Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Beszarok ezen a sok hetmeteresen.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
első körben nyerni kéne ...Az a ciki, hogy ha nyernénk is egy-két góllal, még akkor is kieshetünk az esti meccs eredményétől függően...2 mar jo
warr_b
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Az a ciki, hogy ha nyernénk is egy-két góllal, még akkor is kieshetünk az esti meccs eredményétől függően...2 mar jo
warr_b
több mint 2 éve
Az a ciki, hogy ha nyernénk is egy-két góllal, még akkor is kieshetünk az esti meccs eredményétől függően...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Kapufarol be, majd ki, ez is dönt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
sportembereket kéne nevelni b+ meg nem primaodonnákat ..
több mint 2 éve
geci bazdmeg, beszélgetnek hátul hárman, Máthé ünneplteti magát erre 1 ember besétál és gólXDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 2 éve
mi a faszért nem tudunk a védekzésre figyelni mikor gólt lövünk?
több mint 2 éve
Antonius
1 701
Nem is tudom melyik a szánalmasabb, a magyar védekezés, vagy ez a 2 idióta "kommentátor"...
Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
Gyilkos 2 perc 😕
több mint 2 éve
semmi új, leszopatnak minket lábon.Nekem is ez az érzésem. Félek, fájdalmas, infarktusközeli lesz a vége.
jó EB volt.
petey
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Ez a meccs tuti x lesz.Vagy ide vagy oda 1 gól....
Vrij6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ez a meccs tuti x lesz.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
semmi új, leszopatnak minket lábon.Ezt azért így nem mondanám, de benne van hogy kikapunk sajnos.
jó EB volt.
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ja, de mi nem nyerunk 5tel az tutiRemélem ezt valahogy behúzzuk, ők már továbbmentek, vigyenek minket is 😊biztos, hogy továbbmentek?
davemayer
ha Hollandia és mi is nyerünk +5-tel, akkor ők kiesnek, nem?
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Miért nem varialunk valamit védekezésben?Ennél rosszabb nem igen lehet. 20 perc alatt kaptunk 13-at.
több mint 2 éve
Ilyen rohanásból eddig ritkán jöttünk ki jól…Kicsit lassítani kellene a játékot!
több mint 2 éve
Szerintem még Izland is kieshet, bármi lehet. Amúgy én is szoros meccset várok, maximum 2-3 gólon belül.Remélem ezt valahogy behúzzuk, ők már továbbmentek, vigyenek minket is 😊biztos, hogy továbbmentek?
davemayer
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Remélem ezt valahogy behúzzuk, ők már továbbmentek, vigyenek minket is 😊biztos, hogy továbbmentek?
davemayer
több mint 2 éve
engem semmilyen eredmény nem fog ma meglepni. Simán kikaphatunk hattal, de akkor sem esik le az állam, ha 8-al nyerünk.Érdekes megközelítés, én nem hinném hogy bárki is 3nál többel nyerne, egyik csapat sem hagyná ezt. Én szoros meccset várok, remélem behúzzuk.
Én valahogy nem érzek szoros meccset, valakinek nagyon nem jön ki majd a lépés szerintem
Antonius
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Antonius
1 701
engem semmilyen eredmény nem fog ma meglepni. Simán kikaphatunk hattal, de akkor sem esik le az állam, ha 8-al nyerünk. Én valahogy nem érzek szoros meccset, valakinek nagyon nem jön ki majd a lépés szerintem
Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
Remélem ezt valahogy behúzzuk, ők már továbbmentek, vigyenek minket is 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal