Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Aki ezt a piros fost gyárotta remélem kurvára tudja az esőtáncot.
több mint 13 éve
ppedig massa szépen lassítja vettelt, csak alonso nem tud többet kihozni ebből a vörös szarból
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Körönkét félmpt kap Alonso... Ez így...
több mint 13 éve
Nem akarok hiú reményeket kelteni de Vettel lassul. Csak Alonso nem látom hogy lesz dobogó...
több mint 13 éve
Ennyi balszerencse ami Buttont érte már idén mégegyszer tuti nem lesz. Remélem.
több mint 13 éve
Megint esik befosok 😀Webber inkább palánknak megy nehogy hozzáérjen vagy megelőzze Vettelt 😀
több mint 13 éve
Hogy az az autó végigbírja a versenyt ?25 kör alatt, Alonos +3 Vettel -1, 25 kör múlva akkor már Alonso 1. ,Vettel 6. az pont jó 😀Pfff... ezt te se gondoltad komolyan 😒LanceVance
Vettel autója ha ezt végig bírja akkor nincs több kérdésem...Toca
Nem azt én sem hiszem,de én azon se csodálkoznék hogy mire beér megjavítja magát 😀
több mint 13 éve
Szerintem a Pentagon nyugodtan érdeklődhetne Vettel törés és golyóálló harci járművének összetevői iránt. Jól jönne nekik Afganisztánban.
több mint 13 éve
25 kör alatt, Alonos +3 Vettel -1, 25 kör múlva akkor már Alonso 1. ,Vettel 6. az pont jó 😀Pfff... ezt te se gondoltad komolyan 😒
Vettel autója ha ezt végig bírja akkor nincs több kérdésem...Toca
több mint 13 éve
25 kör alatt, Alonos +3 Vettel -1, 25 kör múlva akkor már Alonso 1. ,Vettel 6. az pont jó 😀Vettel autója ha ezt végig bírja akkor nincs több kérdésem...
több mint 13 éve
Fú de kéne egy jó eső 😀TocaVettel még ott is jól menne, szóval mindegy.
több mint 13 éve
Csóri Hulkenberg, szurkolok, h megnyerje.
Do your job
több mint 13 éve
Fú de kéne egy jó eső 😀
több mint 13 éve
És most jöjjön egy szolid 20 perces zápor...BostonAz nem, de a biztonsági autó jön.
több mint 13 éve
na akkor kezdjük elölről 😀
több mint 13 éve
És most jöjjön egy szolid 20 perces zápor...
Do your job
több mint 13 éve
szar a ferka, itt eséyltelen lesz alonso
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
1 körrel később jöttki Vettel és megfogja előzni Alonosot figyeljétek meg...Hát nem, de ezzel a VB címnek konyec... 😕
több mint 13 éve
Felipe basszus, mit tolt pedig...BostonLassan tolhatja az autóját, akkor gyorsabb lesz.
több mint 13 éve
Bazzeg ez a Mezei, kíváncsi vagyok hogy ez a kép aktuális-e vagy régi? NEM bazzeg megjavította magát a RedBull...
több mint 13 éve
Ne is mondd, az ideg szétbasz!Jó pilóta! Sérült, megforgatott autóval 5 kör alatt átment a mezőnyön...De miből van az a kurva autó...Toca
A kurva nénikéjét, de ügyes! csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png