Filmek
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Cinefix. A TOP 10 listaik altalaban inkabb TOP 40/50-es listak, es hajlandoak kisebb, ismeretlen filmeket is ajanlani, igy meg en is viszonylag sok erdekesseget/uj filmet talaltam amit korabban nem ismertem.. egy pelda:és a másik?Ket filmes csatornara vagyok "elofizetve", ez az egyik 😊a youtube kritikus generációban, ahol mindenki mindig mindenen kiakad érdekes felvetések arról hogyan kéne filmet elemezniha már megosztottad ezt, akkor pedig belinkelem én is egyik kedvenc youtube-csatornámat, melyen ugyan nincs sok videó, de azok mind fantasztikusak
lassan 3 éves videó mondjuk 😀
www.youtube.com/watch?v=wJdfJVyDEQE
Negritis
www.youtube.com/user/everyframeapainting/videos
csak egy példa:
www.youtube.com/watch?v=doaQC-S8de8
baggio
Igor
Janek
www.youtube.com/watch?v=fNKRm6H-qOU
Honest Trailereket is meg szoktam megnezni, de az inkabb szorakoztato/komedia kategoria es a ScreenJunkies banda tobbi projectje amugy elegge idegesito szvsz... Stuckman magaban nem rossz, az egyszemelyesek kozul o a kedvencem (Jahns es Szirmai is idegesito, foleg az utobbi), de meg o is elegge hit&miss nalam..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
és ezt ki feliratozta?a youtube kritikus generációban, ahol mindenki mindig mindenen kiakad érdekes felvetések arról hogyan kéne filmet elemezniha már megosztottad ezt, akkor pedig belinkelem én is egyik kedvenc youtube-csatornámat, melyen ugyan nincs sok videó, de azok mind fantasztikusak
Negritis
csak egy példa:
baggio
több mint 7 éve
és a másik?Ket filmes csatornara vagyok "elofizetve", ez az egyik 😊a youtube kritikus generációban, ahol mindenki mindig mindenen kiakad érdekes felvetések arról hogyan kéne filmet elemezniha már megosztottad ezt, akkor pedig belinkelem én is egyik kedvenc youtube-csatornámat, melyen ugyan nincs sok videó, de azok mind fantasztikusak
Negritis
csak egy példa:
baggio
Igor
több mint 7 éve
Ket filmes csatornara vagyok "elofizetve", ez az egyik 😊a youtube kritikus generációban, ahol mindenki mindig mindenen kiakad érdekes felvetések arról hogyan kéne filmet elemezniha már megosztottad ezt, akkor pedig belinkelem én is egyik kedvenc youtube-csatornámat, melyen ugyan nincs sok videó, de azok mind fantasztikusak
Negritis
csak egy példa:
baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
a youtube kritikus generációban, ahol mindenki mindig mindenen kiakad érdekes felvetések arról hogyan kéne filmet elemezniha már megosztottad ezt, akkor pedig belinkelem én is egyik kedvenc youtube-csatornámat, melyen ugyan nincs sok videó, de azok mind fantasztikusak
Negritis
csak egy példa:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
a youtube kritikus generációban, ahol mindenki mindig mindenen kiakad érdekes felvetések arról hogyan kéne filmet elemeznilassan 3 éves videó mondjuk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Csak én unom már nagyon a Saul fia agyonhájpolását?Végülis minden
dugo93
több mint 7 éve
rantotthus
261
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de miután hétvégén megnéztem a Széttörvét és kifelé azt hallottam fanyalogva, hogy csak az utolsó 20 perc volt izgalmas, majdnem rárugtam az ajtót a delikvensre...
több mint 7 éve
ozibozi
17 192
Amíg nem nyert semmit addig néhány embert ha találtál akinek tetszett a film, de ők is inkább az operatőrt meg a főszereplőt emelték ki, de pl a zsidók meg utalták főleg a témája miatt...Utána más megvilágításba került az egész...szép fokozatosan.
több mint 7 éve
Jackie megnézve.NP tényleg viszi a filmet ami amugy nem túl cselekménydús és nem is tul bonyolult mégis minden perce elvezhető
több mint 7 éve
Basszuskulcs...Nekem is nagyon tetszett!
Megnézed a Fegyvertelen katonát (eltekintesz a pici giccstől, amivel MG leöntötte) és másnap jobb emberként akarsz ébredni.
Óriási film.
JC6
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Basszuskulcs...nekem a vörös teknős volt ilyen
Megnézed a Fegyvertelen katonát (eltekintesz a pici giccstől, amivel MG leöntötte) és másnap jobb emberként akarsz ébredni.
Óriási film.
JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Basszuskulcs...Megnézed a Fegyvertelen katonát (eltekintesz a pici giccstől, amivel MG leöntötte) és másnap jobb emberként akarsz ébredni.
Óriási film.
több mint 7 éve
az utóbbi időben én legjobban a Fekete Múmia átkát élveztemmondjuk egy csomó új filmet nem láttam
több mint 7 éve
Ha magyar film, akkor a félvilág. A vizsga óta a legjobb itthoni film amit láttam.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Meg nem lattam egyet sem JJ top5 os listajabol
több mint 7 éve
Hu, nekem a Fences nem tunt elsore/trailer alapjan tul jonak - elegge Oscar-baitnek tunt, a klasszikus Denzel-fele "jo sokat es hangosan kiabalok, hogy kifejezzem az erzelmeimet" arzenal felvonultatasaval... 😕 (Viola Davist leszamitva, o nem tunt rossznak), lehet hogy ez lesz az en Moonlight-om 😊 Mivel olvastam a dramat, nem is biztos hogy fair/jo otlet megnezni.. persze elzarandokolok majd ra (meg a Silence es Toni Erdmann hianyzik nekem, ami valszeg nalam TOP 10-es lesz)
Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
A szürke senkiket azért írtam, hogy legyen a felsorolásban egy magyar, a Warcraft pedig hogy legyen benne egy high budget film is (ha már a képregényes műfajt abszolút elkerülöm).A top5 az, amit foggal-körömmel védenék, a 6-10. esetén erős az érzelmi kötődés, a többi meg szimplán csak megnézésre érdemes 😊 Még a jobb nem angol nyelvűeknél (the salesman, land of mine, tony erdmann, stb.) lesz majd mit nekem is pótolnom mondjuk.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
A szürke senkik egy rakás szar. Mert szubjektv így gondolom.meg a warcraft is .
peach
több mint 7 éve
A szürke senkik egy rakás szar. Mert szubjektv így gondolom.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
ez meg is történt, tényleg egy szívszorítóan gyönyörű film, valahogy így kell ízlésesen (vagy legalábbis az én ízlésemnek megfelelően) egy mély drámát körüljárni, nem úgy, ahogy a Moonlight tettena igen, ha valami, akkor a Manchester by the sea még odaférkőzhet, de azt itt nem adják sehol a moziban, szóval várnom kell rá (bár tavaly is kiszivárgott az összes Oscar-jelölt film még a gála előtt)a La La Land és az Arrival megtekintése után meg továbbra is a Hell or High Water a 2016-os no.1. nálam, a Kaliforniai álom bár nagyon jó lett, a Sing Streetet nem übereli a maga műfajában sem, az Érkezés kifejezetten csalódást keltő volt (az Interstellarhoz hasonlóan, nem meglepő módon)Manchester by the sea / Moonlight megvolt már?
baggio
Én februárban megyek mindkettőre, a hype alapján kíváncsi leszek beférnek-e a TOP 5-be (valószínűleg igen.. mert mindent összevetve, ez elég gyenge év volt szerintem)
Igor
baggio
ezzel az összes főbb kategóriában Oscar-jelölt filmet megtekintettem, mellyel az én toplistám így alakult:
1., Hell or High Water
2., Manchester by the Sea
3., Jackie
4., Fences
5., Sing Street
---
6., La La Land
7., Silence
8., Captain Fantastic
9., Everybody Wants Some!!
10., The Nice Guys
és ha ehhez hozzávesszük a semmiképp se kihagyható a The Founder, I, Daniel Blake, Hacksaw Ridge, Rogue One, Nocturnal Animals, The Handmaiden, Florence Foster Jenkins, Eddie the Eagle, Zootopia, OJ: Made In America, Hail, Caesar!, Miss Peregrine, Warcraft, Weiner, Hidden Figures, Lion, Hunt for the Wilderpeople, The VVitch, Szürke senkik fogatot, akkor tényleg nem volt ez egy rossz év 😊 (nekem csalódás: Arrival, Kubo, Moonlight, Shallows, Elle, Allied, Passengers, A man called Ove...)
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 7 éve
írhatnék egy olyan 10-es listát, amiben tudom, hogy lenne sok átfedés, meg írhatnék direkt legalább egy olyat is, amiben nem lenne egy se, nem tudom, hogy ebben a vita tárgyát tekintve mi is az érdekes. Könyvtárosként is egy ilyen srácnak bátran ajánlanám a Harry Pottert, ha az olvasást szeretné megszeretni, pedig magát a HP-t én személy szerint nagyon nem kedvelem, de objektíven megítélve látnom kell az érdemeit.Lehet rá trollkodásból is hivatkozni, vagy el is lehet akár olvasni pár száz kanonizált film megtekintésének kíséretében, bár nyilvánvalóan az előbbi a könnyebb út.Vagy bízhat az ember egyéb, máshonnan szerzett ismereteire, tapasztalataira, benyomásaira.
baggio
Egyébként ha kéne írj egy tizes listát, hogy egy filmek iránt eddig nem fogékony, de értelmes, nyitott fiatal srácnak mondjuk mi legyen az a 10 film, amit mindenképp ajánlasz megtekintésre, szerinted hány átfedés lenne az enyémmel?
Szerintem | minimum 3 | . Ami többezer filmet véve alapul, több, mint érdekes.
Sobri Jóska
---
több mint 7 éve
Tiltakozom, az ortodox filmesztétikától elkódorgott reformer esztétikusok ne akarjanak mán az első sarokná ökümenébe burulni. Előtte tessék harcolni, patakvér megmindnen, azé legyemmá annyira szőrös a töke!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak