Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
8 órája
Az első győzelem után katasztrófa....
9 órája
Ez a megszokott hozzáállás a Sport TVn ,már megy a Orioles meccs - amit állítólag közvetítenek - ,helyette felvételről box ! Bravó !!!Ebben az országban már semmin nem kell meglepődni
(Kb. 2 éve nem néztem Sport TVs MLBt… ,szóval ez náluk OK ? )
Ray_bp_Lewis
Bohócok
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 órája
Ez a megszokott hozzáállás a Sport TVn ,már megy a Orioles meccs - amit állítólag közvetítenek - ,helyette felvételről box ! Bravó !!!www.facebook.com/share/p/1bQJBUTsyU/
(Kb. 2 éve nem néztem Sport TVs MLBt… ,szóval ez náluk OK ? )
Ray_bp_Lewis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 órája
Ez a megszokott hozzáállás a Sport TVn ,már megy a Orioles meccs - amit állítólag közvetítenek - ,helyette felvételről box ! Bravó !!! (Kb. 2 éve nem néztem Sport TVs MLBt… ,szóval ez náluk OK ? )
13 órája
Sok a szutyok a Netflixen, de ez a Comeback a Red Soxról igen jól sikerült.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
TLDR az AL Eastbe szurkolóknak:Will This Be the Closest AL East Race Ever?
www.theringer.com/2026/03/27/mlb/closest-al-east-race-ever-mlb-yankees-red-sox-blue-jays-orioles-rays-projections
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
2 napja
Na, mondom Skenes ritkaságként tv-s meccsen, élvezzük a játékát...😊
2 napja
www.mlb.com/news/most-popular-mlb-player-jerseys-heading-into-opening-day-2026Én szerintem majd JRod-ot próbálom felhúzni 😊
És még be sem szereztem a saját Nayloromat 😊
Dzsokijuing

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 napja
Jó kezdès mindkèt csapatomtól, bár ahogy nèzem a bullpen megint izgalmassá tette a Phillinèl....😏
2 napja
www.mlb.com/news/most-popular-mlb-player-jerseys-heading-into-opening-day-2026És még be sem szereztem a saját Nayloromat 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
Carroll rögtön sikeresen varoztatott meg egy egyértelműen zónán kívüli dobást.bekapcsoltam a streamet, egyből fordít a Dodgers, bocsi 😕
Apró sikerek a Dodgers ellen.
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
sikerült behúzni a szezonnyitót, de hogy Chourio megint sérült, letaglózott.hát még engem, akinél fenteziben van.
gamerkr
de az O's is pöpec kis csapatnak tűnik így első blikkre. (2:1 a Twins ellen.)
3 napja
sikerült behúzni a szezonnyitót, de hogy Chourio megint sérült, letaglózott.
3 napja
Idèn se maradunk Schwarb HR nèlkül....csak majd a POba mikor kell 😏
3 napja
Jó hát sütött a nap 😀Pirates fanként és Skenes tulajként semmiképp sem nevezném ideális kezdésnek a mai napot.😃
Skenes tulajok szidhatják Cruz mamát lol
Jakehomer
3 napja
Jó hát sütött a nap 😀Skenes tulajok szidhatják Cruz mamát lol
Tepper takarodj!
3 napja
Cruz bekezdettütősorernd-erősorrend:Mivel rosszabbak már nem lehetünk tavalyhoz képest, így szerintem előrébb fogunk lépni.😃 Amúgy kíváncsi vagyok arra, hogy egy jó spring training után egy jónak tűnő dobósorral és egy kicsit validabbnak tűnő ütősorral mire leszünk képesek. Let's go Bucs.
www.nytimes.com/athletic/7104654/2026/03/23/mlb-lineups-ranked-2026/
PS. removepaywalls.com/
robiroboter
Gergőke
Oneil Cruz with two of the worst center field plays you'll see in a big league game
— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social) 2026. március 26. 18:59
...in the first inning of the first game of the year
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Hát nem ez volt a legjobb szezonnyitó enyhén szólva sem.😊
3 napja
Judge golden sombrerot gyűjtött az első meccsen. Rajta kívül mindenki ütött legalább egyet és Fried is jó volt. Így indult a szezon.A múlt heti döntőn sem csinált semmit. Egyre kevésbé értem a faszit.
Matthew99
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
3 napja
Judge golden sombrerot gyűjtött az első meccsen. Rajta kívül mindenki ütött legalább egyet és Fried is jó volt. Így indult a szezon.

4 napja
Sources: Pete Crow-Armstrong's Cubs deal for 6 years, $115MJó játékos, de a stílusával nem bírok megbarátkozni
KeyG
5 napja
Sources: Pete Crow-Armstrong's Cubs deal for 6 years, $115M
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 napja
Dodgers-Mariners WS-t várok.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 napja
na jó, a legeslegfontosabb dologgal hagyom abba a posztrohamomatwww.mlbtraderumors.com/2026/03/offseason-in-review-baltimore-orioles-17.html
PS. rigóknak: nekem B volt a szavazatom.