Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Csóri portugálok nagyon szétvannak mentálisan és fizikálisan is, ma nyerni illene..Akkor jo esellyel ma gyozelem vagy kieses, jol sejtem?Valszeg jah, ha ma kikapunk/x-elünk max vmi körbeverésben bízhatunk.
gabokocka
empty taxi
több mint 2 éve
Akkor jo esellyel ma gyozelem vagy kieses, jol sejtem?Valszeg jah, ha ma kikapunk/x-elünk max vmi körbeverésben bízhatunk.
gabokocka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Akkor jo esellyel ma gyozelem vagy kieses, jol sejtem?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
lesz olyan is, de kell olyan is aki tud középen védekeznimanapság már nem minden a magasság...az átlövő szerep szerintem átalakulóban hosszútávon...kevésbé nagydarab de atletikus játékosoké lesz a poszt akik nem méretből hanem iszonyat rugókkal ugranak,lőnek át aztán meg és simán képesek visszaérni támadás végén de betörni,irányítani is képesekigen, és itt jön be az irányító-szélső nevelésalapvetően a sok cserélgetéssel van a gond ...vannak jó védőink,meg támadóink de rohadtul nincs már idő hogy fel-le rohangáljanakPedig a keret 90%-a pont ilyen.ez sztem nettó hülyeség
130-140 kilós, 2 méteres birodalmi lépegetőkkel esélyed sincs egy rágyorsítós, gyorspasszos, lerohanásos játékban, ami ráadásul még jobban felgyorsult az elmúlt években, mi viszont ugyanazon a szinten ragadtunk. Kb 6-8 éves lemardásunk van.
#JC6
Bánhidi a posztján top3 játékos aki a BL-ben rendre csapata húzóembere
a második félidő végén bodó húzta a csapatot és adott bármilyen esélyt
ancsin szánalmas, de tőle mit vártunk?
a gond nem az hogy vannak masszívabb 2 way játékosaink mert kellenek ők a belső védekezéshez
a gond az hogy nincs 2way irányítónk
nincs BL szinten elit szélsőnk
van egy Sipos aki támadásban borzalmas, cserébe védekezésben sem elit (jó de nincs ott a szűk elitben)
ezen kívül ahogy már más is írta gólok után ünnepeltünk ahelyett hogy visszazártunk volna
ehhez jön az hogy a 3 kicsiből legalább 2t cserélni vagy bújtatni kell állandóan
amúgy továbbra se a védekezésen ment el a meccs hanem azon hogy szánalmasan támadunk főleg az elején utána meg lendületből mentek
szal a fő gond az hogy:
1. kevés igazi klasszis van a csapatban (kapusok és bánhidi sztem csak)
2. nincs rendes 2way irányító, aki van az is formán kívül volt
3. nincsenek legalább BL top8 szinten stabil kezdő szélsőink
4. fejben teljesen máshol voltunk mint kellett volna, kb kiküldtük a mezt ők meg vért szarni jöttek
Negritis
yooker
Negritis
yooker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
manapság már nem minden a magasság...az átlövő szerep szerintem átalakulóban hosszútávon...kevésbé nagydarab de atletikus játékosoké lesz a poszt akik nem méretből hanem iszonyat rugókkal ugranak,lőnek át aztán meg és simán képesek visszaérni támadás végén de betörni,irányítani is képesekigen, és itt jön be az irányító-szélső nevelésalapvetően a sok cserélgetéssel van a gond ...vannak jó védőink,meg támadóink de rohadtul nincs már idő hogy fel-le rohangáljanakPedig a keret 90%-a pont ilyen.ez sztem nettó hülyeség
130-140 kilós, 2 méteres birodalmi lépegetőkkel esélyed sincs egy rágyorsítós, gyorspasszos, lerohanásos játékban, ami ráadásul még jobban felgyorsult az elmúlt években, mi viszont ugyanazon a szinten ragadtunk. Kb 6-8 éves lemardásunk van.
#JC6
a gond nem az hogy vannak masszívabb 2 way játékosaink mert kellenek ők a belső védekezéshez
van egy Sipos aki támadásban borzalmas, cserébe védekezésben sem elit (jó de nincs ott a szűk elitben)
ezen kívül ahogy már más is írta gólok után ünnepeltünk ahelyett hogy visszazártunk volna
ehhez jön az hogy a 3 kicsiből legalább 2t cserélni vagy bújtatni kell állandóan
amúgy továbbra se a védekezésen ment el a meccs hanem azon hogy szánalmasan támadunk főleg az elején utána meg lendületből mentek
szal a fő gond az hogy:
4. fejben teljesen máshol voltunk mint kellett volna, kb kiküldtük a mezt ők meg vért szarni jöttek
Negritis
yooker
Negritis
több mint 2 éve
A hollandok 2 jó emberrel és kb félamatőrökkel nyertek, ne vicceljunk már hogy ezt nem lehet itthon megoldani. 3 edző van ott és egyiknek sem jutott eszébe menet közben váltani emberfogasra, nyitott vedekezesre, bármire. Ha a magas dagadtat korbefutjak 10-szer nem 11. - re jön a megváltás Hogy milyen kókler a nevelés és a rendszer az jelen helyzetben tök mindegy, majd az okosok úgyis megmagyarázzák, hogy mi hibádzik még.
több mint 2 éve
igen, és itt jön be az irányító-szélső nevelésalapvetően a sok cserélgetéssel van a gond ...vannak jó védőink,meg támadóink de rohadtul nincs már idő hogy fel-le rohangáljanakPedig a keret 90%-a pont ilyen.ez sztem nettó hülyeség
#JC6
szal a fő gond az hogy:
Negritis
yooker
több mint 2 éve
alapvetően a sok cserélgetéssel van a gond ...vannak jó védőink,meg támadóink de rohadtul nincs már idő hogy fel-le rohangáljanakPedig a keret 90%-a pont ilyen.ez sztem nettó hülyeség
#JC6
szal a fő gond az hogy:
Negritis
több mint 2 éve
Jah!Mobilmedencével elég sok helyen meg lehet rendezni egy úszó eb-t még az én kertemben is🙂
A létesítmény tervezője, Skardelli György szerint koncertek is lesznek benne és még úszó VB-Eb, mobilmedencével is megrendezhető lenne benne.
Bruschi85
gordon
Kombank Arénában meg is valósult.
24.hu/sport/2016/01/17/vizilabda-eb-nezorekordokat-dontoget-belgradi-kombank-arena/
Bruschi85
A szinkron úszás a Duna arénában, a vízilabda meg az MVM-ben...?
Soha nem lesz ott víz, max ha jön egy vizicirkusz
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Pedig a keret 90%-a pont ilyen.ez sztem nettó hülyeség
#JC6
szal a fő gond az hogy:
több mint 2 éve
Mobilmedencével elég sok helyen meg lehet rendezni egy úszó eb-t még az én kertemben is🙂
A létesítmény tervezője, Skardelli György szerint koncertek is lesznek benne és még úszó VB-Eb, mobilmedencével is megrendezhető lenne benne.
Bruschi85
gordon
Kombank Arénában meg is valósult.
24.hu/sport/2016/01/17/vizilabda-eb-nezorekordokat-dontoget-belgradi-kombank-arena/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
az "esélyesség" terhe azt hiszem megoldódott ...a portugálok eléggé foghíjasak ha minden igaz továbbra is , nekünk meg jó értelemben kell fanatizálni a játékosokat de szerintem ezzel sem lesz gond , maguktól is menni fognak de kell az önbizalomnövelő kezdés!
kb holnap az első 15 percben ki fog derülni merre tovább!
Bánhidivel nem tudom mi lesz de nem úgy tünt hogy nagyon erőltetni kellene ....
ha sikerül nyerni elég jó meccs lehet Izland ellen is
több mint 2 éve
Ez a norvég-orosz ez mi? 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mobilmedencével elég sok helyen meg lehet rendezni egy úszó eb-t még az én kertemben is🙂
Bruschi85
több mint 2 éve
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Fociban már vagy 15 éve van akadémiai rendszer. És hű de milyen jó lett tőle a focink.Melyik sportban lettek jobbak a magyar sportolók? Mert kéziben sem, ahogy máshol sema. A légiósoknak ellenben qrva jó lett az tény, nem is kérdés, de Az elmúlt évtizedes eredményeket figyelembe véve, hol, merre történt előrelépés?Gondolom ignoráljuk az olimpiát ,hogy a további pontjaid igazak legyenek.
Azon kívül hogy elloptak annyi követhetetlen milliárdot, hogy nem is lehet összeszámolni.
Az építkezések tolvajlása mellett már lassan a csókos edzők is sportkocsival járnak edzést tartani.
Ellenben nincs utánpótlás, lószar a tömegsport támogatása. A megépített kispályakat, focipályákat pl kerítésekkel védik a focizni, sportolni akaró gyerekektől, nehogy tönkretegyék.
Vicc az egész, bár viccnek lehet már durva. 😉
ozibozi
Plusz mégha lassú észjárással,de az egyes csapatsportágak vezetői kezdenek rájönni,hogy annyira nem is lenne hátrányos,ha inkább kinevelnék a játékosokat,minthogy légióssal feltölteni és tényleges alapot biztosítani a jövőben a fejlődésre. Kéziben is Szeged elkezdte,Veszprém ebben az évben kezdte el, jégkorongban ebben az évben alakult ki az akadémiai rendszer,Vízilabdában jól működik a tehetségek kinevelése szóval van ott azért szerintem.
DrChef
Alapvetően a bajok a társadalmi viszonyainkban vannak, az sugárzik ki minden területre, a sportba is. És ezt pénzzel nem lehet megoldani, ehhez a viszonyokat kellene újradefiniálni. Jelenleg (is) következmények nélküli, urambátyám rendszerek működnek a sportágakban (is(, ami nem tud elég hatékony lenni akkor sem, ha öntik bele a pénzt. Néha ugyan beüt egy aranycsapat vagy egy olimpiai bajnok pólócsapat, ha olyan mázlink volt / van, hogy felbukkan egy sportági Belichick, és kibírja pozícióban elég ideig. Az ilyen időnként át tudta / át tudja ütni a sok ellenszelet, de az ilyen kaliber ritka. Ha nincs ilyen, akkor a viszonyok diktálnak, és a következmények nélküliség nihilt teremt. Legfeljebb pénzben úszó nihilt, de a nihil pénzben úszva is vereséget szenved, ha leírt szabályok szerint kell játszani, kiskapuk nélkül, met kevésbé hatékony. A sportban többnyire meg leírt szabályok vannak, a való élethez képest jóval kevesebb kiskapuval. Az urambátyám rendszereknek ez nem jó terep.
Node tényleg legyen a kézilabdáé a topic újra. Ez a válogatott a szuboptimális környezet ellenére érzésem szerint tehetséges. Lehet, hogy túl nagy darabok a játékosok, de elég jók. 😊 És szerintem Chema is az. Még megfordulhat az EB a rossz kezdés ellenére is talán.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
AKKOR INNENTŐL CSAKIS HAJRÁ MAGYAROK 😊 😊 😊 ! Holnap megverni Portugálok 😀 Aztán lesz, ahogy lesz, a többi szvsz menjen a politikába vagy pmbe 😉
több mint 2 éve
"Semlegesként" kurva nagy gyász ami itt megy ..... egy par erdemi hsz melett (stadion bejutas,csapatepites)az acsarkodas egymasra a szokasos szereplokkel! Csak nekem kurva unalmas már? Nem hiszem el hogy 10000jere is kepesek vagytok nekiugrani egymasnak ....Olvashatatlan az egesz baszki
Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Na látod ez nem igaz, elég sok dologgal nem értek egyet azzal kapcsolatban amit csinàlnak, bennem ez egyáltalán nincs meg hogy bármit csinálnának az szent.Szólított a fene 😆OFF. Ha már megszólíttattam: Akár filozófiai, politikaelméleti, akár gyakorlati politikai alapon rendelkezem megfelelő érvrendszerrel az álláspontom mellett, sztem. Max Te, ill Ti képtelen vagytok az értelmezésére. Dobjak kesztyűt a lábad/lábatok elé? (már, ha érted/értitek egyáltalán?)Hagyd, nem fogod meggyőzni a hívő tagozatot...De látnánk legalább, hogy épül valami az egészből... A parasztvakítás megy, amit pénzzel meg lehet venni az megvan, sokszorosan túlfizetve bármelyik másik országot amelyik kézilabdát látott már.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
Ez semmi más, csak egy üres lufi, amit a pénzszivattyúk melléktermékeként fújnak és fújnak. Ha neked ez a csillió pénzbe kerülő lufi eredmény vagy siker a te dolgod, de attól még nem lesz kevésbé hitvány
FLZOLI
Viktor/a fidesz/a kormány/a ner csinálta, tehát JÓ.
warr_b
Csak ennek a tere nem ez a topic. Megtaláltok.
Fungus
Öhm, a diplomáid számát meg a végzettségeidet asszem elfelejtetted leírni 😉
Amúgy kit akarsz itt meggyőzni és minek, amikor láthatóan lenézed és ostobának tartod az ide írogatók nagy többségét?
Egyébként ugyanazt csináljátok Dave-vel (ellenkező előjellel), amit állandóan számon kértek a többieken: nehezményezitek, hogy a kormány minden lépését csak fikázzák (ami egyébként nem igaz, pl. Csebi is írta már), ti meg minden húzásukat véditek, de olyan vehemenciával, mintha egyenesen a Lendvai utcából kapnátok az ukázt (meg a fizetést).
warr_b
Ami miatt ezt gondolhatod hogy én csak akkor szólalok meg amikor úgy érzem hogy nincs igazatok, ezért lehetseges hogy ezt gondolod, de mint ahogy korábban már irtam mashol, en arra a kb 20-30%-ra szeretném felhivni a figyelmet amit ti lesöpörtök azzal hogy kurva ner meg o1g.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Szólított a fene 😆OFF. Ha már megszólíttattam: Akár filozófiai, politikaelméleti, akár gyakorlati politikai alapon rendelkezem megfelelő érvrendszerrel az álláspontom mellett, sztem. Max Te, ill Ti képtelen vagytok az értelmezésére. Dobjak kesztyűt a lábad/lábatok elé? (már, ha érted/értitek egyáltalán?)Hagyd, nem fogod meggyőzni a hívő tagozatot...De látnánk legalább, hogy épül valami az egészből... A parasztvakítás megy, amit pénzzel meg lehet venni az megvan, sokszorosan túlfizetve bármelyik másik országot amelyik kézilabdát látott már.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
Ez semmi más, csak egy üres lufi, amit a pénzszivattyúk melléktermékeként fújnak és fújnak. Ha neked ez a csillió pénzbe kerülő lufi eredmény vagy siker a te dolgod, de attól még nem lesz kevésbé hitvány
FLZOLI
warr_b
Fungus
Öhm, a diplomáid számát meg a végzettségeidet asszem elfelejtetted leírni 😉
Amúgy kit akarsz itt meggyőzni és minek, amikor láthatóan lenézed és ostobának tartod az ide írogatók nagy többségét?
Egyébként ugyanazt csináljátok Dave-vel (ellenkező előjellel), amit állandóan számon kértek a többieken: nehezményezitek, hogy a kormány minden lépését csak fikázzák (ami egyébként nem igaz, pl. Csebi is írta már), ti meg minden húzásukat véditek, de olyan vehemenciával, mintha egyenesen a Lendvai utcából kapnátok az ukázt (meg a fizetést).
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
OFF. Ha már megszólíttattam: Akár filozófiai, politikaelméleti, akár gyakorlati politikai alapon rendelkezem megfelelő érvrendszerrel az álláspontom mellett, sztem. Max Te, ill Ti képtelen vagytok az értelmezésére. Dobjak kesztyűt a lábad/lábatok elé? (már, ha érted/értitek egyáltalán?)Hagyd, nem fogod meggyőzni a hívő tagozatot...De látnánk legalább, hogy épül valami az egészből... A parasztvakítás megy, amit pénzzel meg lehet venni az megvan, sokszorosan túlfizetve bármelyik másik országot amelyik kézilabdát látott már.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
FLZOLI
warr_b
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Egyébként annak ellenére,hogy nem feltétlen ez a trendi,szerintem egyáltalán nincs baj Bodóval,vagy Bánhidivel,hogy nem 4%-os a zsírtömegük és azzal sem,hogy Bodó esetében egy full immobilis torony van,akinek játéka részben behatárolt. Tudom,hogy alkalmazkodni kell hozzá,de egy klasszikus átlövő szerintem járható út. Bánhidi meg ha nem sérült,akkor top3 beállós és támadni védekezni is tud. Amivel gond van az a beskatulyázás,hogy xy támadni nem tud=védekező specialista,ez hülyeség és fiatal játékosoknál kurvasokat árt.Pedig a keret 90%-a pont ilyen.
És légióskodó magyarok az erőnlétre hívják fel a figyelmet,hogy az az alap,hogy rendben vagy és megállod a helyed fizikumban,míg itthon ez egy erény.
DrChef
Régen, a kommunista rendszerben neveltek a mostaniakhoz hasonló játékosokat, mert annyira lassú volt a játék, hogy erővel megoldottál mindent. Bár, néha úgy tűnik nálunk majdhogynem csak szavakban volt rendszerváltás, és visszük tovább sok helyen az előző rendszer örökségét 😀
Mindenesetre egy hevesebb vérmérsékletű kapitány sem ártana, főleg olyan, aki sokat videózik és követi a játékot, illetve megtud újulni, mert azt a tanácstalanságot, ami kiült az arcára hosszú percekig Gulyásnak, siralmas volt látni.
Hol a tűz? Miért nem lehet mentálisan úgy felkészíteni egy válogatottat, hogy kettéharapják a kapufát, ha kell?
több mint 2 éve
Persze ezt tudom,de én kiegészíteném azzal,hogy nincs egy 5-10 éve elvárásnak számító átlövő irányítónk,azzal elég kiszámtíható a támadásunk,ha Lékai/klasszikus irányítónk előkészítget,meg néha 1-1ezik,de semmi lövő veszély nincs a játékában(annak ellenére,hogy Lékai jól játszott és nem őt bántva)Egyébként annak ellenére,hogy nem feltétlen ez a trendi,szerintem egyáltalán nincs baj Bodóval,vagy Bánhidivel,hogy nem 4%-os a zsírtömegük és azzal sem,hogy Bodó esetében egy full immobilis torony van,akinek játéka részben behatárolt. Tudom,hogy alkalmazkodni kell hozzá,de egy klasszikus átlövő szerintem járható út. Bánhidi meg ha nem sérült,akkor top3 beállós és támadni védekezni is tud. Amivel gond van az a beskatulyázás,hogy xy támadni nem tud=védekező specialista,ez hülyeség és fiatal játékosoknál kurvasokat árt.Nem az a baj, hogy 1-2 ilyen játékos van, hanem hogy Sipos, Szita, Ligetvári, Bodó, Bánhidi, Ancsin, Máthé mind ilyenek. Olyan mozgásuk van, hogy ahhoz képest a 208 centi magas Nagy Laci balett-táncosba oltott műkorcsolyázónak tűnt fénykorában...
És légióskodó magyarok az erőnlétre hívják fel a figyelmet,hogy az az alap,hogy rendben vagy és megállod a helyed fizikumban,míg itthon ez egy erény.
DrChef
somoskovig
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
rendben,magyar sportolók 20 érmet hoztak az olimpiáról,92 óta a legtöbb pontot elért helyezések alapján,úgy,hogy számos sportoló magához képest alulteljesített. Mi ha nem ez mutatja,hogy fejlődött a magyar sport???? Magyar sportolókról beszéltünk.Melyik sportban lettek jobbak a magyar sportolók? Mert kéziben sem, ahogy máshol sema. A légiósoknak ellenben qrva jó lett az tény, nem is kérdés, de Az elmúlt évtizedes eredményeket figyelembe véve, hol, merre történt előrelépés?Gondolom ignoráljuk az olimpiát ,hogy a további pontjaid igazak legyenek.
Azon kívül hogy elloptak annyi követhetetlen milliárdot, hogy nem is lehet összeszámolni.
Az építkezések tolvajlása mellett már lassan a csókos edzők is sportkocsival járnak edzést tartani.
Ellenben nincs utánpótlás, lószar a tömegsport támogatása. A megépített kispályakat, focipályákat pl kerítésekkel védik a focizni, sportolni akaró gyerekektől, nehogy tönkretegyék.
Vicc az egész, bár viccnek lehet már durva. 😉
ozibozi
Plusz mégha lassú észjárással,de az egyes csapatsportágak vezetői kezdenek rájönni,hogy annyira nem is lenne hátrányos,ha inkább kinevelnék a játékosokat,minthogy légióssal feltölteni és tényleges alapot biztosítani a jövőben a fejlődésre. Kéziben is Szeged elkezdte,Veszprém ebben az évben kezdte el, jégkorongban ebben az évben alakult ki az akadémiai rendszer,Vízilabdában jól működik a tehetségek kinevelése szóval van ott azért szerintem.
DrChef
Katarban is fejlődik pár csapat 😉
ozibozi
Egy jéghideg mit kérsz?