Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Torres csak All Star lett. Mondjuk alapból nem értem, hogy szavazhatták be előtte 2B-n Brandon Lowe-t, SS-be meg Jorge Polanco-t.
kapitnono
Lowe LaStella cseréje volt 😉
BTW: vannak ám csapatok a Yanksen kívül is d;P

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Torres csak All Star lett. Mondjuk alapból nem értem, hogy szavazhatták be előtte 2B-n Brandon Lowe-t, SS-be meg Jorge Polanco-t.

több mint 6 éve
Urshela Gold Glove bemutatót tartott.

Matthew99
Nagyon keményet játszott 3rd basen, volt 3 olyan védő megmozdulása, hogy csak lestem. Plusz még ugye a HR is

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Újabb W...a 9. inningben fordítottuk meg a meccset. Dickerson ütéséből Kang szerzett pontot. Bell 26. home runját ütötte a szezonban,ezzel beállítva élete, legjobb teljesítményét és még bőven van hátra a szezonból 😊. Továbbá 59. extra base hitjét is összehozta,ami azt hiszem NL rekord az ALL-Star előtt. Egyetlen meccsre vagyunk az 50%-tól. A San Diegot és az Arizonat előztük, két meccs hátrányban vagyunk a Wild card helyektől.

Let's go Bucks!!

Szerkesztette: Gergőke

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man
Urshela Gold Glove bemutatót tartott.

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/624083411_1379102603488244_2861869696571905559_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=109&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=YhYu0HQIedIQ7kNvwFpyGaO&_nc_oc=AdknR5mqK-_vNMKNsxRZSVu22_nwhvBhwk7IRD_yguQW1RirOFFHhWVK_IdT5W0-lIo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=u58Gr4W1AmIkYETHC67dog&_nc_ss=8&oh=00_AfsWrUcfT3AWLGhNFgs9pMteLoU1ScG1bHpEnuTNqIYS9A&oe=69A87B2B
MLB ⚾ on Instagram: "Gio x3"
225K likes, 2,328 comments - mlb on July 3, 2019: "Gio x3".

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Elképesztő, hogy még a szart is tudjuk überelni még szarabb játékkal.
Én hülye megint megint fenn maradtam a meccs miatt, de hogy miért..
több mint 6 éve
Vége a home run szériánknak.
Matthew99
Elég szomorú, hogy pont ez a harmat gyenge Mets ellen, meg hogy ki is tudtunk kapni..
kapitnono
Várható volt, hogy nem múlik el nyomtalanul az európai kirándulás.

Mellesleg, ha valaki volt Londonban a meccsen és ír élménybeszámolót azt szívesen venném.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Matthew99
Elég szomorú, hogy pont ez a harmat gyenge Mets ellen, meg hogy ki is tudtunk kapni..

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
Azt a lúzerséget, amit a 9. inning alján bemutattunk, tanítani lehetne. Annyira tipikus, hogy pont a Dodgers ellen, idegenben.
Kampman
én is csak lestem. úgy látszik, a vendégek a kelleténél egy dobással hamarabb kapcsolták le a villanyt. ez kb olyan, mint 5-0 40-0-ról elveszteni a szettet teniszben.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
No fene..újra nyertünk. Most is jól ment a dolog, most Frazier fogott ki jó napot. Szép lassan visszaküzdjük magunkat 50%-ra. 😊. Most már kezd elérhető távolságban lenni a St.Louis és a San Diego ,sőt az Arizona is.

Let's go Bucks!

Szerkesztette: Gergőke

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 657
Azt a lúzerséget, amit a 9. inning alján bemutattunk, tanítani lehetne. Annyira tipikus, hogy pont a Dodgers ellen, idegenben.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Na megérte fenn maradni eddig... Kegyetlen szarok voltunk.. Megint
Nem is értem minek játszuk le a szériákat a Nats ellen. Úgyse nyerünk ellenük soha,de még csak jól se játszunk.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 6 éve
Az érzés mikor fent maradsz meccset nézni és a 3. inningbe neki áll szakadni az eső...
több mint 6 éve
A Yankeesnél landolt az elsőszámú nemzetközi tehetség Jasson Dominguez (OF). Remélem nem trade alapnak kell.
Matthew99
Meglátjuk, de elvileg a valaha volt legjobbra értékelt nemzetközi prospectnek tekintik. Aztán lehet megy Scherzer-ért cserébe.

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
S megvan a 22. játékos is, aki IL-re kerül. Aláírásom szereplője. Komolyan nem hiszem el bzmg ami ennél a csapatnál megy, kib' vicc az egész. Még szerencse, hogy a közelgő All-Star szünet miatt nem annyira gázos Luuuuuuuke kiesése.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
A Yankeesnél landolt az elsőszámú nemzetközi tehetség Jasson Dominguez (OF). Remélem nem trade alapnak kell.

több mint 6 éve
Ilyen tragikus hír mellett, semmibe vész, hogy megvertük a Cubst, komoly teljesítménnyel. Bell parádés 3 homáros meccset nyomott és többiek is hozzátették a magukét. 18:5 a vége 😊.

Let's go Bucks!!

több mint 6 éve
Az Angles dobója Tyler Skaggs elhunyt 😕
adamfaragoo
Te jó Isten, nyugodjék békében! ☹️☹️

több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 476 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
adamfaragoo
te jó ég... 😕 RIP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 6 éve
Sandy is All Star lett, hogy a büdös picsába? 😀 Nem azért, hogy nem örülök neki, mert szimpatikus, jó srác. De mikor irta egyik haverom azt hittem csak poénkodik 😀
több mint 6 éve
Tényleg, az meg lemaradt, hogy Bell egyetlen Pirates játékosként All-Star. Grat neki! 🙂

több mint 6 éve
Voit és Torres mi rosszat tett, hogy nem lett All-Star?! Főleg utóbbi.
Mikey
Voltak náluk jobbak/népszerűbbek. Én is sajnalom őket, de most ez van.

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Voit és Torres mi rosszat tett, hogy nem lett All-Star?! Főleg utóbbi.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May