rokaur

rokaur
Utoljára láttuk
16 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
862


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 napja
rokaur 862
Egyébiránt nem tartom valószínűnek, hogy csak akkor lehet feljelentést tenni, ha valakit beidéznek.
nagylaza, főpohárnok
akkor miert varunk csutortokig? en erre akartam ravilagitani ...
csebi
Mert igy meg 3 napig ez lesz a tema.
2 hónapja
rokaur 862
Nem akarom a viccekben tovább tolni, mert nem odavaló...
Elektromos kontra benzines autózás. Sajnos van benne politika is, nem kevés és most nagy divat lett egyik vagy másik mellé állni. Pont hétvégén dobta fel a yt, hogy bizony az 1800-as évek végén is egymás mellett haladt az elektromos és a benzines autók fejlesztése, hogy aztán a 20 század elejére megnyerje a harcot a belsőégésű.
Beindult a politika, főleg a német zöldek miatt és próbálják népszerűsíteni az elektromos autót, mert az ugye milyen zöld, de persze arról kevesen beszélnek, hogy az előállításuk igencsak nem zöld, illetve a töltésükhöz való energia előállítása sem az.
Én nem vagyok az elektromos autó ellen, de jelen helyzetben az elektromos autó csak városban jó, egyszerűen ha normális hatótávolságos autót akarsz, az nagyon drága. De a vicc, hogy a sima, egyszerűbb elektromos sem olcsó. Ráadásul tényleg tölteni itthon csak napelemmel érdemes otthon, de az ára szerintem akkor sem térül meg. Nem tudom ki nézi H.András videóit, de nyáron egy Audival jött haza a horvát tengerpartról és 5 órát várt (és töltött) egy töltőállomáson, mert vasárnap mindenki jött haza az elektromos autójával és ott már muszáj volt tölteni. Nah ez a röhej kategória jelenleg az elektromos autónál, a jelenlegi autómmal röhögve lementem és tényleg csak egyszer álltunk meg 15 percre. Számomra szimpatikusabb volt amúgy az a kínai megoldás, amikor kicserélték az egész aksit 5 perc alatt. De annyit el kell ismerni, hogy a benzines autózás közel 140 éves fejlesztés eredménye, majd azért megnézem az elektromos autózás 50 év múlva, biztos előrébb tart majd.
Jah és igen persze ezt az elektromos autózást a politika tolja, mert a repülőket, hajókat nehezebb basztatni a szennyezettség miatt 😊 (ezt peach is írta).
NB2
Hacsak nem tortenik valami hatalmas attores az aksik teren ebben latom en is a megoldast. Kb az lenne, hogy te nem tulajdonlod az aksit csak az autot aztan amikor "tankolni" kell egy szekrenyben kicserelesz annyit amennyit akarsz es fizeted kartyaval, a szekrenyben meg amit betettel szepen toltodne a kozeli napalem farmrol. Szoval semmivel se lenne komplikaltabb mint a mostani tankolas.
2 hónapja
rokaur 862
Mindjart uj True Detective, trailer nagyon bejott remelem olyan is lesz a hangulata a sorozatnak is.
2 hónapja
rokaur 862
Streamet tud valaki adni?
Koszi
3 hónapja
rokaur 862
M76-os 9,2 Mrd/km.... na ezt űberelje valaki? 😊
Stoki
Legalabb nem stadion, mar ennek is orulni kell 😅
4 hónapja
rokaur 862
Államcsődben nem hiszek, de egy olyan államra bízni a pénzedet, amelyiknek a kormánya egy tollvonással változtat akár egy éjszaka alatt jogszabályokon és működésének két alapvonása az akaratlagosság és az esetlegesség, legalábbis kockázatos.
Dzsokijuing
Van az észtelen lojalitás meg a racionális bizalom, állampapírba fektetni az utóbbi, mert ha ahhoz hozzá mernek nyúlni, az már tényleg a szakadék legszéle lesz
r.baggio
igy igy, hulyek lennenek azt piszkalni mikor a sajat szavazoik nagy reszet is oda tereltek. valaki irta mar itt egyszer, hogy a Fidesz megtanulta mar reg, hogy soha nem basztatjuk a magyar ember penztarcajat direkt majd lesz x-y-z kulonado.
4 hónapja
rokaur 862
A sok nyálas, leszbikus sör reklám után a Jack-et is nők reklámozzák (és nagyon nem csöcsös, bikinis csajok ahogy kellene). Rossz korba születtem basszus.
🤘 gaben 🤘
Azert mert az egy csajos pia 😉
4 hónapja
rokaur 862
itt kérdezték a CC-t? most BF miatt emagon le van árazva
 www.emag.hu/google-chromecast-google-tv-hdmi-bluetooth-wi-fi-taviranyito-hangutasitasokkal-feher-ga03131/pd/D52JF1MBM/?ref=prod_CMP-339210_13534_138978
NB2
Erről az Argoból jutott eszembe egy sor: "utána acc. c. inf."
dancogo
De reg lattam 😀

4 hónapja
rokaur 862
OTP szakavatott ügyintézői

van egy utasbiztosításom, amit le akarok mondani. a napokban lesz az éves forduló amikor fizetni kéne. egy hónappal ezelőtt bementem ezzel kapcsolatban érdeklődni, mondta a hölgy jaj persze, bármikor lemondhatom. na ma eldöntöttem hogy nem kell és lemondom. erre most egy másik fiókban közli a nő, hogy semmi baj, lemondja de ezt az évet még ki kell fizetnem, mert van egy 30 napos lemondási idejük. mondom köszi, ezt miért nem tudjátok mondani. majd tök alja módon írattatnak kézzel az emberrel egy lemondási kérvényt (köszi, hogy kuncsoroghatok) és nincs egy formanyomtatvány, amit az ügyfél elé letehetnének. amúgy meg most írhatok a biztosítónak, hátha elengedik.
mondtam a nőnek, hogy akkor lehet leveszem a számlámról az összes pénzt és majd akkor küldhetnek felszólítást😊
amúgy nem a pénz a sok, hanem a sunyi, hozzáértést nélkülöző félprofi tolvaj banda tevékenykedése basz fel.
de tudom én vagyok a hülye, hogy náluk van számlám.
Fontos_Vidra
Ez ahogy en tudom kb minden biztositasnal igy van, marmint a 30 nap, ezert is van minden evben a kotelezo gepjarmu biztositas elott 40 nappal ertesitom beallitva. Par honapja volt a fodulom elozetesen kuldtek, hogy ~60k lesz aztan egy telefon utan 41k lett. Ugyintezo mondta el se tudom kepzelni hanyan nem is figyelik pedig ha evente ujrakotod siman 10-20 ezreket tudsz sporolni.

Amugy tiltsd le az allando megbizast, aztan 60(?)nap mulva ok fogjak megszuntetni a biztositast.

Szerkesztette: rokaur
5 hónapja
rokaur 862
vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕
petey
amíg Lassie él és lő legalább 2 gólt, addig Lassie lesz a győztes. Jövőre majd azért, mert MLS bajnok és kupa győztes lesz
Toto21
Haters gonna hate.
Nemcsak Messi kapott kerdeses aranylabdat. Haaland jobban megerdemelte volna, de aki ezt igy leirja hogy Messi egy csalo az hogy gondolja? Odatelefonal?
Blevi
Figyeld meg jovore is top10 lesz, vannak akik ha meglatjak a nevet mar huzzak is be elso helyre.. Nala talan senkinek sincs jobb PRja, a foci udvoskeje.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
rokaur 862
(in before a miért itthonról megy a közvetítés idén is kérdések előtt)



shawnka
Csak Arpa legyen a tobbi nem szamit 😀
több mint 1 éve
rokaur 862
Azért a budipapírral is rá lehet szaladni. Múltkor sikerült vennem egy 40 darabosat, amiről otthon derült ki, hogy 2 rétegű. Hosszú 3 hónap volt 😀
dugo93
Rule #1: munkahelyen kell szarni! Fizessek azt is.

Szerkesztette: rokaur
több mint 3 éve
rokaur 862
Szuleim Szerbiaban mar meg is kaptak a kinai vakcinat, semmi bajuk igaz apam mondta iden nem kukoricat ultet hanem rizst de amugy semmi bajuk 😀
több mint 2 éve
rokaur 862
Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀
több mint 3 éve
rokaur 862
En csak orulok, h az en idomben nem volt senkinek kameras telefonja 😀

Ennek a kovetkezmenyeit viselniuk kell de nem kell ebbol ekkora ugyet csinalni. En veluk hozatnam helyre, de ugy h glettol kezdve festesig minden legyen tipp topp, akar tobbszor ujracsinalva az egeszet, amig nincs vizben a fal abbol tobbet tanulnak mint abbol ha felpofozzak / megbocsajtanak nekik 😊

Az en idomben ha valaki ilyet csinalt (es nem volt egy fasz) osszezartunk es az egesz szoba fizette a kart nemhogy levideozom es "felnyomom".

Szerkesztette: rokaur
több mint 3 éve
rokaur 862
2020.07.06:
Pontos összeget nem mondhatok, mert köt a titoktartás, de millió dolláros nagyságrendről van szóArena4
2020.07.07:
10-year extension worth up to $503 million.Schefter
Véletlen?
több mint 4 éve
rokaur 862
*AB cirkuszi korulmenyek kozott kirugatja magat majd kb masnap leigazol a Pats-hez, akik elso korosert vittek volna a Steelerstol*

Pats szurkolo: "A sok irigy nfl fan itt ekezi a csapatot, de mindenki aki tamperinget emleget hulye, nincs ra bizonyitek meg amugy is bevett szokas. Alljatok le a konteokkal!"

*Korabbi szemelyi edzoje nemi eroszak miatt karteritest kovetel a birosagon AB-tol*

Pats szurkolo: "A Raiders bosszuja, hat nem latjatok?!?!"
undisputedly
Ilyet én is tudok:
*EGYVALAKI leírja, hogy szerinte a Raiders bosszúja.
Nem Pats szurkoló: "Azthiszik a Pats szurkolók, hogy a Raiders bossszúja."
több mint 1 éve
rokaur 862
A mi also szomszedunk zongorazik, de nagyon szepen tolja, mikor gyakorol estenkent kikapcsoljuk a tv-t es hallgatjuk neha 😀
több mint 2 éve
rokaur 862
Ez mondjuk elég nagy baj, pl nekem.
Gyurma Pappa
Zold tea, ket hetig huzod a szad aztan mar full helyettesiti 😊




Elso ket perc, na igy kellene egy normalis orszagnak mukodnie.
több mint 2 éve
rokaur 862
Mi most mondtunk nemet egy 90 nm2-es, 1992-ben épült tetőtéri lakásra 83 millióért, hosszas mérlegelés után (11. kerület, Lágymányos). De a kínálat alapján sokkal jobb találatunk ennél nem igen lesz, itt is csak az döntött, hogy a felső szint (azaz a háló- és dolgozószoba) kb lakhatatlannak tűnt a meleg miatt.

Őrület, hogy mi megy a piacon, persze lehet mondani hogy a régióban ez a reális, viszont a fizetésekhez képest?!
r.baggio
gondolkozz így:
83 misi: mínusz CSOK 10+15 mínusz Babajáró 10 misi, és máris ott vagyunk, hogy "csak" 48 misi a lakás.
márpedig a piac így gondolkodik, hogy úgyis lesz vki hülye aki ebbe így beleugrik. és vszeg tényleg lesz.
csebi
Ha valakinek jó az, hogy eletet (ifju, aktiv, cselekvokepes korat) eladja, s roghoz kotteti. Ki az isten fasza fizeti meg a hitelt, ilyen fizetések mellett?
Baratnom kiszamolta, hogy a jelnelegi fizetesebol amennyit be tud fizetni diákhitelre, úgy 40 ev körüli lenne mire lejárna - most 26 esztendos. Fogalmam sincs mire odajutunk, hogy ha gyermeket szeretnenk, miken tudjuk finanszirozni. Az en fizetesem elviszi majd a lakas (ha hitel altal lenne, akkor meg az). Szuleim is amennyire lehetett, kerultek a hitelt, ami volt az is szerencsere letelt, am aktiv koru életükkel fizettek (auto, zetor, nehany aprosag), s nem elvezhettek az eletet, mert nem telt masra (+ gyermekneveles, tanittatas). Aldom oket, hogy nem engedtek, hogy ifju koromban felvegyem a diakhitelt.
Ventura
Azert ha valakinek hitele van meg nem rabszolga 😀 Plane ha lakashitel, mert azert vegso soron a lakas/haz meg mindig egy biztositek, a fogyasztoi hiteleket en is utalom, eletemben nem volt es ha minden jol megy nem is lesz.

A masdik kiemeleshez par gondolat, nem ellened iranyul de egyre tobbet latom ezt elojonni:
Ez azert egy nagyon instagram / facebook stb. altal felfujt gondolkodas. Az elet attol, hogy nem nyaralsz/telelsz minden evben vagy nem csereled a telefont evente bizony lehet elvezetes. Egyszer voltam tengeren, mehetnenk (mostmar) ha szeretnenk minden evben, de abban a kis szabadsagban ami van inkabb hazamegyek es sutunk/fozunk a haverokkal, csaladdal, sorozunk es beszelgetunk / nevetunk. Ha van egy munkad amit szeretsz es olyan emberek vesznek korul akikkel jol erzed magad akkor egy teljes es boldog eletet le tudsz elni, ha ez nincs lehet 6 lakasod, utazhatsz barhova ugyan ugy uresseget fogsz erezni 😊
(Mondom ezt ugy, hogy az en szuleim is foldmuvelesbol elnek - zetorbol kovetkeztetve - vegiogdolgoztak az eletuket, de ha megkerdezem, hogy hianyzott e barmi a valasz, hogy nem 😊)

Szabo Peter off 😀

Szerkesztette: rokaur