Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Nekem személy szerint nem Vettellel van bajom hanem azzal amit képvisel de ezt már leírtam pár hete.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Persze, hogy nem veszik el. De legalább ismét kiderült, hogy a kieskedvenc kedvére szabálytalankodhat, azt még észre sem veszik.Stez
Ne haragudj, de két hozzászólással lentebb látható, hogy nem volt szabálytalanság! Millió dologért lehet utálni, de ez most nem jogos.

Egyébként meg mi ez a hatalmas utálkozás? Amilyen szitkok mennek most Vettelre, ugyanazok érvényesek Alonso pályafutására is:
szerencse? 2005-ben ha megbízhatóbb a McLaren, Raikonnen tönkreveri Alonsót
Túl jó, trükkös autó? 2006? az év kétharmadánál betiltották a renault ellensúlyos felfüggesztését, de addigra már nyert eleget...
Trükkös (szemét) csapat? 2008 Szingapúr?
Primadonna/hiszti/duzzogás? 2007 Hungaroring? 2010 Heckenheim?
Fernando: - OK guys this is ridiculous
Smedley: - Ok..so..Fernando is faster then you 😀😀

Összegezve a nagy Fernando legalább annyira utálható karakter, mint a kis Vettelke. Az már csak személyes vélemény, hogy pont a fentiek miatt nekem tök mindegy ki nyer csak ne nagy Alonso 😛clbass
Tegyük mellé Hornert és Marko-t és rögvest előnybe került. Ez van..
több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Persze, hogy nem veszik el. De legalább ismét kiderült, hogy a kieskedvenc kedvére szabálytalankodhat, azt még észre sem veszik.Stez
Ne haragudj, de két hozzászólással lentebb látható, hogy nem volt szabálytalanság! Millió dologért lehet utálni, de ez most nem jogos.

Egyébként meg mi ez a hatalmas utálkozás? Amilyen szitkok mennek most Vettelre, ugyanazok érvényesek Alonso pályafutására is:
szerencse? 2005-ben ha megbízhatóbb a McLaren, Raikonnen tönkreveri Alonsót
Túl jó, trükkös autó? 2006? az év kétharmadánál betiltották a renault ellensúlyos felfüggesztését, de addigra már nyert eleget...
Trükkös (szemét) csapat? 2008 Szingapúr?
Primadonna/hiszti/duzzogás? 2007 Hungaroring? 2010 Heckenheim?
Fernando: - OK guys this is ridiculous
Smedley: - Ok..so..Fernando is faster then you 😀😀

Összegezve a nagy Fernando legalább annyira utálható karakter, mint a kis Vettelke. Az már csak személyes vélemény, hogy pont a fentiek miatt nekem tök mindegy ki nyer csak ne nagy Alonso 😛
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Persze, hogy nem veszik el. De legalább ismét kiderült, hogy a kieskedvenc kedvére szabálytalankodhat, azt még észre sem veszik.

több mint 13 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 658
 www.f1hirek.hu/f1/20121129-f1-arcok-harca-interlagosi-gorbe-tukor.html tessék végigolvasni

több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Nem fogják elvenni a címét. Ebben 1000%-ig biztos vagyok.
Eazzy
Nem is azért tettem be, csak úgy a mihez tartás végett. JayB
Csak a miheztartás végett 😛

Közvetlen az utolsó villogó sárga után, még az előzés megkezdése előtt, balra a toronyban faszikám már lengeti a zöld zászlót. Ez van 😉
több mint 13 éve
Eazzy
Nem is azért tettem be, csak úgy a mihez tartás végett.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
2.
 www.vezess.hu/forma1/f1_vettel_szabalytalanul_elozott_uj/40683/
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
nem értem a lázadást, az idény legjobbja absz. hamilton volt. sajnos a legpechesebb is. asszem 5ször esett ki, abból 3szor lökték ki úgy h vétlen volt, 2szer meg beokádott a mclaren. HA ez nincs nem kérdés ki a VB. a szerencse itt is faktor sajna, Vettelnek egyszerűen több van belőle mint amit halandó ésszel fel lehetne dolgozni... 😀peach
Azért nem csak vétlen kiesése volt, ő is elég sokszor hülye volt. Mellesleg 90 pont hátránnyal végzett 4.nek az még 6 kieséssel sem olyan könnyen ledolgzható.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Lehet volt már róla szó, de ha Alonsóék valamit hibáztathatnak az idény során, az a időmérős tempó. Ennek egy oka lehet, hogy a DRS-üket nem sikerült olyan jól összetenni, mint a többi csapatnak (a szélcsatorna beállításának problémája is bejátszhatott). A középmezőnyből való rajtok sorozatába meg akár kódolva is lehetett a rajtbaleset, ami kétszer is utolérte. Ezt a versenytempójukkal és Alons tehetségével egy ideig sikerült csak kompenzálni.

5x tudott Alonso az első két sor valamelyikéből rajtolni. Vettel 12x. Ez mindent elmond az esélyekről. Azt nehéz eldönteni, hogy teljes év alapján melyik volt a jobb autó, a Meki vagy a Red Bull, de utóbbi megbízhatóbb volt (nem ütöttek annyi ki nem kényszerített hibát) és Vettel ki tudta autózni a maxot belőle.

Autó nélkül meg nincs pilóta, aki bármit is tudna nyerni. Alonso sem, Vettel sem, Schumacher sem. 5-6 olyan pilóta viszont biztos van a mezőnybe, akinek nem okozna problémát -ha nincs csapaton belüli rivális-, hogy a futamok többségén "legjobb autóval" behúzza a vb címet. Ezt felesleges túldimenzionálni.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Vettel szerencséhez még annyit hogy a Red Bullnnak KI KELLETT VOLNA GYULLADNIA a megsérült kipufogó miatt. Ez valahogy nem történt meg, biztonságból visszatekertek mindent a motoron de az eső miatt ez a hátrány sem tudott kijönni. JayB
Kellet nektek esőért imádkozni a futam előtt meg alatt 😀
több mint 13 éve
Vettel szerencséhez még annyit hogy a Red Bullnnak KI KELLETT VOLNA GYULLADNIA a megsérült kipufogó miatt. Ez valahogy nem történt meg, biztonságból visszatekertek mindent a motoron de az eső miatt ez a hátrány sem tudott kijönni.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
nem értem a lázadást, az idény legjobbja absz. hamilton volt. sajnos a legpechesebb is. asszem 5ször esett ki, abból 3szor lökték ki úgy h vétlen volt, 2szer meg beokádott a mclaren. HA ez nincs nem kérdés ki a VB. a szerencse itt is faktor sajna, Vettelnek egyszerűen több van belőle mint amit halandó ésszel fel lehetne dolgozni... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Egyébként ez a normális és az amit Petrov csinált meg geciség.
JayB
Ezt te sem gondolod komolyan? Ha valaki világbajnok akar lenni az harcoljon meg érte. Idén nem érdemtelenül lett Vettel világbajnok ezt kár is boncolgatni. Ő is és az autó is ott volt nagyon a szezon második felében. Viszont az idei szezon megmutatta nekem, hogy Alonso akár mennyire is ellenszenves pilóta számomra, a kor egyik legjobbja. (Na nem a legjobb mert az Kimi egyértelműen 😊 )FViktor93
De komolyan gondolom. Ez egy technikai sport, ilyen ki-ki helyzetben nincs értelme keménykedni egy sokkal gyorsabb autóval aki valszeg amúgy is elmenne. Nem azt mondom hogy el kell engedni de nem kell szívózni feleslegesen és ezt mindenki betartotta, Petrov nem.JayB
De nem ment el hisz mögötte ért célba ,ergo nem volt ezzel gond, a Ferrari kevés volt. Ez nem jótékonysági intézmény, ha eltudsz menni menj el ha nem tudsz maradj ott. Most azért másabb mert DRSel könyebb bárkit megkerülni.
Petrov teljesen jól csinálta sajnos.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
JayB
Ezt te sem gondolod komolyan? Ha valaki világbajnok akar lenni az harcoljon meg érte. Idén nem érdemtelenül lett Vettel világbajnok ezt kár is boncolgatni. Ő is és az autó is ott volt nagyon a szezon második felében. Viszont az idei szezon megmutatta nekem, hogy Alonso akár mennyire is ellenszenves pilóta számomra, a kor egyik legjobbja. (Na nem a legjobb mert az Kimi egyértelműen 😊 )FViktor93
De komolyan gondolom. Ez egy technikai sport, ilyen ki-ki helyzetben nincs értelme keménykedni egy sokkal gyorsabb autóval aki valszeg amúgy is elmenne. Nem azt mondom hogy el kell engedni de nem kell szívózni feleslegesen és ezt mindenki betartotta, Petrov nem.JayB
2008-ban ha Button nem kezd el panaszkodni a rádióban akk marad Kobayashi mögött

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
JayB
De komolyan gondolom. Ez egy technikai sport, ilyen ki-ki helyzetben nincs értelme keménykedni egy sokkal gyorsabb autóval aki valszeg amúgy is elmenne. Nem azt mondom hogy el kell engedni de nem kell szívózni feleslegesen és ezt mindenki betartotta, Petrov nem.
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Domenicalli:
„Sajnos az elmúlt három évben két világbajnoki címet buktunk el az utolsó versenyen, ezért a következő évben gondoskodnunk kell arról, hogy ne legyünk olyan helyzetben az utolsó futamon, mint most"
Toca
Értsd: jövőre esélye sem lesz a Ferrarinak már a végén
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
JayB
Ezt te sem gondolod komolyan? Ha valaki világbajnok akar lenni az harcoljon meg érte. Idén nem érdemtelenül lett Vettel világbajnok ezt kár is boncolgatni. Ő is és az autó is ott volt nagyon a szezon második felében. Viszont az idei szezon megmutatta nekem, hogy Alonso akár mennyire is ellenszenves pilóta számomra, a kor egyik legjobbja. (Na nem a legjobb mert az Kimi egyértelműen 😊 )
több mint 13 éve
Mért lenne ez a normális és amit Petrov csinált mért geciség? Igen is harcoljon meg a helyért.
Pl. rosszul vagyok hogy a 2 toro rosso, senna az kb mindig csak félreáll az útból. Ha erős menjen el ha meg nem akkor szivacs
több mint 13 éve
Ez nekem sem tetszett, nagyon látszott hogy senki nem akar beleszólni a dologba, kivéve Kobayashit. Egyébként ez a normális és az amit Petrov csinált meg geciség.

És persze a mém gyár is teszi a dolgát:
több mint 13 éve
Domenicalli:
„Sajnos az elmúlt három évben két világbajnoki címet buktunk el az utolsó versenyen, ezért a következő évben gondoskodnunk kell arról, hogy ne legyünk olyan helyzetben az utolsó futamon, mint most"
„A szezon elején és talán a végén is a legjobb autó a McLarené volt. Megelőztük őket, csak harmadikok lettek, ezt nem szabad elfelejtenünk"
Építettetek volna neki egy trabantnál jobb autót... Fú de irritál ez az ember.
több mint 13 éve
Mivel lehiggadtam, ezért tényleg csak egy utolsó szösszenet, megjegyzés. Ha tavalyelőtt Petrov is olyan előzékeny lett volna, mint tegnap Schúrmóker, akkor Alonso is háromszoros vb! 😊
És most jöhet a trashtalk! 😊csi77
Nem kell ennyire túlspilázni. 1.Ha akkor esik ALonso simán elmegy,ahogy egyébként itt is Vettel elment volna
2.Ha akkor van DRS nincs miről beszélni.
Ezért nem ér nekem már annyit egy 20ról dobogó, 10 autót kb akkor előz meg egy top csapat amikor akar, DRS-el meg körönként minimum 1-et simán előrejön.
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Mivel lehiggadtam, ezért tényleg csak egy utolsó szösszenet, megjegyzés. Ha tavalyelőtt Petrov is olyan előzékeny lett volna, mint tegnap Schúrmóker, akkor Alonso is háromszoros vb! 😊
És most jöhet a trashtalk! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
"Az 52. kör utolsó kanyarjában kicsúsztam, mert nem láttam rendesen a koszos sisakrostélyom miatt. Ezen a helyen vissza lehet menni a pályára a betétfutamokon használt boxon keresztül, de ehhez át kell hajtani egy kapun. Ezt onnan tudom, mert 2001-ben ugyanez történt velem, de akkor nyitva volt. Most valaki bezárta, ám ígérem, jövőre majd előre utánajárok, hogy nyitva van-e."Kimi Räikkönen
Nagyon nevetek.

Összességében nagyszerű visszatérő éve volt, úgy gondolom. VB 3. hely egy nem elit autóval úgy, hogy minden futamon célba ért, egy kivétellel mindig pontszerző helyen. Hét dobogó, egy győzelem. Well done, Kimi!Mikey
Szegénynek viszont így el kell mennie Monacoba az év végi díjkiosztóra, amit nagyon szeretett volna megúszni. De ez legyen a legnagyobb baja. 😀iktriad
Ingyen szesz 😀 bar valszeg vodka nem lesz 😛