Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem. Bocs, ha valakit félrevezettem.Ja, értem. Azt hittem Vitya mondott ma reggel valamit a rádióban.Igen. A józan ész ezt diktálta.sztem egyéni döntésSzűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.Ez hol?
Matthew99
Szokol
Negritis
Matthew99
Amúgy egyetértek, én is efelé tendálnék, de az asszonyt és anyósomékat nem tudom meggyőzni. Igaz, finoman próbálom, tárgyszerűen szóba sem merem hozni...
Szokol

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ja, értem. Azt hittem Vitya mondott ma reggel valamit a rádióban.Igen. A józan ész ezt diktálta.sztem egyéni döntésSzűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.Ez hol?
Matthew99
Szokol
Negritis
Matthew99
Amúgy egyetértek, én is efelé tendálnék, de az asszonyt és anyósomékat nem tudom meggyőzni. Igaz, finoman próbálom, tárgyszerűen szóba sem merem hozni...
több mint 5 éve
Még egy infó a "saturól": tegnap történt meg, hogy ismerős buszsofőr Norvégiából jött haza meglátogatni a családját. Mivel járat onnan nincs, Bécsben szállt le, majd Intercity-vel Budapest. Hegyeshalomnál a határellenőrök megkérdezték mi járatban, ő készségesen elmondta a helyzetet mire további jó utat kívántak neki, semmi egyéb nem történt.A repülőtéri dolgozók amúgy aláírtak egy petíciót, hogy részesülhessenek a bértámogatási programból, ezt a válasz jött:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Igen. A józan ész ezt diktálta.sztem egyéni döntésSzűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.Ez hol?
Matthew99
Szokol
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
sztem egyéni döntésSzűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.Ez hol?
Matthew99
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.Ez hol?
Matthew99
több mint 5 éve
Hasonló nálunk is. De már sejtem, hogy az én jövő februári szülinapom is megy a levesbe. Meg mondjuk az, hogy a sógornőmék egy hónapos gyerekét csak telefonon láttam eddig, az se dobja fel a hangulatom.Szűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.Nekem mindkét lányom szülinapja, nagyobbik lányom és feleségem névnapja (sőt édesanyám és anyósom névnapja) is a november-decemberi időszakra esik. Évek óta nálunk december elején egy hétvégén apósom, anyósom, szüleim, öcsémék és sógornőmék gyerekestül nálunk vannak elosztvapéntek/ szombat vagy szombat/vasárnap turnusban. Ilyenkor apa főz (és iszik, merhát anélkül nem lehet 😊 ), próbálunk kuriózumokat készíteni, és beszélgetős, koccintós, gyerekzsivajos hétvégék szoktak keveredni.
Matthew99
Idén ebből mi lesz szerinted?
Karácsony dettó, édesapámnak névnap szülinap is akkor van, oda sem megyünk idén.....😕
csi77

több mint 5 éve
Szűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.Nekem mindkét lányom szülinapja, nagyobbik lányom és feleségem névnapja (sőt édesanyám és anyósom névnapja) is a november-decemberi időszakra esik. Évek óta nálunk december elején egy hétvégén apósom, anyósom, szüleim, öcsémék és sógornőmék gyerekestül nálunk vannak elosztvapéntek/ szombat vagy szombat/vasárnap turnusban. Ilyenkor apa főz (és iszik, merhát anélkül nem lehet 😊 ), próbálunk kuriózumokat készíteni, és beszélgetős, koccintós, gyerekzsivajos hétvégék szoktak keveredni.
Matthew99
Idén ebből mi lesz szerinted?
Karácsony dettó, édesapámnak névnap szülinap is akkor van, oda sem megyünk idén.....😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
24.hu/tudomany/2020/11/27/astra-zeneca-koronavirus-vakcina-covid-19-uj-kutatas/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negatív csökkenés is csökkenés!#felcsökkent #alapvetően jóMajd figyeld csak a csökkenő számokat.Ilyenekre gondolok én is, ezeknek egy része nyilván sajnos be fog akkor kerülni a kórházba. :/Köhög. lázas, szarul van, fullad stb, de mondjuk a gyors teszt negatív lett. Gondolom én.Gondolom tesztelésre várnak? teszteredményre? nem tudom ez mi a tököt akarna jelenteni.Miafasz? Nem igazolt de korházban fekvő gyanús esetek??? 😂135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
... Orbán ezután olyan számot mondott be, ami a reggeli interjú időpontjában még nem volt nyilvános: az operatív törzs üléséről érkezve azt mondta, hogy a kórházban ápoltak száma már "9500 magasságában van", és hamarosan eléri a 10 ezret. Ez egy óriási ugrás lenne a tegnap közölt 7537 ápolthoz képest, a számuk eddig durván kétszázzal emelkedett egy nap alatt. Az interjú után egy órával megjöttek a friss számok, aszerint 7591 beteget ápolnak kórházban.
hihetetlen
r.baggio
Mostanra megérkezett a kormány magyarázata: Orbán „a megfigyelés alatt álló, kórházban fekvő, koronavírus gyanús, de még nem igazolt betegek számát adta hozzá ehhez az adathoz”."
444
Vrij6
peach
Vrij6
csi77
Vrij6
Matthew99
Vrij6
több mint 5 éve
Szűk családi szülinap/névnap/karácsony lefújva. Rohadjon meg mindenki, akinek ehhez köze van.

több mint 5 éve
#felcsökkent #alapvetően jóMajd figyeld csak a csökkenő számokat.Ilyenekre gondolok én is, ezeknek egy része nyilván sajnos be fog akkor kerülni a kórházba. :/Köhög. lázas, szarul van, fullad stb, de mondjuk a gyors teszt negatív lett. Gondolom én.Gondolom tesztelésre várnak? teszteredményre? nem tudom ez mi a tököt akarna jelenteni.Miafasz? Nem igazolt de korházban fekvő gyanús esetek??? 😂135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
... Orbán ezután olyan számot mondott be, ami a reggeli interjú időpontjában még nem volt nyilvános: az operatív törzs üléséről érkezve azt mondta, hogy a kórházban ápoltak száma már "9500 magasságában van", és hamarosan eléri a 10 ezret. Ez egy óriási ugrás lenne a tegnap közölt 7537 ápolthoz képest, a számuk eddig durván kétszázzal emelkedett egy nap alatt. Az interjú után egy órával megjöttek a friss számok, aszerint 7591 beteget ápolnak kórházban.
hihetetlen
r.baggio
Mostanra megérkezett a kormány magyarázata: Orbán „a megfigyelés alatt álló, kórházban fekvő, koronavírus gyanús, de még nem igazolt betegek számát adta hozzá ehhez az adathoz”."
444
Vrij6
peach
Vrij6
csi77
Vrij6
Matthew99
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Majd figyeld csak a csökkenő számokat.Ilyenekre gondolok én is, ezeknek egy része nyilván sajnos be fog akkor kerülni a kórházba. :/Köhög. lázas, szarul van, fullad stb, de mondjuk a gyors teszt negatív lett. Gondolom én.Gondolom tesztelésre várnak? teszteredményre? nem tudom ez mi a tököt akarna jelenteni.Miafasz? Nem igazolt de korházban fekvő gyanús esetek??? 😂135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
hihetetlen
r.baggio
444
Vrij6
peach
Vrij6
csi77
Vrij6

több mint 5 éve
Ilyenekre gondolok én is, ezeknek egy része nyilván sajnos be fog akkor kerülni a kórházba. :/Köhög. lázas, szarul van, fullad stb, de mondjuk a gyors teszt negatív lett. Gondolom én.Gondolom tesztelésre várnak? teszteredményre? nem tudom ez mi a tököt akarna jelenteni.Miafasz? Nem igazolt de korházban fekvő gyanús esetek??? 😂135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
hihetetlen
r.baggio
444
Vrij6
peach
Vrij6
csi77
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Köhög. lázas, szarul van, fullad stb, de mondjuk a gyors teszt negatív lett. Gondolom én.Gondolom tesztelésre várnak? teszteredményre? nem tudom ez mi a tököt akarna jelenteni.Miafasz? Nem igazolt de korházban fekvő gyanús esetek??? 😂135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
hihetetlen
r.baggio
444
Vrij6
peach
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Mintavètel törtènhet a mentőben? Vagy kötelezö bejönniük?
több mint 5 éve
Gondolom tesztelésre várnak? teszteredményre? nem tudom ez mi a tököt akarna jelenteni.Miafasz? Nem igazolt de korházban fekvő gyanús esetek??? 😂135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
hihetetlen
r.baggio
444
Vrij6
peach
több mint 5 éve
Miafasz? Nem igazolt de korházban fekvő gyanús esetek??? 😂135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
hihetetlen
r.baggio
444
Vrij6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Balázs Fecó is a koronavírus áldozataAmikor vége
r.baggio
az utolsó dalnak is..........
😕
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
135 (!) halott"Meglepő módon Orbán Viktor nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt reggeli interjújában, amikor a járványról volt szó.
hihetetlen
r.baggio
444
több mint 5 éve
Balázs Fecó is a koronavírus áldozataÓ ezt mát nem élte túl.... RIP 😕
r.baggio
dande
😕 ABFRA
több mint 5 éve
Balázs Fecó is a koronavírus áldozataÓ ezt mát nem élte túl.... RIP 😕
r.baggio
több mint 5 éve
Balázs Fecó is a koronavírus áldozata

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Hat ja, ezért nem is jartam utána, hogy jöjjenek. Sok értelmet én se láttam. Max amit ilyenkor tehet az ember h nem megy közösségbe.Hát lehet most én is átestem ezen a szaron. A héten kifejezetten rossz közérzetem volt, enyhe torokkaparással, végtag/izületi fájdalommal, néha hidegrázással, és olyan furán gyengének éreztem magam. Más szerencsére nem volt. Fogalmam sincs, hogy ez korona volt-e, vagy sem (szerintem sanszos, hogy ez más volt), de a biztonság kedvéért nem mentem sehova a héten, nem akartam kockáztatni.Csak a teszt tudna valamennyire pontos lenni...de ilyen tünetekkel nem tesztelnek...
roberto23
ThundersNFL
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Hát lehet most én is átestem ezen a szaron. A héten kifejezetten rossz közérzetem volt, enyhe torokkaparással, végtag/izületi fájdalommal, néha hidegrázással, és olyan furán gyengének éreztem magam. Más szerencsére nem volt. Fogalmam sincs, hogy ez korona volt-e, vagy sem (szerintem sanszos, hogy ez más volt), de a biztonság kedvéért nem mentem sehova a héten, nem akartam kockáztatni.Csak a teszt tudna valamennyire pontos lenni...de ilyen tünetekkel nem tesztelnek...
roberto23
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018