Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Szegénynek viszont így el kell mennie Monacoba az év végi díjkiosztóra, amit nagyon szeretett volna megúszni. De ez legyen a legnagyobb baja. 😀"Az 52. kör utolsó kanyarjában kicsúsztam, mert nem láttam rendesen a koszos sisakrostélyom miatt. Ezen a helyen vissza lehet menni a pályára a betétfutamokon használt boxon keresztül, de ehhez át kell hajtani egy kapun. Ezt onnan tudom, mert 2001-ben ugyanez történt velem, de akkor nyitva volt. Most valaki bezárta, ám ígérem, jövőre majd előre utánajárok, hogy nyitva van-e."Kimi RäikkönenNagyon nevetek.
Összességében nagyszerű visszatérő éve volt, úgy gondolom. VB 3. hely egy nem elit autóval úgy, hogy minden futamon célba ért, egy kivétellel mindig pontszerző helyen. Hét dobogó, egy győzelem. Well done, Kimi!Mikey
több mint 13 éve
Balázs a MS-ban:"Hamilton vezetett, defektet kapott" 😀
viszont jó arc, mert Ő is Alonsonak drukkolt 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
"Az 52. kör utolsó kanyarjában kicsúsztam, mert nem láttam rendesen a koszos sisakrostélyom miatt. Ezen a helyen vissza lehet menni a pályára a betétfutamokon használt boxon keresztül, de ehhez át kell hajtani egy kapun. Ezt onnan tudom, mert 2001-ben ugyanez történt velem, de akkor nyitva volt. Most valaki bezárta, ám ígérem, jövőre majd előre utánajárok, hogy nyitva van-e."Kimi RäikkönenNagyon nevetek.
Összességében nagyszerű visszatérő éve volt, úgy gondolom. VB 3. hely egy nem elit autóval úgy, hogy minden futamon célba ért, egy kivétellel mindig pontszerző helyen. Hét dobogó, egy győzelem. Well done, Kimi!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
2010-ben én is elküldtem volna a halál faszába de azt tegyük hozzá hogy nem neki kell megterveznie az autót. Van egy mérnök gárda Tombozissal az élén, ez az ő feladatuk.soha nem fogjuk megtudni hogy ki a legjobb.Nem értem Monzemolo hogy nem unja már lassan én is kezdem. 3éve irogatom hogy rúgják ki Domenicallit mert megint mit csinált egész évben ?
ki nem állhatom vettelt, de alonso csak azért jobb mert volt már szopóágon? érdekes 😀
szar hogy így alakult, sem alonsonak, sem a ferrarinak nem ez az első hogy 1-2 ponton dől el az utolsó futamon szar irányba a dolog, de ez van, majd jövőre megpróbáljuk.
egyébként kurva szánalmas hogy ennyi pénzből évek óta nem tudnak az olaszok semmit sem kihozni, érdekes mód amíg francia csapatfőnök volt, és brit mérnök akkor minden ment flottul.
Alonso is megérdemli, ha volt olyan hülye hogy egy technikai sportban aláírt egy full olasz brigádhoz. Azért még reménykedni lehet, csak én már nem bízok bennük. Csak azért nézem tovább az F1-et mert Massa hosszabbított, amúgy egy nagy szar az egész 😀
eaglesmcnabb
1. Elmondta hogy a fejlesztések jófele haladnak
2.Elmondta hogy a többiek is fejlesztenek emiatt nem kerül közelebb a csapat.
3.Megmagyarázta, hogy miért is nem jöttek be a fejlesztések.
Toca
több mint 13 éve
Csak hogy tisztuljon hamár felvetődött Vettel szabályosan előzött ha tényleg így volt. Ferrari úgyis megóvja ha nem😊formula.hu/index.php?subpages=hirek&hir_akthely=153&hir_rovatid=383&hir_hirid=75258
több mint 13 éve
Ugyan már. Ez is a Ferrari piszkos trükkje... 😀 😛Nem létezik, hogy megbüntessék. Ha büntetik akkor boxutca áthajtás ami így +20vagy25 mp-t jelentene. De mivel ezzel Alonso VB-t nyerne kétlem hogy megmerné bárki lépni 😊TocaHa tényleg volt ilyen előzés akkor természetesen igazuk lesz. Mi jár egy ilyenért? Mert ha 5 helyes rajtbüntetés a következő futamon..akkor LOL. 😊GreengoMáris támadják a Red Bullokat...egész pontosan Fry panaszkodik Vettelre. 😊Attól függetlenül, hogy nem fogják érte büntetni, nincs igazuk ?Toca
Egy előzés sárga alatt.
Látványosan fáj a FERÁRINAK a vereség. 😀Greengo
több mint 13 éve
Nem létezik, hogy megbüntessék. Ha büntetik akkor boxutca áthajtás ami így +20vagy25 mp-t jelentene. De mivel ezzel Alonso VB-t nyerne kétlem hogy megmerné bárki lépni 😊Ha tényleg volt ilyen előzés akkor természetesen igazuk lesz. Mi jár egy ilyenért? Mert ha 5 helyes rajtbüntetés a következő futamon..akkor LOL. 😊GreengoMáris támadják a Red Bullokat...egész pontosan Fry panaszkodik Vettelre. 😊Attól függetlenül, hogy nem fogják érte büntetni, nincs igazuk ?Toca
Egy előzés sárga alatt.
több mint 13 éve
Ha tényleg volt ilyen előzés akkor természetesen igazuk lesz. Mi jár egy ilyenért? Mert ha 5 helyes rajtbüntetés a következő futamon..akkor LOL. 😊Máris támadják a Red Bullokat...egész pontosan Fry panaszkodik Vettelre. 😊Attól függetlenül, hogy nem fogják érte büntetni, nincs igazuk ?Toca
Egy előzés sárga alatt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ez milyen igaz. Jaj, de megérdemelték volna akkor, hogy a kisgyerekre tettek és elveszítik a címet...Valóban nem. Pont úgy, ahogy Massa sem az. Mindkettejükben közös, hogy a csapatuknak köszönhetik, hogy nem lettek azok. Massa a Ferrari (Domenicali és a remek olasz vezetői stáb első éve...) faszságának ("világító nyalóka" vs. üzemanyagtöltő cső...) , Webber a Red Bull (Helmut Marko) g**iségének. Ettől még a toppilóták névsorát osztom, de nyilván nem mindenki nekik szurkol.N-DrewWebber nem világbajnok, főleg nem többszörös, így ő ebbe a körbe nem számítandó bele nálam.Alonso és a többi vb az ALÁZATOT tanulta meg, sajnálom, ha nem érted.... 😊csi77értem én, de attól Vettel nem lesz szarabb pilóta mint Alonso. Én is jobbnak tartom a spanyolt, és jobban is kedvelem (hozzá tartozik amikor Schumi ellen tolta ugyanolyan idegesítő volt számomra mint most vettelke) de az alázat alapján nem jelenthetjük ki hogy jobb alonso mint vettel. Ha ebből indulunk ki akkor Webber messze a legjobb pilóta a mezőnyben, de sajnos nem ez dönt.
ettől a redbulltól reálisan várható a vb cím, és sajnos vettel kihozta. a győzelmet meg nem kell magyarázni, ha szerencsével, ha nem sajnos nyert. engem is felkúr, de ez van. eaglesmcnabb
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Máris támadják a Red Bullokat...egész pontosan Fry panaszkodik Vettelre. 😊Attól függetlenül, hogy nem fogják érte büntetni, nincs igazuk ?
Egy előzés sárga alatt.
több mint 13 éve
Valóban nem. Pont úgy, ahogy Massa sem az. Mindkettejükben közös, hogy a csapatuknak köszönhetik, hogy nem lettek azok. Massa a Ferrari (Domenicali és a remek olasz vezetői stáb első éve...) faszságának ("világító nyalóka" vs. üzemanyagtöltő cső...) , Webber a Red Bull (Helmut Marko) g**iségének. Ettől még a toppilóták névsorát osztom, de nyilván nem mindenki nekik szurkol.Webber nem világbajnok, főleg nem többszörös, így ő ebbe a körbe nem számítandó bele nálam.Alonso és a többi vb az ALÁZATOT tanulta meg, sajnálom, ha nem érted.... 😊csi77értem én, de attól Vettel nem lesz szarabb pilóta mint Alonso. Én is jobbnak tartom a spanyolt, és jobban is kedvelem (hozzá tartozik amikor Schumi ellen tolta ugyanolyan idegesítő volt számomra mint most vettelke) de az alázat alapján nem jelenthetjük ki hogy jobb alonso mint vettel. Ha ebből indulunk ki akkor Webber messze a legjobb pilóta a mezőnyben, de sajnos nem ez dönt.
ettől a redbulltól reálisan várható a vb cím, és sajnos vettel kihozta. a győzelmet meg nem kell magyarázni, ha szerencsével, ha nem sajnos nyert. engem is felkúr, de ez van. eaglesmcnabb
csi77
több mint 13 éve
Máris támadják a Red Bullokat...egész pontosan Fry panaszkodik Vettelre. 😊
Egy előzés sárga alatt.
Látványosan fáj a vereség a FERÁRINAK. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Webber nem világbajnok, főleg nem többszörös, így ő ebbe a körbe nem számítandó bele nálam.Alonso és a többi vb az ALÁZATOT tanulta meg, sajnálom, ha nem érted.... 😊csi77értem én, de attól Vettel nem lesz szarabb pilóta mint Alonso. Én is jobbnak tartom a spanyolt, és jobban is kedvelem (hozzá tartozik amikor Schumi ellen tolta ugyanolyan idegesítő volt számomra mint most vettelke) de az alázat alapján nem jelenthetjük ki hogy jobb alonso mint vettel. Ha ebből indulunk ki akkor Webber messze a legjobb pilóta a mezőnyben, de sajnos nem ez dönt.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Vettel:"Ez volt a legkeményebb versenyünk, de hittünk magunkban és önmagunk tudtunk maradni. Sokan piszkos trükkökkel próbálkoztak ellenünk, olyanokkal, amik szerintünk túlmentek a határon, de nem dühítettük fel magunkat, és nem hagytuk magunkat kizökkenteni"
Nah jó ezen már tényleg max röhögni tudok 😀 Pont a szent RBR pilózájának szájából jön ki a piszkos trükk.
Van pofája remélem egyszer lecsapja a magaslóról valaki.
több mint 13 éve
Egyébként amellett hogy milyen gyors volt a VB-n, elkezdtem összeszedni a Ferrari balfaszságait idén és hát ez a csapat nem érdemelt VB-t, főleg nem konstruktőri 2.helyet...
több mint 13 éve
Haverom posztolta fészen. Nem tudom mi a valóságtartalma.Vettel: "Talán el kellene mennem a temetőbe, és elmondani Ayrtonnak mit tett velem az unokaöccse."
több mint 13 éve
Alonso és a többi vb az ALÁZATOT tanulta meg, sajnálom, ha nem érted.... 😊csi77értem én, de attól Vettel nem lesz szarabb pilóta mint Alonso. Én is jobbnak tartom a spanyolt, és jobban is kedvelem (hozzá tartozik amikor Schumi ellen tolta ugyanolyan idegesítő volt számomra mint most vettelke) de az alázat alapján nem jelenthetjük ki hogy jobb alonso mint vettel. Ha ebből indulunk ki akkor Webber messze a legjobb pilóta a mezőnyben, de sajnos nem ez dönt.
ettől a redbulltól reálisan várható a vb cím, és sajnos vettel kihozta. a győzelmet meg nem kell magyarázni, ha szerencsével, ha nem sajnos nyert. engem is felkúr, de ez van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
már rég nem követem a F-1-et napi szinten, néha elalszom egy verseny alatt. de azoknak akik a mindenkori "nem ő a legjobb, csak neki van a legjobb autója" versenyzőre (schumacher, vettel az elmúlt évtizedből) fújnak. Szerencsétlen pilóta mit csináljon? verje szét kalapáccsal a gépet verseny előtt. A csapat dolga, hogy megépítse a legjobb autót, a pilótáé a hogy a maxot kihozza belőle. Ha egyenlőséget akartok, nézzetek renault kupát.briareosNem akarok egyelőséget, csak attól még hagy nyilváníthassam már ki a fórumon hogy szerintem Vettelnél perpill 2x jobb pilóta Alonso és amíg ő egy szar kocsival nem tesz le valamit addig nem fogok ezen változtatni.
Eaglesmcnabb nem az a lényeg, hogy szar kocsiba legyen, hanem az hogy lássam, hogy ki tud hozni többet egy autóból mint ami reálisan elvárható.
Ilyen volt Kimi , ilyen volt Schumi anno Benetonnban , vagy éppen 1.Ferraris évében, de mondhatnám Hakkinent is.
több mint 13 éve
soha nem fogjuk megtudni hogy ki a legjobb.Alonso és a többi vb az ALÁZATOT tanulta meg, sajnálom, ha nem érted.... 😊
ki nem állhatom vettelt, de alonso csak azért jobb mert volt már szopóágon? érdekes 😀
szar hogy így alakult, sem alonsonak, sem a ferrarinak nem ez az első hogy 1-2 ponton dől el az utolsó futamon szar irányba a dolog, de ez van, majd jövőre megpróbáljuk.
egyébként kurva szánalmas hogy ennyi pénzből évek óta nem tudnak az olaszok semmit sem kihozni, érdekes mód amíg francia csapatfőnök volt, és brit mérnök akkor minden ment flottul.
Alonso is megérdemli, ha volt olyan hülye hogy egy technikai sportban aláírt egy full olasz brigádhoz. Azért még reménykedni lehet, csak én már nem bízok bennük. Csak azért nézem tovább az F1-et mert Massa hosszabbított, amúgy egy nagy szar az egész 😀
eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
soha nem fogjuk megtudni hogy ki a legjobb.Nem értem Monzemolo hogy nem unja már lassan én is kezdem. 3éve irogatom hogy rúgják ki Domenicallit mert megint mit csinált egész évben ?
eaglesmcnabb
1. Elmondta hogy a fejlesztések jófele haladnak
2.Elmondta hogy a többiek is fejlesztenek emiatt nem kerül közelebb a csapat.
3.Megmagyarázta, hogy miért is nem jöttek be a fejlesztések.
több mint 13 éve
már rég nem követem a F-1-et napi szinten, néha elalszom egy verseny alatt. de azoknak akik a mindenkori "nem ő a legjobb, csak neki van a legjobb autója" versenyzőre (schumacher, vettel az elmúlt évtizedből) fújnak. Szerencsétlen pilóta mit csináljon? verje szét kalapáccsal a gépet verseny előtt. A csapat dolga, hogy megépítse a legjobb autót, a pilótáé a hogy a maxot kihozza belőle. Ha egyenlőséget akartok, nézzetek renault kupát.briareosPersze lehiggadva, végig gondolva a dolgokat,valszeg igazad van. De ettől még szar (én nem igazán a Ferrarit, hanem Alonsót csípem) és ha szembesítenek vele, hogy Vettel 3x-os vb, akkor nem esik jól.
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
soha nem fogjuk megtudni hogy ki a legjobb. ki nem állhatom vettelt, de alonso csak azért jobb mert volt már szopóágon? érdekes 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
már rég nem követem a F-1-et napi szinten, néha elalszom egy verseny alatt. de azoknak akik a mindenkori "nem ő a legjobb, csak neki van a legjobb autója" versenyzőre (schumacher, vettel az elmúlt évtizedből) fújnak. Szerencsétlen pilóta mit csináljon? verje szét kalapáccsal a gépet verseny előtt. A csapat dolga, hogy megépítse a legjobb autót, a pilótáé a hogy a maxot kihozza belőle. Ha egyenlőséget akartok, nézzetek renault kupát.
több mint 13 éve
Akkor most lassan írom le hátha megérted mert már kezdesz idegesíteni. Ha obijektivitást vársz akkor várjál vele pár napot mert azt most nem fogsz kapni.Pont ezt próbálom elmagyarázni, hogy a forma 1 nem futás, mert akkor Alonso lenne a bajnok, aki jobb pilóta(=futó), mint Vettel.Nem, az a baj hogy te itt kötekszel a megsebzett (fanatikus?)szurkolókkal és realitást vársz.Ezt a VB-t (is) Newey nyerte meg az RB-nek. Olyan autót épített, ami nyilván tartalmazott nem megengedett eszközöket, de ezt bizonyítani nem tudták. Ergo, a békát le kell nyelni, Vettel újra világbajnok. És már vége van fiúk...apeszosMi tartotta vissza a Ferrarit attól, hogy versenyképes autót építsen?
Az a baj, hogy Ti úgy tekintitek a forma-1-et, mintha 10.000 méteres síkfutás lenne, ahol az nyer, aki a legjobb futó...somoskovig
Megsúgom nem fogod megkapni,de sok sikert.
Futás? Hogy jön egy teknikai sporthoz a 10000méteres futás, és ne haragudj de 10000m-en 99%ban a legjobb nyer úgyhogy a példa is szar.Toca
Egyébként meg nem kötekszem, csak a véleményemet írtam le, ami egy hangyányit talán objektívabb, mint ez a kollektív sírás, ami itt a ferrari-szurkolók részéről megy, amiben annyi a nagy fair play, hogy "Miért nem esett ki Vettel, akkor Alonso mázlival világbajnok lehetett volna?".somoskovig
Néhány dolgot azért megfogalmazok neked félobijektíven hogy ne feleslegesen olvasgass:
1.Vettelt jó versenyzőnek tartom ,de Kimi és Fernando szintjén addig nálam nem lesz amíg meg nem tapasztalja milyen az hogy szar kocsi és csak űrautóval nyer mindent.
A többinél jobb egyértelműen talán még Hami fér be elé ezen már nem veszünk össze
2. Ha szerinted nem nagy szó hogy Alonoso úgy maradle 1 vagy 2 ponttal hogy úgy indult a szezon hogy kb 10-be alig fért be a Ferka és úgy fejeződött be hogy a 10-be alig fért be a Ferka akkor hagyjuk az egészet. (Kimiről is írhatnék hasonlót de most nem róla van szó)
3. Ez a RB egy űrautó, irigylem Neweyt tőlük mert bár tudom hogy valszeg több minden szabálytalan rajtuk,de hát ahogy a Biosz tanárom megfogalmazta nem zavarja őt ha puskázunk,csak ne bukjunk le... 😀 Ha ez az autó nem ilyen überállat soha nem lesz világbajnok.
4. Nem szeretem a DRS-t mert a kicsiktől kurvára lopja a pontokat, egyszerűen már nem tudnak feltartani senkit mert DRSel otthagyják.
5.Vettel és az RB nyert ennyi a lényeg, de azt ne várd hogy azt mondjam hogy ő a legjobb, max az autója ennyi.
6.Majd ha egyenlő küzdelembe nyer és mutat némi alázatot azt fogom mondani igen legendás pilóta, eddig azt tudom mondani egy kurvajópilóta aki beleszületett a tutiba.