kimi konkrétan isten volt a Lotusszal).somoskovig
Alonso hatalmas pilóta de itt olyan szemellenzők vannak kiosztva amilyet ritkán látni.chvs
2. Ki a faszom olyan mákos még, hogy kifordítják, senki nem megy át a fején és komolyabb sérülés nélkül végigmegy a pályán?
3. Régóta nézek F1-et (25 éve biztos), de olyat, hogy valakit kifordítanak, hátraesik majdnem a legvégére, majd öt kör után hatodik, nem nagyon láttam. Ezt is nyilván Trabival meg lehet tenni.
4. A kis faszszopónak még illene alázatot tanulnia, mint minden többszörös vb-nak meg kellett tapasztalnia a szopóágat is. Neki még nem kellett ezzel szembenézni. Egy kibaszott jó autóval (nyilván nem tehetségtelenül) 3x-os vb!
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Egyébként ez hülyeség. Ha nagyanyádnak töke lett volna valszeg nem is léteznél 😀Ja, ha nagyanyámnak meg töke lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám. 😀somoskovig2x kilökték Alonsot, ha ninncsennek most VB 😀 (próbáld értelmezni a smileyt 😊 )TocaAzért ki ne hozzuk már, hogy a Lotus jobb autó, mint a Ferrari, mert mindjárt orvost hívok magamhoz. 😊somoskovigKicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
több mint 13 éve
Ja, ha nagyanyámnak meg töke lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám. 😀2x kilökték Alonsot, ha ninncsennek most VB 😀 (próbáld értelmezni a smileyt 😊 )TocaAzért ki ne hozzuk már, hogy a Lotus jobb autó, mint a Ferrari, mert mindjárt orvost hívok magamhoz. 😊somoskovigKicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
több mint 13 éve
😂A szezon első meccsén mindkét Lotus dobogón volt, a szezo második felében pedig partiban volt a Ferrarival, csak Alonso ennyivel jobb... 😊csi77Azért ki ne hozzuk már, hogy a Lotus jobb autó, mint a Ferrari, mert mindjárt orvost hívok magamhoz. 😊somoskovigKicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
Abu Dzabi előtt utoljára a Hungaroringen kapott Kimi dobogóesélyes technikát, a spa-i 3. hely szvsz erőn felüli volt, de ha onnan vesszük akk is volt egy 5-versenyes szakasz ahol egy középmezőny eleje szintúű kocsi volt a Lotus és Alonso ezen idő alatt csak hozott 4 dobogót és nyílván nem nem vmi fostaliga Trabanttal...

Madden hates me.
több mint 13 éve
Nézd meg mondjuk Webbert hányszor esett vissza, azzal a RB-vel úgy lehetett végigszántani főleg mivel DRS is van a mezőnyön mint a huzat.az a röhejes, hogy Alonso-t mindenki fölé emeled, Kimi(és még 2-en 3-an) bőven hozzák azt a szintet, nem lehet itt különbséget tenni, főleg nem ennyi rálátással. De ha még szurkálni is akarlak akkor megemlíteném, hogyha ma Alonso van olyan jó mint Massa(szerintem bőven a győzelemért ment volna a brazil), akkor valószínűleg megvan az a 3. VB cím, szóval csak Alonson múlott(Amerikáról meg ne is beszéljünk, eközben Vettel 2x került a mezőny végére, de persze ő a mákos😀)Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
Lehet vitatkozni hogy Kimi volt-e Alonso szintjén ,szerintem nem, nem most hanem az év elejéből telik ki,de hogy Vettel közelébe sem volt aki ez vitatja az vak.
több mint 13 éve
chvs
86
az a röhejes, hogy Alonso-t mindenki fölé emeled, Kimi(és még 2-en 3-an) bőven hozzák azt a szintet, nem lehet itt különbséget tenni, főleg nem ennyi rálátással. De ha még szurkálni is akarlak akkor megemlíteném, hogyha ma Alonso van olyan jó mint Massa(szerintem bőven a győzelemért ment volna a brazil), akkor valószínűleg megvan az a 3. VB cím, szóval csak Alonson múlott(Amerikáról meg ne is beszéljünk, eközben Vettel 2x került a mezőny végére, de persze ő a mákos😀)Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
Alonso hatalmas pilóta de itt olyan szemellenzők vannak kiosztva amilyet ritkán látni.
több mint 13 éve
2x kilökték Alonsot, ha ninncsennek most VB 😀 (próbáld értelmezni a smileyt 😊 )Azért ki ne hozzuk már, hogy a Lotus jobb autó, mint a Ferrari, mert mindjárt orvost hívok magamhoz. 😊somoskovigKicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
több mint 13 éve
A szezon első meccsén mindkét Lotus dobogón volt, a szezon második felében pedig partiban volt a Ferrarival, csak Alonso ennyivel jobb... 😊Azért ki ne hozzuk már, hogy a Lotus jobb autó, mint a Ferrari, mert mindjárt orvost hívok magamhoz. 😊somoskovigKicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Azért ki ne hozzuk már, hogy a Lotus jobb autó, mint a Ferrari, mert mindjárt orvost hívok magamhoz. 😊Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77
több mint 13 éve
Why?Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...csi77

Madden hates me.
több mint 13 éve
Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Visszatért egy nem szar autóba, rögtön lett egy futamgyőzelme. Ott sem szar a vas.... Hagyjuk már ezt. Alonsohoz ne hasonlítsd már! Röhejes...
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Alonso 3. utolso pillanatokban elbukott vb-je, kis mákkal MSC kozeleben lenne ehelyett lassan johet a looser statusz , nincs igazsag. Vettelnek azert gratula!
több mint 13 éve
ezt a versenyt Massa megnyerte volna ha az elején nem kell behúzni a kéziféket, azok után hogy a rajtnál megint mindenkit faképnél hagyott 😛Ebben egyetértünk. Lehet rákeleltt volna küldeni Buttonra az jobb lett volna 😀
a végén is elengedte alonsot -10 mp-ről, én mondom nektek ma harcolt volna a futamgyőzelemért!eaglesmcnabb
Aki amúgy nem látta Kimit:
több mint 13 éve
ezt a versenyt Massa megnyerte volna ha az elején nem kell behúzni a kéziféket, azok után hogy a rajtnál megint mindenkit faképnél hagyott 😛a végén is elengedte alonsot -10 mp-ről, én mondom nektek ma harcolt volna a futamgyőzelemért!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Szóval sem mondtam hogy nem nálam Alonso és Kimi volt az isten, utána jött Hamilton aztán Vettelke. És kilett a 3.VB ...
Mondjuk ezen a versenyen Kimi neked mért bizonyította be ? Mert elnézett egy kanyart részegen ? Vagy mert összevissza csúszkált ? Kurva szar versenye volt ez neki 😊
több mint 13 éve
Kicsit félretéve a fanatikus elvakultságot, ehhez a futamhoz se volt semmi köze Alonsonak, nyugodtan autózgatott 1 perc hátránnyal a 4. helyen, pont annyi eséllyel a vb-címre, mint amennyi nekem volt. Neki is volt mázlija, Vettelnek is.Egyszerűen jobb volt a Red Bull csomagja (you know, package 😊).
Egyébként meg Kimi ma végleg bizonyított, nálam ő a világbajnok (egyébként ha már mindenki körbeszopja nyalonsót, hogy mekkorát ment a szar autóval, akkor Kimi konkrétan isten volt a Lotusszal).