Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Lapos futamvég , lapos vb győzelem. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Lol bazz, persze, SC mögött legyen vége. Miért is ne...

több mint 13 éve
Ez így ennyi...
több mint 13 éve
Hallgatom a VB-k névsorát. És szégyellem magam. Én kérek elnézést.apeszosProst mintha lemarad volna. Csak 4szeres világbajnok, megérdemli hogy kihagyják.
több mint 13 éve
Hallgatom a VB-k névsorát. És szégyellem magam. Én kérek elnézést.
több mint 13 éve
Én nem hiszem el hogy ezzel az autóval a leggyorsabb kört lehet hozni ez mindent elmond. Alonso meg ugyanúgy beszopja mint Petrow mögött nem hiszem el.
Nem hiszem el 😕
több mint 13 éve
Én meg az öregnek, meg a spanyol ellen 😀Ukyo nem volt kamikaze, csak alig látott ki a kocsiból.katayama & takagigamerkrazért én bízo kKamuiban, a japóknak mindig is jól ment a kamikaze F1ben is 😀eaglesmcnabbSatót a pályára!!!!iktriad
Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceÉn Buttonnak. .) iktriad
több mint 13 éve
Mezei mindent el is követ ezért azzal, hogy 2 percenként csontig benyal neki.Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceNem. Vettel ellen. 😛 apeszos
Do your job
több mint 13 éve
Ukyo nem volt kamikaze, csak alig látott ki a kocsiból.katayama & takagigamerkrazért én bízo kKamuiban, a japóknak mindig is jól ment a kamikaze F1ben is 😀eaglesmcnabbSatót a pályára!!!!iktriad
Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceÉn Buttonnak és Kiminek. 😊
több mint 13 éve
Button elengedhetné 😀
több mint 13 éve
kéne egy button defekt, de kizárólag az utolsó körben!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ilyen körülmények között azért elég bátor dolog arra játszani, hogy Buttonnal nem fog történni semmi...
Do your job
több mint 13 éve
Azért Hamilton sajnálom 😕Én mindenkit sajnálok, csak ne RB VB cím legyen...
LanceVance
több mint 13 éve
Ott a Pont. Go Kimi! 😊Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceNem. Vettel ellen. 😛 apeszos
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Ez innen bukó ha nem jön a monszun 😕, Kimi is ilyenkor téved el faszom... 😀
több mint 13 éve
Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceNem. Vettel ellen. 😛
több mint 13 éve
Inkább nem keltem a feszkót 😀Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceEz jelent valami problemat? 😊 endorphyn
több mint 13 éve
Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceEz jelent valami problemat? 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Bakker mindenki a spanyolnak szurkol ????LanceVanceÉn nem szurkolok egyiknek sem. De így izgalmas lesz a vége.
Szerk.: Meg annak, hogy Ross Brown összetegyen egy versenyképes autót Hamiltonnak, mert akkor lenne igazi a VB.
Do your job
több mint 13 éve
7.hely az pontoazonosságot jelent bassza meg 😕
több mint 13 éve
katayama & takagiazért én bízo kKamuiban, a japóknak mindig is jól ment a kamikaze F1ben is 😀eaglesmcnabbSatót a pályára!!!!iktriad