Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
VICC

Az iskolánkban 46 tanárt teszteltek, 24 pedig megtagadta!
Elhiszem h kellemetlen meg minden, de gyerekekről van szó+haza is hozhatják!
De legalább a miénket letesztelték és pozitív! 😕
steelwolf
Attól paráznak h ha kiderül h pozitív akk pénztől esnek el tekintettel arra h nem 100%-os táppénzt kapnak. Karácsony előtt sajnos nem mind1 nekik.

Én sem értek egyet velük, de vhol meg tudom érteni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
 www.portfolio.hu/gazdasag/20201126/ujabb-intezkedesekrol-dontott-tegnap-a-kormany-hamarosan-megszolal-gulyas-gergely-459114

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
A közoktatás is elesett 😕
clbass
Nyár elején.
Csak mostanra realizálódott.
Mint amikor a Kengyelfutó gyalogkakukkban a farkas még fut kicsit a levegőben, csak utána zuhan a mélybe.
Sobri Jóska
lassan írom, hogy megértsd: állig felfegyverkezve.

ki sem lett volna szabad nyitni a sulikat.
Amadeus
Én azt gondolom, igazad van. De akkor a munkahelyeket sem. Úgy oké.
Vagy örülnél pár hét fizu nélküli szabinak? Folyamatosan, könnyedén írogatod ezeket, közbn nyilván te dolgozni szeretnél, ugye?

Ha lenne 100 % táppénz, otthoni munkalehetőség minden olyan helyen, ahol ez kivitelezhető, oké. Ja és 4 otthon levő embernél a HO/ online oktatás fltételei. Hónapok alatt felkészülehettek volna erre, Lehetne (akár használt) infomatikai eszközöket igényelni otthoni munkavégzésre/tanulásra. Még közbeszerzést is lehetett volna rá kiírni, jól járt volna mindenki.
csi77
Leírtad a választ: HO.

Egy laptop kell hozzá és egy netkapcsolat.

Nyilván vannak HO-ban nem végezhető munkák, de akit HO-ban lehetett volna tartani, azt bizony ott kellett volna. Az lett volna a lényeg, hogy minimalizáljuk a kontaktok számát. Ebből lett ez.

Igen, volt 4 hónap, hogy mindenkit fejbe vágjon a kormány egy laptoppal, akinek nincs és kéne a HO-hoz neki.

Jobban teljesít.
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 654 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.

www.portfolio.hu/global/20201125/koronavirusos-szep-uj-vilag-belepes-csak-oltasigazolassal-458758?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Ventura
Nándi, főleg tőled ez azért erős, hiszen tudnod kellene, hogy a világ számos országába már most is csak úgy lehet utazni, hogy kötelező bizonyos oltások megléte (sárgaláz ellen, stb.)
r.baggio
Tudom, trefalkozom. Sobri ur attitudjet rantottam elo. 🙃

(Egyebkent fenntartásokkal kezelem - fokepp a politikai-uzleti szálak miatt leginkabb (repuloter???) - azonban radikális nem vagyok.)

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 654 — 🏈🐬🐂🤘🏽

www.portfolio.hu/global/20201125/koronavirusos-szep-uj-vilag-belepes-csak-oltasigazolassal-458758?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Ventura
Már látom a sok kamu oltási igazolást. Ez lesz a nagy biznisz 😊
bcsarli
Majd ahogy a repuloteren megpróbálnak atslisszanni.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 407 — Do Your Job
No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.
warr_b
Az a gond, hogy táppénzhez orvosi igazolás is kell.....
csi77
Gyerekorvos valszeg ad szó nélkül.
warr_b
Igen, igaz. Anyagilag viszont a szabi a jobb......
csi77
Jah, hát akinek még van szabija... 😆
warr_b
Jah, velünk is kiíratták szeptemberben.
És nincs home office!
Miért? Mert csak!😬

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante

Ventura
Nándi, főleg tőled ez azért erős, hiszen tudnod kellene, hogy a világ számos országába már most is csak úgy lehet utazni, hogy kötelező bizonyos oltások megléte (sárgaláz ellen, stb.)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.
warr_b
csi77
warr_b
csi77
Jah, hát akinek még van szabija... 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
6360/115
Beki
ennyit arról, hogy csökkentek a számok 😕
NB2
Ebbe azert benne vannak a gyorstesztes eredmenyek is.
rokaur
Sokat nem jelent:
tegnap előtt 19.810, tegnap 19.087 tesztet csináltak.
több mint 5 éve
rokaur 876
6360/115
Beki
NB2
Ebbe azert benne vannak a gyorstesztes eredmenyek is.
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
warr_b
csi77
warr_b

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
6360/115
Beki
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
csi77

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan

Ventura
bcsarli
Újra felvirágzik az Ecseri 😁
warr_b
Negatív teszt igazolás is van már szóval valószínűleg már ez is van.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
6360/115
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
warr_b

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Ventura
bcsarli
warr_b
Állítólag az ukrán határon kétezer forint egy negyatív teszt 😊

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
Befújtam magam kis parfümmel, betoltam a fejembe két gerezd fokhagymát. Most illatos vagyok és bűzlik a pofám... csak nem nagyon érzem egyiket se. Szóval eldőlt. 😊
gyeek
Hát ez várható volt.. jobbulást. (tanács: a sok vitamin mellett minél többet pihenj, különben még tovább tart ez az amúgy is hosszú lefolyású szar)
Szesze
Én azt olvastam, hogy akármilyen gyenge valaki, próbáljon felkelni és mozogni valamennyit. Nem jó az egész napos fekvés. Majd megpróbálom megkeresni a cikket, egy fertőzött orvos írta.
bcsarli
Ez biztos igaz, én úgy értettem, hogy dolgozni nem érdemes pl mellette. Én legalább is amikor bármi érdemit próbáltam csinálni ami kicsit is megterhelő volt akkor egyből szarabbul lettem.
Szesze
Hamarabb kapsz tüdőgyuszit tán ha sokat fekszel. Mondjuk ahogy legyengít ez a szar fel sem nagyon tud kelni az ember....
Bazzani
Nekem szerencsére nem volt vészes ez a része se, de amikor azt gondoltam hogy akkor most már túl vagyok rajta, lehet kicsit tenni-venni, egyből visszaestem mindig.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Befújtam magam kis parfümmel, betoltam a fejembe két gerezd fokhagymát. Most illatos vagyok és bűzlik a pofám... csak nem nagyon érzem egyiket se. Szóval eldőlt. 😊
gyeek
Hát ez várható volt.. jobbulást. (tanács: a sok vitamin mellett minél többet pihenj, különben még tovább tart ez az amúgy is hosszú lefolyású szar)
Szesze
Én azt olvastam, hogy akármilyen gyenge valaki, próbáljon felkelni és mozogni valamennyit. Nem jó az egész napos fekvés. Majd megpróbálom megkeresni a cikket, egy fertőzött orvos írta.
bcsarli
Ez biztos igaz, én úgy értettem, hogy dolgozni nem érdemes pl mellette. Én legalább is amikor bármi érdemit próbáltam csinálni ami kicsit is megterhelő volt akkor egyből szarabbul lettem.
Szesze
Hamarabb kapsz tüdőgyuszit tán ha sokat fekszel. Mondjuk ahogy legyengít ez a szar fel sem nagyon tud kelni az ember....

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!

Ventura
S aki nem kaphat oltást, az akkor nem mehet sehova?
Mikey
Majd leertekelnek 2es szint ala es akkor igen mint a Black Mirrorban.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

Ventura
bcsarli

több mint 5 éve
gyeek
Szesze
bcsarli
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
gyeek
Szesze

több mint 5 éve
gyeek