Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Hát remélem én is!
zavi27
Újra megy az oldal 😀

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Szétcsúszott az Astros, nagyon 0-2-nek néz ez ki, aztán onnan már nincs messze egy újabb söprés
Kampman
Ilyen hibákat véteni hazai pályán, nagyon durva volt. Lehet vitatkozni rajta, hogy kikényszerített hibák ezek, vagy sem, a Nats brutális formában és nagyon egyben van, amilyen védekezést ma is letettek az asztalra... Még a szebb napokat látott bullpenjük teljesítményét is felhúzzák így.
Az első meccsen bekopogtak, és amikor ajtót nyitott a Stros, keményen orrbaverték, ma meg padlóra is küldték őket.
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Eddig nagyon működik a karmikus igazságszolgáltatás a playoffban 😀 Nagyon gáz, hogy megpróbálták megvédeni a védhetetlen a Taubman incidensnél.

Amúgy fun fact, hogy a tegnapi volt az Astrostól az első intentional walk az egész szezonban,némi szerencsével ugyan, de Kendrick büntetett.

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 652
Szétcsúszott az Astros, nagyon 0-2-nek néz ez ki, aztán onnan már nincs messze egy újabb söprés

több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.
zavi27
Vagy itt is van mindenféle sport

www.sport-video.org.ua/baseball.html
kapitnono
ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊
zavi27
Én is vagy innen vagy a 720 pier.ru ról szedem de az ma reggel leállt. Remélem nem végleges mert az fasza kis oldal, gyorsan fenn van szinte minden sport.
kapitnono
Hát remélem én is!
több mint 6 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Ez a spanyol nyelvu ESPN,de én ezen neztem meg ma az elso meccset :
 youtu.be/sn5nLYFC7Ic
több mint 6 éve
Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.
zavi27

kapitnono
ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊
zavi27
Én is vagy innen vagy a 720 pier.ru ról szedem de az ma reggel leállt. Remélem nem végleges mert az fasza kis oldal, gyorsan fenn van szinte minden sport.

több mint 6 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
zavi27

kapitnono
zavi27
 rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5795221

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
zavi27

kapitnono
több mint 6 éve
zavi27

több mint 6 éve
zavi27
 forum.rojadirecta.es/showthread.php?342261-BASEBALL-MLB-2019-WORLD-SERIES-G1-Houston-Astros-Washington-Nationals-22-10-19

több mint 6 éve

Szerkesztette: zavi27
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 066
hajrá Dbacks East 😊
Löfli
Kb. 5 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Hudsonnak már semmi jövője nincsen a rengeteg sérülése után, erre most World Seriesben játszik. Hát, legalább mással összejött.
Kampman
Na neki NAGYON örülök én is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 652
hajrá Dbacks East 😊
Löfli
Kb. 5 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Hudsonnak már semmi jövője nincsen a rengeteg sérülése után, erre most World Seriesben játszik. Hát, legalább mással összejött.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 659 — Lucas Scott
Első meccset mi is elhoztuk sőt a második is Ottavinon múlt, ez még nem jelent semmit, de a Nationals elképesztő momentumban van, sztem elég komoly esélyük van behúzni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 472 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hajrá Dbacks East 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Scherzer vs Cole, Strasburg vs Verlander -> tuti sok run lesz 😀

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Én csak azt nem értem, hogy amikor 2 outnálbegy Marisnick a következő ütő, akkor miért kell Altuvéból hőst csinálni.

Érdekes szezon volt ez, remélem Cashman levonja a konzekvenciát és jövőre beújítunk minőségi SP-t/SP-ket.
Darksun3
Igen ezt többen is szakertettek kinn. Én meg erre azt mondom hogy ha a legdrágább relievert csináltunk chapmanbol akkor Altuvet is legyen szíves kiejteni sőt ha kell az umpiret is.
Nagyon sok mindent át kell komolyan gondolni az offseasonban (Stanton, 3b, Encarnacion, rotation stb)
csebi
Persze, alapjáraton igazad van. De jelen esetben, mikor a szezon múlik rajta, fölösleges volt kockáztatni. Szerintem.

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, hogy amikor 2 outnálbegy Marisnick a következő ütő, akkor miért kell Altuvéból hőst csinálni.

Érdekes szezon volt ez, remélem Cashman levonja a konzekvenciát és jövőre beújítunk minőségi SP-t/SP-ket.
Darksun3
Igen ezt többen is szakertettek kinn. Én meg erre azt mondom hogy ha a legdrágább relievert csináltunk chapmanbol akkor Altuvet is legyen szíves kiejteni sőt ha kell az umpiret is.
Nagyon sok mindent át kell komolyan gondolni az offseasonban (Stanton, 3b, Encarnacion, rotation stb)
csebi
3 b az szerintem Urshela simán. Lehet jót fog versenyezni andujarral, de szerintem védekezésben fényévekkel jobb, és ütésben is elég jó volt idén. Írták sok felé hogy lehet Andujart elcserélnék SP re, amiben akár lehet ráció.
Stantonra én is kíváncsi leszek, de neki lehet adnék még egy évet, mert sérült volt, aztán ha egészséges akkor egész jó tud lenni.
Meg Gregorius ra is kíváncsi leszek visszahozzu e, érdekes offseason lesz az biztos.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 659 — Lucas Scott

Darksun3

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
6

Nice job, köcsög Aroldis 😀

Végre egy jóízű World Series, ahol nem kell ellendrukkolni. Go go Expos 😊
Jakehomer
Pont olyan értékű komment mint amelyik csapatnak szurkolsz.....
Remélem 4-0-val kiesnek
kapitnono
 www.theringer.com/2017/2/2/16040420/hal-steinbrenner-aroldis-chapman-domestic-violence-comments-7d6d8cb04de6

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Jó volt, még 10 ilyet 😊
Darksun3
9
Darksun3
8
Darksun3
7
Darksun3
6
Darksun3
Jakehomer
Vigyázz, mert elolvassa és lövöldözni fog a garázsodban. 😁

DS!

/Yogi Berra/
több mint 6 éve

DS!

/Yogi Berra/
több mint 6 éve
6

Végre egy jóízű World Series, ahol nem kell ellendrukkolni. Go go Expos 😊
Jakehomer
Pont olyan értékű komment mint amelyik csapatnak szurkolsz.....
Remélem 4-0-val kiesnek

több mint 6 éve
Jó volt, még 10 ilyet 😊
Darksun3
9
Darksun3
8
Darksun3
7
Darksun3
6