Darts
17 feliratkozó
19 órája
Így áll jelenleg a világranglista.2 napja
Boooo. Bevonzottad! 😀Ez a prágai torna teljesen elit elődöntőket fog adni.tökmindegy, Littler lemos mindenkit
szaba
Löfli
2 napja
Ez a prágai torna teljesen elit elődöntőket fog adni.tökmindegy, Littler lemos mindenkit
szaba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
Ez a prágai torna teljesen elit elődöntőket fog adni.
3 napja
Na erre a Humphries vs Beau Greaves meccsre kiváncsi leszek
8 napja
Lehet venni napijegyet is. Hely- és napfüggő az ár.volt valaki kint? hogyé dobálták a jegyeket? napi jegy volt vagy hétvégi mint a kézi final fouron szokás az MVM-ben?Nekem haverok voltak kinn többször, sessionre szól a jegy, nem is napra.
remontada
zacknorb
8 napja
volt valaki kint? hogyé dobálták a jegyeket? napi jegy volt vagy hétvégi mint a kézi final fouron szokás az MVM-ben?Nekem haverok voltak kinn többször, sessionre szól a jegy, nem is napra.
remontada
9 napja
volt valaki kint? hogyé dobálták a jegyeket? napi jegy volt vagy hétvégi mint a kézi final fouron szokás az MVM-ben?
9 napja
Ross Smith Budapest bajnoka, a döntőben iskolajátékkal Gary Anderson ellen.SMITH WINS THE HUNGARIAN DARTS TROPHY! 🏆
— PDC Darts (@OfficialPDC) August 30, 2026
Ross Smith claims his second European Tour title, thrashing Gary Anderson 8-2 with a 101 average and 73% double success rate! 🤩
An excellent performance to win it 👏 pic.twitter.com/IdRzzMNPZz
9 napja
A budapesti publikum még mindig elég gyászos.
10 napja
nem kérdezett a holland
10 napja
Na Nándi egy 6:3-val már elégedett leszek 😊
10 napja
Humphries kiesett. 😕
10 napja
Clayton és van Veen ma már tényleg nagy falat lesz. 2 elit kategória a tegnapiakhoz képest, amik persze szintén nagy bravúrok voltak.
10 napja
Nem tudom, ki ez a max4 “elemző”, de hogy meccs után sírva fakad, azt hittem kidobom a tv-t. Tényleg ennyire alá kell menni mindig?
10 napja
6-3 - az évszázad meccse! 😀
10 napja
2-2!!!
10 napja
Na lássuk Kádár mire megy Clayton ellen.
11 napja
Nándiiiiiiii
11 napja
Dirr a Polgármester is
11 napja
Bennem az erdélyi vér, megyek az enyéimért!NAGY WIN
11 napja
Tanári győzelem.