NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Örülök hogy emlékeztetett ez a meccs miért utálom a spanyolokat, válogatottal klubcsapatokkal együtt.
4 hónapja
shagi0206
10 939
Van igazság?Magyarországon élsz/éltél? Akkor ilyen kérdéseket ne tegyél fel 😊
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
Klaci79
22 221
Nem én hoztam ezt a fasz szabályt...én se értem, csak ez tény...közben gól, úgyhogy lesz vita bőven.Basszus, az a vicces, hogy a játékosoknak kell valahova tenni a kezüket? Vagy el lehetne kezdeni levágni azokat még gyerekként.Akkir most mondd el mi a szabály, amit én elfogadok. Aztán a kövrtkező meccsen lesz annak az ellenekezője amit mondtál és ott tök ellentétedrn fognak ítélni. Ez a baj...
Klaci79
Matthew99
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Hát mert hülyék, de egyébként nem is szabadna tizit adni ilyen közeli, ilyen erejű lövésnélDe Taylor nem ezért nem adta meg. Ez a probléma.Kreten angol faszok, mai szabalyok szerint 11esMondom, h a csatár is kezezett a támadás során, már ott dead ballnak kellett vna lenni
davemayer
Willie Parker
csebi
4 hónapja
Fasszopo szinesz spanyolok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
na a gyapjú
4 hónapja
Van igazság?Elfogyott
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
A baszk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Van igazság?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
ENNYIEzt is megérdemelték
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
shagi0206
10 939
Nosza - erre nem tettem volna egy fillért se 😀
4 hónapja
No penalties
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Und tor
4 hónapja
csipkelli
4 008
Igazságos játék ez, na.
4 hónapja
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
4 hónapja
Basszus, az a vicces, hogy a játékosoknak kell valahova tenni a kezüket? Vagy el lehetne kezdeni levágni azokat még gyerekként.Akkir most mondd el mi a szabály, amit én elfogadok. Aztán a kövrtkező meccsen lesz annak az ellenekezője amit mondtál és ott tök ellentétedrn fognak ítélni. Ez a baj...
Klaci79
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Bmeg
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Olyan sárgát adnék Nachonak egyből feltamadna a bohócKell az az esetleges tovabbjutason az ellenfelnek, morataval egyutt az mar -2 lenne.
Hanni
Szarul csinaltak a németek, eleve kezd kroos es gundogan is, aki kroos 2.0, kb ugyanazt tudjak mindketten, full folos... Amikor meg kroos menni sem tud akkor nincs akit behozni helyette. /tudom, jelen helyzetben alapbol nincs mar csere/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Előbb is szeretett volna fújni csak nem találta.13 sárga? Lol erre mi volt az odds?A 2010-es meccsen 1 sem volt, Kassainak azt hiszem a 25. perc környékén kellett először fújnia a sípjába.
Kúrfürst briareos
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Petyabá úgy mondha, h a kéz nem kereste a bogyótNémet közvetítésben azt magyarázták h védő mindkét lába “Set” volt karjai pedig természetes módon lógtak lefelé anélkül h jelentősen növelte volna a test területét” jelentsen ez bármit isValaki érti, hogy mitől lesz egy kezezés 11-es és mitől nem?Attól, hogy a kezet vagy érinti vagy nem, az ember a tizenhatoson belül van vagy annak környékén és a VAR szobábán éppen bent vannak vagy nincsenek.
r.baggio
Matthew99
Kúrfürst briareos