Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Hagyd, nem fogod meggyőzni a hívő tagozatot...De látnánk legalább, hogy épül valami az egészből... A parasztvakítás megy, amit pénzzel meg lehet venni az megvan, sokszorosan túlfizetve bármelyik másik országot amelyik kézilabdát látott már.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
Ez semmi más, csak egy üres lufi, amit a pénzszivattyúk melléktermékeként fújnak és fújnak. Ha neked ez a csillió pénzbe kerülő lufi eredmény vagy siker a te dolgod, de attól még nem lesz kevésbé hitvány
FLZOLI
Viktor/a fidesz/a kormány/a ner csinálta, tehát JÓ.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Afrikai diktatúrák építenek így imázst csak szólok. Egyébként Nyugaton pont úgy viszonyulnak ehhez mint ahogy te meglatsz egy fekete Afrikai konfliktusról, járványról vagy éhínségről szóló hírt...Igen, vannak olyanok akiket büszkeséggel tölt el hogy hazai rendezésű rangos sporteseményen vehet részt. A turizmust ne csak ugy értsd hogy direkt az eseményre hányan jönnek, hanem az imázsépítést kell leginkább érteni, hogy forog a név a médiában, hallanak akár csak közvetve az országról, az nagyon sokat ér.Mit hoz magával? Tényleg érdekelne, itt azért nincs olyan turizmus effect, mint egy olimpia/foci vb esetén, ettől nem lesz egyből pályára állítva a magyar kézilabda utánpótlás, nincs értelmezhető nemzetgazdasági bevétel belőle, mit hoz? Büszkeséget, hogy meg tudjuk rendezni? Mert ez is valid válasz, csak a büszkeség egy érzékeny téma, és pont ez rakhat brutál elvárásokat a csapatra, hogy ezt az egészet kvázi azért rendezzük, hogy ők hazai pályán megmutathassák, mennyire jó ez a csapat.Ebből amit felsoroltál ez az egyetlen ami nem helyénvaló és szokatlan. Az összes többi teljesen normális, pláne mivel tényleg csak az ő akaratukból jött létre mind a csarnok illetve a sportesemény. Ha nem ők lennének, ez sincs, ebben azért remélem megegyezhetünk.Nem ő az egyetlen akit rohadtul zavar hogy CSAK erről tudtok a sporttal kapcsolatban beszélni. Meccs előtt benéztem ide hogy megy-e valami eselylatolgatás, utolsó hszek mind politikai vetületűek voltak. Hányadék.davemayerTetszettek volna nem politikát csinálni a sportból, és nem jönne elő a politika. Ha leültél ez elé a meccs elé, akkor ez a meccs úgy lett felvezetve, ahogy a kádári időkben a május elseje. KIrályi sport tévé adja (kizárólag), meccs előtti felvezetés, hogy a magyar kézilabda fejlődik, a kormány támogatásából pénz is van és új stadion is van, köszönjük, már csak nyernünk kell. A helyszíni közvetítés úgy indul, hogy a kamera megpásztázza a "főtribünt a pózoló politikusokkal, aztán a 120 perces közvetítés 30 percnyi szünetének minden másodpercében kormánypropaganda ordít "reklámként" a füledbe. Ha akarnád se tudnád elkerülni a dolgot, mert úgy tolják az arcodba, hogy elhajolni se lehet előle.
peterk2005
Egyébként nekem azzal semmi bajom ha az ilyenen kiakadtok, van is miért ezt aláírom. Nekem (ahogy a politika topikban is) az a bajom hogy abban a pillanatban hogy meglátjátok a fideszt/nert átkapcsol az agyatok és vagy minden, de szó szerint minden szar vagy ha valami olyan történik amibe végképp nehéz belekötni vagy érezhetően átlépne egy határt akkor meg csönd.
Itt van ez a szitu: megépítettek egy multifunkciós (miért nem lehet koncert, vki írja már le) csarnokot, olyat amire egy magára valamit is adó 2 milliós városba már régen illett volna felhúzni. Ezt összekötötték egy rangos esemény megrendezésével, és mellé feltőkésítették a klubokat hogy a szakma építsen csapatot. A probléma ott kezdődne ha az is beleszólna politikai oldalról a szakmába aki nem ért hozzá, de kérdezem én, tényleg ez történik? Vagy az történik, ami kb minden normális vállalkozásra igaz hogy azzal dolgoztatsz, annak keresed a kapcsolatát akiben megbízol?
Ezt a tegnapi meccset mind a játékosok, mind az edzői stáb teljes mértékben elbaszta. Sajnos nem elrontotta, totál elbaszta. A veszprém 9 gólos előnyről amikor elbukta, akkor volt ilyen rövidzárlat kb a fejekben mint itt tegnap végig. Arról a klubtulaj tehetett? A falcons égéséről a sb-ban a tulajdonos tehetett? Akkor ezért a tegnapiért miért CSAK a politikusok a felelősek?
Ha ez a politika nem lenne ez az egész rendezvény, minden amit hoz magával nem lenne. Nekem ezért van bajom azzal amikor ilyen dolgokat hallok bizonyos politikai szemben állóktól.
davemayer
Egyébként meg a politikához még csak annyit, hogy ki is a kézilabda szövetség elnöke?
somoskovig
De úgyis feleslegesen mondok bármit is. Szerintem menjetek át inkább tényleg a politika topikba, ide meg kerüljön az a komment ami magával a sporttal foglalkozik mint labdajáték.
davemayer
több mint 2 éve
De látnánk legalább, hogy épül valami az egészből... A parasztvakítás megy, amit pénzzel meg lehet venni az megvan, sokszorosan túlfizetve bármelyik másik országot amelyik kézilabdát látott már.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
Ez semmi más, csak egy üres lufi, amit a pénzszivattyúk melléktermékeként fújnak és fújnak. Ha neked ez a csillió pénzbe kerülő lufi eredmény vagy siker a te dolgod, de attól még nem lesz kevésbé hitvány
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Kérdés.Meg szeptemberben rendeltem 6 jegyet baráti társaságomnak. Most nézem h mind a 6 jegy az én nevemen van ugyanazon rendelési számmal.
A karazalagozasnal ez jelent problémát?
több mint 2 éve
Igen, vannak olyanok akiket büszkeséggel tölt el hogy hazai rendezésű rangos sporteseményen vehet részt. A turizmust ne csak ugy értsd hogy direkt az eseményre hányan jönnek, hanem az imázsépítést kell leginkább érteni, hogy forog a név a médiában, hallanak akár csak közvetve az országról, az nagyon sokat ér.Mit hoz magával? Tényleg érdekelne, itt azért nincs olyan turizmus effect, mint egy olimpia/foci vb esetén, ettől nem lesz egyből pályára állítva a magyar kézilabda utánpótlás, nincs értelmezhető nemzetgazdasági bevétel belőle, mit hoz? Büszkeséget, hogy meg tudjuk rendezni? Mert ez is valid válasz, csak a büszkeség egy érzékeny téma, és pont ez rakhat brutál elvárásokat a csapatra, hogy ezt az egészet kvázi azért rendezzük, hogy ők hazai pályán megmutathassák, mennyire jó ez a csapat.Ebből amit felsoroltál ez az egyetlen ami nem helyénvaló és szokatlan. Az összes többi teljesen normális, pláne mivel tényleg csak az ő akaratukból jött létre mind a csarnok illetve a sportesemény. Ha nem ők lennének, ez sincs, ebben azért remélem megegyezhetünk.Nem ő az egyetlen akit rohadtul zavar hogy CSAK erről tudtok a sporttal kapcsolatban beszélni. Meccs előtt benéztem ide hogy megy-e valami eselylatolgatás, utolsó hszek mind politikai vetületűek voltak. Hányadék.davemayerTetszettek volna nem politikát csinálni a sportból, és nem jönne elő a politika. Ha leültél ez elé a meccs elé, akkor ez a meccs úgy lett felvezetve, ahogy a kádári időkben a május elseje. KIrályi sport tévé adja (kizárólag), meccs előtti felvezetés, hogy a magyar kézilabda fejlődik, a kormány támogatásából pénz is van és új stadion is van, köszönjük, már csak nyernünk kell. A helyszíni közvetítés úgy indul, hogy a kamera megpásztázza a "főtribünt a pózoló politikusokkal, aztán a 120 perces közvetítés 30 percnyi szünetének minden másodpercében kormánypropaganda ordít "reklámként" a füledbe. Ha akarnád se tudnád elkerülni a dolgot, mert úgy tolják az arcodba, hogy elhajolni se lehet előle.
peterk2005
Egyébként nekem azzal semmi bajom ha az ilyenen kiakadtok, van is miért ezt aláírom. Nekem (ahogy a politika topikban is) az a bajom hogy abban a pillanatban hogy meglátjátok a fideszt/nert átkapcsol az agyatok és vagy minden, de szó szerint minden szar vagy ha valami olyan történik amibe végképp nehéz belekötni vagy érezhetően átlépne egy határt akkor meg csönd.
Itt van ez a szitu: megépítettek egy multifunkciós (miért nem lehet koncert, vki írja már le) csarnokot, olyat amire egy magára valamit is adó 2 milliós városba már régen illett volna felhúzni. Ezt összekötötték egy rangos esemény megrendezésével, és mellé feltőkésítették a klubokat hogy a szakma építsen csapatot. A probléma ott kezdődne ha az is beleszólna politikai oldalról a szakmába aki nem ért hozzá, de kérdezem én, tényleg ez történik? Vagy az történik, ami kb minden normális vállalkozásra igaz hogy azzal dolgoztatsz, annak keresed a kapcsolatát akiben megbízol?
Ezt a tegnapi meccset mind a játékosok, mind az edzői stáb teljes mértékben elbaszta. Sajnos nem elrontotta, totál elbaszta. A veszprém 9 gólos előnyről amikor elbukta, akkor volt ilyen rövidzárlat kb a fejekben mint itt tegnap végig. Arról a klubtulaj tehetett? A falcons égéséről a sb-ban a tulajdonos tehetett? Akkor ezért a tegnapiért miért CSAK a politikusok a felelősek?
Ha ez a politika nem lenne ez az egész rendezvény, minden amit hoz magával nem lenne. Nekem ezért van bajom azzal amikor ilyen dolgokat hallok bizonyos politikai szemben állóktól.
davemayer
Egyébként meg a politikához még csak annyit, hogy ki is a kézilabda szövetség elnöke?
somoskovig
De úgyis feleslegesen mondok bármit is. Szerintem menjetek át inkább tényleg a politika topikba, ide meg kerüljön az a komment ami magával a sporttal foglalkozik mint labdajáték.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mit hoz magával? Tényleg érdekelne, itt azért nincs olyan turizmus effect, mint egy olimpia/foci vb esetén, ettől nem lesz egyből pályára állítva a magyar kézilabda utánpótlás, nincs értelmezhető nemzetgazdasági bevétel belőle, mit hoz? Büszkeséget, hogy meg tudjuk rendezni? Mert ez is valid válasz, csak a büszkeség egy érzékeny téma, és pont ez rakhat brutál elvárásokat a csapatra, hogy ezt az egészet kvázi azért rendezzük, hogy ők hazai pályán megmutathassák, mennyire jó ez a csapat.Ebből amit felsoroltál ez az egyetlen ami nem helyénvaló és szokatlan. Az összes többi teljesen normális, pláne mivel tényleg csak az ő akaratukból jött létre mind a csarnok illetve a sportesemény. Ha nem ők lennének, ez sincs, ebben azért remélem megegyezhetünk.Nem ő az egyetlen akit rohadtul zavar hogy CSAK erről tudtok a sporttal kapcsolatban beszélni. Meccs előtt benéztem ide hogy megy-e valami eselylatolgatás, utolsó hszek mind politikai vetületűek voltak. Hányadék.davemayerTetszettek volna nem politikát csinálni a sportból, és nem jönne elő a politika. Ha leültél ez elé a meccs elé, akkor ez a meccs úgy lett felvezetve, ahogy a kádári időkben a május elseje. KIrályi sport tévé adja (kizárólag), meccs előtti felvezetés, hogy a magyar kézilabda fejlődik, a kormány támogatásából pénz is van és új stadion is van, köszönjük, már csak nyernünk kell. A helyszíni közvetítés úgy indul, hogy a kamera megpásztázza a "főtribünt a pózoló politikusokkal, aztán a 120 perces közvetítés 30 percnyi szünetének minden másodpercében kormánypropaganda ordít "reklámként" a füledbe. Ha akarnád se tudnád elkerülni a dolgot, mert úgy tolják az arcodba, hogy elhajolni se lehet előle.
peterk2005
davemayer
több mint 2 éve
Itt van ez a szitu: megépítettek egy multifunkciós (miért nem lehet koncert, vki írja már le) csarnokot, olyat amire egy magára valamit is adó 2 milliós városba már régen illett volna felhúzni. Ezt összekötötték egy rangos esemény megrendezésével, és mellé feltőkésítették a klubokat hogy a szakma építsen csapatot. A probléma ott kezdődne ha az is beleszólna politikai oldalról a szakmába aki nem ért hozzá, de kérdezem én, tényleg ez történik?1) maga a főnök tiltotta meg minden ilyen csarnok egyéb célú használatát (Tao pénzek felhasználásával épült csarnok csak sport célra használhatóak illetve az üzemeltetési szerződésében benne van ezeknek a csarnokok, hogy nem lehet kulturális és politika célra használni őket)
davemayer
2) "magára valamit adó városban" jó lenne törekedni a megfizethető lakhatásra, ez sokkal nagyobb probléma mint egyel több vagy kevesebb csarnok...
3) pontosan jól látod a kiemelt részt, ez a baj. az összes sportszövetségbe politikai kinevezettek ülnek, a kézilabda főleg ilyen. A férfiak 2012-ben játszottak utoljára nagy tornán eredményesen, a nők szintén. A klubcsapatok külföldi segítséggel nyernek kupákat. Ahol extrém módon beleszól a politika (pl. Siófok), ott történnek igazán nagy csodák, pl. a 0 magyar a csapatban. Nehéz nem látni a tendenciát...
több mint 2 éve
Ebből amit felsoroltál ez az egyetlen ami nem helyénvaló és szokatlan. Az összes többi teljesen normális, pláne mivel tényleg csak az ő akaratukból jött létre mind a csarnok illetve a sportesemény. Ha nem ők lennének, ez sincs, ebben azért remélem megegyezhetünk.Nem ő az egyetlen akit rohadtul zavar hogy CSAK erről tudtok a sporttal kapcsolatban beszélni. Meccs előtt benéztem ide hogy megy-e valami eselylatolgatás, utolsó hszek mind politikai vetületűek voltak. Hányadék.davemayerTetszettek volna nem politikát csinálni a sportból, és nem jönne elő a politika. Ha leültél ez elé a meccs elé, akkor ez a meccs úgy lett felvezetve, ahogy a kádári időkben a május elseje. KIrályi sport tévé adja (kizárólag), meccs előtti felvezetés, hogy a magyar kézilabda fejlődik, a kormány támogatásából pénz is van és új stadion is van, köszönjük, már csak nyernünk kell. A helyszíni közvetítés úgy indul, hogy a kamera megpásztázza a "főtribünt a pózoló politikusokkal, aztán a 120 perces közvetítés 30 percnyi szünetének minden másodpercében kormánypropaganda ordít "reklámként" a füledbe. Ha akarnád se tudnád elkerülni a dolgot, mert úgy tolják az arcodba, hogy elhajolni se lehet előle.
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
No comment, győztél.akkor kezdjünk hozzá:Ezen kívül ami engem nagyon zavar hogy az esetleges sikertelenségnél a sport kudarc=politikai kudarc egyenletet alkalmazzák, holott a politika csak a lehetőségét tudja megadni, aztan a szakma vagy jól tudja hasznàlni vagy sem. Persze értem én hogy fáj ha ennek szellemében beleszól, esetleg a saját embereivel próbálja kihozni a maximumot - lehet hogy rosszul csinálják és csak ugy oda kellene adni a pénzt a többi megmondóembernek is, tuti jönne a kánaán és nem játszott volna ezen a meccsen egytől egyig minden mezőnyjátékos szarul.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
davemayer
a politika mondja hogy mekkora sikereket ér el a TAO meg a Stadionok miatt és hogy mindig majd a kövi generáció már milyen fasza lesz
közbe folyamat jönnek ki a lebukások hogyan lopják el a pribkékek a TAO pénzt és az egész nem több mint egy fajta átjszása a dolgoknak
a lehetőséget akkor tudná megadni ha a tényleg hozzáértő emberek kerülnének oda, de látványosan nem az történik különben pl mocsai már rég el kellett volna hogy takarodjon az egész mögül
és a politikai vezetésnek igenis van szerepe ebben elvégre ők nevezik ki azokat az embereket akik a szakágak élére kerülnek és azok ott is maradnak amíg nem csinálnak elég nagy hülyeséget hogy kilövési engedélyt adjanak ki rájuk
a nagy ígérgetések közepette valahogy se a játékosok se a szakmai hátország nem kell hogy felelősséget vállaljon
mindig találnak egy kirakat edzőt vagy valami hülyét aki elviszi a balhét érdemi változás nélkül
egyáltalán nem mondom hogy eljönne a kánaán, de amit a "pénzünkért kapunk" az igazából csak egy szaftos fing az arcba
amúgy kiváncsi lennék hogy mi az a kurva nagy siker amit a TAO meg a stadionok hoztak nem pedig "oligarcha közvagyon" ért el?
a győr, fradi, veszprém, szeged kéziben és a fradi fociban pont az utóbbi kategória
az előbbire mi a példa?
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nem ő az egyetlen akit rohadtul zavar hogy CSAK erről tudtok a sporttal kapcsolatban beszélni. Meccs előtt benéztem ide hogy megy-e valami eselylatolgatás, utolsó hszek mind politikai vetületűek voltak. Hányadék.davemayerTetszettek volna nem politikát csinálni a sportból, és nem jönne elő a politika. Ha leültél ez elé a meccs elé, akkor ez a meccs úgy lett felvezetve, ahogy a kádári időkben a május elseje. KIrályi sport tévé adja (kizárólag), meccs előtti felvezetés, hogy a magyar kézilabda fejlődik, a kormány támogatásából pénz is van és új stadion is van, köszönjük, már csak nyernünk kell. A helyszíni közvetítés úgy indul, hogy a kamera megpásztázza a "főtribünt a pózoló politikusokkal, aztán a 120 perces közvetítés 30 percnyi szünetének minden másodpercében kormánypropaganda ordít "reklámként" a füledbe. Ha akarnád se tudnád elkerülni a dolgot, mert úgy tolják az arcodba, hogy elhajolni se lehet előle.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem tudja, nem beszél portugálul / hollandul / spanyolul / szerbül.ezt elmondanád pacekben a Fradis, vagy győri csajoknak? vagy a veszprémi, szegedi kézis srácoknak?😂bazmeg, Ti még itt is a politikát toljátok? édesfaxom....toljátok a Politikában, de érdemben.Vitya állítólag be akarta fagyasztani előre a holland gólok számát, csak lejárt az adásidő és hatig jutott a számolásban.A holland gólok sajnos hiperinflálódtak, azzal már Vitya se tud mit kezdeni. A Soros tehet róla! Na meg a gyurcsány.
#JC6
peterk2005
Fungus
Az egész magyar kézilabda egy politikai fertő.
Ezt a csarnokot is 5x-ös áron húzták fel.
Plusz a felszopó kormánymédia megint…
Csókos NER meg be van betonozva: Mocsai, Nagy, Palinger, Kocsis meg a haverok…
Szép volt. Ez a mai az ő sikerük.
Szerk: Ja igen, most olvasom hogy 116Mrd 10 kézi meccsre, de úgy lett megépítve hogy esély sincs a kihasználására (se koncert, se Fidesz gyűlés).
Majd a szegedi meg a veszprémi szurkolók felutaznak Pestre évente 2x és kész. Az egész aréna hű vetülete annak mi megy az országban. Csodálatos.
#JC6
Fungus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
akkor kezdjünk hozzá:Ezen kívül ami engem nagyon zavar hogy az esetleges sikertelenségnél a sport kudarc=politikai kudarc egyenletet alkalmazzák, holott a politika csak a lehetőségét tudja megadni, aztan a szakma vagy jól tudja hasznàlni vagy sem. Persze értem én hogy fáj ha ennek szellemében beleszól, esetleg a saját embereivel próbálja kihozni a maximumot - lehet hogy rosszul csinálják és csak ugy oda kellene adni a pénzt a többi megmondóembernek is, tuti jönne a kánaán és nem játszott volna ezen a meccsen egytől egyig minden mezőnyjátékos szarul.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
davemayer
a politika mondja hogy mekkora sikereket ér el a TAO meg a Stadionok miatt és hogy mindig majd a kövi generáció már milyen fasza lesz
közbe folyamat jönnek ki a lebukások hogyan lopják el a pribkékek a TAO pénzt és az egész nem több mint egy fajta átjszása a dolgoknak
a lehetőséget akkor tudná megadni ha a tényleg hozzáértő emberek kerülnének oda, de látványosan nem az történik különben pl mocsai már rég el kellett volna hogy takarodjon az egész mögül
és a politikai vezetésnek igenis van szerepe ebben elvégre ők nevezik ki azokat az embereket akik a szakágak élére kerülnek és azok ott is maradnak amíg nem csinálnak elég nagy hülyeséget hogy kilövési engedélyt adjanak ki rájuk
a nagy ígérgetések közepette valahogy se a játékosok se a szakmai hátország nem kell hogy felelősséget vállaljon
mindig találnak egy kirakat edzőt vagy valami hülyét aki elviszi a balhét érdemi változás nélkül
egyáltalán nem mondom hogy eljönne a kánaán, de amit a "pénzünkért kapunk" az igazából csak egy szaftos fing az arcba
amúgy kiváncsi lennék hogy mi az a kurva nagy siker amit a TAO meg a stadionok hoztak nem pedig "oligarcha közvagyon" ért el?
a győr, fradi, veszprém, szeged kéziben és a fradi fociban pont az utóbbi kategória
az előbbire mi a példa?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ezen kívül ami engem nagyon zavar hogy az esetleges sikertelenségnél a sport kudarc=politikai kudarc egyenletet alkalmazzák, holott a politika csak a lehetőségét tudja megadni, aztan a szakma vagy jól tudja hasznàlni vagy sem. Persze értem én hogy fáj ha ennek szellemében beleszól, esetleg a saját embereivel próbálja kihozni a maximumot - lehet hogy rosszul csinálják és csak ugy oda kellene adni a pénzt a többi megmondóembernek is, tuti jönne a kánaán és nem játszott volna ezen a meccsen egytől egyig minden mezőnyjátékos szarul.Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
Fungus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.Hipokriták mindig voltak, vannak, s lesznek. Építeni mindig nehezebb, mint rombolni. Az építkezés folyamatában fikázni könnyű, mint ahogy fikázni mindig könnyű. Majd potyautasként később, az elért siker esetén beülni a székbe, piros-fehér-zöldre festett arccal, s szelfizni vidáman, ugyebár. Miközben mást sem csinált a delikvens, mint rombolt. Hányinger.
davemayer
több mint 2 éve
Segítek: ha siker van az alap, hiszen tele vannak tömve (de azért halkan köcsög fidesz), ha kudarc akkor meg köcsög fidesz és kurva ner.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha a meccset nézzük sport/szakmai szempontból politikáról hogy beszélhetnénk? Nem hallottam még sport elemzésnél olyat,hogy politikai szempont.Tök érdekes szerintem mikor egy NFL-es fórumon az NFL-es csapat felhúz egy új stadiont Billió dollárokért ott nem pörög mindenki a fején és nem csinál belőle politikát.Nincs köze politikához?
Másrészt pedig az,hogy kikaptak nincsen köze a politikához. Kárörvendés pedig egy tipikus magyar virtus.
DrChef
12 éve van hatalmon a fidesz. Hány nemzetközi klasszis kézilabdázónk is van, akár férfi, akár nő? Hány 15-18 éves játékos is dörömböl az ajtón?
Azt látni, hogy épült egy szép Veszprém/Szeged/Tatabánya/Győr/Budapest, stb. aréna, de a kézilabdánk kb az élbolyban van Európában - hátulról.
Akik közel vannak a NER-hez, mindent ők kapnak. Akiket lentebb is említettem: Mocsai, Nagy, Pálinger, stb. Fertőőőő az egész. Az utánpótlás ez kalap szar, 100%-ban ugyan az, mint a focink. Csókosok, gazradok, az elit játszótere.
Te el nem tudod képzelni, Mocsai mennyi közpénzt tüntetett el... hol az eredmény?
6 játékossal kezdtünk a pályán. A 6 játékos átlag magassága 2 méter volt, súlyuk összesen kb 500-700 kiló.
Lomhák, bántóan lassúak, ne csak fizikailag, fejben is, plusz zsírosak, technikilag alulképzettek. Ez mellett jön a görcs - meg a helytelen, média által generált nyomás - és fejben is taccson vannak már az 5. percben.
Állami szinten több milliárd forintot tapsolt el a kormány erre a sportra is. 12 év alatt a GDP felét kb. Amikor a bújtatott rendszeren keresztül 13-14 éves gyerekek játszanak pénzért, ott nagy a baj. Olyan rendszerszintű lopás történik itt is, hogy besírsz.
Aztán jönnek a fél amatőr hollandok s mire megfodul Bánhidi a kb 135 kilójával, addigra kétszer kezdtünk közepet.
Biztos lesz majd olyan, hogy rossz napja lesz az ellennek, vagy a fiúk vért isznak, de ezek megint csak elmismásolják a problémák igazi okát...
Ráadául az állami csecsnek hála simán rá van sütve pl a női NB1-re, hogy a legerősebb bajnokság, a látszat viszont csal.
#JC6
Az például nem politikai,hogy alsó hangon 20 éve nincs egy stabil generáció ami az elithez tartozna maximum kiugró eredmények és,és ez olyan 25 év MKSZ munkája ami nem köthető politikához és a szervezés maga az nem finanszírozás meg stróman meg helyfüggő. Az,hogy az elmúlt x évben az volt a szemlélet az NB1ben és lentebb,hogy telebaszni légióssal a keretet,vagy,hogy Vranjes által már belebegtetett fizikálisan nem fejlesztik a magyar tehetségeket,gondolkodásban 5 éves lemaradás alsóhangon az nem a poltika hanem a magyar kézilabda közeg vívmánya és hozhatunk poltikát,de a vezetésben a sportág kiemelkedő emberei vannak,ki legyen ott ha nem ők. Szarul csinálják? Úgy mint előttük x időben mindenki. De az,hogy a vezetőség gondolkodás módjában és terveiben kijön egy páli fordulat és a végén jó döntéseket hoz,az nem politika és nem Fideszfüggő.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Vajon megértené akár csak a fele is?ezt elmondanád pacekben a Fradis, vagy győri csajoknak? vagy a veszprémi, szegedi kézis srácoknak?😂bazmeg, Ti még itt is a politikát toljátok? édesfaxom....toljátok a Politikában, de érdemben.Vitya állítólag be akarta fagyasztani előre a holland gólok számát, csak lejárt az adásidő és hatig jutott a számolásban.A holland gólok sajnos hiperinflálódtak, azzal már Vitya se tud mit kezdeni. A Soros tehet róla! Na meg a gyurcsány.
#JC6
peterk2005
Fungus
Szerk: Ja igen, most olvasom hogy 116Mrd 10 kézi meccsre, de úgy lett megépítve hogy esély sincs a kihasználására (se koncert, se Fidesz gyűlés).
Majd a szegedi meg a veszprémi szurkolók felutaznak Pestre évente 2x és kész. Az egész aréna hű vetülete annak mi megy az országban. Csodálatos.
#JC6
Fungus
több mint 2 éve
Ákos vagy tóth gabi?Sajna koncertekre alkalmatlan.sztem hamarabb lesz ákos meg tóth gabi mint tollasHagyd rá, itt mindannyian mi vagyunk a hülyék, akik szembe megyünk az autópályán, és ő az egyetlen, aki a jó irányba halad.Nyilván erre a Papp László mind alkalmatlan lett volna...bububububorék 😀😂bazmeg, Ti még itt is a politikát toljátok? édesfaxom....toljátok a Politikában, de érdemben.Vitya állítólag be akarta fagyasztani előre a holland gólok számát, csak lejárt az adásidő és hatig jutott a számolásban.A holland gólok sajnos hiperinflálódtak, azzal már Vitya se tud mit kezdeni. A Soros tehet róla! Na meg a gyurcsány.
#JC6
peterk2005
Fungus
#JC6
"a létesítmény először a 2022. január 13-án kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda EB fő helyszíne lesz, de méretéből adódóan nemcsak kézilabda-mérkőzéseket, hanem akár jégkorongmérkőzést is tarthatnak benne. Mivel paraméterei a teremsportágak számára is megfelelőek, így akár tenisz-, korcsolya-, küzdősport-, kosár-, röplabda- és tollasmérkőzések, súlyemelés, vívás, torna, sőt egyes lovas és motoros versenyek számára is alkalmas."
Fungus
FLZOLI
Azért majd az első 20.000 nezos tollaslabda meccsre menjünk ki, ha kapunk jegyet 😊
somoskovig
Negritis
somoskovig
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
válasszuk már el a pályán történteket a politikátólTök érdekes szerintem mikor egy NFL-es fórumon az NFL-es csapat felhúz egy új stadiont Billió dollárokért ott nem pörög mindenki a fején és nem csinál belőle politikát.Nincs köze politikához?
Másrészt pedig az,hogy kikaptak nincsen köze a politikához. Kárörvendés pedig egy tipikus magyar virtus.
DrChef
12 éve van hatalmon a fidesz. Hány nemzetközi klasszis kézilabdázónk is van, akár férfi, akár nő? Hány 15-18 éves játékos is dörömböl az ajtón?
Azt látni, hogy épült egy szép Veszprém/Szeged/Tatabánya/Győr/Budapest, stb. aréna, de a kézilabdánk kb az élbolyban van Európában - hátulról.
Akik közel vannak a NER-hez, mindent ők kapnak. Akiket lentebb is említettem: Mocsai, Nagy, Pálinger, stb. Fertőőőő az egész. Az utánpótlás ez kalap szar, 100%-ban ugyan az, mint a focink. Csókosok, gazradok, az elit játszótere.
Te el nem tudod képzelni, Mocsai mennyi közpénzt tüntetett el... hol az eredmény?
6 játékossal kezdtünk a pályán. A 6 játékos átlag magassága 2 méter volt, súlyuk összesen kb 500-700 kiló.
Lomhák, bántóan lassúak, ne csak fizikailag, fejben is, plusz zsírosak, technikilag alulképzettek. Ez mellett jön a görcs - meg a helytelen, média által generált nyomás - és fejben is taccson vannak már az 5. percben.
Állami szinten több milliárd forintot tapsolt el a kormány erre a sportra is. 12 év alatt a GDP felét kb. Amikor a bújtatott rendszeren keresztül 13-14 éves gyerekek játszanak pénzért, ott nagy a baj. Olyan rendszerszintű lopás történik itt is, hogy besírsz.
Aztán jönnek a fél amatőr hollandok s mire megfodul Bánhidi a kb 135 kilójával, addigra kétszer kezdtünk közepet.
Biztos lesz majd olyan, hogy rossz napja lesz az ellennek, vagy a fiúk vért isznak, de ezek megint csak elmismásolják a problémák igazi okát...
Ráadául az állami csecsnek hála simán rá van sütve pl a női NB1-re, hogy a legerősebb bajnokság, a látszat viszont csal.
#JC6
Sztem pszichésen nem sikerült rendbe tenni a srácokat a meccs előtt. Nagy volt a nyomás a hazai kezdet miatt, s valakit a nagy nyomás kifejezetten felspannol, valakit összeroppant. Ráadásul ez csapatjáték. Csak, hát a "gyönge láncszem"-elmélet. Nincs még tragédia. Amúgy pedig sztem a lényeg az az, hogy mindenki őszintén nézhessen a zuhany után a tükörbe: "mindent megtettem?" s, ha a válasz igen, nagy baj nincs. A közönség is értékelte, s értékelni fogja. Dögölj meg a pályán a csapatért, a győzelemért, akkor mindenkit magad mögött tudhatsz majd.
több mint 2 éve
Tök érdekes szerintem mikor egy NFL-es fórumon az NFL-es csapat felhúz egy új stadiont Billió dollárokért ott nem pörög mindenki a fején és nem csinál belőle politikát.Én azon "nevetek", hogy egy olyan beruházás kapcsán húzzák a szàjukat (a megléte kapcsán is, nem csak h mennyibe került) ami nyugaton (ahova igyekszünk ugye...) alapvető már, minden ekkora városnak KELL hogy legyen egy ilyen méretű csarnoka.
DrChef
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ok, de mi? Mitől lesz egy ilyen csarnok alkalmatlan koncertre? Ha a hangositas minőségére gondolsz azt nagyon könnyen lehet javítani, az nem probléma. Ha statikailag van probléma az gáz.Nem ő az egyetlen akit rohadtul zavar hogy CSAK erről tudtok a sporttal kapcsolatban beszélni. Meccs előtt benéztem ide hogy megy-e valami eselylatolgatás, utolsó hszek mind politikai vetületűek voltak. Hányadék.Nem csak én írtam sajna. Nekem olyan mondta aki ott volt a megnyitón. Pusmogták ott is a neresek, hogy valami nem oké…
Elhiszem hogy fáj hogy ennyi pénzt tesznek bele és igen ellopják a részüket szépen, de mint ahogy a puskás és a foci eb esetében igy ez esetben is csak azt harsogjátok amit a baloldali média is, na ezért szánalmas.
JC azt meg nem tudom mennyire igaz hogy koncert nem lehet benne, erősen furcsának tartanám ha így lenne...
davemayer
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Hagyjál ár ezzel öreg, ez olyan magas szint, hogy majd biztos beleharapnak a kézbe, ami eteti őket. Veszprém költségvetése TOP3 Európában, biztos a Telekom vagy az Önkormányzat miatt.ezt elmondanád pacekben a Fradis, vagy győri csajoknak? vagy a veszprémi, szegedi kézis srácoknak?😂bazmeg, Ti még itt is a politikát toljátok? édesfaxom....toljátok a Politikában, de érdemben.Vitya állítólag be akarta fagyasztani előre a holland gólok számát, csak lejárt az adásidő és hatig jutott a számolásban.A holland gólok sajnos hiperinflálódtak, azzal már Vitya se tud mit kezdeni. A Soros tehet róla! Na meg a gyurcsány.
#JC6
peterk2005
Fungus
#JC6
Fungus
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
de akkor ott sírd ki a frusztrációid, ne ittTök érdekes szerintem mikor egy NFL-es fórumon az NFL-es csapat felhúz egy új stadiont Billió dollárokért ott nem pörög mindenki a fején és nem csinál belőle politikát.Nincs köze politikához?
DrChef
#JC6
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
ezt elmondanád pacekben a Fradis, vagy győri csajoknak? vagy a veszprémi, szegedi kézis srácoknak?😂bazmeg, Ti még itt is a politikát toljátok? édesfaxom....toljátok a Politikában, de érdemben.Vitya állítólag be akarta fagyasztani előre a holland gólok számát, csak lejárt az adásidő és hatig jutott a számolásban.A holland gólok sajnos hiperinflálódtak, azzal már Vitya se tud mit kezdeni. A Soros tehet róla! Na meg a gyurcsány.
#JC6
peterk2005
Fungus
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Tök érdekes szerintem mikor egy NFL-es fórumon az NFL-es csapat felhúz egy új stadiont Billió dollárokért ott nem pörög mindenki a fején és nem csinál belőle politikát.Nincs köze politikához?
DrChef
Szerkesztette: - JC6