Golf
6 feliratkozó
2 hónapja
Kozvetiti amugy valami?Magyarországon? Hova gondolsz 😊
rokaur
Ez volt a legfurcsább Ryder, amit láttam, sikerült majdnem elchokerkedni
Tepper takarodj!
2 hónapja
rokaur
876
Kozvetiti amugy valami?
2 hónapja
Keegannek be kéne állni.
2 hónapja
Kapnak a pofájukra megint az amcsik 😊 Trump is megy ki, hogy láthassa a superior Európát lol
Tepper takarodj!
3 hónapja
Összeáltak a csillagok. Idővel kiderül szerencse volt-e.Fleetwood elchokerkedi vagy most végre nyer egyet és pont a legnagyobbat???a többiek chokerkedték el
NB2
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 hónapja
Fleetwood elchokerkedi vagy most végre nyer egyet és pont a legnagyobbat???a többiek chokerkedték el
NB2
3 hónapja
Fleetwood elchokerkedi vagy most végre nyer egyet és pont a legnagyobbat???
5 hónapja
Fleetwood jól elkúrta a végétTöketlen pancser.
NB2
Ráadásul egy ilyen gyógyegértől kikapni apám.
5 hónapja
Fleetwood jól elkúrta a végétnem veletlenul van annyi winje amennyi
NB2
5 hónapja
Fleetwood jól elkúrta a végét
5 hónapja
oakmonti course gecinehezUSGAnek biztos nagyon lucskos ettől a nézhetetlen bogeyfeszttől.Le Mans hétvége van úgyhogy nem vagyok képben
Cubehor
What's up?
🤘 gaben 🤘
5 hónapja
USGAnek biztos nagyon lucskos ettől a nézhetetlen bogeyfeszttől.Le Mans hétvége van úgyhogy nem vagyok képben
Cubehor
What's up?
6 hónapja
edition.cnn.com/2025/05/18/sport/green-mile-quail-hollow-pga-championship-spt?Date=20250518&Profile=CNN&utm_content=1747563377&utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwY2xjawKYD3BleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBBRzJob1ZwclRsVHZYQWJlAR73GQPVFzlnrCVIYyzHc0lu32rAuEgECiPf9AY752u-Sm1iJrv_NNg_U9ch3g_aem_z5BIDkCa5VPgN-w7jsx11Q
7 hónapja
B+ pont ezt nem bírták adni a tv-ben
7 hónapja
Vissza is jött szépen, úgy látom
7 hónapja
Rory nem várt vasárnapig a leolvadássalvégülis korrekt minek mindenkit a végéig lázban tartani
Jakehomer
7 hónapja
Rory nem várt vasárnapig a leolvadássalNagy kár, minden évben drukkolok neki
Jakehomer
Ez meg:
"Ken Griffey Jr., a 13-time MLB All-Star, is taking his talents to the Masters this week, stepping up to a different kind of green and view. Griffey is a credentialed photographer for Masters.com. "
7 hónapja
Kis pontosítás: ha mindketten a greenen vagytok és szólsz, hogy jelölje le, de nem teszi meg és ezt követően találod el, akkor ő kap büntit. Ha nem szólsz neki, akkor a tied a bünti.Néztem most ezt a Henley-Morikawa végjátékot az Arnold Palmeren, és a végén a greenen Henley úgy gurított a lukra (amikor birdiere ütött), hogy fent volt Morikawa labdája is. Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy mi történik, ha a gurításkor eltalálja (akár szándékosan, akár véletlenül) a másik labdáját, és az emiatt a vízbe esik, míg az övé meg a lukhoz közel, vagy akár bele?ha masik jatekos labdaja a greenen van mielott te ütnel a greenen kivülröl, pl chip es eltalalod akkor nincs bünti.
Ez szabálytalanság? Mi a következménye?
Vagy sima part of the game, így járt?
Vagy az ütött labda ahova érkezett ott marad, míg az ellökött visszakerül a kiindulóhelyzetbe?
Nem tudom kilogikázni.
Őszentsége Sobri Jóska
ha mindketten mar greenen voltatok es ugy talalod el 2 stroke minusz neked.
visszahelyezes meg ilyesmik teren szerintem itt is ervenyben van a play it as it lies, szoval ahol megall onnan jössz.
ezert szoktak inkabb jelölni es felvenni labdat.
Kúrfürst briareos
Ha a greenen nyugvó labdát eltalálja egy másik labda, és emiatt az eltalált labda vízbe esik, akkor az eredeti, vagy becsült helyére vissza lehet helyezni egy labdát. Ha a másik labda esik a vízbe, akkor az így járt, büntivel lehet tovább játszani.
8 hónapja
Néztem most ezt a Henley-Morikawa végjátékot az Arnold Palmeren, és a végén a greenen Henley úgy gurított a lukra (amikor birdiere ütött), hogy fent volt Morikawa labdája is. Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy mi történik, ha a gurításkor eltalálja (akár szándékosan, akár véletlenül) a másik labdáját, és az emiatt a vízbe esik, míg az övé meg a lukhoz közel, vagy akár bele?ha masik jatekos labdaja a greenen van mielott te ütnel a greenen kivülröl, pl chip es eltalalod akkor nincs bünti.
Ez szabálytalanság? Mi a következménye?
Vagy az ütött labda ahova érkezett ott marad, míg az ellökött visszakerül a kiindulóhelyzetbe?
Nem tudom kilogikázni.
Őszentsége Sobri Jóska
ha mindketten mar greenen voltatok es ugy talalod el 2 stroke minusz neked.
visszahelyezes meg ilyesmik teren szerintem itt is ervenyben van a play it as it lies, szoval ahol megall onnan jössz.
ezert szoktak inkabb jelölni es felvenni labdat.
9 hónapja
Néztem most ezt a Henley-Morikawa végjátékot az Arnold Palmeren, és a végén a greenen Henley úgy gurított a lukra (amikor birdiere ütött), hogy fent volt Morikawa labdája is. Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy mi történik, ha a gurításkor eltalálja (akár szándékosan, akár véletlenül) a másik labdáját, és az emiatt a vízbe esik, míg az övé meg a lukhoz közel, vagy akár bele?Ez szabálytalanság? Mi a következménye?
Nem tudom kilogikázni.
10 hónapja
Pebble Beach-en lassan fociidő alakul ki.Színtiszta szerencse, hogy a Concours nyáron lesz