NBA

31 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Lehet túlmisztifikálom, de azért az egy héten 5 meccs, ami nem volt ritka idén (korábban ilyen nem fordult elő), az azért már egy eléggé kényelmetlen terhelés szvsz.empty taxi
Egy szóval se mondtam, hogy nem kemény, de sztem minden edző visszavett a percekből. De én az NBA-re fordított időm 80%-ában bulls, 20% összes többi, szóval nem vagyok mérvadó. De annyit még hozzátennék, hogy Rose teljes felépülése simán eltarthat nem 9, de 15 hónapot is. Mert hogy a Bulls orvosi stábja a legnagyobb röhej az egész ligában hosszú-hosszú évek óta, abban biztos vagyok. Nem sorolom fel, hogy hány elkúrt rehab, meg félrediagnosztizálás fűződik a nevükhöz, de minden évben (idén is) három kezdőjátékossal kibasztak valamilyen formában.füligjimmy
Jó, szerintem alapból hülye az az edző, aki az idén legalább 4-5 különféle sérüléssel küszködő Roset erőlteti mondjuk +10-15ös előnynél.
Mert ha jól emlékszem, Ő egy ilyen szituban volt fent a pályán, amikor szakadt a térde. Na most szerintem ez nagy hiba volt.
Ezek mellé emg igen, vállalhatatlan a 2 nap/meccses tempó, iszonyatos megterhelés, amit egy játékos hiába profi, de nem szokott meg az eddigiek után.
Nem véletlen, hogy idén meccsre lebontva átlagosan sokkal több sérülés volt, mint az elmúlt években. Játszott percek ide vagy oda.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A végére kipukkadt a lufi, szerintem innen tuti nem fordítunk... Grat a Miaminek!
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Lehet túlmisztifikálom, de azért az egy héten 5 meccs, ami nem volt ritka idén (korábban ilyen nem fordult elő), az azért már egy eléggé kényelmetlen terhelés szvsz.empty taxi
Egy szóval se mondtam, hogy nem kemény, de sztem minden edző visszavett a percekből. De én az NBA-re fordított időm 80%-ában bulls, 20% összes többi, szóval nem vagyok mérvadó. De annyit még hozzátennék, hogy Rose teljes felépülése simán eltarthat nem 9, de 15 hónapot is. Mert hogy a Bulls orvosi stábja a legnagyobb röhej az egész ligában hosszú-hosszú évek óta, abban biztos vagyok. Nem sorolom fel, hogy hány elkúrt rehab, meg félrediagnosztizálás fűződik a nevükhöz, de minden évben (idén is) három kezdőjátékossal kibasztak valamilyen formában.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Lehet túlmisztifikálom, de azért az egy héten 5 meccs, ami nem volt ritka idén (korábban ilyen nem fordult elő), az azért már egy eléggé kényelmetlen terhelés szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Várható volt h a PO-ban faktor lesz a sérülés, nagyon sűrűn voltak a meccsek ebben a rövidített alapszakaszban.empty taxi
Nem hiwzem, hogy ez számít. Noah spec lényegesen kevesebb percet játszott, mint tavaly. Rose alig játszott, folyamatosan voltak nyavalyái. Megnézed, az összes szupersztár játszik. Persze nem ártana 26 csapat (régi vesszőparipám), vagy az edzőmeccseket eltörölni, és hosszabb alapszakasz, de ezt a két sérülést én nem fognám a rövidített szezonra. Schumpertét se, nem játszott azért minden este 38 percet.

Nézzük ennek is a pozitív oldalát, ha Rose nélkül nem tudot kiverni a Sixerset, akkor szét kell bombázni a csapatot. Most, hogy Noah is kiesett, azért elég nagy gáz van. Két megnyert meccset sikerült kurva látványos összeomlás(ok) után elbukni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Várható volt h a PO-ban faktor lesz a sérülés, nagyon sűrűn voltak a meccsek ebben a rövidített alapszakaszban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Noah is lesérült, bár a röntgen nem mutatta, de lehet bokatörés is. Watsonnak is sérült a bokája, és a könyöke, gyak. ő is azért van pályán, hogy meglegyenek öten. És így sikerült elbukni egy 10 pontos vezetést a 4. negyedben. Nem hiszem el ezt a kurva rájátszást, komolyan mondom. Tavaly se volt egy fáklyásmenet a sérülésekkel, de ez.........

- Abe Simpson
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
iszonyat jól védekezünk, és a triplákkal meg is szórjuk a jazzt, a második félidőben lehet pihenni 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
http://www.youtube.com/watch?v=zAW4SZh4pME 😊

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem tudom mit csodalkozunk ezeken a seruleseken. 2 naponta meccs, ez a tempo egyszeruen kibirhatatlan... Most ez a Rose-Shumpert serules egeszen letaglozott, durva azert mindketto.. :/

több mint 14 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id/7875526/2012-nba-playoffs-amare-stoudemire-new-york-knicks-injures-hand-loss
Stoudemire sem fog már játszani ebben a playoffban. "Vicces" sérülés

több mint 14 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Lopez non-stop sérült Blaise
Ez mi? 😀 Kb. életében először idén volt sérült. 😀szaba
Jogos, valamiért megragadt bennem az idei idény agóniája, ahol viszont áll a non-stop 😛 Főleg azért mert emiatt nem volt esélyük DH12 megszerzésére.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Lopez non-stop sérült Blaise
Ez mi? 😀 Kb. életében először idén volt sérült. 😀
több mint 14 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Szerintem sejtik, hogy egy kis költözés kevés lesz a csapat feltámadásához ezért ez a gyászos outfit...
D-Will lelép majd a Dallasba, Lopez non-stop sérült ráadásul védekezésben emberhátrány, kiegészítő emberekkel van tele a keretük, ráadásul többségük még annak is gyenge. Howardért semmit sem tudnak majd adni így nem csoda, hogy nem látják színesben a világot.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Legalább vmi kis piros, vagy kék lenne benne, de ez így nagyon uncsi.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!

http://www.nba.com/nets/brooklyn/hello_brooklyn.htmlJJ Tiller
nekem nagyon tetszik. sokkal jobb mitn az előző
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
kurvacsúnya. még mindig.shawnka
én imádom ezt a fajta minimalista stílust, szóval muszáj lesz vennem egy ilyen pólót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
szegény chandler már nem is zsákolhat technikai nélkül 😀
szánalomChevy
rendesen kiizzadta magából az influenzát a Chandler 😀

amúgy eléggé hiányzik Iman, Wade eddig 7/8 dobál mezőnyből :/gyalu
ha lenne Shumpert, szerintem ma nyernénk
több mint 14 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
szánalomChevy
rendesen kiizzadta magából az influenzát a Chandler 😀

amúgy eléggé hiányzik Iman, Wade eddig 7/8 dobál mezőnyből :/

több mint 14 éve
szánalom
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 685 — Tyrone Creek
kurvacsúnya. még mindig.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

http://www.nba.com/nets/brooklyn/hello_brooklyn.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 643 — Amerikai sportok rajongója
szegény Memphis drukkereket most azért nem irigylem, nagy művészet volt ezt így elszúrni a végén.Dub
Hát igen, ez nem semmi meccs volt megint. 2 iszonyat jó kis csapat, nagy series-e lesz ez.
több mint 14 éve
Mondjuk James olyan bátor férfi, hogy a 170 centis Watsonnak, meg a 160 centis Lucasnak ugyanilyen szituban zárás címén szépen, tökösen, oldalról, a vállával fejre tolt egyet. Akármekkora játékos, alattomos, és gerinctelen.füligjimmy
Szerintem te is érzed azt, hogy James két zárása és Chandler zárása között van egy kis különbség, ami nem más mint az, hogy James mindkét általad említett zárása szabályos volt Chandler-é meg nem. James megállt egy helyen és várta, hogy neki menjenek, ami Lucas-nál tökéletesen sikerült is, Watson viszont látta így inkább tolt egy flop-ot Watson is. Ezzel szemben Chandler mozgás közben volt az ütközéskor, és bele is dőlt, ami nem szabályos.
Ám még mielőtt valaki félre értené a zárás szabálytalan volt, de nem flagrant, és James nagyhalála abszolút indokolatlan volt (mégha fájhatott is hisz a nyaka kissé hátra rándult). Mondjuk én alapból nem ítélem el a színészkedést, hiszen lehet velem van a baj, de én is úgy vagyok vele, hogy amíg a bíró beveszi, addig bajom nem lehet belőle. Nos igazából ennyit akartam írni a dologról további jó haterkedést az ügyben. 😊
A bírózásról meg annyit, hogy 2-3 szitu volt, amikor a javunkra tévedtek, azt meg be lehet tudni a hazai pályának (hisz végülis ezért megy a harc a reg seasonban). De nagyrészt a Kincks csinált indokolatlan faultokat (pl támadókat), amiket be lehet fújni. 😉
Ma amúgy game 2, valószínűleg nehzebb meccs lesz, mint az előző, de ha megmarad a beton védelmünk, akkor nem hiszem, hogy a Knicks szürke támadójátéka túl tudná dobni a Heatet. 😊Jughead
Veled van a baj.

- Abe Simpson