rokaur

rokaur
Utoljára láttuk
16 perce
Regisztrált
több mint 1 éve
Fórum hozzászólások
51


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 órája
rokaur 51
Elhangzott itt már sok vélemény a védelemről, pro és kontra de valahogy senkinek sem sikerült megfogalmaznia, hogy mi is az igazi baja jelenleg ezzel a csapatrésszel.Abban egyetértettünk, hogy nem "szar" , mégis valami hiányzik ahhoz, hogy bízzunk bennük. És azt azért szögezzük le, hogy SB győzelmen kívül minden más eredmény csalódás lenne számunkra idén (nyilván lesz ez majd máshogy is de azon a hídon majd akkor megyünk át ..) és kétszer már beleszaladtunk, hogy az elit o majd megoldja dologba..
Leírom, hogy nekem mi a bajom velük.
Ennek a védelemnek nincs arculata, karaktere, vezére.Ez a védelem "jómunkásemberekből" áll. Ez a védelem tavaly dominált 49 sacket szerzett uralta a LOS-t és a sec-et top3as szintre emelte.Volt egy elite DE-je aki tüzelte a társakat (elég csak megnézni a soundfx videóját az nfl.com-on) volt egy Collins-a aki első szándékból kiütni akarja az ellenfél kezéből a labdát nem csak földre vinni, volt egy Chung aki seggre fejelte a szembejövő futót.
Ezek eltűntek. Náluk nincs egy kurva trashtalk , taunting, late hit, roughing the passer, H2H, van helyette holding meg DPI szarásig. Az utóbbi időben nem akkor ugrok fel meccs közben a fotelből mikor kiosztunk egy nagy hitet, hogy ez igen, hanem akkor mikor Dola, Edelman,Gronk vagy Hogan kap egy olyat, hogy nem tudom eldönteni, fel áll-e még valaha.. Nem lökjük ki az elkapót az elkapás után a pálya szélén úgy , hogy összetolja a stadion első 3 széksorát.Nincs meg bennük a "csibészség", nem büntetünk... Ne értsetek félre nem a szándékos sérülésokozásra gondoltam, azt én is elítélem.
BB az évek során kiölte az egyéniségeket ebből a csapatrészből (erről pár éve már ment egy vita itt)csak idén 3 játékos ment részben ez miatt is, Jones, Easley, Collins.Ezek közül egyik sem pénzkérdés volt. Easley több dead-et hagyott mint a cap hitje, Jones kb 2.5 milla + lett volna idén(Cooper 2milla+Long 3 helyette) és jött volna utána egy 3/33, Collins ellenértéke pedig két csomag szotyi.. Ezek a trade-ek, cut-ok igen is ott vannak a fejekben.
Ha már DMC is nyilatkozott róla akkor tényleg ott van..
Fogy a talent, nem tudjuk fejleszteni a meglévő játékosokat (Ryan, Coleman, Harmon, Sheard, Mingo, Mekkelek, Rowe) Aki jó vagy jó volt (DMC, HT, Collins, Jones, Butler) nem azért jók mert a pozíciós edzők jó munkát végeztek hanem mert kb nem tudtuk elrontani őket...Btw Collins és Jones is brutál jó/jó lesz a jelenlegi csapatában.
És ehhez van egy bólogatójános DC-nk.
Komolyan nem tudom elképzelni, hogy ki és miért lát fantáziát benne, mint HC.
Ez a védelem felvette az ő mentalitását. Mit várunk egy olyan embertől akiről csak az a kép van meg, hogy áll karba tett kézzel a pálya szélén a füle mögött az ácsceruzával és néz , mint az üveghal.. Ha nagy a gond akkor BB térdel a védelemnél és osztja az észt..
Amit olvastam róla az kimerült abban, hogy iszonyatosan jó elemző hírében áll de ezzel csak az a baj, hogy motiválni nem tud..max kiölni az ösztönt a védőkből.
Mivel BB nem vált szezon közben koordinátort ezért nagyon remélem, hogy év végén elviszi valaki HC-nek és jöhet Vrabel vagy Pepper Johnson .
És való igaz az eddig eltelt évek BB-t igazolják és én is hamut szórok a fejemre ha ebből a védelemből még idén egy pofás egységet varázsol. 😊
gordon
2016: Tessek a vedelmet a tamadokkal helyettesiteni ;D

Szerkesztette: rokaur
3 órája
rokaur 51
SB -> Brady menjen nyugdijba -> PO -> SB, business as usual 😀

Egyelore nem is kell tobb senkitol, 9-1, nalam ez a meccs tuti buko volt a szezon elott. Csak a Ravens vert meg minket akik ha most lenne az SB gond nelkul be is huznak csakhat ezt a format februarig kell birni, ami valljuk be nem sok csapatnak megy.
rokaur
Azert a Ravens nem egy kutyauto csapat es Haribo egy-ket korabbi hulyesegetol eltekintve is top edzo, tudnak format idoziteni.
Sztem a Ravens lehet az egyik csapat amelyik SB-be juthat es meg is nyerheti.

A kozvetitesekben sokszor hasonlitottak LJ-t Vickhez ill. a Pats meccsen Romo kiemelte mennyire jol keveri JMD a playhivasokat, de azt is h az Eagles D is jo volt most.
Solymi
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem olyan regen talan (2016) pont november volt es akkor a vedelem kapta a fikat, semmi fejlodes nem volt az egyik legjobb vedo el lett kuldve a Browns-hoz es tudjuk mi lett a vege. Az NFL-ben ket embert nem szabad soha leirni / megkerdojelezni: BB-Brady.
4 órája
rokaur 51
Wynnt miért várjátok annyira? Mi ez a hatalmas bizalom irányába, Ő rookie, nem? Gronk meg visszajönne, egyből el is tiltanák fű miatt.
Szokol
Javits ki ha tevedek de o nem ezeket a CBD termekeket reklamozza ami csak ilyen olajok... ami utan nincs eltiltas (kerdezem ezt nagyon nagyon laikusan). Amugy is szerintem jo emberhez meltoan o iszik 😀
4 órája
rokaur 51
SB -> Brady menjen nyugdijba -> PO -> SB, business as usual 😀

Egyelore nem is kell tobb senkitol, 9-1, nalam ez a meccs tuti buko volt a szezon elott. Csak a Ravens vert meg minket akik ha most lenne az SB gond nelkul be is huznak csakhat ezt a format februarig kell birni, ami valljuk be nem sok csapatnak megy.

Szerkesztette: rokaur
2 napja
rokaur 51
 twitter.com/EurBeyondCoal/status/1187011061427458048
szép kezdeményezés, esélytelen hogy bármi történjen 😀
Negritis
egyébként pont akartam váltani a korrupcióról, hogy a környezetvédelem miért lett politikai ügy?
akarom mondani miért lett jobb-bal oldali ellentét?
NB2
Mert a ballibsik -más szabad, populista ügy momentán nem igazán lévén- próbálják kisajátítani maguknak. A jobbereknek meg a harcbárkiellen attitűd a lényeges. És mivel ez egy összetett, megfoghatatlan problémakör rengeteg nagyvállalati érdekkel a háttérben, így ezen jól el lehet huzakodni napestig. Márpedig a politikában a 2010es években a médiaidő a legfontosabb.
Ha mindkét fél azt mondaná, hogy "zöldebb világot", de persze a multiérdekek miatt tenni egyik se tudna semmit, akkor abból hogy lenne sajtója akármelyik félnek? Sehogy.
Hát nagyjából ezért.
Sobri Jóska
amerikában ez egy kicsit más fajta kérdés
ott ugye az van h a rep oldal minden fajta szabályozást megszüntetne így a környezetvédelmit is(nagy cégek javára)
a baloldal meg "brutálisan" adóztatná a nagy cégeket hogy a környezetvédelmi és a szociális dolgokra jusson valamiből
a corp demek meg próbálnak 2 oldalra nyalni
Negritis
Igen, ez a narratíva.
De a demokrata oldal fő támogatói “ugyanazok” a cégek.
Sobri Jóska
ezért emeltem ki külön a corp demeket és a "baloldalt"
AOC-Sanders-Warren(?) pont hogy a cégeknek akar beinteni és érdekes lesz sikerül-e
Negritis
A kampanyban maximum 😉
Green new deal is egy kozepiskolas iromany volt, csak nagy sajtot kapott.

Szerkesztette: rokaur
13 napja
rokaur 51
Igen, ezt azért én se hiszem el. Minden évben előjönnek ezek a "PO-ra tartalékolunk" dumák gyengébb meccsek után, de mindig kiderültek, hogy nem így van, hanem konkrétan azon a meccsen annyira nem ment/szarok voltunk.

ZERO_L
Elég pofásak is voltak azok a PO-k mellékesen, szóval éppen valaki gondolhatja így 😊
14 napja
rokaur 51
Valaki leforditaná mit írt ki.?
Norbi180
huha.. 😀 Eskü megpróbáltam de a "blood bitch made ass lil boy"-nál eltört az agyam 😀
14 napja
rokaur 51
Ez most kellett, kis uzsonna az ESPN-nek, legyen miről "vitázni" aztán mehet a "pats vs everybody", kis tűz kellett már a csapat körül.
Nyáron ezt a 8-1et simán aláirom, sőt most is 😀 Nekem a 12-4 az elvárás, lesz itt még vereség. A Ravens megoldogozott ezért, PO-ban kell/lehet javítani, ott jobban fáj.
A lényeg most, hogy legyen kémia Brady, Harry és Sanu között, Edelman majd megérkezik a PO-ra ugy igazából - hát láttátok a szakállát?! majd ha a madárfészek bukkan elő a sisakból akkor lesz az igazi 😀
14 napja
rokaur 51
Én ebbe a meccsben nem látok akkora gondot. Lenyomtunk 9 meccset egyhuzamban. Mindenki tudta ezt a D nem fogja sokáig bìrni. A Ravens csak annyit csinált amit tud fut-fut passz, annyi különbséggel hogy mocsok frissek és motiváltak voltak. Ha találkozunk a PO-ban akkor a nyakamat teszem rá hogy 20 lesz közte a javunkra. Az O feltámadni látszik, a D pihentebb lesz. No para.
ParadSEC
Az ugy bator frissen a vereseg utan. Nemhiaba a Pats fanok a legszimpatikusabbak 😊
Borbinho
Lesznek elegen majd akik siránkoznak (náluk meg majd az lesz, hogy 8-1nél mit sírsz), ha ő pozitív tud maradni a meccs után a Pats topikban, hát had legyen már az 😊
21 napja
rokaur 51
vazze Newhouse és Nugent😕
NB2
Under 40,5 van nalam, csak nekem segitenek😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
rokaur 51
*AB cirkuszi korulmenyek kozott kirugatja magat majd kb masnap leigazol a Pats-hez, akik elso korosert vittek volna a Steelerstol*

Pats szurkolo: "A sok irigy nfl fan itt ekezi a csapatot, de mindenki aki tamperinget emleget hulye, nincs ra bizonyitek meg amugy is bevett szokas. Alljatok le a konteokkal!"

*Korabbi szemelyi edzoje nemi eroszak miatt karteritest kovetel a birosagon AB-tol*

Pats szurkolo: "A Raiders bosszuja, hat nem latjatok?!?!"
undisputedly
Ilyet én is tudok:
*EGYVALAKI leírja, hogy szerinte a Raiders bosszúja.
Nem Pats szurkoló: "Azthiszik a Pats szurkolók, hogy a Raiders bossszúja."
2 hónapja
rokaur 51
Cannon reakcioja megvan mikor Newhouse azt mondta megtanulta a playbook 80%-at tegnapig?😀 ha megtalalom a videot beteszem, nagyon nagy😀
 www.trendsmap.com/twitter/tweet/1173414416882262017

Szerkesztette: rokaur
2 hónapja
rokaur 51
Ez a meccs arra volt jo, hogy megtalaljatok a bajuszos bradyt, mostmar nincs megallas ebbol dinasztia lesz 😊
több mint 1 éve
rokaur 51
régóta vagyok read-only módban itt, mert mint aki még ismerkedik ezzel a sporttal rengeteg hasznos infót találok itt, konstruktívan hozzászólni meg nem tudok. ezután is maradok inkább olvasó de regisztrálnom kellett, hogy le tudjam némitani ezt az embert. Javaslom inkább olvasd te is.
(Vagy nagyon ügyes húzás az adminoktól, nyertek plusz egy felhasználót)
14 napja
rokaur 51
Valaki leforditaná mit írt ki.?
Norbi180
huha.. 😀 Eskü megpróbáltam de a "blood bitch made ass lil boy"-nál eltört az agyam 😀
1 hónapja
rokaur 51
Nekem ezek vannak a hetre (mind Unibet):
Falcons - Rams: Rams - 3 (1.97)
Colts - Texans: Texans (2.00)
Seahawks - Ravens: U49 (1.91)
Giants - Cardinals: Giants - 3 (1.95)
Cowboys - Eagles: Eagles (2.30)
1 hónapja
rokaur 51
Ilyet talatam a Drol:
*Points Per Game: 5.6, 1st
*Yards Per Game: 162, 1st
*Yards Per Play: 3.5, 1st
*Rushing Yards Per Attempt: 2.3, 1st
*Touchdowns: 0, 1st
*1st Downs: 32, 1st (SF is a distant 2nd with 46)
*Interceptions: 6, 1st
*Passes Defensed: 16, 1st
*Sacks: 13, 1st
*QB Hits: 25: 2nd
*Net Yards Per Pass Attempt: 4.0, 1st
*Average Yards Per Pass Attempt: 2.7, 1st
ELIT!
2 hónapja
rokaur 51
Ricsi irja a " farenheit to celsius online converter" a googlbe😀
3 hónapja
rokaur 51
Én ha jól olvastam, akkor igazából Kraft, Brady, Guerrero és egy ügyvéd a tulajdonosa a cégnek. Arra van szerződésük a csapattal, hogy 200$/h kezeljenek sportolókat, itt nehezményezik sokan, hogy a legtöbb csapatnál ugye ezek az intézmények fizetnek a csapatnak ezért.
Az én személyes véleményem az, hogy azért az amerikai vállalatokat ismerve akik ott optimalizálnak ahol tudnak nem osztogatnak csak úgy külön pénzeket, azért van jó pár jól menő ügynök akik abból élnek, hogy amit csak tudnak kisajtoljanak a csapatokból. Nem mondom, hogy nincs mutyi a háttérben annyira naiv nem vagyok, viszont valahol Brady érdeke is, hogy ebben a csapatban maradjon neki már a "legacy"-ról szól ez, nem hiszem a Jetsben is ezeket produkálná márpedig a TB12 addig adja el a termékeket amíg nyersz, senki se kíváncsi a vesztes edzés-módszereire.
Amúgy volt itt régen egy kalkuláció, hogy eléggé téves az, hogy Brady milyen olcsón játszik.
3 órája
rokaur 51
Elhangzott itt már sok vélemény a védelemről, pro és kontra de valahogy senkinek sem sikerült megfogalmaznia, hogy mi is az igazi baja jelenleg ezzel a csapatrésszel.Abban egyetértettünk, hogy nem "szar" , mégis valami hiányzik ahhoz, hogy bízzunk bennük. És azt azért szögezzük le, hogy SB győzelmen kívül minden más eredmény csalódás lenne számunkra idén (nyilván lesz ez majd máshogy is de azon a hídon majd akkor megyünk át ..) és kétszer már beleszaladtunk, hogy az elit o majd megoldja dologba..
Leírom, hogy nekem mi a bajom velük.
Ennek a védelemnek nincs arculata, karaktere, vezére.Ez a védelem "jómunkásemberekből" áll. Ez a védelem tavaly dominált 49 sacket szerzett uralta a LOS-t és a sec-et top3as szintre emelte.Volt egy elite DE-je aki tüzelte a társakat (elég csak megnézni a soundfx videóját az nfl.com-on) volt egy Collins-a aki első szándékból kiütni akarja az ellenfél kezéből a labdát nem csak földre vinni, volt egy Chung aki seggre fejelte a szembejövő futót.
Ezek eltűntek. Náluk nincs egy kurva trashtalk , taunting, late hit, roughing the passer, H2H, van helyette holding meg DPI szarásig. Az utóbbi időben nem akkor ugrok fel meccs közben a fotelből mikor kiosztunk egy nagy hitet, hogy ez igen, hanem akkor mikor Dola, Edelman,Gronk vagy Hogan kap egy olyat, hogy nem tudom eldönteni, fel áll-e még valaha.. Nem lökjük ki az elkapót az elkapás után a pálya szélén úgy , hogy összetolja a stadion első 3 széksorát.Nincs meg bennük a "csibészség", nem büntetünk... Ne értsetek félre nem a szándékos sérülésokozásra gondoltam, azt én is elítélem.
BB az évek során kiölte az egyéniségeket ebből a csapatrészből (erről pár éve már ment egy vita itt)csak idén 3 játékos ment részben ez miatt is, Jones, Easley, Collins.Ezek közül egyik sem pénzkérdés volt. Easley több dead-et hagyott mint a cap hitje, Jones kb 2.5 milla + lett volna idén(Cooper 2milla+Long 3 helyette) és jött volna utána egy 3/33, Collins ellenértéke pedig két csomag szotyi.. Ezek a trade-ek, cut-ok igen is ott vannak a fejekben.
Ha már DMC is nyilatkozott róla akkor tényleg ott van..
Fogy a talent, nem tudjuk fejleszteni a meglévő játékosokat (Ryan, Coleman, Harmon, Sheard, Mingo, Mekkelek, Rowe) Aki jó vagy jó volt (DMC, HT, Collins, Jones, Butler) nem azért jók mert a pozíciós edzők jó munkát végeztek hanem mert kb nem tudtuk elrontani őket...Btw Collins és Jones is brutál jó/jó lesz a jelenlegi csapatában.
És ehhez van egy bólogatójános DC-nk.
Komolyan nem tudom elképzelni, hogy ki és miért lát fantáziát benne, mint HC.
Ez a védelem felvette az ő mentalitását. Mit várunk egy olyan embertől akiről csak az a kép van meg, hogy áll karba tett kézzel a pálya szélén a füle mögött az ácsceruzával és néz , mint az üveghal.. Ha nagy a gond akkor BB térdel a védelemnél és osztja az észt..
Amit olvastam róla az kimerült abban, hogy iszonyatosan jó elemző hírében áll de ezzel csak az a baj, hogy motiválni nem tud..max kiölni az ösztönt a védőkből.
Mivel BB nem vált szezon közben koordinátort ezért nagyon remélem, hogy év végén elviszi valaki HC-nek és jöhet Vrabel vagy Pepper Johnson .
És való igaz az eddig eltelt évek BB-t igazolják és én is hamut szórok a fejemre ha ebből a védelemből még idén egy pofás egységet varázsol. 😊
gordon
2016: Tessek a vedelmet a tamadokkal helyettesiteni ;D

Szerkesztette: rokaur