Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Szétcsúszott az Astros, nagyon 0-2-nek néz ez ki, aztán onnan már nincs messze egy újabb söprésIlyen hibákat véteni hazai pályán, nagyon durva volt. Lehet vitatkozni rajta, hogy kikényszerített hibák ezek, vagy sem, a Nats brutális formában és nagyon egyben van, amilyen védekezést ma is letettek az asztalra... Még a szebb napokat látott bullpenjük teljesítményét is felhúzzák így.
Kampman
Az első meccsen bekopogtak, és amikor ajtót nyitott a Stros, keményen orrbaverték, ma meg padlóra is küldték őket.
több mint 6 éve
Eddig nagyon működik a karmikus igazságszolgáltatás a playoffban 😀 Nagyon gáz, hogy megpróbálták megvédeni a védhetetlen a Taubman incidensnél.Amúgy fun fact, hogy a tegnapi volt az Astrostól az első intentional walk az egész szezonban,némi szerencsével ugyan, de Kendrick büntetett.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Szétcsúszott az Astros, nagyon 0-2-nek néz ez ki, aztán onnan már nincs messze egy újabb söprés
több mint 6 éve
Hát remélem én is!Én is vagy innen vagy a 720 pier.ru ról szedem de az ma reggel leállt. Remélem nem végleges mert az fasza kis oldal, gyorsan fenn van szinte minden sport.ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.Vagy itt is van mindenféle sport
zavi27
www.sport-video.org.ua/baseball.html
kapitnono
zavi27
kapitnono
több mint 6 éve
Ez a spanyol nyelvu ESPN,de én ezen neztem meg ma az elso meccset : youtu.be/sn5nLYFC7Ic
több mint 6 éve
Én is vagy innen vagy a 720 pier.ru ról szedem de az ma reggel leállt. Remélem nem végleges mert az fasza kis oldal, gyorsan fenn van szinte minden sport.ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.Vagy itt is van mindenféle sport
zavi27
kapitnono
zavi27

több mint 6 éve
rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5795221ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.Vagy itt is van mindenféle sport
zavi27
kapitnono
zavi27
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.Vagy itt is van mindenféle sport
zavi27
kapitnono
több mint 6 éve
Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.Vagy itt is van mindenféle sport
zavi27

több mint 6 éve
Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.forum.rojadirecta.es/showthread.php?342261-BASEBALL-MLB-2019-WORLD-SERIES-G1-Houston-Astros-Washington-Nationals-22-10-19
zavi27

több mint 6 éve
Na neki NAGYON örülök én is.hajrá Dbacks East 😊Kb. 5 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Hudsonnak már semmi jövője nincsen a rengeteg sérülése után, erre most World Seriesben játszik. Hát, legalább mással összejött.
Löfli
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
hajrá Dbacks East 😊Kb. 5 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Hudsonnak már semmi jövője nincsen a rengeteg sérülése után, erre most World Seriesben játszik. Hát, legalább mással összejött.
Löfli
több mint 6 éve
Első meccset mi is elhoztuk sőt a második is Ottavinon múlt, ez még nem jelent semmit, de a Nationals elképesztő momentumban van, sztem elég komoly esélyük van behúzni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
hajrá Dbacks East 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Scherzer vs Cole, Strasburg vs Verlander -> tuti sok run lesz 😀
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Persze, alapjáraton igazad van. De jelen esetben, mikor a szezon múlik rajta, fölösleges volt kockáztatni. Szerintem.Én csak azt nem értem, hogy amikor 2 outnálbegy Marisnick a következő ütő, akkor miért kell Altuvéból hőst csinálni.Igen ezt többen is szakertettek kinn. Én meg erre azt mondom hogy ha a legdrágább relievert csináltunk chapmanbol akkor Altuvet is legyen szíves kiejteni sőt ha kell az umpiret is.
Érdekes szezon volt ez, remélem Cashman levonja a konzekvenciát és jövőre beújítunk minőségi SP-t/SP-ket.
Darksun3
Nagyon sok mindent át kell komolyan gondolni az offseasonban (Stanton, 3b, Encarnacion, rotation stb)
csebi
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
3 b az szerintem Urshela simán. Lehet jót fog versenyezni andujarral, de szerintem védekezésben fényévekkel jobb, és ütésben is elég jó volt idén. Írták sok felé hogy lehet Andujart elcserélnék SP re, amiben akár lehet ráció.Én csak azt nem értem, hogy amikor 2 outnálbegy Marisnick a következő ütő, akkor miért kell Altuvéból hőst csinálni.Igen ezt többen is szakertettek kinn. Én meg erre azt mondom hogy ha a legdrágább relievert csináltunk chapmanbol akkor Altuvet is legyen szíves kiejteni sőt ha kell az umpiret is.
Érdekes szezon volt ez, remélem Cashman levonja a konzekvenciát és jövőre beújítunk minőségi SP-t/SP-ket.
Darksun3
Nagyon sok mindent át kell komolyan gondolni az offseasonban (Stanton, 3b, Encarnacion, rotation stb)
csebi
Stantonra én is kíváncsi leszek, de neki lehet adnék még egy évet, mert sérült volt, aztán ha egészséges akkor egész jó tud lenni.
Meg Gregorius ra is kíváncsi leszek visszahozzu e, érdekes offseason lesz az biztos.

több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, hogy amikor 2 outnálbegy Marisnick a következő ütő, akkor miért kell Altuvéból hőst csinálni.Igen ezt többen is szakertettek kinn. Én meg erre azt mondom hogy ha a legdrágább relievert csináltunk chapmanbol akkor Altuvet is legyen szíves kiejteni sőt ha kell az umpiret is.
Darksun3
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
www.theringer.com/2017/2/2/16040420/hal-steinbrenner-aroldis-chapman-domestic-violence-comments-7d6d8cb04de66Pont olyan értékű komment mint amelyik csapatnak szurkolsz.....
Nice job, köcsög Aroldis 😀
Végre egy jóízű World Series, ahol nem kell ellendrukkolni. Go go Expos 😊
Jakehomer
Remélem 4-0-val kiesnek
kapitnono
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Vigyázz, mert elolvassa és lövöldözni fog a garázsodban. 😁Nice job, köcsög Aroldis 😀678Jó volt, még 10 ilyet 😊9
Darksun3
Darksun3
Darksun3
Darksun3
Darksun3
Jakehomer
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, hogy amikor 2 outnálbegy Marisnick a következő ütő, akkor miért kell Altuvéból hőst csinálni.Érdekes szezon volt ez, remélem Cashman levonja a konzekvenciát és jövőre beújítunk minőségi SP-t/SP-ket.
DS!
több mint 6 éve
6Pont olyan értékű komment mint amelyik csapatnak szurkolsz.....
Végre egy jóízű World Series, ahol nem kell ellendrukkolni. Go go Expos 😊
Jakehomer
Remélem 4-0-val kiesnek

több mint 6 éve
6678Jó volt, még 10 ilyet 😊9
Darksun3
Darksun3
Darksun3
Darksun3
Darksun3