Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
VICCAttól paráznak h ha kiderül h pozitív akk pénztől esnek el tekintettel arra h nem 100%-os táppénzt kapnak. Karácsony előtt sajnos nem mind1 nekik.
Az iskolánkban 46 tanárt teszteltek, 24 pedig megtagadta!
Elhiszem h kellemetlen meg minden, de gyerekekről van szó+haza is hozhatják!
De legalább a miénket letesztelték és pozitív! 😕
steelwolf
Én sem értek egyet velük, de vhol meg tudom érteni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201126/ujabb-intezkedesekrol-dontott-tegnap-a-kormany-hamarosan-megszolal-gulyas-gergely-459114
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Leírtad a választ: HO.Én azt gondolom, igazad van. De akkor a munkahelyeket sem. Úgy oké.lassan írom, hogy megértsd: állig felfegyverkezve.A közoktatás is elesett 😕Nyár elején.
clbass
Csak mostanra realizálódott.
Mint amikor a Kengyelfutó gyalogkakukkban a farkas még fut kicsit a levegőben, csak utána zuhan a mélybe.
Sobri Jóska
ki sem lett volna szabad nyitni a sulikat.
Amadeus
Vagy örülnél pár hét fizu nélküli szabinak? Folyamatosan, könnyedén írogatod ezeket, közbn nyilván te dolgozni szeretnél, ugye?
Ha lenne 100 % táppénz, otthoni munkalehetőség minden olyan helyen, ahol ez kivitelezhető, oké. Ja és 4 otthon levő embernél a HO/ online oktatás fltételei. Hónapok alatt felkészülehettek volna erre, Lehetne (akár használt) infomatikai eszközöket igényelni otthoni munkavégzésre/tanulásra. Még közbeszerzést is lehetett volna rá kiírni, jól járt volna mindenki.
csi77
Egy laptop kell hozzá és egy netkapcsolat.
Nyilván vannak HO-ban nem végezhető munkák, de akit HO-ban lehetett volna tartani, azt bizony ott kellett volna. Az lett volna a lényeg, hogy minimalizáljuk a kontaktok számát. Ebből lett ez.
Igen, volt 4 hónap, hogy mindenkit fejbe vágjon a kormány egy laptoppal, akinek nincs és kéne a HO-hoz neki.
Jobban teljesít.
több mint 5 éve
Tudom, trefalkozom. Sobri ur attitudjet rantottam elo. 🙃Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.Nándi, főleg tőled ez azért erős, hiszen tudnod kellene, hogy a világ számos országába már most is csak úgy lehet utazni, hogy kötelező bizonyos oltások megléte (sárgaláz ellen, stb.)
www.portfolio.hu/global/20201125/koronavirusos-szep-uj-vilag-belepes-csak-oltasigazolassal-458758?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Ventura
r.baggio
(Egyebkent fenntartásokkal kezelem - fokepp a politikai-uzleti szálak miatt leginkabb (repuloter???) - azonban radikális nem vagyok.)
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Majd ahogy a repuloteren megpróbálnak atslisszanni.Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.Már látom a sok kamu oltási igazolást. Ez lesz a nagy biznisz 😊
www.portfolio.hu/global/20201125/koronavirusos-szep-uj-vilag-belepes-csak-oltasigazolassal-458758?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Ventura
bcsarli
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Jah, velünk is kiíratták szeptemberben.Jah, hát akinek még van szabija... 😆Igen, igaz. Anyagilag viszont a szabi a jobb......Gyerekorvos valszeg ad szó nélkül.No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.Az a gond, hogy táppénzhez orvosi igazolás is kell.....
warr_b
csi77
warr_b
csi77
warr_b
És nincs home office!
Miért? Mert csak!😬

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.Nándi, főleg tőled ez azért erős, hiszen tudnod kellene, hogy a világ számos országába már most is csak úgy lehet utazni, hogy kötelező bizonyos oltások megléte (sárgaláz ellen, stb.)
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Jah, hát akinek még van szabija... 😆Igen, igaz. Anyagilag viszont a szabi a jobb......Gyerekorvos valszeg ad szó nélkül.No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.Az a gond, hogy táppénzhez orvosi igazolás is kell.....
warr_b
csi77
warr_b
csi77

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sokat nem jelent:Ebbe azert benne vannak a gyorstesztes eredmenyek is.6360/115ennyit arról, hogy csökkentek a számok 😕
Beki
NB2
rokaur
tegnap előtt 19.810, tegnap 19.087 tesztet csináltak.
több mint 5 éve
rokaur
876
Ebbe azert benne vannak a gyorstesztes eredmenyek is.6360/115ennyit arról, hogy csökkentek a számok 😕
Beki
NB2
több mint 5 éve
Igen, igaz. Anyagilag viszont a szabi a jobb......Gyerekorvos valszeg ad szó nélkül.No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.Az a gond, hogy táppénzhez orvosi igazolás is kell.....
warr_b
csi77
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
6360/115ennyit arról, hogy csökkentek a számok 😕
Beki
több mint 5 éve
Gyerekorvos valszeg ad szó nélkül.No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.Az a gond, hogy táppénzhez orvosi igazolás is kell.....
warr_b
csi77

több mint 5 éve
Negatív teszt igazolás is van már szóval valószínűleg már ez is van.Újra felvirágzik az Ecseri 😁Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.Már látom a sok kamu oltási igazolást. Ez lesz a nagy biznisz 😊
Ventura
bcsarli
warr_b
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
6360/115
több mint 5 éve
No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.Az a gond, hogy táppénzhez orvosi igazolás is kell.....
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Állítólag az ukrán határon kétezer forint egy negyatív teszt 😊Újra felvirágzik az Ecseri 😁Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.Már látom a sok kamu oltási igazolást. Ez lesz a nagy biznisz 😊
Ventura
bcsarli
warr_b
több mint 5 éve
No asszonyt is hazaküldték a hivatalból, mikor mondta a gyerek osztálytársát... szabi vagy táppénz, egyelőre egy hét.

több mint 5 éve
Nekem szerencsére nem volt vészes ez a része se, de amikor azt gondoltam hogy akkor most már túl vagyok rajta, lehet kicsit tenni-venni, egyből visszaestem mindig.Hamarabb kapsz tüdőgyuszit tán ha sokat fekszel. Mondjuk ahogy legyengít ez a szar fel sem nagyon tud kelni az ember....Ez biztos igaz, én úgy értettem, hogy dolgozni nem érdemes pl mellette. Én legalább is amikor bármi érdemit próbáltam csinálni ami kicsit is megterhelő volt akkor egyből szarabbul lettem.Én azt olvastam, hogy akármilyen gyenge valaki, próbáljon felkelni és mozogni valamennyit. Nem jó az egész napos fekvés. Majd megpróbálom megkeresni a cikket, egy fertőzött orvos írta.Befújtam magam kis parfümmel, betoltam a fejembe két gerezd fokhagymát. Most illatos vagyok és bűzlik a pofám... csak nem nagyon érzem egyiket se. Szóval eldőlt. 😊Hát ez várható volt.. jobbulást. (tanács: a sok vitamin mellett minél többet pihenj, különben még tovább tart ez az amúgy is hosszú lefolyású szar)
gyeek
Szesze
bcsarli
Szesze
Bazzani
több mint 5 éve
Hamarabb kapsz tüdőgyuszit tán ha sokat fekszel. Mondjuk ahogy legyengít ez a szar fel sem nagyon tud kelni az ember....Ez biztos igaz, én úgy értettem, hogy dolgozni nem érdemes pl mellette. Én legalább is amikor bármi érdemit próbáltam csinálni ami kicsit is megterhelő volt akkor egyből szarabbul lettem.Én azt olvastam, hogy akármilyen gyenge valaki, próbáljon felkelni és mozogni valamennyit. Nem jó az egész napos fekvés. Majd megpróbálom megkeresni a cikket, egy fertőzött orvos írta.Befújtam magam kis parfümmel, betoltam a fejembe két gerezd fokhagymát. Most illatos vagyok és bűzlik a pofám... csak nem nagyon érzem egyiket se. Szóval eldőlt. 😊Hát ez várható volt.. jobbulást. (tanács: a sok vitamin mellett minél többet pihenj, különben még tovább tart ez az amúgy is hosszú lefolyású szar)
gyeek
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 5 éve
Majd leertekelnek 2es szint ala es akkor igen mint a Black Mirrorban.Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.S aki nem kaphat oltást, az akkor nem mehet sehova?
Ventura
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Újra felvirágzik az Ecseri 😁Bemikrocsippezve fogjuk veretni a Budapest parkban.Már látom a sok kamu oltási igazolást. Ez lesz a nagy biznisz 😊
Ventura
bcsarli

több mint 5 éve
Ez biztos igaz, én úgy értettem, hogy dolgozni nem érdemes pl mellette. Én legalább is amikor bármi érdemit próbáltam csinálni ami kicsit is megterhelő volt akkor egyből szarabbul lettem.Én azt olvastam, hogy akármilyen gyenge valaki, próbáljon felkelni és mozogni valamennyit. Nem jó az egész napos fekvés. Majd megpróbálom megkeresni a cikket, egy fertőzött orvos írta.Befújtam magam kis parfümmel, betoltam a fejembe két gerezd fokhagymát. Most illatos vagyok és bűzlik a pofám... csak nem nagyon érzem egyiket se. Szóval eldőlt. 😊Hát ez várható volt.. jobbulást. (tanács: a sok vitamin mellett minél többet pihenj, különben még tovább tart ez az amúgy is hosszú lefolyású szar)
gyeek
Szesze
bcsarli
több mint 5 éve
Én azt olvastam, hogy akármilyen gyenge valaki, próbáljon felkelni és mozogni valamennyit. Nem jó az egész napos fekvés. Majd megpróbálom megkeresni a cikket, egy fertőzött orvos írta.Befújtam magam kis parfümmel, betoltam a fejembe két gerezd fokhagymát. Most illatos vagyok és bűzlik a pofám... csak nem nagyon érzem egyiket se. Szóval eldőlt. 😊Hát ez várható volt.. jobbulást. (tanács: a sok vitamin mellett minél többet pihenj, különben még tovább tart ez az amúgy is hosszú lefolyású szar)
gyeek
Szesze
több mint 5 éve
Befújtam magam kis parfümmel, betoltam a fejembe két gerezd fokhagymát. Most illatos vagyok és bűzlik a pofám... csak nem nagyon érzem egyiket se. Szóval eldőlt. 😊Hát ez várható volt.. jobbulást. (tanács: a sok vitamin mellett minél többet pihenj, különben még tovább tart ez az amúgy is hosszú lefolyású szar)
gyeek