Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Egyik legjobb cimborám nemrég hívott, hogy ő is pozitív. Múlt héten Németországban volt munkaügyben, pénteken kezdtek jönni a tünetek. Szerencsére nem súlyos, ízület, izomfájás meg ízlelés, szaglás off. Most hómofisz. A cége mondta hogy csináltasson új tesztet, kifizetik, de a háziorvos mondta, hogy nem fog tudni, mert a rendszerben már benne van, van pozitív tesztje és a 10 nap még nem telt le.
Amúgy a legnagyobb problémája, hogy se a vodkának, se a sörnek nem érzi az ízét, így felesleges innia 😁🤣🍺
warr_b
Mintha a vodkának lenne íze 😀 Ha whiskeyt v páleszt mond, még azt mondom oké
Borbinho
Sokáig én is ezt gondoltam de mióta megkóstoltam több magasabb minőségű cuccot, rájöttem h ez nem igaz.
empty taxi
Vodkabol a legjobb minosegu cucc az amin csak cirill betukkel van rairva h Водка es egy olvasztott muanyag darab a dugoja , markajelzes v zarjegy nelkul 😀
Borbinho
Nekem a kedvencem az Xellent, spec azt Svájcban csinálják gleccservízből.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Egyik legjobb cimborám nemrég hívott, hogy ő is pozitív. Múlt héten Németországban volt munkaügyben, pénteken kezdtek jönni a tünetek. Szerencsére nem súlyos, ízület, izomfájás meg ízlelés, szaglás off. Most hómofisz. A cége mondta hogy csináltasson új tesztet, kifizetik, de a háziorvos mondta, hogy nem fog tudni, mert a rendszerben már benne van, van pozitív tesztje és a 10 nap még nem telt le.
Amúgy a legnagyobb problémája, hogy se a vodkának, se a sörnek nem érzi az ízét, így felesleges innia 😁🤣🍺
warr_b
Borbinho
Sokáig én is ezt gondoltam de mióta megkóstoltam több magasabb minőségű cuccot, rájöttem h ez nem igaz.
empty taxi
Vodkabol a legjobb minosegu cucc az amin csak cirill betukkel van rairva h Водка es egy olvasztott muanyag darab a dugoja , markajelzes v zarjegy nelkul 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
warr_b
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Gulyás bejelentette hogy nem szigorítanak
Heisman
úgy látszik addig volt "Ausztria a mi laborunk", amíg nem vezettek be valami minimálisnál keményebb korlátozást
kaszo
a "határzár" marad, hát semmi nem elég?! az utánpótlási vonalak hónapok óta elvágva, ez nyilvánvalóan látszik a napi adatokból!
r.baggio
marad. ja. feleségem főnökének lánya tegnap jött haza Ósztriából (természetesen kórházi orvos), de nem jött rá, hogy határzár van.
slowmotion
Kellenek az orvosok csak ezért nem kapcsolták le
Toca
aha... de ő kint dolgozik, nem itthon
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
olyan jó határzár van, hogy a kolléganőm anyja Németországból simán hazajött többedmagával egy kisbusszal, határon senkivel nem találkozott, ma már nyakába is vette a faluját, nincs két hétig karanténban
NB2
Üzleti úton voltak/vannak... a jányokat amúgy is így viszik Svejcbe meg a többi országba dolgozni 😉
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
olyan jó határzár van, hogy a kolléganőm anyja Németországból simán hazajött többedmagával egy kisbusszal, határon senkivel nem találkozott, ma már nyakába is vette a faluját, nincs két hétig karanténban
NB2
nem véletlenül hosszabbítgatják ezt meg oly bőszen, minden eu-s ajánlás ellenére, hiszen kizárólag a repülőtér ellehetetlenítése a cél, ez fájdalmasan nyilvánvaló

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Jövő hétig maradnak a jelenlegi intézkedések és a pedagógusok stb tesztelések eredményeit is figyelembe véve döntenek a továbbiakról.
Beki
Szerintem szinte bármi van és bármit mutatnak a számok dec10 körül lazítás , kassza már így is az uj hitelekkel van tele , nem lesz arra pénz h a karácsonyi kieséseket fedezni tudják ,sajnos szimpla matek lesz a dolog melyik vált ki nagyobb felháborodást ..
Indok is meglesz sok ország hasonlóan cselekszik .
nando89
Ezt a karácsonyi kieséseket eddig sem értettem. Szálláshelyekre gondolsz? Mert kajakiszállítás, boltok vannak most is, nem?
csi77
Kis kereskedelem , vendéglátó helyek , események és igen még azt eltudom képzelni h szazalékos arányban a szállás helyek is kinyithatnak . Pl én ugy tudom nálunk a céges üdülő dec közepétől ujra indul .
nando89
PAV-os üdülőre gondolsz?
csi77
Igen , 1-2 helyről ezt hallani , hivatalos nincs ...de általában ezek a belsős hangok igaznak szoktak bizonyulni .
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Jövő hétig maradnak a jelenlegi intézkedések és a pedagógusok stb tesztelések eredményeit is figyelembe véve döntenek a továbbiakról.
Beki
Szerintem szinte bármi van és bármit mutatnak a számok dec10 körül lazítás , kassza már így is az uj hitelekkel van tele , nem lesz arra pénz h a karácsonyi kieséseket fedezni tudják ,sajnos szimpla matek lesz a dolog melyik vált ki nagyobb felháborodást ..
nando89
Ezt a karácsonyi kieséseket eddig sem értettem. Szálláshelyekre gondolsz? Mert kajakiszállítás, boltok vannak most is, nem?
csi77
Kis kereskedelem , vendéglátó helyek , események és igen még azt eltudom képzelni h szazalékos arányban a szállás helyek is kinyithatnak . Pl én ugy tudom nálunk a céges üdülő dec közepétől ujra indul .
nando89
PAV-os üdülőre gondolsz?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Beki
nando89
csi77
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Amúgy a szálláshelyek rol volt cikk h a kicsik meg szívják ezt a 80%os visszatérítést, mert olyan a rendszer ahonnan számolják, hogy a foglalasokat csak akkor engedi bevinni mikor ténylegesen megszáll a vendég így ok nem tudnak visszakérni semmit, mert a rendszer nem mutatja ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Beki
nando89

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
warr_b

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
"Merkely Béla: másfél millióan fertőződhettek meg Magyarországon"
 infostart.hu/belfold/2020/11/26/merkely-bela-masfel-millioan-fertozodhettek-meg-magyarorszagon
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Dec 10. környékére saccolta Gulyás a döntést arról, hogy ünnepek alatt milyen szabályok lesznek.
Beki
eza Fülesh Gulash?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
 24.hu/kultura/2020/11/17/koronavirus-vuhan-76-nap-lezaras-dokumentumfilm-kina-verzio/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
 hvg.hu/itthon/20201126_Eloszor_mondta_meg_a_kormany_hany_koronavirusos_beteg_van_intenziv_osztalyon
Vrij6
Mindennek eljön a maga ideje.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Dec 10. környékére saccolta Gulyás a döntést arról, hogy ünnepek alatt milyen szabályok lesznek.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Heisman
úgy látszik addig volt "Ausztria a mi laborunk", amíg nem vezettek be valami minimálisnál keményebb korlátozást
kaszo
a "határzár" marad, hát semmi nem elég?! az utánpótlási vonalak hónapok óta elvágva, ez nyilvánvalóan látszik a napi adatokból!
r.baggio
marad. ja. feleségem főnökének lánya tegnap jött haza Ósztriából (természetesen kórházi orvos), de nem jött rá, hogy határzár van.
slowmotion
Kellenek az orvosok csak ezért nem kapcsolták le
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
 hvg.hu/itthon/20201126_Eloszor_mondta_meg_a_kormany_hany_koronavirusos_beteg_van_intenziv_osztalyon

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Heisman
kaszo
r.baggio
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.
warr_b
Az a gond, hogy táppénzhez orvosi igazolás is kell.....
csi77
Gyerekorvos valszeg ad szó nélkül.
warr_b
Igen, igaz. Anyagilag viszont a szabi a jobb......
csi77
Jah, hát akinek még van szabija... 😆
warr_b
Jah, velünk is kiíratták szeptemberben.
És nincs home office!
Miért? Mert csak!😬
zemanla
Holnap egy újonnan telepített termelőberendezés integrációs tesztjét kéne elvégeznem... itthonról...
Normál esetben ilyenkor én nyomkodom a berendezésen a funkciógombokat, majd ellenőrzöm a logokat az irodai 3db 24col-os monitoromon.
Holnap valaki a távvezérlésemre megnyomja amit kérek, majd egy db 14col-os laptopon remote-ban ellenőrzök!
Vagány művelet lesz 😆 A home office sem mindig áldás...
clbass
mondjuk a gombnyomkodást pont bárki meg tudja csinálni, nem? 😀
miért nem vitted haza a monitorokat? 😀
Negritis
Hááát szerintem izzadni fogok, hogy mit mikor 😉
A monitor szétosztás pedig nem engedélyezett a spéci remote-nak hála...
By the way megvolt az első homeoffice bakim!
Szintén online teszt, élő vonalban a mérnök kollégával...
Mérnök: - Küldöm
Én: - OK! megjött
Mérnök: - Szuper
Én: - Gond van! Minden 3sec-ben újraküldöd
#kislányom háttérből bevillan
Én/Kislányom: - ApaApa! Kakínom kell!!!
Én: - Pár perc türelmet kérek...
Mérnök: - #röhögés

Ha kell, hát kell 😉
clbass
jah nyilván ez ilyen, én is nyáron nyitott ablaknál beszélek etiópával erre kintről "a kurva anyád gazsi" (építkezés megy a szomszédban)
5 perc múlva meg az alsó szomszéd egyik kislánya üvölt telitorokból hogy kakilni kell a másik meg erre nekiáll sírni
a "vonal másik végén" meg kuncognak:
"yeah home office life can be rowdy"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a bowlponthu népe mennyire oltatná magát, mert általában akikkel beszélgetek például munkahelyen, vagy lakókörnyezetben eléggé soknak tűnik a szkeptikus vagy inkább szkeptikus. Bár talán ez nem a legjobb szó, mert magyarázatot nem tud adni, miért ne oltsák be, csak a közhelyeket puffogtatja.
Klaci79
Én is kérdezősködtem, de még nem találtam olyan embert aki az elején beoltatná magát. Amit mondjuk bőven meg lehet érteni, senki nem akart tesztalany lenni
kapitnono
Utánaolvasnék picit melyik cég, milyen klinikai tesztek voltak - de ha ez megfelelőnek tűnik, én gond nélkül beoltatnám magam az elején is.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Haverom gyógyszerkutatásban dolgozik szerintem magas szinten, ő azt mondta szeptemberben, hogy a ruszkit bottal sem bökdösné mert a kovid vakcina fejlesztésekor több egyetemes genetikai egyeznényt is megszegtek amiből később még cirkusz kesz szerinte.
Leszögezem ebből én semmit nem értek mert óhéber a dolog számomra.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...