Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Fettel sárga zászló alatt előzött, de:

F1Times
Just to clear things up. Yes it was a yellow flag, not a red and yellow, but the FIA won't be taking any action.

Tehát, igen tudják, h sárga zászló volt, de nem büntetik meg...Duff
Ne bazd, gondolod hogy bármiért is megbüntetik? 😀 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Először is grat Vettelnek. Igen az övé volt a legjobb autó az év utlosó kb 6 futamán de ezt jól ki is használta,most itt az utolsó futamon pedig igazi VBhez méltóan autózott,végre megmutatta hogy ugy is tudja hozni a pontokat amikor a legnagyobb a tét és mégsem tökéletesek a körülmények.Én eddig ezt hiányoltam belőle a leginkább.

Persze ettől még Ferrari drukkerként még mindig kurva szar megint bukni a VB címet,Alonsot meg nyugodtan lehet majd Schumacher magasságában emlegetni majd ha visszavonult mint legjobb Ferraris,karrierje tündökén van,mindent kihozott ebből a autóbol,jól mondta Véber,nélküle kb a szezon első harmada után már kiszáltunk volna a VB címért folytatott harcból.Nincs más hátra mint amit már 3 éve csinálunk,reménykedni hogy a csapat végre összerak egy olyan autót amivel a jelenkor legjobb autóversenyzője bajnoki címet tud nyerni,nyerni,nem pedig versenyben lenni egész évben ugy hogy Nándi gyakorlatilag hibátlan teljesítményt csavar ki magából,VB címet szertnék látni,nem a "szimpatikus" vesztesnek lenni,azt akarom hogy minket utáljon az összes többi top csapat az olyan technika megoldásokért mint amik miatt az RBRt savazta mindenki,nem pedig töketlen zsákutcába vezető megoldásokat,ja és amit a legkevésbé akarok látni illetve hallani azok az ígéretek és szabadkozások hogy majd jövőre milyen fasza autónk lesz,eleget hallottuk az utóbbi években,majd jövő márcisuban(?)akraok eredményeket látni a pályán.Cowboykarcsi
Fire Domenicalli, vagy különben ugyanez lesz. És ráadásul fejlesztési versenyben is csúnyán seggre lettünk rakva.
Legjobb autó mellé még 4 zacskó szerencse is társul ,nem veszi be a gyomrom továbbra sem.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Fettel sárga zászló alatt előzött, de:

F1Times
Just to clear things up. Yes it was a yellow flag, not a red and yellow, but the FIA won't be taking any action.

Tehát, igen tudják, h sárga zászló volt, de nem büntetik meg...
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Először is grat Vettelnek. Igen az övé volt a legjobb autó az év utlosó kb 6 futamán de ezt jól ki is használta,most itt az utolsó futamon pedig igazi VBhez méltóan autózott,végre megmutatta hogy ugy is tudja hozni a pontokat amikor a legnagyobb a tét és mégsem tökéletesek a körülmények.Én eddig ezt hiányoltam belőle a leginkább.

Persze ettől még Ferrari drukkerként még mindig kurva szar megint bukni a VB címet,Alonsot meg nyugodtan lehet majd Schumacher magasságában emlegetni majd ha visszavonult mint legjobb Ferraris,karrierje tündökén van,mindent kihozott ebből a autóbol,jól mondta Véber,nélküle kb a szezon első harmada után már kiszáltunk volna a VB címért folytatott harcból.Nincs más hátra mint amit már 3 éve csinálunk,reménykedni hogy a csapat végre összerak egy olyan autót amivel a jelenkor legjobb autóversenyzője bajnoki címet tud nyerni,nyerni,nem pedig versenyben lenni egész évben ugy hogy Nándi gyakorlatilag hibátlan teljesítményt csavar ki magából,VB címet szertnék látni,nem a "szimpatikus" vesztesnek lenni,azt akarom hogy minket utáljon az összes többi top csapat az olyan technika megoldásokért mint amik miatt az RBRt savazta mindenki,nem pedig töketlen zsákutcába vezető megoldásokat,ja és amit a legkevésbé akarok látni illetve hallani azok az ígéretek és szabadkozások hogy majd jövőre milyen fasza autónk lesz,eleget hallottuk az utóbbi években,majd jövő márcisuban(?)akraok eredményeket látni a pályán.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
lehet jó lett volna Kanadában kijönni gumikért

JT Daniels fan
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
De azert tenyleg, ha jobban belegondolunk, a harmadik hely nem a legjobb, de Kimi visszatert, nyert egy versenyt es egy sokszor toketlen autoval is harmadik lett.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hát ez nagyon király zárófutam volt, mindenki odatette magát. Soha ennél rosszabb brazil nagydíjat. 😊

Kimi eltévedése az év jelenete nálam. Csak harmadik lett a pontversenyben, igaz Hamilton-Hulkenberg akciója kellett hozzá.

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Ott a harmadik zsinórban, hihetetlen... 😊

Alonsonak gratula, ő is megérdemelte volna. Viszont szerintem Hülkenbergnél szerintem az nem érdemelt büntetést.
több mint 13 éve
Remélem semmi komolyat nem ígértem azzal kapcsolatban hogy Massa idén nem lesz dobogó 😀

Hogy a rákba bírta ki az a kocsi? HOGY HOGY HOGY?
több mint 13 éve
A himnuszt hallgatva a Kiralyno is orul.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 441 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Massa miért sír? Kirúgtak a folyosón? Boldog dobogó lesz...
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
hallgassuk csak, hogy anyázik a brazil közönség 😊

Do your job
több mint 13 éve
Mezei ássa már el magát.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
ázsiai hadjárat... LOL

Do your job
több mint 13 éve
Igy erzem, hogy Alonso kicsit katatonias allapotba kerult.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 441 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Továbbra is Kimi az utolsó Ferraris világbajnok.

És Buttonnak nagyon örülök. ő nyerte az első éés az utolsó versenyt.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
remélem jobb lesz jövőre a ferrari, mert ha csak egy mclaren szinten lett volna idén, alonso egy hónapja megnyerte volna a vb-t

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Hogy a mocskoskurvaéletbe lehet valaki megint ekkora kurvanagy makker mint itt újra. Nehogy a Ferrariba hívják mert megutálom az egész bagázst akkor.
Faszom faszom faszom faszom faszom.
Fernando szép volt, Felipe szintén. Én emelem a kalapom.Toca
Hát ha Fettel -> Ferrari, akkor én átpártolok Hamiltonhoz 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 111 — Illegális gyakorló
Nyaljad ki a seggét komolyan még mélyebben... De röhögnék ha Button benézne egy kanyart Toca
Azért hallottad azt a felsorolást? LanceVance
Hallottam. Hiába 3x-os VB ő is, számomra pl Senna vizes flakonját sem vihetné Vettel...

több mint 13 éve
Asszondja. You are the man! Lol, emberunk meg ott zokog az autoban... Azert gratula neki! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Hogy a mocskoskurvaéletbe lehet valaki megint ekkora kurvanagy makker mint itt újra. Nehogy a Ferrariba hívják mert megutálom az egész bagázst akkor.
Faszom faszom faszom faszom faszom.
Fernando szép volt, Felipe szintén. Én emelem a kalapom.
több mint 13 éve
Nyaljad ki a seggét komolyan még mélyebben... De röhögnék ha Button benézne egy kanyart Toca
Azért hallottad azt a felsorolást? LanceVance
Na azt nem kellett volna.
több mint 13 éve
Jövőre Hamiltonnak fogok szurkolni. 😀 Jó pilóta/szar autó.
több mint 13 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 658
Azért hallottad azt a felsorolást?

több mint 13 éve
Nyaljad ki a seggét komolyan még mélyebben... De röhögnék ha Button benézne egy kanyart