Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
És most jöjjön egy szolid 20 perces zápor...Bostonhm 😊
Do your job
több mint 13 éve
Button tehetne egy szívességet 😊
több mint 13 éve
azért én bízo kKamuiban, a japóknak mindig is jól ment a kamikaze F1ben is 😀eaglesmcnabbSatót a pályára!!!!
több mint 13 éve
azért én bízo kKamuiban, a japóknak mindig is jól ment a kamikaze F1ben is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én is meglepődtem, de Hamilton lenyilatkozta, hogy ő Alonsonak szurkol.HAmilton tényleg szereti Alonsot 😊BostonA McLarennél egyenesen imádták egymást. 😀iktriad
Do your job
több mint 13 éve
Fogyatékos olaszok elküldték még egy körre,...
több mint 13 éve
HAmilton tényleg szereti Alonsot 😊BostonA McLarennél egyenesen imádták egymást. 😀
több mint 13 éve
HAmilton tényleg szereti Alonsot 😊szerk.: ja nem, Hulkenberg szereti
Do your job
több mint 13 éve
Alonso 2😀 vagy 3. 😕
több mint 13 éve
Kimi már verseny közben is iszik?
több mint 13 éve
Raikonnen be van baszva 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
LOOL Kimi eltévedt 😀
több mint 13 éve
Raikkonen 😂
több mint 13 éve
Kimi hát Made My Day 😀
több mint 13 éve
Vettel boxban . Hmmm Fernando taposdki a lelkét is annak a pirosmocsoknak...
több mint 13 éve
Nem hittem, hogy valaha ilyet fogok mondani, de ez a Mezei lassan olyan lesz mint a Czollner. Baromi idegesítő.
több mint 13 éve
Mezei bazzeg melyik versenyt nézed...
több mint 13 éve
Persze hogy nem, ezért tartják a Ferrarinál,alá van rendelve a spanyolnak.LanceVanceMint ahogy Webbert a RB-nél
Alonsot lehet kikéne hozni most vagy soha alapom.
több mint 13 éve
Persze hogy nem, ezért tartják a Ferrarinál,alá van rendelve a spanyolnak.
több mint 13 éve
Ez a kis eső is jó mert Alonso nem lassul ,a többiek igen
több mint 13 éve
Vettel szerintem biztonságot autózik inkább.LanceVanceez így is van, de massa gyorsabb nála és a japánnál, mégsem szakad el tőlük, nem hiszem hogy véletlen
Alonsonak kell egy dobogó, hogy massának legyen értelme leszedni vettelt az uccsó körben, addig fölösleges számolgatni.