Filmek
40 feliratkozó
több mint 7 éve
hát, sztem ez semmivel nem lesz jobb mint a prometheus ami egy közepesen jó sci fi horror
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Ez lesz a kafaság...a telepes banda megjön az LV 426-ra 😊 www.youtube.com/watch?v=u5KPP6lxRVg
Ridley Scott bácsi megint odabasz!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
ozibozi
17 191
Pont az tetszett, hogy egy 2 órás filmben elnyomták az egész évadot( mert ez egy sorozatban készült volna eredetileg) ahhoz képest fel volt pörgetve rendesen😊Suburra !!! Megnézni a filmet azonnal... már akinek a Gomorra tetszett. Nemcsak a rendező ua. 😊Nekem vontatott volt... Nem mondom, hogy rossz volt, de...
ozibozi
NB2
több mint 7 éve
Suburra !!! Megnézni a filmet azonnal... már akinek a Gomorra tetszett. Nemcsak a rendező ua. 😊Nekem vontatott volt... Nem mondom, hogy rossz volt, de...
ozibozi
több mint 7 éve
dugo93
4 233
Suburra !!! Megnézni a filmet azonnal... már akinek a Gomorra tetszett. Nemcsak a rendező ua. 😊Egy ideje ott figyel a vinyón, de akkor csak nekimegyek valamelyik nap 😀
ozibozi
több mint 7 éve
ugye ez a téma elég kényes és sok féle módja volt már annak,hogy megpróbálják megvilágítani bemutatni.Alapeset,hogy mindenki áldozat ,nem hiszem,hogy készült film egy német katona szemszögéből.
De kapo sem volt még főszereplő ebben is új ez a film.Hisz ők zsidók azaz áldozatok mégis a gyilkológép meghajtói azaz cinkosok...
Ízlés kérdése valakinek a szőke tetszik valakinek a fekete....
több mint 7 éve
Lehet én vagyok olyan egyszerű mint a faék, de nekem a Sorstalanság (aminek a visszhangja kb a Saul fiával ellentétes volt) sokkal jobban tetszett.Csak én unom már nagyon a Saul fia agyonhájpolását?Azert nagyon jo alkotás.
dugo93
Persze nem vidám,inkább nyomasztó és kegyetlen,ámde mégis csak ilyen volt az egész borzalom kb.
A kamera mozgas jo,a zene es a hangok nagyon jók és maga téma is jó ,en meg nem lattam filmet amiben a sonnderkommandos a központ.
Janek
Persze nem egy költségvetés, és sok tekintetben sem összehasonlítható, de a Sorstalanságot azóta legalább 3szor láttam már, a Saul fiánál meg alig vártam hogy vége legyen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Nem mondom,hogy egyedi eset a párom is szenvedett igaz őt a film hangulata nyomasztotta.Én viszont alig vártam, hogy vége legyen. Jó tudom, az én hibám, hogy nem hoznak lázba a kameramozgások.Szerintem se rossz, de közel sem annyira jó, ahol most van...(szerintem)Csak én unom már nagyon a Saul fia agyonhájpolását?Azert nagyon jo alkotás.
dugo93
Persze nem vidám,inkább nyomasztó és kegyetlen,ámde mégis csak ilyen volt az egész borzalom kb.
A kamera mozgas jo,a zene es a hangok nagyon jók és maga téma is jó ,en meg nem lattam filmet amiben a sonnderkommandos a központ.
Janek
ozibozi
dugo93
De kb. ez már kapirgálta azt,hogy milyen is lehetett ott "élni" ...
több mint 7 éve
dugo93
4 233
Én viszont alig vártam, hogy vége legyen. Jó tudom, az én hibám, hogy nem hoznak lázba a kameramozgások.Szerintem se rossz, de közel sem annyira jó, ahol most van...(szerintem)Csak én unom már nagyon a Saul fia agyonhájpolását?Azert nagyon jo alkotás.
dugo93
Janek
ozibozi
több mint 7 éve
ozibozi
17 191
Szerintem se rossz, de közel sem annyira jó, ahol most van...(szerintem)Csak én unom már nagyon a Saul fia agyonhájpolását?Azert nagyon jo alkotás.
dugo93
Janek
több mint 7 éve
John Wick 2jobb mint az első szerintem, tömény akció 1-2 matrix utalás, bár lehet csak én gondoltam túl
és végre megint úgy érzed hogy a főszereplő halandó még ha nem is az de megvan az érzés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Csak én unom már nagyon a Saul fia agyonhájpolását?Azert nagyon jo alkotás.
dugo93
több mint 7 éve
találtam még egy hasonlót, és ide jóval gyakrabban is érkeznek új videókKet filmes csatornara vagyok "elofizetve", ez az egyik 😊a youtube kritikus generációban, ahol mindenki mindig mindenen kiakad érdekes felvetések arról hogyan kéne filmet elemezniha már megosztottad ezt, akkor pedig belinkelem én is egyik kedvenc youtube-csatornámat, melyen ugyan nincs sok videó, de azok mind fantasztikusak
lassan 3 éves videó mondjuk 😀
www.youtube.com/watch?v=wJdfJVyDEQE
Negritis
www.youtube.com/user/everyframeapainting/videos
csak egy példa:
www.youtube.com/watch?v=doaQC-S8de8
baggio
Igor
www.youtube.com/channel/UCWTFGPpNQ0Ms6afXhaWDiRw
www.youtube.com/watch?v=lLQJiEpCLQE
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Így legalább mindenki örülhetett - egy ideig. 😉
több mint 7 éve
HahhKár, hogy nem fogadtam a moonlight győzelmére, mert biztos voltam benne csakazértis nekik adják pusztán a téma és a fekete cast miatt, de hogy ennyire direktbe oldják meg, azt azért nem xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
és még a magyarhangja is kiesett a dal első selejtezőjében 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Amikor még Johansson így nézett ki 😊 Szerintem a filmjei is magasan jobban voltak ekkor (talán kicsit még fiatalabb volt még?), a Love song for Bobby Long örök kedvec.
empty taxi
több mint 7 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
YoungZeeZee
8 566
index.hu/kultur/cinematrix/2017/02/27/oscar_2017_eredmenyek/ecsetelik h a legjobb film atadast elbasztak,aztan rossz cimet tuntetnek fel😊
több mint 7 éve
Jövőre garantáltan mindenki meg fogja nézni, hogy jó borítékot kapott-e.twitter.com/Ihnatko/status/836091971773018113
több mint 7 éve
Steve Harvey-t ki engedte a borítékok közelébe?twitter.com/pattonoswalt/status/836081863915495424
Tito05
több mint 7 éve
Steve Harvey-t ki engedte a borítékok közelébe?
több mint 7 éve
Ott a pont. Csatlakozom a gratulációhoz 😊Magyar oscar!!!Lemaradt az újabb. Hatalmas gratula Deák Kristóféknak.
Tito05
iktriad